top of page

21 ŞUBAT 2022 HAFTASI GÖKYÜZÜ VE BURÇLAR

Güncelleme tarihi: 20 Şub 2022


İLETİŞİMİN OLDUKÇA ÖNEMLİ OLDUĞU BİR HAFTAYA GİRİŞ YAPIYORUZ.

AŞIK OLMAK AŞIK ETMEK ETKİLEMEK VE ETKİLENMEK İSTEYECEĞİZ.


Bu hafta Ay Akrep burcuyla başlıyor ve Çarşamba akşam üstü 17:00 ye kadar Ay gizemli sezgisel ve krizleri atlatmaya çalışan Akrep’te kalacak. Ay Küçülen ay fazında yer alacağı için dolunayın ardından duygular dramalar ve olup bitenle ilgili duygularımız artık yavaş yavaş yatışıyor ve ne yapmak istediğimizi veya istemediğimizi daha net biliyoruz ve yüzümüzü gerekiyorsa yeni bir hedefe çevirmenin vakti geldiğini fark edebiliriz. Hafta başında Merkür Juno kavuşumu olacak. Yakın bağlar kurmak, ilişkiler başlatmak veya sevdiklerimize içimizi dökmek için konuşmalar yapabiliriz. İlişkileri resmileştirmek ciddileştirmek için bu kavuşum iyidir. Ancak aynı zamanda Merkür Uranüs ile kare içinde olacağı bir haftadayız sözlerimize dikkat etmeli veya kimle nasıl konuştuğumuza özen göstermeliyiz. Bazı durumlarda sözleşmelerde para paylaşımında ve transferlerinde ve birine gelecekle ilgili söz vereceğiniz durumlarda dikkatli olmakta kesinlikle fayda var. Merkür şeytan tüylü bir baştan çıkarıcıdır ve sizi doğru kelimelerle baştan çıkarabilecek birileri de olabilir. Aman diyim, iki tatlı söze hemen kalenizin surlarını teslim etmeye kalkmayın demek istiyorum. 21-24 Şubat aralığı havada aşk var. Ya da duygularımızı daha derinden hissedeceğiz. Azla yetinmeyecek ve daha fazlasını isteyeceğiz. Göksel aşıklar Venüs ve Mars, Neptün ile sekstil yani olumlu açı yapacak. Aşk sanat ve çekim için oldukça etkilidir. Bu hafta birilerinizin baştan çıkacağına eminim.

Perşembe ve Cuma günleri Ay Yay burcunda olacak ve Son Dördün fazına giriş yapacak. İş ve kariyer aile ve ev yuva konuları ile ilgilenmek isteyebiliriz. Ayın ışığı artık azalmaya başlıyor ve duygularımız da buna göre daha içe dönecek ve kendimizi ön plana alan odak noktasına koymamız gereken günlerde olacağız. Son Dördün fazı gereksinimlerimizi iyi analiz etmeye ve mantıklı bir bakış açısına taşıyacaktır.

Hafta sonunda Ay ciddi planlı sorumluluk duygusu ile hareket eden Oğlak burcunda yer alacak. Bir hafta sonu geçirirken Ay’ın Oğlak burcunda olması pek şahane sayılmaz ama demek ki bu hafta sonu yapılması gereken işlerin peşinde koşmak gerekecek ve istikrarlı adımlarla ilerlemek isteyerek görev odaklı olacağız. İş ve mesleki konular alanında halledilmesi gereken işler olabilir.


