top of page

12 NİSAN SALI GÜNÜ KOÇ BURCUNDA BAHARIN İLK YENİAYI GERÇEKLEŞİYOR


22 derece Koç burcunda saat 05:29 da bir yeniay gerçekleşiyor. Gökyüzünde Sekstil açılarla dolu bir ay yaşıyoruz. Destekler ve köstekler arasında gidip gelen etkiler var ama bu yeniay olabilecek en iyilerinden.

Yeniay enerjisi ile cesaretinizi arttırın, iyi bir karar alma mekanizması çalıştırarak hızlı kararlar alabileceğiniz ve enerjik bir biçimde ileri doğru fırlayabileceğiniz etkiler var. Rüzgarı yelkenlerimize doldurup yeni başlangıçlara ve projelere doğru adım atalım.


YENİAYIN AÇILARI NELER?


GÜNEŞ MARS SEKSTİLİ: Kendimize güvenimizi artıracak ve içimizden bir savaşçı çıkaracak ve işlere enerjiyle el atmamıza yarayacak bir açı. Spor egzersiz diyet planı projelere atılım yapabileceğimiz sözlerle etkileyebileceğimiz bir zaman, zihinsel yeteneklerimizi açığa çıkararak bizi öne çıkaracaktır. Beden gücü gerektiren konularda bize yardımcı olacak. Enerjiğiz ve atılganız. Bizi koruyacak ve destekleyecek yanımızda duracak kişiler olacaktır.

GÜNEŞ JÜPİTER SEKSTİLİ: Neşe iyimserlik kişisel gelişim mutluluk cömertlik bolluk bereket için çok güzel bir destek alacağız. Hem maddi hem manevi konularda bizi iyi gelecek etkiler altındayız.

MARS JÜPİTER ÜÇGENİ: Rekabet etmek, para kazanmak, maddi olarak büyümek, satış pazarlama , bilgi aktarımı, web işleri, şirket ve iş dünyası konuları için birebir etkiler. Kararlı olup önemli kararlar alacağız. Zenginlik imkanlarına koşmak isteyeceğiz.

VENÜS PLÜTON KARESİ: İlişkilerde karizmatik tutkulu cazip tarafı ile bizi etkileyecek bir kişi olacaktır. Sevdiklerimiz normalden daha sahiplenici kıskanç tutkulu manipüle edici davranabilir. Para ve ilişkilerde güç kazanmak ve zorlukların üstesinden gelmek için stratejik ve kendine güvenli davranmak için çaba gösterebiliriz. Üzerimizde baskı kuran bir mali problem olsa da bunun halledilebileceği olumlu fırsatlar çıkacaktır.

Yeniay Baten Kaitos adlı bir sabit yıldızla kavuşuyor çok güllük gülistanlık bir etki vermez ama diğer olumlu etkilerle bunu çok dert etmiyorum ben. Bu yıldız Cetus takım yıldızında Balinanın batın bölgesinde yer alıyor. Satürn karakterinde ve kısıtlamaları denizle denizcilikle ilgili konuları avlanmayı ve balık avlamayı denizin dibini silip süpüren bir avlanma dürtüsü. Yolculuklarda zorluklar veya deniz ulaşımında sıkıntılar olabilir anlamına geliyor.


YENİ BAŞLANGIÇLAR YAPMAK VE TEMİZ BİR SAYFA AÇMAK İÇİN BU YENİAYDAN YARARLANABİLİRSİNİZ.


ÖNCELİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU SONRA GÜNEŞ BURCUNUZU OKUYABİLİRSİNİZ.


