top of page

2020 / BALIK BURCU İÇİN GENEL ETKİLER

Sevgili Balıklar ve yükselen Balıklar, yeni yılda sizi neler bekliyor, şanslarınız, fırsatlarınız nereden, güçlü olacağınız ve dikkat edilmesi gereken yaşam alanları neler aşağıda bulacaksınız.

Bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter sizin arkadaşlıklar ve gelecek umutları alanınızda geçiş yapacak. Yeni çevrelere, gruplara, dernek, klüp veya ekip çalışmalarına dahil olabilirsiniz. Sosyal ağlara dahil olabilir, aktif olacağınız grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Gelecekle ilgili yeni umut dolu projeler planlayabilirsiniz. Şanslar ve fırsatlar kuracağınız yeni arkadaşlıklardan ve sosyal hayattan gelecektir. Fikirler ve idealler yenilikler ve teknolojik gelişmeler işinize yarayacak. Jüpiter 13 Mayıs – 27 Haziran tarihleri arasında geri harekette bulunacak ve bu Retro süresince eğer gruplarla arkadaşlarla ekiplerle iş çalışmaları ve projeleri hayata geçirecekseniz gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu zamanı en iyisi elinizdeki işi daha iyi planlamak ve sağlamlaştırmak için yararınıza kullanın. İlişkilerde daha ciddi ve sorumluluklarını önemser bir tutumla davranmalı arkadaşlarla veya sosyal hayattan kişilerle sınırlarınızı belirlerken, gerçekçi ve istikrarlı bir iletişim kurmanın önemini fark edebilirsiniz.


Satürn 2018 yılından beri Oğlak burcunda ve arkadaşlıklar alanınızda transit ediyor ve bu yıl sonuna kadar da geçişine devam edecek. Satürn 23 Mart’ta Kova burcuna geçiş yapacak 11 Mayıs’ta geri hareketine başlayacak Ekim başına kadar uzun bir süre geri harekette kalacak. Bu dönemde Mart ayına kadar sosyal ortamlarda ve çevrelerde kendinizi öne çıkaracak atılımlar yapabilirsiniz. Gelecekle ilgili kariyer iş ve mesleki atılımlarınızı ele alabilirsiniz. Mart ayında Satürn bilinçaltınızı ve psikolojik durumunuzu, kolektif bilinç alanınızı temsil eden alana geçiş yapacak. Yıl sonunda da tekrar Kovaya geri dönecek ve 3 yıl boyunca kalacağı bu burca tamamen yerleşecek. İç dünyanızı keşfettiğiniz spiritüel konulara yakınlaştığınız yaratıcı ve ilhama açık tarafınızı deneyimlediğiniz yıllara geçiş yapacaksınız.


YIL İÇİNDEKİ TUTULMALARDAN HANGİ ALANLARDA ETKİLENECEKSİNİZ.

Aralık 2019 ve Ocak 2020 dönemi tutulma mevsiminde olacağız. Oğlak ve Yengeç aksında gerçekleşecek bu tutulma mevsiminde ilişkiler aşk hayatınız sosyal çevreniz arkadaşlıklarınız gruplarla aktiviteleriniz ön planda olacak ve size yeni hedefler koyacağınız fırsatlar getirecek. Ocak ayında yılın ilk tutulmasında Yengeç burcundaki Ay tutulması sürecinde aşk hayatınız duygusal temalar içerecek bu dönemde ilişkiniz hakkında karar varmak zamanıdır. Bazı Balıklar için flört ilişkilerinde tamam mı devam mı demek için karşınızdaki kişinin size ne kadar güven verdiğini görmek ve ne kadar sevgi gösterdiğini anlamak sizin için önemli olacaktır. Bunun yanı sıra ilişkisi iyi giden Balıklar için bu oldukça romantik aşk ve sevgi dolu bir enerji altındasınız ve bu zamanı iyi değerlendirmeyi ihmal etmemelisiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Balıklar için de güzel bir fırsat var. Aynı şekilde Haziran sonunda bu alanda bir de Yengeç’te Güneş tutulması yer alacak ve hayatınıza yeni bir aşk girebilir. Yaratıcı yanınızı daha kolay ortaya koyacağınız hobilerinize yöneleceğiniz hayattan zevk almak için daha fazla çaba gösterdiğiniz bir süreç olacak bu yıl.


