top of page

20 -26 EYLÜL BALIK’TA DOLUNAY HAFTASI VE BURÇLAR


KOÇ: Bu hafta başında gerçekleşecek olan dolunay sizlerin bilinçaltını, spiritüel ve manevi konuları sembolize eden alanda gerçekleşecek. Ruhunuzun sesini dinlemek ve zihninizi dinlendirmek sizin için önemli. Gizemlerle, sırlarla, rüyalar ve metafizik çalışmalarla ilgili açılımlarınız olabilir. Kolektif amaçlarla alakalı topluluklara ve insanın ruhuna ihtiyaçlarına iyi gelecek temalarla alakalı işler yapabilirsiniz. Bu dolunay’ın en potansiyel taşıyan açısı Merkür ve Jüpiter arasında ve sizler için arkadaşlıklar topluluklarla eşle veya ortaklarla yapacağınız planların var olduğuna ve bu planların tıkır tıkır işleyeceğine işaret ediyor. Sosyal ve hareketli olacağınız günlerdesiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars Teraziye geçti ve ilişkiler alanınızda sizi denge kurmaya alttan almaya yönlendirecek. Paylaşımcı olacaksınız ve ilişkilerde adil ve medeni davranmak isteyeceksiniz. Hafta ortasında Ay burcunuzda olacak daha dinamik hissedeceksiniz koşturma bol olabilir. Çarşamba Güneş’te Terazi’ye geçecek ve ilişkiler alanınızda yer alan gezegen toplaşması ilişkilerin oldukça canlanacağı na işaret ediyor. Ayrıca Çarşamba ve Perşembe Venüs ve Uranüs karşıtlığı yer alacağı için maddi konularda ani gelişmeler, harcamalar ve beklenmedik maddi açılımlar olabilir. Paranızı korumak ve biriktirmek odaklı olacaksınız. Hafta sonunda Ay Boğada gayet keyifli yeme içme hayattan keyif almak ve

maddi konuların kazanç ve yatırımların sizin için önemli olacağı bir haftaya işaret ediyor.


BOĞA: Bu hafta başında gerçekleşecek olan dolunay sizlerin sosyal alanınızda arkadaşlıkları toplulukları grup çalışmalarını ve gelecek faaliyetlerini sembolize eden alanınızda gerçekleşiyor. Gelecekle ilgili planlarınızın artık son eylem ve karar aşamasına gelmiş olduğunuz görülüyor. Gruplarla ve arkadaşlarla yapacağınız kariyer ve mesleki konularla ilgili hedeflerinizin sonuca varmasına az kaldı. Bu dolunay sizleri duygu ve düşünce olarak yeni bir anlayışa doğru taşıyacak tohumların açığa çıktığı zaman olacak. Hafta ortasında gökyüzü oldukça hareketli olacak. Çarşamba Güneş Teraziye geçiyor. İş ve çalışma alanınızda yer alacak bu Terazide gezegen yoğunluğu hem işlerin çok olacağına hem günlük düzen ve sağlığınıza önem vereceğinize işarete ediyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Çarşamba ve Perşembe Uranüs ile karşıtlık yapacak. İlişkilerde dikkatli olmak gerekebilir. Sahiplenme kıskançlık alışkanlıkların değiştirilmesi gibi konularda stres yaratabilir. Hafta sonunda ise her şey sizin tarafınızda gibi görünüyor. Ay burcunuza geçecek ve hayattan keyif almak isteyeceksiniz. Ye iç yat ve keyif yap zamanıdır.


İKİZLER: Bu hafta başında gerçekleşecek olan dolunay sizlerin kariyer ve mesleki konularla ilgili alanınızda gerçekleşecek. İşinizle ilgili planlarınızın veya atmak istediğiniz adımların artık filizlendiği son aşamaya geldiniz. Bundan sonra değişim başlayabilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür Jüpiter ile oldukça olumlu bir açı yapıyor. Uzun süredir zihinsel anlamda yatırım yaptığınız bir konudan şans ve fırsat elde etmek için durumlar olgunlaşmış olacak. duygu ve zihnin bir arada çalışmak zorunda olduğu bir dönemdesiniz. Bu hafta ortasından itibaren ilişkiler aşk romantizm ve yaratıcı çalışmalar alanınızda bir gezegen toplaşması var. Güneş Çarşamba Teraziye geçiyor Mars ve Merkür zaten Terazi’de bu da demek oluyor ki aşk hayatınız renklenecek kendinizi ortaya çıkarmak ve parlamak isteyeceksiniz. Becerilerinizi ve yeteneklerinizi keskinleştirme kullanma şansınız olacak. Çarşamba ve Perşembe Venüs Uranüs karşıtlığı olması sebebiyle iş alanında ve çalışma düzeninizde ortaya çıkabilecek anlık iletişimsel krizleri yönetmeniz gerekebilir. Diğer yandan, beslenme boşaltım şeker ve boyun boğazla ilgili bölgelere de özen göstermeli. Hafta sonunda Ay Boğa burcunda ve Cuma Cumartesi arka bahçenizde işlerinizi yoluna koymanız gerekecek dinlenin ve çok aktif olmayın yaratıcı yanınızı ve zihninizi Pazar günü harekete geçirecek ve sizi eğlendirecek temalar ortaya çıkabilir.