BURÇLAR


KOÇ: Sevgili Koçlar, bu hafta başından Çarşamba akşamına kadar iki gün boyunca derinliklerinize inmek içe çekilmek ve kendinizi iyileştirmek dinlendirmek ruhunuzu toparlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Bu arada para konuları vergi sigorta banka işleri ve ticari atılımlarla ilgili size güç katacak adımları atabilirsiniz. İş alanında oldukça verimli günlerde olduğunuzu unutmamak gerekir. Geleceğinize yönelik işlerle ilgili gelişim zamanındasınız. Hafta başında Merkür ve Juno arasındaki yakın açı sayesinde yakın bir arkadaşla veya sizin için önemli toplulukların içinde oldukça toparlayıcı konuşmalar yapılabilir durumlar analiz edilir ve ne yapılacağı netleşir. Bu konuşmalar size bağları güçlendirecek etkiler yaratacaktır. Arkadaşlık enerjisi sizi destekliyor. Hafta ortasında eğitsel konular sunumlar akademik işler sosyal medya basın yayın ev baskılı malzemelerle ilgili işlerde uğraş vereceğiniz bir takım işleriniz olabilir. Düşüncelerinizi aktarmak, yaşam felsefenizi, hayat amacınızı ifade etmek sizin için önemli olacak. Uzaklarla yabancılarla veya yolculuklarla alakalı kontaklar kurabilirsiniz. Online görüşmeler yeni fırsatlara sizi taşıyacak şanslar ve ilişkiler getirebilir. Hafta sonunda kariyerinizi mesleğinizi ve size prestij getirecek işleri ön planda tutabilirsiniz. Ailenize ve ebeveynlerinize ait sorumlulukları görev odaklı bir biçimde yerine getirebilirsiniz. Hafta sonu eğlence değil yapılması gereken işler önemli olacak. artık Güneş Balık burcunda olacak; kolektife hizmet etmek, spiritüel konular ruhu şifalandırmak huzur bulacağınız aktivitelerde bulunmak sezgilerinize önem vermek ve yapmak istediğiniz yaratıcı işlerde ilhamı yakalamak isteyebilirsiniz. Geri planda kalmak ve çok kalabalıklara karışmamak ta aklınızda olabilir.


BOĞA: Sevgili Boğalar, bu hafta başından başlayarak Çarşamba akşamına kadar Ay ilişkiler alanınızda geçiş yapıyor olacak ve küçülen ay fazında olacağı için aklı başında bir tutum benimseyeceğiniz görülüyor. Partnerinizin duyguları derin ve stresleri olabilir siz ona destek vermek ve akıllı tavsiyelerde bulunmak için yardım edebilirsiniz. Kıskançlık şüphe kaygı veya aşırı sahiplenme gibi ufak tefek meseleler su yüzüne çıkabilir ama siz analitik ve gerçekçi bir ifade ile kendinizi anlatacak ve iletişimi toparlayacaksınız. Aynı biçimde ev ahalisi aile ve ebeveynlerle kurduğunuz iletişimde de aklı başında davranma şansınız olacak. Bazı Boğalar bu hafta ortasında, bu yüksek Merkür enerjisini işlerine danışmanlıklara eğitsel konulara para işlerine ticari atılımlara aktararak ilerleyebilirler. Tasarım internet ve online konuları içeren işlerde de yararlı olabilecek enerjiler var. Banka işleri iş ortaklıkları ve iş birlikleri aileyle para paylaşımı ödemeler bütçe dengeleme gibi işleri hafta ortasına bırakabilirsiniz. Hafta sonunda akademik eğitsel konular mesleki eğitimler size beceri ve yetenek kazandıran her konu da görev ve sorumluluklarınızı gayet iyi yerine getirebilirsiniz. Bu hafta sonu eğlenmekten ziyade iş bitirmek ve zihinsel konularla ilgilenmek gerekecek. Online mecralar satış pazarlama bilgi aktarmak danışmanlık yapmak ve fikir alışverişinde bulunacağınız insanlarla kontak kurmak önem kazanıyor. Bu alanınızda yer alan burcunuzun yönetici gezegeni Venüs ile Mars arasında yer alan yakın açı sebebiyle insan ilişkileriniz gayet profesyonel bir biçimde ele alınıyor bu günlerde, duygular yerine mantığınızı kullanmak işinize yarıyor bence. Ayrıca yakın çevrenizle yardımlaşmak şifa almak vermek ve ruh ve beden bütünlüğüne iyi gelecek çalışmalarda bulunmak bu hafta mümkün olacaktır. Arkadaşlarla veya bir ekip veya toplulukla yapmak istediğiniz gelecek projeleri para kazanma planları ile ilgili bol bol fikir ve görüşme yer alabilir bu hafta.


