top of page

2020 / OĞLAK BURCU İÇİN GENEL ETKİLER

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar, yeni yılda sizi neler bekliyor, şanslarınız, fırsatlarınız nereden, güçlü olacağınız ve dikkat edilmesi gereken yaşam alanları neler aşağıda bulacaksınız.


Bu yıl Oğlaklar oldukça şanslı bir yıla giriş yapıyorlar çünkü şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter yıl boyunca burcunuzda kalacak. Gelişimi ilerlemeyi büyümeyi yeni hedefleri ve deneyimleri sembolize eden Jüpiter size yıl boyunca gelişmek istediğiniz konularda ilerlemek adına destek olacak. İş ve kariyer finans ve kurumsallaşma konularında kendinize yeni hedefler belirleyebilir bu alanda istediğiniz ivmeyi ve fırsatları yakalamak açısından şanslı olabilirsiniz. Fırsatları yakalamayı hayatınızda yeni kapılar açmayı kendinize yeni ufuklar belirlemeyi gelecek planları yapmayı yeni kültürler ve yaşama dair bakış açınızı değiştirerek ilginç aydınlatıcı deneyimler elde etmeyi başarabilirsiniz. Spiritüel ve manevi konularda size kendinizi iyi hissettirecek konularla ilgilenebilirsiniz.


Bu yıl her bakımdan zenginleşmek isteyeceksiniz. Bunu hem maddi hem manevi alanda yapmak adına girişimleriniz olacak. İlişkiler de bir taraftan bu yıl sizin için önemli bir odak noktası olacak. Hayatınıza yeni birileri gelebilir. Evlenmek isteyebilir, iş ortaklıkları kurabilirsiniz. Hayata daha gerçekçi bakarak, sağlam ve somut adımlar atarak ilerlemeniz mümkün olacak. Bununla birlikte, Jüpiter her yıl olduğu gibi bu yılda 4 ay geri harekette kalacak. 14 Mayıs- 12 Eylül arasında Retro olacağı dönemde yıl başında başladığınız gelişim adımlarının üzerinde çalışmak adına size bir prova dönemi sunuyor olacak. Bu süreçte iş kariyer ortaklık iş hedefleri ve gelişim atılımları için bir hazırlık aşaması gibi düşünebilirsiniz bu dönemi. Jüpiter burcunuzda bu geri hareketi yapmaya başladığı zaman belki bir içe çekilme dönemi de yaşayabilirsiniz. İçsel huzurunuzu tekrar tesis etmek yeni fikirlerin üzerinde çalışmak ve olgunlaştırmak için bu dönem bir deneme yanılma zamanı olabilir.


2018 yılının başından itibaren burcunuzda geçişini sürdüren Satürn sebebiyle, 2 yıldır hayatınızda bir toparlanma sınavı vermektesiniz. Hem kariyer hedefleriniz de hem ilişkilerde daha ciddi sorumlulukların arttığı gerçekçi ve mantıklı bir biçimde davranma isteği ile bu alanları yeniden yapılandırıyorsunuz.


Aralık 2019 da burcunuzda bir Güneş tutulması var ve hemen ardından Ocak ayında Yengeç burcunda bir Ay tutulması oluyor. Her ikisi de ilişkileri sembolize eden alanda gerçekleştiği için bu süreçte hayatınızda özel hayat ilişkiler evlilik iş ortaklıkları çok önemli bir odak noktası olacaktır. Evli Oğlaklar ilişkilerini daha mantıklı gerçekçi ve kendilerine ne kattığı ne katmadığı konusunda değerlendirmeye alabilirler, ancak ne olursa olsun düzen bozmak istemeyeceklerini düşünüyorum. Her iki burçta uzun süreli kalıcı ilişkileri sembolize ettiği için problemleri mantıklı bir biçimde çözemeye ve yola devam demeye yatkın olacaksınız. Ancak Ocak ayındaki tutulma eşin partnerin ortağın duygusal tepkilerini krizlerini ve duygusal gereksinimlerini üzerinize boca ettiği bir zaman dilimi olabilir. İlişkilerde daha fazla şefkat güven ve sevgi sağlamak adına bu tutulmaları pozitife çevirmek için istekli olabilirsiniz. Bekar Oğlaklar Jüpiter desteği ile kalıcı ilişkilere evliliğe ortaklıklara adım atabilir ve hayatlarına kalıcı olacak birilerini alarak ilişkiler alanında ciddi sorumluluklar alabilirler. Evli Oğlaklar, bu yıl Anne baba olmak isteyebilirler ve çocuk sahibi olabilirler, ebeveynlerle ilgilenmek, çocuklarınıza eğilmek için yılın başından Haziran sonuna kadar zamanınız olacak.