YENGEÇ: Bu hafta başında gerçekleşecek olan dolunay sizlerin uzaklarla yabancılarla eğitsel konular basın yayın ve baskılı işlerle hukuki ve resmi alanla ilgili konuları temsil eden alanınızda gerçekleşecek. Yolculuklar, akademik işler ve resmi konularla ilgili işlerinizi tamamlayacağınız bir zaman dilimindesiniz. Sosyal medya web siteleri basın yayın mecraları baskılı malzemeler fikirleri yaymak ve paylaşmakla ilgili planlarınız varsa atmış olduğunuz tohumların nihai filizlerini almaya başlayacağınız bir dolunaydasınız. Hafta ortasında Çarşamba günü Güneş Terazi burcunda geçiyor ve Mars ve Merkür ile birlikte ev ve aile alanınızda geçişine başlıyor. Bu dönem yoğunlukla ev ve aileye çocuklara ve aile büyüklerine odaklanabilirsiniz. Ev almak satmak veya kiralamak için plan yapabilirsiniz. Ev içinde huzur ve iletişimi sağlam tutmak için çaba göstereceksiniz. Venüs ve Uranüs karşıt yapacak çocuklar yaratıcı çalışmalar ve arkadaşlıklar alanında Çarşamba ve Perşembe krizleri yönetmek gerekebilir. Gönül işlerinde sahiplenmek kıskançlık gibi temalarda sakin davranmak ve duygulara hakim olmak en iyisidir. Hafta sonunda Ay Boğa burcunda olacak ve sizlerin arkadaşlıklar alanınızda yer alacak sosyalleşmek arkadaşlarla keyif yapmak için ideal birkaç gün. Pazar Ay İkizlerde olacak ve ruhu ve zihni dinlendirmek için daha sakin kalarak yavaşlamak size iyi gelebilir.


ASLAN: Bu hafta başında gerçekleşecek olan dolunay sizlerin maddi konuları sembolize eden alanınızda yer alacak. Bu dönemde yatırımlar ve işle ilgili atılımların maddi profili ile ilgili kararların alınabileceği bir dönemdesiniz. Krediler borçlar vergi ve sigorta işleri tazminat ve bonus almak gibi konuların ön planda olması söz konusu olabilir. Ayrıca gelir elde edeceğiniz alanlara yatırım yapmak düşüncesi aklınızdadır. Aile ile para konularını ele almak ta gerekebilir. Hafta ortasında gökyüzü oldukça aktif. Çarşamba Güneş Terazi burcunda geçiyor ve sizlerin iletişim eğitsel konular ve yakın çevre ilişkileri temsil eden alanda Merkür ve Mars ile buluşacak. Bu dönemde oldukça yoğun bir biçimde zihinsel işlere odaklanacaksınız. Satış pazarlama web siteleri ve kendinizi iyi ifade edeceğiniz işlerde çaba sarf edebilirsiniz. Venüs ve Uranüs arasında yer alacak karşıtlık sebebiyle iş ve kariyer temaları aile ve evle ilgili konularda iki arada bir derede kalıp enerjinizi tüketen işlerle uğraşabilirsiniz. Maddi konuların sağlam bir bütçe yapmanın ve ev ve aileyle ilgili stresli konuların ele alınacağı bir kaç gün olabilir. Hafta sonunda Ay Boğa burcunda yer alacak ve aileyle birlikte keyif yapmak isteyebilirsiniz. İşe dair atılımlarınızın somut adımlarını atmak için verimli olabilir. Pazar günü Ay İkizler geçişi size sosyalleşme ve iletişim konularında size destek verecek.


