top of page

13-19 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR


KOÇ: Bu hafta başında uzaklarla yolculuklarla basın yayın matbaa web siteleri sosyal medya akademik konular eğitimler ve resmi işlerle ilgili işlerinizi halledebilirsiniz. Hafta ortasında ise kariyerinizle ve mesleki konularla daha fazla ilgileneceksiniz. Prestijinizi korumak ve özsaygınızı kollamak için istekli olabilirsiniz. Hafta sonunda arkadaşlıklar dostluklar grup veya ekip çalışmaları ön planda olacak ve oldukça sosyal olabilirsiniz. Pazar günü dinlenmek içinize dönmek yorgunlukları atmak isteyebilirsiniz. Sonraki hafta başında Balık burcunda dolunay olacağı için ruhen ve bedenen kendinizi hazırlamak ve dinlenmek iyi gelecektir. Çarşamba günü burcunuzun yönetici gezegeni Mars Terazi burcuna geçiyor ve ilişkiler alanınızda geçişine başlıyor. İlişkilerde çok daha fazla orta yolu bulmak öfkeyi ve dilin ucuna gelenleri tutmak için çaba söz konusu. Sevdiklerinize hayır dememek için özveride bulunmaya hazır olun. Perşembe ve Cuma Venüs Satürn arasında çetrefilli bir açı var para işleri gelecek projeleri ve arkadaşlarla gruplarla ilgili alanda mini krizler çıkabilir stratejik davranarak atlatacağınızdan eminim ketum ve mantıklı bir tutum benimsemek akıllıca olur. Diğer yandan hafta sonu fikirsel düzeyde oldukça verimli iletişimi bol ve görüşmelerin olumlu geçeceği eğitim ticaret ve planlarınızla ilgili konuşmaların avantajınıza gelişeceği görülüyor.

Naz Bayatlı


13-19 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR

BOĞA: Bu hafta başında para konuları yatırımlar krediler ve borçlar genel ödemeler vergi sigorta ve ticari konularla ve gelecekteki kazanç modeliniz parayı kullanma biçiminiz ile alakalı işler ön planda olabilir. Aileyle eşle iş ortaklarıyla ve sorunları bir arada çözmekle ilgili çaba gösterebilirsiniz. Hafta ortasında yolculuklar online işler eğitimler basın yayın sosyal medya işleri ve resmi işleriniz varsa halledebilirsiniz. Hafta sonunda sizi ve mesleki konularda yapmak istediklerinizi öne çıkaracağınız konumalar sunumlar vb yer alabilir. Prestij kazanmak ve tanınırlık elde etmek tecrübenizi ortaya koymak için çalışabilirsiniz. Pazar günü arkadaşlıklar grup ve ekip çalışmaları size iyi gelecek spiritüel konulara eğilebilirsiniz hayal dünyanızı aktive edecek size ilham verecek bir süreç başlıyor bunun vizyonunu Pazar belirleyebilirsiniz zira ertesi gün hafta başında Balık dolunayı yer alacak ve size bir gelecek vizyonu katacak işler görevler arkadaşlıklar ve ekip faaliyetleri olabilir. Perşembe ve Cuma Venüs Satürn arasında çetrefilli bir açı var. İlişkiler evlilik ve iş ortaklıkları ile ilgili konularda eğer zorluk çıkarsa bu mini krizleri yönetmeyi bilmeli, ketum ve stratejik kalarak sabırlı olup beklemeyi denemelisiniz. Hafta sonunda işle ve mesleki işlerde iletişimin önemli olduğu konuşmak ve fikirleri paylaşmanın işinize yarayacağını göreceksiniz. Mantıklı sosyal ve gerçekçi davrandığınız konularda kazançlı ve avantajlı çıkacaksınız. Savaş ve mücadele gezegeni Mars Çarşamba günü Terazi burcuna geçiyor ve 30 Ekim’e kadar çalışma alanı ve günlük görevlerinizle ilgili olarak sizi yorucu bir tempoya sokacaktır. Sağlığınıza daha fazla özen ve kendinize bakım göstermek için daha istekli olacaksınız.