Yaz başından itibaren enerjiler oldukça değişmeye başlayacak. Son iki yıldır gerçekleşen Yengeç- Oğlak tutulmalarının sonuncusunu Haziran sonunda Yengeç te Güneş tutulması olarak yaşayacağız ve bu sizin için ilişkileri öne aldığınız son tutulma olacak eşiniz ortağınız ve partnerinizin dertleri sorunları ile candan gönülden ilgili olabilirsiniz. Aile olmanın evli olmanın kalıcı bir ilişki içinde olmanın hayatınızda güvenebileceğiniz ve sırtınızı dayayabileceğiniz birinin olması gibi konular sizin için önemli olacak ve ilişkilerinizin kıymetini görebileceksiniz.


2020 Mayıs ayında ay düğümleri burç değiştiriyor ve İkizler Yay aksına geçiş yapıyor. Bu da demek oluyor ki 2020 yılının ikinci yarısından itibaren iş ve çalışma alanınız günlük yaşamınız ve sağlık konularınız sizin için 18 ay boyunca önemle eğildiğiniz gelişmeler yaşayacağınız bir tema olarak hayatınızda yer alacak. Yaz başında yer alacak Yay burcundaki Ay tutulması sizi ruhunuza psikolojinize iyi gelecek şeyler yapmaya yöneltebilir. Spiritiüel ,manevi, enerjilerle, metafizik ve şifa konuları ile ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kendi alanınızda yaratıcılığınızı hayal gücünüzü ilhamınızı kattığınız özel çalışmalar yapabilirsiniz. Tek başına freelance çalışmak için adım atabileceğiniz bir dönem. Sağlığınızı korumak adına dinlenmeniz hissettiğiniz rahatsızlıklar varsa sağlığınıza yönelik kendinize özen ev bakım göstermeyi ihmal etmemelisiniz. Kalçalar bel ve bacaklar bu dönemde özellikle özen gösterilmesi gereken bölgelerdendir.


Yıl sonuna doğru Kasım sonu Aralık başında Oğlaklar iş hayatında ve çalışma düzenlerinde arzu ettikleri değişimleri yapabilirler. İş değiştirmek yeni bir işe başlamak veya ofis yeri değiştirmek gibi düzen değişikliği yapabilirler. Sağlığınıza bakıp diyet rejim zayıflama ve spor egzersizleri yapabileceğiniz bir zamandır. Evcil hayvanlarınızın bakımı ve sağlığı ile bu yıl daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.


İlişkiler alanında şanslı olduğunuz tarih aralıkları 5 Mart-4 Nisan, 8 Ağustos -7 Eylül tarihleridir. Bu zamanlarda ilişkilerde şanslı ve fırsatlara açık olacaksınız. Yeni bir ilişkiye başlama , var olan ilişkilerde olumlu yansımalarla ilişkilerde keyifli zamanlar olacaktır. Daha fazla neşe mutluluk ve eğlence katmak için hayatınıza bu zamanları değerlendirebilirsiniz.