Mayıs ayının başında ay düğümleri burç değiştirecek ve İkizler – Yay aksına geçiş yapacak bu değişim ile tutulmalar ev aile mesleki konuları ifade eden alanınızda 18 ay boyunca gerçekleşecek. Bu 18 ay içerisinde yaşayabileceğiniz kadersel değişimlerin fragmanını Haziran başında yer alacak Yay tutulması ile görebilirsiniz. Kariyer alanınızda yer alacak bu Ay tutulması size mesleki anlamda neye gereksinim duyduğunuzu gösterecek ve sizin için önemli olan adımları atmak için hedeflerinize odaklanacaksınız. Kariyer alanında ilerlemek için önünüzdeki aylarda bir çok fırsatınız olacak. Gruplardan ekiplerden topluluklara yapacağınız işlerden kariyerinize destek gelecek. Kasım onu Aralık başı yine tutulma mevsimine giriyoruz bu dönemde ev ve aile yerleşim ve özel hayatınız ile ilgili gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bazı balıklar hayatlarına ciddi bir ilişki alabilirler veya evlenmeye bir arada yaşamaya karar verebilirler. Ev almak satmak taşınmak isteyen Balıklar da olabilir. Evden çalışmak iş kurmak kendi işini yapmak isteyenleriniz içinde önünüze sayısız fırsat çıkarak freelance çalışma adımı atabileceksiniz.


İlişkiler alanında 14 Ocak-8 şubat , 8 Ağustos-7 Eylül ve Ekim ayında şanslı olacaksınız. Bu dönemlerde kendinizi çekici karizmatik hissedeceksiniz ve ilişkilerde ilgi odağı olacaksınız. Güzelleşmek hayattan daha fazla keyif almak sosyal olmak ve beğenilmek için bu tarihlerde daha fazla fırsatınız olacak.


VENÜS GERİ HAREKETİ: Bu yıl Venüs 13 Mayıs- 27 Haziran tarihleri arasında geri harekette bulunacak sizin ev ve aile yaşamı alanınızda yer alacağı için bu dönemde ev içinde oldukça hareketli zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir zaman olacak. Ev değiştirmek taşınmak ev satmak almak kira sözleşmesi imzalamak evde tadilat tamirat evlenmek ev kurmak için elverişli zamanlar değildir.


MARS GERİ HAREKETİ: Bu yıl çaba ve mücadele gezegeni Mars Temmuz başında Koç burcuna girecek ve yılın sonuna kadar Koç burcunda kalacak ve 9 Eylül- 15 Kasım tarihleri arasında para alanınızda geri harekette bulunacak. Maddi konularda bütçenizi kollamak için çaba içerisinde olabileceğiniz bir dönemdir. Daha fazla harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Krediler vergi sigorta ödemeleri ticari yatırımlar ve kaynakların korunması gündeminizde olacaktır. Retro döneminde paranızı korumak gelirleri kontrol etmek harcamaları kısmak için normalden daha fazla çaba gösterebilirsiniz.


MERKÜR RETRO TARİHLERİ VE HANGİ KONULARDA DİKKATLİ OLMALISINIZ:

17 ŞUBAT MERKÜR BALIK ‘TA RETRO – 10 MART’DA DÜZELİYOR: Bu Merkür geri hareketi sizin burcunuzda gerçekleşeceği için bu dönemde özellikle ilişkilerde ve dış dünyada kurduğunuz ilişkilerde dikkatli olmakta fayda var çünkü iletişim daha karmaşık olabilir ve elde olmayan plan değişiklikleri ile bu süreç sizi yorabilir. Estetik veya kalıcı kozmetik değişimler yapmak için uygun bir zaman değildir. Yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar çok olabileceği için kendinizi ifade ederken net ve objektif olmaya dikkat ediniz.


18 HAZİRAN MERKÜR YENGEÇ’TE RETRO- 12 TEMMUZ’DA DÜZELİYOR : Bu Merkür geri hareketi sizin aşk ve romantik ilişkiler alanınızda gerçekleşecek. Yeni bir ilişkiye başlamak için çok uygun bir zaman değildir, geçmiş flörtlerden haber alabilirsiniz ancak geçmişten gelen ilişkilere tekrar başlamak bir fayda sağlamayacaktır Retro bitiminde tekrar aynı konulardan muzdarip olup ilişkiyi bırakabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar için ilhama açık bir dönemdir verimli geçebilir ancak elbette herhangi bir satış pazarlama kampanya üretim vb işleriniz varsa bunu Retro bitimine bırakabilirsiniz.


14 EKİM MERKÜR AKREP’TE RETRO- 3 KASIM’DA DÜZELİYOR: Bu Merkür Retro sizin uzaklar yabancılarla ilişkiler akademik konular basın yayın işleri sosyal medya konuları ile ilgili alanınızda gerçekleşeceği ve bu konuların her birinin iletişim ve bilgi alışverişi ile alakalı olması nedeniyle bu konularda Merkür retrosundan etkilenmek söz konusu olabilir. Yolculuklarda vize rezervasyon vb işlerde bu tarihlerden önce eyleme geçmeli. Yolculuk esnasında bavul çanta pasaport gibi şeylere ekstra önlem almayı ihmal etmemeli. Yolculuklarda gecikmeler ve ertelemelerle karşılaşabilirsiniz. Akademik sınavlar hukuki konular resmi işlerde engellerle karşılaşılabilir.


MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI BAŞARILI BİR YENİ YIL DİLERİM

NAZ BAYATLI

247 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page