İKİZLER: Sevgili İkizler bu hafta başından Çarşamba akşamına kadar sağlığınıza daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Sindirim boşaltım beslenme konularında kendinize daha fazla bakım gösterebilirsiniz. Ruh ve beden bütünlüğünüzü tamamlamak için ne gerekiyorsa yapmak iyi olacaktır. Çalışma ortamınızda yer alan pürüzleri ve engelleri aşmak için çaba göstereceğiniz ve doğru iletişim kurmanın önemli olduğu bir haftadasınız. Fikirlerinizi görüşlerinizi ve gelecek planlarınızı paylaşırken esnek olmak gerekebilir, özellikle bir ekip veya grup içindeki iletişimden bahsediyorsak dostane ve objektif bir bakış açısı ile konuşmak tartışmak avantajınıza olacaktır. Hafta ortasında, ilişkiler alanı canlanıyor ve sosyalleşmek isteyeceğiniz etkiler artıyor. Eşinizle veya partnerinizle ya da yakın arkadaşınızla kültürel entelektüel ve eğlenceli faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Sinema tiyatro edebiyat sergi veya kısa gezilerle birlikte iyi vakit geçirebilirsiniz. Arkadaşlarla bir araya gelmek te mümkün. Hafta sonunda aileyle eşle veya iş ortağınız ile mali konuları konuşmak bütçenize yönelik kararlar almak ve harcamaları kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bir miktar kemer sıkma vakti gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Diğer yandan Venüs ve Marsın mali alanda yer alması yaratıcılık insanları içeren danışmanlık ticaret ve sanatsal konularda size gelir artırıcı fikirler ve fırsatlar getirebilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bu hafta oldukça aktif açılar kuruyor. Uzaklarla veya online kuracağınız bağlar işinize yarayacak. Akademik eğitsel ve entelektüel işler ile ilgili çalışmalarınız varsa biraz esnek kalarak ufak tefek değişikliklere razı olarak ilerleyebilirsiniz.


YENGEÇ: Sevgili Yengeçler bu hafta başından Çarşamba akşamına kadar aşk romantizm çocuklarla ilgili işler ve yaratıcılık ve hobileri içeren konular gündeminizde olabilir. İlişkilerdeki krizleri çözmek sevdiklerinizin derin duyguları ile başa çıkmak ve onların streslerini yatıştırmakta yardımcı olabilirsiniz. Duygusal anlamda derin ve yoğun hissettiğiniz ilişkiler flört veya yaratıcı çalışmalar olacaktır. Perşembe ve Cuma günleri iş alanında yoğun olacağınız görülmekte ve mali konularla yatırım veya harcamalarla ilgili olarak ne yapacağınızı düşünebilirsiniz. Mali anlamda sizi destekleyecek bir takım gelecek planlarına ve yatırımlarına dair kararlar alabilirsiniz. İçinde aktif olduğunuz arkadaş çevresi topluluklar ve sosyal çevre alanından size gelecek fırsatlar olabilir. Arkadaşlarla para konularında bir takım ortak atılımlara yönelmek isteyebilirsiniz. Hafta sonunda ilişkiler alanınızdan geçecek olan ay sayesinde eve aileye ve eşe daha fazla odaklanıp sorumluluklarınızı hakkıyla yerine getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi daha fedakar ve toleranslı hissedebilirsiniz ama yine de kuralları ve sınırları hatırlatmak konusunda hassas olabilirsiniz. Herkesin üstüne düşen görevi yerine getirmesini isteyeceksiniz. Sevdiklerinizin de iş ve mesleki konulardaki sorunlarına meselelerine kulak vermek ve akılcı çözümler üretmek için çaba sarf edebilirsiniz. Bu dönemde uzaklarla şehir dışı veya yurt dışı konularla ilgili konuşmalar görüşmeler yapılabilir veya yolculuklarla alakalı kararlar alınabilir. Halledilmesi gereken resmi mercilerle ilgili işleriniz bu hafta sizi meşgul edebilir.