KOÇ: Burcunuzda gerçekleşecek bu yeniay sayesinde hayatınızda hem ilişkiler bakımından hem de yeni yaşam hedefleri açısından yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş ve çalışma alanında yenilikler olabilir. Arkadaşlıklar grup aktiviteleri ve yeni çevrelerle bağ kurarak enerjik bir döneme giriyorsunuz. Kariyer alanında size güç kazandıracak yeni stratejik planlar içinde olabilirsiniz. Aşk hayatında güçlü yanınızı ortaya koyarak etkileyici bir aura ya bürüneceğinize eminim. Çekici olacaksınız ve yeni fikirlerle dolu olarak ileri atılacaksınız. Başarı kazanacağınız kararlı adımlar atabileceğiniz yenilikler için fırsat dolu bir yeniaydasınız. Yine de günlük hayatınızda çok yoğun geçen günlerde olabilirsiniz.


BOĞA: İş hayatınızda günlük işlerinizde sağlığınızda sizi yoran ve zorlayan konulara yönelik maddi manevi güç kazanmak için harekete geçebilirsiniz. İş değiştirmek, yer değiştirmek, iş hayatınızda yenilikler yapmak adına bu yeniaydan faydalanabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs bu dönemde Plüton ile çabalı bir açı içinde yer alacağından, enerjinizi korumalı, kendinizi dinlendirmek için zaman ayırmalısınız. İş hayatınızda başa çıkmanız gereken zorluklar varsa bunları halletmek adına yeni bir proje veya atılım yapmak için olumlu bir zamandasınız. Ruh ve beden sağlığınıza daha fazla önem vermek isteyebilirsiniz.


İKİZLER: Bu yeniay sizlerin arkadaşlıklar alanınızda yer alıyor. Gelişmek büyümek gelecek projeleri yapmak topluluklar ekipler veya sosyal alanda öne çıkmak için sizi destekleyen bir yeniay olacak. Maddi konularda sizi yoracak etkiler var, ancak bu konuda mücadele edebilecek enerjiniz de olacak. Aile iş ortağı veya eş ile para paylaşımınızda bir takım yeni kazanç ve yatırım fikirleriniz olabilir. Para konularında daha bilinçli davranmak isteyebilirsiniz. Paranızı geliştirecek yeni projelere odaklanabilirsiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi fikirleri görüşlerinizi aktarmak için güzel etkiler. Akademik konular, eğitimler, yayıncılık uzaklarla bağlar ve sosyal medya gibi işlerde sizi öne çıkaracak enerjiler size açık. Hukuki ve resmi işleriniz varsa bu alanda da işler tıkır tıkır ilerleyecektir. Mars burcunuzda geçişini sürdürdüğü için normalden daha hareketli günlerde olmanız mümkün ve asabi ve yorgun hissetmek te beklenebilir.

YENGEÇ: Bu yeniay sizlerin iş ve kariyer alanınızda gerçekleşecek. İş hayatında yeni başlangıçlar yapmak için harika bir fırsat. Size kazanç getirecek ve mali portrenizi olumlu etkileyecek gelişmeler yer alabilir. Kariyer hedeflerinizde sizi öne çıkaracak etkiler var. İş ortaklıkları veya birlikte iş yaptığınız kişilerle bu dönemde bir takım mecburiyetler ve zorlanmalar ortaya çıkabilir. Eşinizin iş ortağınızın işi ve kariyeri ya da mali durumu ile ilgili bir takım gelişmeler sizi de etkileyebilir. Oldukça yoğun koşturmalı ve sizi işte ya da günlük hayatta zorlayan yüklerin arttığı bir dönem ancak bunları karşılarken enerjik kararlı ve fırsatları yakalamaya hazır olacak ve cesaretle ileri atılacaksınız. Mars burcunuzda geçişini sürdürdüğü için bu dönem biraz fazla yorgunluk bitkinlik olabilir.