Naz Bayatlı

13-19 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR

İKİZLER: Bu hafta başında ilişkilere ve iş birliklerine odaklı olacaksınız. Eşinizle iş ortağınızla veya partnerinizle keşfeden araştıran ve yeni hedeflere doğru ilerlemek istediğiniz planlara odaklanabilirsiniz. Hafta ortasında gelirleri harcamaları ticari atılımları ve iş ortaklıklarını ele alarak, bütçeniz konusunda gerçekçi kararlar almak durumunda hissedebilirsiniz. Hafta sonunda uzaklarla uzun yolculuklarla basın yayın sosyal medya web siteleri online işler ve eğitsel yazınsal işlerle ilgilenebilirsiniz. Fikirlerinizi ve görüşünüzü aktarmak sizin için önemli olacak. Pazar günü Ay kariyer ve mesleki konularla ilgili alanınızda geçiş yapacak ve ertesi hafta başında gerçekleşecek olan Balık dolunayı arifesinde kariyerle ilgili gelecek planlarınızı ele alarak plan yapabilirsiniz. Mesleki konularda hayallerinizi ve beklentilerinizi somutlaştıracak adımların neler olduğunu görmenize yardımcı olacak. Mars Çarşamba günü Terazi burcuna geçiş yapıyor ve 30 Ekim’e kadar sizi aşk romantizm ve flört konularında aktif ve istekli kılacak, hobiler çocuklar ve yaratıcı işlere daha fazla odaklanarak zaman ayırabileceksiniz. Merkür ve Jüpiter arasındaki açı sayesinde çalışma hayatınız ve günlük işlerinizi dengelemek iletişim yeteneklerinizi güçlendirmek ve işle ilgili fırsatlar yakalamak bakımından size deste olacak. Perşembe ve Cuma Venüs ile Satürn arasından yer alacak zorlu açı sebebiyle ilişkilerde iletişime dikkat etmeli kriz yönetimi yapmalı ve eğitsel işler uzun vadeli projelerin gibi konuların maddi yükümlülüklerini iyi düşünmek ve ele almak gerekir. İşi şansa bırakmamalı.

Naz Bayatlı

Naz Bayatlı


13-19 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR

YENGEÇ: Bu hafta başında çalışma alanı sağlık ve günlük işler alanında verimli olmak ve hedeflerinize koşturmak için size enerji verecek bir giriş yapıyorsunuz. Yeme içme spor ve sağlık düzeninize odaklanabilirsiniz. Hafta ortasında evlilik hayatı yakın ilişkiler ve iş birlikleri odak noktanızda olacak. İlişkilerde gerçekçi ve kuralcı davranmak isteyeceksiniz. İlişkilerde görev bilinci ile hareket edeceksiniz. Hafta sonunda maddi konular harcamalar gelir gider hesabı ticari atılımlar ve yatırımlarla ilgili konulara yöneleceksiniz ve kazancınızı artırmak için neler yapabileceğinizi planlayabilirsiniz. Pazar günü uzaklar yabancılar eğitsel ve resmi işler yolculuklar gibi konularda planlar yapabilirsiniz. Ertesi hafta başında gerçekleşecek Balık dolunayının arifesinde hayat stiliniz sosyal medya web siteleri hayal ettikleriniz ve zihinsel işlerle ilgili neler yapabileceğinizi düşünüp kararlar alabilirsiniz. Mars Çarşamba günü Terazi burcuna geçiyor ve ev ve aile alanınızdan 30 Ekim’e kadar geçişini sürdürecek. Ev alanında yapılacak çok iş olabilir, bu süre içinde ailenize daha fazla odaklanıp enerji sarf edeceksiniz. Evden çalışan veya kendi işini yapan yapmak isteyen yengeçler için bu hafta verimli ve bereketli fikirlerin ortaya çıkacağı bir hafta olabilir. Venüs Satürn karesi sebebiyle çocuklara ve hobilere dair harcamalar artacaktır. Sevdiklerinizin çocukların veya flörtünüzün krizleri ve problemleri ile uğraşmak söz konusu olabilir. Riskli yatırımlardan kesinlikle Perşembe ve Cuma uzak durulmalıdır.