BAŞAK: Bu hafta başında gerçekleşecek olan dolunay sizlerin evlilik iş ortaklıkları ve uzun süreli ilişkiler alanınızda yer alacak. Evlilik alanında eşle veya uzun süreli partnerinizle duygusal olarak bir dengelenme sağlanması gerekmekte. Karşılıklı olarak birbirinizin desteğe ve yardıma ihtiyaç duyulan yönlerinizi fark etmek ve bu konuda birbirinize fedakarlık etmek konusunda karar alabilirsiniz. Ayrıca iş birlikleri veya ortaklıkları ön plana çıkacak bu alanda dağıldığınız veya eksik kaldığınız bir takım konular varsa bunları ele alıp netleştirmek kör noktalarınızı görmek için işe yarayacaktır. Hafta ortasında gökyüzü oldukça aktif olacak. Güneş Terazi burcuna geçiyor ve Mars ve Merkür’le beraber maddi kaynaklar alanınıza geçiş yapıyor. Finansal konuları ve bütçenizi iyi yönetmek gereken bir zamandasınız ve yatırım yapmak ve parayı korumak için düşüneceksiniz. Venüs ve Uranüs arasından gerçekleşecek olan karşıtlık sebebiyle Çarşamba ve Perşembe iletişim alanında ortaya çıkabilecek ani krizlere dikkat etmeli , yakın çevrenizde maddi konular ,kıskançlık ,sahiplenme veya krediler ve borçlarla ilgili konularda stresli olabilecek ani gelişen durumlar söz konusu olabilir. Hafta sonunda Ay Boğa burcunda ve uzaklarla yabancılarla akademik işlerle , web siteleri kampanyalar lansmanlar veya resmi konularda işleriniz daha kolay ve sağlam ilerleyecektir. Pazar günü Ay İkizlerde ev aile anne baba ile ilgili temalara odaklanıp aileyle daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz.


TERAZİ : Bu hafta başında gerçekleşecek olan dolunay sizlerin iş çalışma ve sağlık konularını sembolize eden alanınızda yer alıyor. İş alanında kurduğunuz ilişkilerde duygusal kararlar alabilirsiniz. Yardımlaşma ve hizmet konuları ön planda olacak. iş alanında fedakarlık etmek veya bir konuda daha özverili davranmak gerekebilir. Diğer yandan, bedeninize ve sağlığınıza daha iyi bakmak ve özen göstermek için karar alabilirsiniz. Ayaklarınıza, beslenmenize ve sindirim sisteminize dikkat edin ve çalışma düzeninizi daha derleyerek toparlayarak hareket etmeye çalışın. Hafta ortasında Güneş burcunuza geçiş yapıyor ve Mars ve Merkür’le beraber bir süre burcunuzda kalacak. İlişkilerde ve sosyal yaşamda daha dengeli davranmak ve özverili olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Adil davranmak ve medeni olmak isteyeceksiniz. Yaptıklarınızın karşılığını almak istediğiniz ilişki temaları olabilir. Venüs ve Uranüs arasında yer alacak karşıtlık sebebiyle Çarşamba ve Perşembe günleri maddi konulara odaklı olabilirsiniz bütçenizi korumak birikimlerinizi değerlendirmek ve harcamalarınızı yönetmek akıllıca olacaktır. Hafta sonunda Ay Boğa burcunda ve sizlerin yine maddi alanınızda olacağı için aileyle para işleri ticari yatırımlar ve atılımlar alanında akılcı sağlam adımlar atmak imkanı bulabilirsiniz. Pazar Ay ikizler’de ve sizlerin mutluluk alanınızda bol bol konuştuğunuz flört ettiğiniz ve hobilerinize yer verdiğiniz bir gün olabilir.