ASLAN: Sevgili Aslanlar bu hafta başından Çarşamba akşamına kadar evde özel alanınızda ailenizle ilgilenmek ve evle ilgili alandaki sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Duygusal anlamda destek vermek krizleri çözmek gerekebilir. Özellikle yakın ilişkilerde veya sosyal kontaklarla kurduğunuz iletişimde bu hafta kendinizi iyi ifade etmelisiniz. Sözlere önem vermek ve demek istediklerinizi net ve objektif bir biçimde ifade etmek avantajınıza olacaktır. Yoksa durup dururken sinirler gerilebilir. Perşembe ve Cuma günleri oldukça neşeli hareketli eğlenceli ve kendinizi yaratıcı hissedebilirsiniz. Aşk ve romantizm için de güzel enerjiler olacak. çocuklarla veya sizi eğlendiren mutlu eden kişilerle sosyalleşmek gezmek eğlenmek veya sohbet etmek mümkün. Hafta sonunda sağlığınıza ve günlük hayat işlerine odaklanmanız gerekebilir. Düzeninizi ele almak derlenmek toparlanmak ve yapılması gereken işlere daha odaklı bir şekilde eğilmek isteyebilirsiniz. Sindirim sisteminize kemiklere dişlere beslenme ve bakım alanında kendinize özen gösterebilirsiniz. Bu hafta yoğun bir biçimde aile eş ve mali konular gündeminizde olabilir. Ticari atılımlar yapmak isteyenleriniz varsa bu hafta fazlasıyla emek harcamak durumunda kalabilirsiniz. Çalışmaya isteklisiniz ancak yorucu bir tempoda çalışabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını maddi manevi alacağınız günlere çok yakınsınız.


BAŞAK: Sevgili Başaklar bu hafta Çarşamba akşamına kadar yakın çevre kardeşler akrabalar ve komşularla yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz. Zihinsel olarak yapmak istediklerinizi planlayıp stratejik bir gelecek planı yapmak isteyebilirsiniz. Bunun içinde satış pazarlama eğitsel konular web siteleri online işler ve içinde iletişim ve tasarım olan her iş olabilir. İş görüşmeleri yapmak hafta başından itibaren size yeni fırsatlar getirebilir. Resmi işlerle uğraşmak ve belgeler almak onay bekleyen işleri tamamlamak için bu hafta aktif olabilirsiniz. Ayrıca sağlığınızı güçlendirecek ve bedeninize özen göstermekle ilgili yapmak istediğiniz şeyler de olabilir. Perşembe ve Cuma günleri ev aile yerleşim ve özel hayat konularında daha içe dönük ve kendi alanınızda zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Evde kalmak size iyi gelebilir veya evden çalışanlarınız varsa bu verimli olmak için çaba sarf etmek zorunda hissetmek anlamına da gelebilir. Bu hafta sonu eğlenmek neşelenmek veya sizi iyi gelen şeyler yapmak isteyeceksiniz. Sosyalleşmek gezmek ve eğlenmek için plan yapmanız mümkün. Aşk romantizm alanında da oldukça açık enerjiler altındasınız. Sevdiğiniz kişiyle zaman geçirmek veya çocuklarla ilgilenmek için güzel bir zaman dilimi olacaktır. Bu hafta yaratıcı yanınızı harekete geçirecek fikirlerle dolu olabilirsiniz. Hobileriniz, el becerileri veya yapmakta iyi olduğunuz ne varsa bunları daha verimli kılmak hatta isteyenler için bu becerileri işe dönüştürmek ve dikkat çekmek fırsatınız olabilir. İş birlikleri veya iş ortaklıkları oluşturmak için gökyüzü size destek veriyor.


TERAZİ: Sevgili Teraziler bu hafta Çarşamba akşamına kadar maddi konuları para işlerini ödemeleri ve harcamaları artırabilecek etkiler söz konusu olabilir. Bütçenizi ele almak dengeli harcamalar yapmak ve kaynaklarınızı akıllıca kullanmak için stratejik davranmak isteyebilirsiniz. Krediler borçlar vergi sigorta ve aileyle para paylaşımı ile ilgili yapılacaklar ön plana çıkabilir. Hafta ortasında iletişim haberleşme kısa yolculuklar geziler eğitsel ve zihinsel işler ön plana çıkıyor ve aktif bir biçimde işlerinize odaklanabilirsiniz. Kardeşler yakın akrabalar komşular ve yakın çevreniz ile daha sıkı kontak halinde olabilirsiniz. Eğitimler sınavlar ve satış pazarlama işleri için oldukça desteklendiğiniz gökyüzü açıları var. Fikirleri paylaşmak yazmak anlatmak ve kendinizi ifade etmek için enerjiniz yerinde olacak. Hafta sonunda eve aileye ve özel hayata daha fazla zaman ayırabilir evde zaman geçirebilirsiniz. Evde yapılacak işler olabilir veya aileyle ilgili sorumluluklara el atmak gerekebilir. Bu hafta ilişkilerde daha dostane bir iletişim kurmak fırsatınız var. İlişkiler daha sıcak ve yakın ilerleyebilir. Tutkulu ve flört etmeye açık olacaksınız. Konuşarak ev yazarak flört etmek birini cezbetmek olası. Yaratıcı işlere hobilere veya sanat kültür içeren faaliyetlere yönelebilirsiniz. Becerilerinizden faydalanarak gelir elde edebileceğiniz fırsatlar da yakalamak mümkün. Haftanın ikinci yarısında, bir çok iş halletmek durumunda kalacaksınız. Ailenin ve evin işleri artacak. Evden çalışanlarınız varsa yoğun bir çalışma temposuna işaret ediyor. Kendi işini yapmak isteyenler için de oldukça fırsatlara açık günlerdesiniz.