ASLAN: Bu yeniay sizlerin eğitimler yabancılarla kurulan bağlar kültür felsefe ve inanç alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde halledilmesi gereken resmi işleriniz veya hukuki süreçleriniz olabilir. Yolculuklar, akademik konular, basın yayın sosyal medya işleri gündeminizde olabilir ve bu konularda girişimler yapmak üzere adım atabilirsiniz. Bu dönemde uzaklarla kurulan bağlar önem taşıyor. Ayrıca iş ortaklıkları ve iş fırsatları da çıkabilir. Arkadaşlıklar grup çalışmaları ve fikirlerinizin ideallerinizin paylaşımı aktarımı sizin için önemli olacaktır. Burcunuzun yönetici gezegeni Güneş’in gökyüzünde size çok olumlu destek verdiği bir süreçtesiniz ve bu enerjiyi pozitif gelecek planları yapmak için kullanabilirsiniz. Arkadaşlarla daha fazla iletişim kurduğunuz birlikte gelecek projeleri hayalinde olduğunuz günlerde olabilirsiniz. Bazı Aslanların birkaç arkadaşa hafiften gıcık olması da mümkün.


BAŞAK: Bu yeniay sizlerin para kaynakları kredi borç ve yatırımlar alanınızda gerçekleşiyor. İş kurmak, ticari atılım yapmak girişimleriniz için para bulmak konusunda size destek olacak enerjiler var. Yeniay Aileyle para paylaşımını eşit dağılımı dürüst ve ilkeli davranmayı öne çıkarıyor. Kredi ve borçların ödenmesi veya bu anlamda başvuruda bulunmak için bu yeniay enerjisini kullanabilirsiniz. Yatırımlarınız varsa değerlendirmek için akılcı fikirlerle ve kararlılıkla ilerleyebilirsiniz. İlişkiler alanında bu dönemde somut davranmak varsa krizleri çözmek için girişimde bulunabilirsiniz. İş ortamında, üstler veya astlarla bu dönemde daha fazla uğraşmak veya mücadele vermek gerekebilir, sizi yoran veya sinirlendiren durumlar ortaya çıkabilir. Anne baba ile uğraşmak ve evde düzen sağlamak için de çaba sarf edebilirsiniz.


TERAZİ: Bu yeniay sizlerin evlilik uzun süreli birliktelikler ve ortaklıklar alanınızda yer alıyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs yeniay ile kavuşum yapıyor. Bu açıdan bakılınca ilişkiler de yeni başlangıçlar yapmak için oldukça güçlü bir fırsatınız var. Mars ve Venüs arasındaki olumlu açı sayesinde flört etmek, yeni bir ilişkiye başlamak, evlilik kararı almak ve ilişkiniz varsa buna taze bir nefes katmak için fırsatınız olacaktır. Ev ev aile konularında sorunları çözmek için çaba sarf edebilirsiniz, yolculuklar yabancılarla bağlar hukuki ve resmi işler ön planda olabilir ve yaratıcı işlerde şansınızın bol olacağı bir zamanda olacaksınız.


AKREP: Bu yeniay sizlerin iş ve çalışma alanınızda gerçekleştiği için iş hayatınızla ilgili başlangıç niteliğinde yeni kararlar alabilirsiniz. İş ve çalışma düzeninizi daha rahat yoluna koyabileceksiniz. İş başvuruları yapmak ve kararlı cesaretli girişimler yapmak için bu güzel fırsatı değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda egzersiz , spor, diyet yapmak sağlığınıza özen göstermek için enerjik olacaksınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars krediler borçlar yatırımlar ve ticari girişimler alanınızda yer aldığı için paranızı korumak ve maddi konularda destek bulmak işle ilgili projeler yapmak kredi ve borç almak için fırsatlara açık olacaksınız. Yine de çok harcama gerektiren veya bütçenizi aşmanıza yol açabilecek durumlar ortaya çıkabilir.