VENÜS GERİ HAREKETİ: Bu yıl Venüs 13 Mayıs-27 Haziran tarihlerinde İkizler burcunda geri harekette bulunacak. Bu Retro sizin iş ve çalışma sağlık ve günlük hayat işlerinizi sembolize eden alanda yer alacak. Bu süreçte elbette sağlığınıza azami özeni göstermelisiniz. İş yerinde çok fazla iletişim konuşma yazışma görüşme yapmak durumunda kalabilirsiniz. İş arkadaşları ile ve günlük hayat işlerinizle ilgili konularda ilişkilerde uyum sağlamak orta yolu bulmak için biraz daha fazla çaba sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık böbrekler şeker alımı eller kollar kulak burun boğaz gibi organlara özen göstermek gerekebilir, keza evcil hayvanlarınıza ekstra bakım vermek gerekebilir. İş değiştirmek veya yeni bir işe başlamak için çok elverişli bir zaman değildir. Bir işe başlayacaksanız sözleşme bordro gibi işler varsa Retro bitimine bırakmak akıllıca olacaktır.


MARS GERİ HAREKETİ : Bu yıl mücadele çaba ve enerji gezegeni Mars yılın yarısından fazla kendi yönettiği Koç burcunda kalacak. Temmuz ayında bu burca girecek ve Aralık sonuna kadar kalacak. 9 Eylül-15 Kasım arası geri harekette kalacak. Bu Retro sizin ev aile ve özel hayat alanınızda yer alacak ve aile içinde daha hareketli dinamik biraz agresif günler yaşayabilirsiniz, aile üyeleri ile ilişkilerde stresli durumlar ortaya çıkabilir, sabrınızı ve tahammül gücünüzü test eden durumlarla karşılaşabilirsiniz. Evde bu dönemde tadilat ev tamirat işleri söz konusu olabilir. Evden çalışan Oğlaklar evde daha fazla iş konusunda çaba mücadele içine girebilirler. Ev taşımak yer değiştirmek veya alım satım yapmak gibi konular söz konusuysa bunu Retro zamanı dışında bir tarihte yapmak akıllıca olacaktır.


MERKÜR RETRO TARİHLERİ VE HANGİ KONULARDA DİKKATLİ OLMALISINIZ:

17 ŞUBAT MERKÜR BALIK ‘TA RETRO – 10 MART’DA DÜZELİYOR: Bu Merkür geri hareketi sizin iletişim evinizde gerçekleşeceği için bu dönemde iletişimde zorluklar yaşanabilir. Özellikle elektronik aletler, cep telefonları, bilgisayar ve araçlar konusunda özenli davranmak gerekir. Kaybetmek çaldırmak düşürmek vb gibi stresli durumlar ortaya çıkabilir. Yolculuklarda ve trafikte dikkatli olmak gerekebilir. Kardeşler yakın çevre ve komşularla iletişimde de yanlış anlaşılmalar olabilir. Eğitimlere veya bir kursa başlamak için elverişli bir zaman değildir. Bitmemiş işleri tamamlamak ve toparlamak için bu retrodan faydalanabilirsiniz.


18 HAZİRAN MERKÜR YENGEÇ’TE RETRO- 12 TEMMUZ’DA DÜZELİYOR: Bu Merkür Retro ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları alanınızda gerçekleşecek. Bu süreçte ilişkiler alanı daha duygusal ve alıngan bir ruh haliyle geçebilir. Eski sevgililerden haber alabilirsiniz. Evlilikte var olan düşünce ve duygu kalıplarınızı ele aldığınız sorguladığınız ve eskide kalmış konulara geri döndüğünüzü görebilirsiniz. İş ortaklıkları evlilik ve davalar ile ilgili başlangıçlar yapmamak bu dönemde akıllıca olacaktır.


14 EKİM MERKÜR AKREP’TE RETRO- 3 KASIM’DA DÜZELİYOR: Bu Merkür Retro sizin arkadaşlıklar alanınızda gerçekleşeceği için arkadaşlarla iletişimde dikkatli olmak gerekir. Daha fazla şüphe kıskançlık ve pasif agresif öfke içeren durumlar ortaya çıkabilir. Ketum tahammüllü ve sır saklayan bir tutum içinde olmanız işinize yarayacaktır. Arkadaşlarla gelecek projelerine başlayacaksanız bunu Retro başlamadan veya en iyisi bittikten sonra yapmakta fayda olabilir.


MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI BAŞARILI BİR YENİ YIL DİLERİM

NAZ BAYATLI

446 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page