Naz Bayatlı


13-19 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR

ASLAN: Bu hafta başında aşka romantizme ve yaratıcılığa yönelik size destek veren bir başlangıç yapıyorsunuz. Sizi mutlu eden konulara yönelebilir, sevdiğinizle birlikte iyimserliği yüksek tutan enerjik dinamik aktivitelerde bulunabilirsiniz. Hafta ortasında iş çalışma ve günlük işlere yönelik verimli bir çaba içinde olarak iş odaklı geçecektir. Mide ve sindirime özen göstermeli diz iskelet ve dişlere dikkat etmeli. Çarşamba günü Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor yakın çevre iletişimi zihinsel konular ve eğitimler alanında geçiş yapacak. 30 Ekim’e kadar yolculuklarda yollarda dikkatli olmakta fayda var acele etmek dikkat dağıtıcı şeylerle uğraşmak pek akıllıca olmaz. Araç gereçler ve elektronik aletlerin bakımına da kullanımına da özen göstermeli, iletişimde daha çözüm bulan ortak noktaları öne çıkaran bir tutum benimsemelidir. Perşembe ve Cuma Venüs ve Satürn arasındaki zorlu açı sebebiyle kariyerle veya iş ortaklıkları ile ilgili konularda ilişkilere ve iletişime mesafe getirebilecek etkiler var ketum ve sabırlı davranmak işe yarar. Eşin iş alanında da stresle çıkabilir. Gelecek projelerinizi ele alırken mantıklı kararlar almak gerekecektir. Hafta sonunda ilişkilere eşinize partnerinize ve sosyal yakın çevreye odaklı olacağınız hareketli günlerde olacaksınız. Etkinlikler planlar ve faaliyetler ön planda olacak. Ticari işleriniz varsa bu alanda işi şansa bırakmayacak gerçekçi kararlar alırsanız becerilerinizi ve zamanınızı boşa harcamamış olursunuz.

Naz Bayatlı


13-19 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR

BAŞAK: Bu hafta başında ev ve aile alanına odaklı olacaksınız. Evle ilgili işler ve yerleşimle ilgili konular zihninizde olabilir. Hafta ortasında yaratıcı çalışmalar çocuklar ve sizi mutlu eden konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımla ve ticari işlerde somut kararlar alabilirsiniz. Gönül işleri gerçekçi bir tutum ve bakış açısı gerektirecektir. Mars Çarşamba günü Terazi burcuna geçiş yapacak harcamalarınız artabilir ve gelir gider dengenizi korumak zorundasınız. Ticari işlerde atılım yapmak için enerjik olacaksınız. Hafta sonunda işlerinizi yoluna koymak ve sağlığınızla ilgilenmek önemli olacak. Pazar günü ilişkilere ve evlilik hayatı partnerinize odaklanmak gerekecek. Ertesi hafta başında gerçekleşecek olan Balık burcundaki dolunay arifesinde ilişkiler ile ilgili kararlar ön plana çıkıyor. Eşiniz veya sevgilinizle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için çaba göstermelisiniz. Perşembe ve Cuma Venüs Satürn arasındaki zorlu açı iletişimde ve zihinsel işlerde zorlanmalar getirebilir. Hem kendi sağlığınız hem evcil hayvanlarınızın iyiliği ve bakımı ile ilgilenmek gerekebilir. Hafta sonunda gerçekleşecek Merkür Jüpiter olumlu açısı size yeni iş olanakları planları ve fırsatları getirebilir. En azından iletişim kurarak yeni olanakların kapısı açılabilir.

Naz Bayatlı



13-19 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR


TERAZİ: Bu hafta başında iletişim haberleşme kısa yolculuklar eğitsel ve zihinsel işler ile yoğun olabilirsiniz. Kardeşler yakın akrabalar ve yakın çevrenizdeki kişiler ile görüşmeler artabilir. Hafta ortasında ev ve aile alanına odaklı olacaksınız. Evle ilgili işler ve yerleşimle ilgili konular zihninizde olabilir. Ev ve aile ile ilgili sorumluluklarınızı yüklenip, gerçekçi kararlar alıp somut adımlar atmanız gerekecektir. Mars Çarşamba günü burcunuza geçiş yapıyor ve 30 Ekim’e kadar kalacak. Bu süreçte ilişkiler alanında daha fazla enerji sarf ettiğinizi göreceksiniz. Alttan almak ortak noktaları bulmak barış ve uyum sağlamak gerekecek. Kararsız kaldığınız anlar olacaktır. Adil olmak hak yememek ve hakkını almak konuları zihninizi meşgul edebilir. Kendinizi huzursuz ve yorgun hissedebilirsiniz. Baş böbrek mesane ve üreme organlarınıza önem veriniz. Perşembe ve Cuma günü Venüs ve Satürn arasında yer alacak zorlu açı sebebiyle harcamalara dikkat etmeli para konularında bu dönem daha eli sıkı davranmak maddi krizleri önleyebilir. Aşka ve romantizme dair daha tutkulu olacağınız bir dönem başlıyor ancak bu dönemde kendi değerinizi korumayı da düşünmeyi ihmal etmeyin. Hobiler çocuklar ve yaratıcı konularla ilgili kazanca yönelik temalar ön planda olabilir özellikle hafta sonu Merkür ve Jüpiter arasındaki güzel açı sayesinde hem aşk hem eğitsel işler hem de çocuklarla ilgili konularda pozitif haberler alabilirsiniz.