AKREP: Sevgili Akrepler bu hafta başından Çarşamba akşamına kadar Ay burcunuzdan geçiş yapacağı için kendinizle daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünümünüz sağlığınız ve beslenmeniz önem kazanıyor ayrıca baş bölgeniz daha hassas olabilir. Bu hafta aileyle eşle veya yakın çevrenizle kurduğunuz iletişimde özenli ilerlemekte fayda var. Esnek olmalı inatlaşmamalı ve kendinizi net ve objektif bir biçimde ifade etmelisiniz. İlkeler prensipler ve sınırları doğru çizmek sizin için önem taşıyabilir. Perşembe ve Cuma günleri maddi konular alanıyla daha fazla meşgul olabilirsiniz. Harcamalar artabilir eğlence eğitsel konular yolculuklar kültürel faaliyetlere para harcamak mümkün veya bu konulardan gelir elde etmek olası. Bol ve cömertçe harcama yapmak isteyebilirsiniz. Hafta sonunda yakın çevre iletişimi kardeşler komşular ve arkadaşlarla kurduğunuz iletişim ön planda olabilir ancak tavrınız ciddi olacak. Sorumluluklarınızı yerine getirmek ve işlerinizi hakkıyla tamamlamak için sıkı çalışabilirsiniz. Yazmak görüşmeler yapmak satış pazarlama planlamaları iş projeleri veya sunumları ile ilgilenebilirsiniz. Bu hafta yaratıcı zihniniz oldukça aktif olacak. yeni fikirlerle dolu olabilirsiniz. Yazarak konuşarak mesajlaşarak flört etmek veya yakın çevrenizden bir arkadaşla daha fazla zaman geçirme fırsatınız olabilir. Güneş 1 ay boyunca aşk romantizm yaratıcı çalışmalar alanınızdan geçeceği için yaratıcı enerji ile dolu olacaksınız. Aşkta şanslı olmak çok mümkün, yaratıcı yeteneklerinizle parlamak romantik olmak hayallerinizi gerçekleştirmek ve ruhunuza iyi gelecek işlerle uğraşmak şansınız var.


YAY: Sevgili Yaylar bu hafta başından Çarşamba akşamına kadar kendi özel alanınızda kalmak ruh ve beden bütünlüğünüze önem vermek size özel pek dışarıda bahsetmediğiniz işlerle veya çalışmalarla meşgul olmak isteyebilirsiniz. İş alanında veya günlük hayatta çok atak olmayacağınız daha çok savunmada kalacağınız veya stresli konulara çok değmek istemeyeceğiniz birkaç gün olabilir. Sindirim ve boşaltım sisteminize özen gösterin. Perşembe ve Cuma oldukça hareketli enerjik ve hedeflerinizin peşinde koştuğunuz günlerde olacaksınız. Dış dünyadaki hedeflerinize odaklanacaksınız. Dış görünümünüze yönelik değişimler yapabilirsiniz veya kendinizi ne ile iyi hissedeceksiniz ona yönelmek isteyebilirsiniz. Hafta sonunda özgüven duymak ve kendi değerinizi daha fazla ortaya koymak önem kazanıyor. Maddi konuları ele almak kazançları artırmak için neler yapabileceğinizi düşünmek bütçe yapmak veya iş ortaklıkları veya iş birlikleri yapmak üzere konuşmalar yapabilirsiniz. Para konularını sembolize eden alanınızda yer alan gezegen yoğunluğu sizi hem kazanç konularında şanslı kılıyor hem de yatırım yapmak istediğiniz alanlarla ilgili yeni fikirlere açık kılıyor. Aynı zamanda bu hafta başında yer alacak Merkür’ün aktif açıları sebebiyle işle ilgili konularda iletişim yoğunluğu olabilir ve kendinizi net ve açık bir şekilde ifade etmek gerekir özellikle arkadaşlarla ekiplerle gruplarla yapacağınız konuşma ve görüşmeler olacaksa. Aileyle para paylaşımı ve aileye para harcama konusu gündeme gelebilir. Çarşambadan sonra harcamalar bir miktar artabilir.