AKREP: Bu hafta başında gerçekleşecek olan dolunay sizlerin aşk romantizm flört ve yaratıcı çalışmalar alanınızda yer alıyor. Gönül işlerinde kendinizi duygusal ve sezgileri güçlü bir konumda hissedebilirsiniz. Duygusal bağlarınızı güçlendirmek isteyeceksiniz. Karşılıklı olarak sevdiğinizle birbirinize fedakarlık ve özveri göstermek konusunda konuşmalar yapabilirsiniz. İlişkilerde duygu tarafının daha güçlü olması ve bunu yansıtacak jestler görmek isteğinde olabilirsiniz. Yaratıcı yanınızın yüksek ve ilham almaya açık olacağınız bir süreç bu. Hafta ortasında Çarşamba ve Perşembe Venüs ve Uranüs arasında yer alacak karşıtlık sebebiyle ilişkiler ve iş ortaklıkları alanında dikkatli olmak gerekebilir, kıskançlık, sahiplenme ve maddi konularla ilgili stresli durumlar olabilir. Çarşamba Güneş Terazi burcunda olacak ve Merkür ve Mars ile birlikte uzun bir süre bilinçaltınızı sembolize eden alanda kalacak. Ruh ve beden bütünlüğünüze önem vermelisiniz, iş alanında ilişkileri dengelemek adil olmak ve yaptıklarınızın karşılığını almak için çaba göstereceksiniz. Bu sürede eksik kalan işleri tamamlamak ve kendi alanınızda odaklanıp ister spiritüel ister zihinsel rahatlama çalışmaları yaparak stresleri azaltabilirsiniz. Hafta sonunda Ay Boğa burcunda ve ilişkiler alanınızda hayattan partneriniz, eşiniz ve iş ortaklarınız ile sosyal paylaşımlar yaparak keyif almaya odaklanabilirsiniz. Pazar Günü Ay ikizler burcunda olacak, maddi konulara dair işleriniz varsa veya işle ilgili iletişim kurmakla alakalı ve aileyle para işleriniz varsa bunları ele alabilirsiniz.


YAY: Bu hafta başında gerçekleşecek olan dolunay sizlerin ev ve aile alanınızda gerçekleşecek. Ev yaşamınıza ve aile ile ilişkilere odaklanacağınız bir takım kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz. Aileye eşe ve çocuklara duygusal anlamda destek verebileceğiniz bir zamandasınız. Yakın çevrenize ve iş arkadaşlarınıza fedakarlıklar yapacak ve özveride bulunacak bir takım konular söz konusu olabilir. Evinizi işinizi yaşam alanınızı dengeli bir biçimde yönetmek ve derlenmek toparlanmak için bu dolunaydan faydalanabilirsiniz. Hafta ortasında Çarşamba ve Perşembe Venüs Uranüs karşıtlığı var bu hem iş düzeninizde hem iş yeri ilişkilerinde sizi strese sokabilecek bir takım mecburiyetlerin olabileceğine işaret ediyor. Somut ve sağlam kararlar almanız gerekecek. Ayrıca sağlığınıza daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Boyun boğaz sindirim ve boşaltım organlarına yönelik kendinizi korumalısınız. Çarşamba ayrıca Güneş Terazi burcuna geçiyor ve Mars ve Merkür’le beraber arkadaşlıklar sosyal yaşam ve gelecek projeleri alanınızda uzun bir süre geçiş yapacak. Arkadaşlar arasında ilişkilerde denge kurmak önem kazanıyor. Fedakarlık ve özveri göstermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir adil olmak ve medeni davranmak önemli olacak. hafta sonu Ay Boğa burcunda olacak ve sizlerin günlük işler alanınızda geçiş yapacak sağlığınıza ve işlerinize yönelik sağlam adımlar atabilirsiniz. Mutlu olmak ve keyfinizi artırmak için günlük yaşamınızda neler yapabilirsiniz bunu düşünebilirsiniz. Pazar günü ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları konularına odaklı olup yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz.


OĞLAK: Bu hafta başında gerçekleşecek olan dolunay sizlerin iletişimi zihinsel faaliyetleri ve yakın çevre ilişkilerini sembolize eden alanda yer alacak. İletişimde veya eğitsel konularda oldukça yoğun olabileceğiniz bir zamandasınız. Eğitimler ve kurslarla satış pazarlama ve web siteleri ile ilgili açılımlar yer alabilir. İlhama açıksınız ve spiritüel tarafınız güçlü olacak. Kardeşler yakın akrabalar ve arkadaşlarla ilişkilerde daha vicdanlı ve merhametli davranacaksınız. Yolculuklar ve ulaşım araçları ile ilgili durumları ele almak gerekebilir. Hafta ortasında Venüs ve Uranüs arasında yer alacak karşıtlık sebebiyle aşk ve flört konularında dikkatli ilerlemekte fayda var. İlişkilerde sahiplenme ve kıskançlık veya maddi konularla ilgili stresler ortaya çıkabilir. Ayrıca Çarşamba Güneş’te Terazi burcuna geçerek kariyer alanınızdaki Merkür ve Mars’a katılacak. Uzun bir süre iş alanında ki ilişkilerde dengeli olmak adil davranmak iş birlikleri ve iş ortaklıklarında medeni davranmak konusunda çaba sarf edeceksiniz. Hafta sonunda Ay Boğa burcunda ve aşk flört ve eğlence alanınızda yer alacağı için mutlu olmak ve hayattan keyif almak için şansınız var. Pazar günü iletişimi bol günlük işlerin ele alındığı zihinsel ve çalışma odaklı geçecek. Sağlığınıza ve bedeninize özen göstermek isteyeceğiniz bir gün olabilir.