YAY: Bu yeniay sizin aşk ve romantizm alanınızda gerçekleşiyor. Oldukça aşk ve ilişki odaklı bir döneme işaret ediyor. Aşık olmak tutkulu hissetmek ve yeni bir ilişkiye başlamak için hevesli olabilirsiniz. İlişkiler alanınızda yer alan Mars ile aşığı Venüs’ün her ikisinin de ilişkileri sembolize eden bir alanda yer alması nedeniyle aşk hayatınız bu dönemde ön planda olacaktır. Yine de partnerle ilişkilerde bir iki sizi sinir eden durum ortaya çıkabilir. Karşı taraftan gelen sözler tutum ve davranışlar sizi gıcık edebilir. Olsun tutkulu olmak için bu enerjiyi kullanıp öfke duygusunu seçmemek en akıllıcası. Diğer yandan iletişim eğitimler yolculuklar taşınmak kardeşlerle bağlar araçlar ve gereçlerin yenilenmesi için uygun zamandasınız. Yaratıcılığınızı ortaya koymak istediğiniz her alanda fırsat dolu enerjilere açıksınız.


OĞLAK: Bu yeniay sizlerin ev ve aile alanınızda yer almakta. Ev ortamı hareketli canlı ve yenilikler yapmak için en müsait zaman dilimindesiniz. Evde değişiklikler yapabilir aileyle ve ebeveynlerle ilgili ilgili kararlarda inisiyatif alarak öncülük edebilirsiniz. Evden çalışan Oğlakların bu dönemde oldukça yoğun olabileceklerini görebiliyorum. Bazı Oğlaklar iş kurmak yeni projelerin planını yapmak üzere kolları sıvamış olabilir. Ev almak eve arsaya yatırım yapmak ve evinizi güzelleştirecek kararlar almak için kolları sıvayabilirsiniz. İş ve kariyer alanında yeni girişimler yapmak yatırım veya iş kurmak için oldukça güzel bir dönemdesiniz. Mars yorucu etkisiyle günlük hayat alanınızdan geçiyor. Sizi çok koşturup uğraştırıyor ve işlerle başa çıkmak için strese girmenize sebep oluyor diyebiliriz. 24 Nisan’a kadar bu durum böyle sürebilir.


KOVA: Bu yeniay sizlerin iletişim haberleşme ve kısa yolculuklar alanınızda yer alıyor. Yeni projeler ve eğitimler için istekli olabilirsiniz. Yakın çevrenizle kurduğunuz iletişimde cesur kararlı ve ne istediğini bilen bir tutum sergileyebilirsiniz. Kardeşler yakın akrabalar ve sık görüştüğünüz kişilerle dürüst ve direkt bir iletişim benimseyebilirsiniz. Bu dönem burcunuzda yer alan Satürn ve Jüpiter e gelen olumlu yeniay açıları sebebiyle aklınıza koyduğunuzu yapmanız çok imkan dahilinde ve önünüze bir çok fırsat çıkacaktır , bu yeniay da bu anlamda yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir fırsattır. Aşk ve Romantizm alanınızda yer alan Mars sebebiyle daha hassas ama tutkulu olacaksınız. Çocuğa veya yaratıcı çalışmalara hobilere ve sizi mutlu eden konulara para harcamak veya yatırım yapmak mümkün.


BALIK: Bu yeniay sizlerin para kaynakları alanınızda gerçekleşiyor. Maddi konularda güç kazanmak için atılım yapacağınız bir dönemdesiniz. İş kurabilir, yeni bir projeyle kazanç elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Kendinize daha fazla güven duymak ve yeteneklerinizi artırmak hatta kendinize yatırım yapmak için adım atabilirsiniz. Bu dönemde harcama ve alışveriş işleriniz de çoğalmış olabilir. Gelir gider dengenizi iyi ayarlamayı denemek isteyebilirsiniz. Ev aile yerleşim konularında harcamalar olabilir veya evden yapmak istediğiniz bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Mars ev ve aile alanınızda yer alacağı için ev içinde daha fazla hareket iletişim geliş gidiş ve arada asabi çıkışlar olabilir. 24 Nisan’a kadar sürecek bu geçiş sonrası huzur.


Mutlu Başlangıçlar Olsun ,

Naz Bayatlı




538 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page