Naz Bayatlı


13-19 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR


AKREP: Bu hafta başında para kaynaklarınıza birikimlerinize ve harcamalara yönelik bütçenizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yolculuklar eğitimler sosyal medya yayınlar hukuki ve resmi işlerle ilgili harcamalar olabilir. Hafta ortasında iletişim ön plana çıkıyor kendinizi ifade ederken veya fikirlerinizi aktarırken gerçekçi ve profesyonel bir tutum takınmak avantajınıza olacaktır. Hafta ortasında burcunuzun yönetici gezegeni Mars Terazi’ye geçiyor ve 30 Ekim’e kadar bu burçta kalacak. Bilinçaltınızı ruh ve beden bütünlüğünüzü sembolize eden alandan geçiş yapacak olan Mars ile birlikte bedeninizin sesine kulak vermeli zorlanmamalı ve gerekiyorsa biraz tempoyu düşürmeye çalışmalıdır. Stresler alttan almak adil olmaya çalışmak ve ilişkilerde denge kurmak gerekliliğinden artış gösterebilir. Aşk ve romantizm gezegeni Venüs 7 Ekim’e kadar burcunuzda geçiş yapacak ve Perşembe ve Cuma günleri Satürn ile zorlu bir açı yapacağından ev ve aile konularına odaklı olabilir ve o alandaki krizleri çözüme kavuşturmak için çaba sarf edebilirsiniz. Ev aile ve yerleşimle ilgili kararlar almak ve bunları strese girmeden stratejik ve planlı çözümlerle sonuca vardırmalısınız. Hafta sonunda Merkür ve Jüpiter arasında yer alacak olumlu açı sebebiyle iletişimde zihinsel konularda spiritüel ve bilinçaltıyla ilgili uğraşlarda pozitif açılımlar yaşayabilir, eğitsel alanda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz.

Naz Bayatlı


13-19 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR


YAY: Bu hafta başında gökyüzü yanınızda ve size enerjinizi artıracak desteği sağlayacak. Hedeflerinize ve planlarınıza odaklı bir şekilde iyimser ilerlemek isteyeceksiniz. İlişkilerde kendinizi ifade etmek ve düşüncelerinizi özgürce aktarmak önemli olacak. Sağlığınıza bedeninize midenize ve başınıza özen göstermeniz iyi olacaktır. Hafta ortasında para konuları ön plana çıkıyor ve bütçenizi somut ve gerçekçi bir bakışla ele almalısınız. Harcamaları dikkatli yapmak ve birikim odaklı davranmanız mümkün. Çarşamba günü savaş ve mücadele gezegeni Mars Terazi’ye geçiyor ve 30 Ekim’e kadar bu burçta kalacak, sizlerin arkadaşlıkları ve sosyal aktiviteleri sembolize eden alanınıza yerleşeceği için enerjiniz bu alana kayacaktır. Gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu görmek ve sosyal hayatta ne yapmak istediğinizi görmek için size deneyim sunacak bir süreç olabilir. İletişimin kardeşlerin ve yakın çevre ile kuracağınız bağların önemli olacağı bir hafta geçireceksiniz. Hafta sonuna doğru Perşembe ve Cuma ilişkiler gezegeni Venüs ile Satürn arasında yer alacak zorlayıcı açı sebebiyle konuşmalara ve görüşmelere dikkat etmeli ketum ve stratejik davranmak akıllıca olacaktır. Hafta sonunda Merkür ve Jüpiter arasında yer alacak olumlu açı sayesinde zihinsel projeler, arkadaşlarla gelecek planları veya gruplarla yapacağınız aktiviteler açısından size destek olacak enerjiler yansıyacak. Pazar gününden itibaren dolunay arifesindeyiz, ertesi hafta başında ev ve aile alanına yerleşime ve ebeveynlerle ilişkilere odaklanacağınız bir sürece giriş yapmaktasınız. Aile içinde özverili davranmak ve duygusal bağları güçlendirmek için paylaşım yapmak adına istekli olabilirsiniz.