KOVA: Bu hafta başında gerçekleşecek olan dolunay sizlerin maddi kaynaklarınızı ve gelirler alanınızda yer alacak. Maddi konularda dağıldığınız ve toparlanmak istediğiniz bir süreçte olabilirsiniz. İşe aileye ve genel ihtiyaçlarınıza dair fazla açıldığınız özverili ve fedakar davrandığınız durumlara karşı daha dikkatli olmak kararı alabilirsiniz. Spiritüel ve ilhama açık yaratıcılık gerektiren işlerde harcamalarınız olabilir veya kazanç elde etmek için girişimleriniz var olabilir. Maddi konuları derlemek toparlamak gerekecektir. Gerçekçi olmakla duygusal yanınızı ortaya koymak arasında ikilemde olabilirsiniz. Aileyle veya iş ortaklarıyla maddi konularda ortak bir karar varmak gerekebilir. Hafta ortasında Venüs ve Uranüs arasındaki karşıtlık sebebiyle bu hafta iş ve kariyer konularında yönetilmesi gereken stresler olabilir. Özellikle hem aile hem iş alanında sahip olduğunuz ilişkilerde inatçılık dar bakış ve alışkanlıkları değiştirmemekle ilgili tutum ve davranışlar sizi krize sokabilir. Çarşamba günü Güneş Terazi burcuna geçiyor ve Mars ve Merkür ile birlikte uzun yolculukları akademik çalışmaları ve resmi işleri sembolize eden alanda geçişine başlayacak. Fikirsel aktarımlar paylaşımlar eğitsel konular ve hayat görüşünüzü ortaya koymak önemli olacak ve adil ve medeni bir iletişim kurmak isteyeceksiniz. Resmi ve hukuki süreçleriniz varsa bunları halletmek için harekete geçebilirsiniz. Hafta sonunda evinizde veya ailenizle geçireceğiniz keyifli zamanlar olacaktır. Pazar günü de oldukça keyifli bol sohbetli ve flört ederek geçebilir.


BALIK: Bu hafta başında gerçekleşecek olan dolunay sizlerin burcunda gerçekleşiyor sevgili Balık’lar. Kendinizi normalden daha fazla duygusal ve sezgileri güçlü hissedebilirsiniz. İlişkiler alanında özveri göstermek ve fedakarlık etmekle ilgili temalarınız olabilir. Merhametli davranmak isteyeceğiniz kişiler olacaktır. Dış dünyadaki planlarınızı harekete geçirmek için kendinize daha fazla güven duymalısınız. Maddi konularda sizi geride tutan ve yavaşlatan konuların farkındasınız ve bunları aşmak için sağlam bir plana ihtiyaç duyduğunuzu biliyorsunuz. Hafta ortasında güneş terazi burcuna geçiyor ve maddi konularınızı temsil eden alana geçiyor burada Mars ve Merkür’le birlikte uzun bir süre kalacağı için para konularınızı ele alırken stres yönetimi yapmanız gerekebilir. Gelirleri artırmak bütçeyi ve giderleri dengelemek aileyle para paylaşımında özverili olmak gibi temalar ile uğraşabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinde yine sahiplenme kıskançlık inat ve alışkanlıkları değiştirmemek konusunda konuşmalar yer alabilir. İletişimde genel olarak özenli gidilmesi gereken bir hafta olacak. Hafta sonunda Ay Boğa burcunda ve kısa gezilere eğitsel konulara ve yakın çevre ilişkilerine odaklanabilirsiniz ve keyiflere yönelik sizi mutlu edecek şeylere vakit ayırabilirsiniz. Pazar günü ev ev aile içinde olmayı tercih edeceğiniz ama bol iletişim kuracağınız zihinsel ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz.





482 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page