top of page

13 TEMMUZ HAFTASI GÖKYÜZÜ

Sizlere 13- 19 Temmuz haftası gökyüzünün genel durumundan bahsetmek istiyorum. Hafta başında Pazartesi günü artık Merkür geri hareketini sonlandırıyor ve Yengeç burcunun 5 derecesinden ileri harekete geçiyor. 26 Temmuza doğru ancak gölgeden çıkacak, iş konuları ticari sözleşmeler ticari fikirler Web siteleri ve iletişim ve eğitim konularının 26 Temmuz'dan itibaren daha hızlanacağını şahit olacağız.


Bu haftanın diğer bir önemli özelliği de önümüzdeki Pazartesi günü gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Yeniaya doğru giderken, aslında bir hazırlık haftası olması diyebiliriz. Bu yeniayın karşısında Satürn var ve hala Retro olduğu için bir anlamda eskiden gelen geçmişten gelen bir çok konunun bu hafta ele alınması temizlenmesi üzerinde düşünülmesi için bir hazırlık dönemi gibi düşünebiliriz. Uzun zamandır süregelen Yengeç ve Oğlak burçlarında gerçekleşen göksel olaylarının aslında sonuna da gelmiş bulunuyoruz, son bir gayret göstermemiz gerekecek. Hepimiz üzerimize daha çok ev aile çocuklarla ilgili sorumlulukları yerleşimle ilgili konuları tekrar bu hafta sonuna kadar finalize eden kararlar alacağız ve önümüzdeki haftaya bu kararların duygusuyla hareket edip yeni bir döneme adım atacağız.


Haftanın bir diğer dikkatli olunması gereken gökyüzü açısı ise Mars ile Kiron’un kavuşumu Mars kavuşumu Koç burcunda hele çok da böyle hani ballı rahat bir durum değil açıkçası, hem çok fazla hareket edeceğimizi çok fazla yorula bileceğimizi koşturuyor olacağımızı gösteriyor hem de sabırsızlığın telaşın hız yapma arzusunun bize zarar verebileceğini bizi strese veya gerginliğe sokabileceğin de gösteriyor. Bu nedenden ötürü hızlı hareket etmek isteyeceğiz düşünmeden bir şeyleri söyleyebiliriz veya düşünmeden çok somut ayaklarımız yere basmadan birtakım girişimlerde bulunabiliriz, bu aceleden telaştan kaçınmak gerekir ancak ayrıca üzerimizde hızlı hareket etmek üzere baskı hissedebileceğimiz bir gökyüzü etkisi var buna karşı dikkatli olunmalı yine dingin davranmaya çalışılmalı .


Salı ve çarşamba günü Güneş Jüpiter ve Güneş Plüton karşıtlıkları olacak. kendimizi değiştirmek zorunda olduğumuzu hissettiğimiz bazı temalar var alışkanlıklarımızı Değiştirmek istemiyoruz yeni bir adıma doğru ilerlemek istiyoruz ama geçmişten getirdiğimiz şeyleri de aslında üzerimizde yarattığı alışkanlıkları da bırakmak istemiyoruz ama yaşam koşulları belki bizi biraz da değişmeye zorluyor bu tür kararların alınmak durumunda olabileceği bir hafta yaşayacağız, bu hafta başında ay Koç burcunda Boğa burcuna geçiş yapacak ayın boğa burcunda olması ile gökyüzündeki Toprak elemetindeki gezegenleri besleyecek, daha fazla yiyip içebiliriz maddi konularla uğraşabiliriz Para konuları gündemde olacak. Perşembe Cuma Ay ikizler’de olacak, görüşmeler, iletişim, eğitimler ve bilgi paylaşımının daha fazla olacağı günler olacak.

Hafta sonunda dediğim gibi Ay yengeç burcunda olacak ve yeniaya hazırlanıyoruz daha fazla içe aileye eve döneceğimiz ailede sevgi ile alakalı konularda iletişimimizi daha fazla duygusal kılacak etkiler var ,içimizi araştıracağımız bir hafta sonu olabilir


Ayın Boğa ve Yengeç geçişleri her zaman yeme içme bir arada olma güzel zaman geçirme ve rahatlamak güven bulmak temaları içermesi sayesinde bu haftayı avantaja çevirebiliriz.

Sevgili arkadaşlar hepinize mutlu bir hafta diliyorum.

Haftaya kadar sağlıkla kalın.

Naz Bayatlı


61 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page