Naz Bayatlı





13-19 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR

OĞLAK: Bu hafta başında zihninizi odakladığınız üzerinde çalıştığınız işlere ve konulara dair yapmak istediklerinizi planlayıp kendi ritminizde ve zamanınızı kendiniz ayarlayarak çalışmak üzere istekli olabilirsiniz. Bedeni ve ruhu dinlendirmek önem kazanacak. Yolculuklar basın yayın sosyal medya işleri ve eğitimler aklınızda olabilir. Hafta ortasında Ay burcunuza geçiyor ve baş mide ve genel sağlık bakımından kendinize özen göstermeniz iyi olabilir. Kendinizi çok yormamaya bakın. Bu hafta Genel olarak İletişimde ve ilişkilerde gerçekçi somut ve profesyonel davranmanız avantajınıza olacaktır. Çarşamba günü Mars Terazi’ye geçiyor ve 30 Ekim’e kadar kariyer alanınızda yer alacak. İşe ve mesleki konulara odaklanıp enerji harcayacağınız bir döneme giriyorsunuz bunu yaparken bir yandan da iş hayatınızdaki ilişkilerde önem kazanıyor orta yolu bulmak adil ve özverili olmak gerekecek. Perşembe ve Cuma günü Venüs ve Satürn arasında yer alacak zorlu açı sebebiyle, kar zarar hesabınızı iyi yapmalısınız, sosyal aktivitelerde, arkadaşlarla yapacağınız etkinlik veya kazançla ilgili projelerde dikkatli davranmak akıllıca olacak. Cuma ve Cumartesi günleri Merkür ve Jüpiter arasında yer alacak olumlu açı sayesinde iletişim zihinsel konular eğitsel işler ve ticari atılımlar pozitif ilerleyecektir. Bu konulardaki işlerinizi 25 Eylül’e kadar yoluna koymanız akıllıca olabilir.

Naz Bayatlı



13-19 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR

KOVA: Bu hafta başında arkadaşlıklar dostluklar grup veya ekip çalışmaları ön planda olacak ve oldukça sosyal olabilirsiniz. Gelecek planlarınıza ve beklentilerinize yönelik düşünüp, projelerinize el atacağınız güzel bir destek var. Hafta ortasında ruh beden zihin üçlemesini dengelemek gerekiyor, yorgunlukları artıracak ekstra iş yüküne dalmamak ve enerjinizi dengeli kullanmak akıllıca olabilir. Kendi alanınızda kendi temponuzda çalışmalarınıza odaklanabilirsiniz. Mars Çarşamba günü Terazi burcuna geçiş yapıyor ve 30 Ekim’e kadar, uzakları yabancıları uzun yolculukları basın yayın sosyal medya resmi ve hukuki işleri sembolize eden alanınızda geçiş yapacak ve enerjiniz zihinsel işlere kayacak, eğitimlere bilgi aktarımına fikirlerinizi paylaşmaya ve kararlarınızda adil olmaya yöneleceksiniz. Perşembe ve Cuma Venüs ve Satürn arasındaki zorlu açı gelecek hedeflerinizde, kariyer planlarınızda kontrollü ilerleyip ketum ve stratejik davranmanız gerektiğine işaret ediyor. Hafta sonuna doğru Ay burcunuza geçiş yapıyor ve iletişimin yoğun olacağı birkaç gün sizleri bekliyor. Arkadaşlarınızla ve çevrenizle oldukça sosyal olabilir ve arkadaşlıkların tadını çıkarabilirsiniz.

Naz Bayatlı



13-19 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR


BALIK: Bu Hafta başında kariyer ve mesleki konulara yöneleceksiniz. Aile çocuklar ve ebeveynlerle ilgili sorunlara da el atabilirsiniz. Ev ve kariyer arasındaki sorumlulukların peşinden koşmak için istekli olacaksınız. Kariyer alanında keşfetmek istediğiniz yeni ufuklar olabilir ve hedeflerinize doğru hayallerinizi gerçekleştirmek adına kararlar alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Çarşamba günü Mars Terazi’ye geçiyor ve sizlerin maddi kaynakları sembolize eden alanınıza yerleşiyor ve 30 Ekim’e kadar bu alanda kalacak. Para konularına ele alacaksınız, bütçenizi dengelemek aileyle streslerin çözümü ticari atılımlar ve yeni kazanç kaynakları yaratmak için enerjiniz olacak. Hafta sonu özellikle Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sayesinde başarı kapınızı çalacaktır. Perşembe ve Cuma günleri Venüs ile Satürn arasındaki zorlayıcı açı sebebiyle uzun yolculuklar eğitimler satış pazarlama işleri web siteleri online işler ve bunlarla ilgili gelir gider işlerinde oldukça gerçekçi stratejik ve ketum davranmalısınız. Canınızın istemediği aklınızın yatmadığı işlere girmekten kaçınmalısınız. Cuma ve Cumartesi günleri ruh beden zihin üçlemesini dengelemek gerekiyor, yorgunlukları artıracak ekstra iş yüküne dalmamak ve enerjinizi dengeli kullanmak akıllıca olabilir. Kendi alanınızda kendi temponuzda çalışmalarınıza odaklanmanız ve dinlenmeniz size iyi gelebilir.

Naz Bayatlı




437 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page