OĞLAK: Sevgili Oğlaklar bu hafta başından Çarşamba akşamına kadar iletişimin görüşmelerin artacağı ve arkadaşlık ve sosyal yaşam alanınızın canlanacağı görülmekte. İşbirlikleri arkadaşlarla gelecek projeleri ve yaratıcı zihninizi aktif kılarak yeni gelecek hedeflerine atılacağınız görülmekte. Uzun süredir burcunuzda geçiş yapan Venüs ve Mars sayesinde aşkta ve ilişkilerde daha sıcak ve yakın ilişkiler kurmak şansınız var. Ancak ne olursa olsun kurallarınızı belirlediğiniz ve sınırlarınızı çizmek istediğiniz bir dönemdesiniz. Oyun sizin kurallarınıza göre oynanıyor. Bu hafta özellikle Venüs ve Marsın Neptün ile yapacağı güzel açı sizi daha yumuşak toleranslı romantik ve yaratıcı kılacak. Aklınıza aşk düşebilir flört etmek ve romantik olmak için istek duyabilirsiniz. Bunu yakalamak için de kesinlikle evren sizden yana. Perşembe ve Cuma günleri kendi alanınızda kalmak ve içe çekilmek kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Ruh ve beden bütünlüğüne yönelik size iyi gelebilecek konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Entelektüel zihninizi kullanmak ve yaratıcı yanınızı harekete geçirmek için iyi bir zaman olabilir. Hafta sonunda ise oldukça aktif olacaksınız işleri tamamlamak ve sorumlulukları yerine getirmek için çaba göstereceksiniz. Baş bölgenize özen gösteriniz. Dış görünümünüze özen göstermek daha ciddi dikkat çekici ve şık olmak isteyebilirsiniz. Bu hafta insanlar size bol bol akıl fikir sorabilir ve desteğinizi isteyebilir. Siz de işleri organize etmek düşüncelerinizi somutlaştırmak ve hayata geçirmek yoğun bir iletişimde olacaksınız ve zihinsel olarak size keyif veren konulara öncelik tanıyacaksınız.


KOVA: Sevgili Kovalar bu hafta sizler için önemli olabilecek bol bol konuşmalar görüşmeler yapabilir ve önemli kararlar alabilirsiniz. Merkür’ün burcunuzdan geçiyor olması sebebiyle aklınız fikirlerle dolu, çevrenizle sıkı bir kontak halinde olacaksınız ve dış dünyadaki hedeflerinize ulaşmak için planlı ilerlemeniz mümkün. Merkür ve Uranüs arasındaki zorlayıcı açı sebebiyle hafta başında yapmak istediklerinize doğru adım atabilmek için öncelikle ev ve ofis işlerini iyi organize edip yapılması gereken işleri iyi planlayıp netleşmek gerekir, sizi geride tutan ve dağılmanıza sebebiyet veren neyse bu alanı derlemek ve toparlamak gerekliliğini fark edebilirsiniz. Ev aile yerleşim veya ebeveynlerle ilgili konular çok vaktinizi alıyor olabilir. Kariyer konusunda plan yapmalı objektif olmalı ve konuşulması gereken kişilerle iletişimde olmalı. Ancak sözlere dikkat etmekte fayda var. İnatçı ve esnemez bir tutum takınmamak bu hafta sizi stresten korur. Hafta sonuna kadar oldukça hareketli sosyal ve yoğun günler geçirebilirsiniz. Hafta sonunda ise evde kalmak ve kafanızı dinlemek isteyeceğinize eminim size keyif verecek sakin konularla ilgilenmek akıllıca olabilir. Arka planda yoğun ilerleyen özel çalışmalarınız olabilir veya bir iş projesi daha somutlaşmadı ama emin adımlarla hayata geçirmek için çaba sarf ediyorsunuz. İş alanında birlikte çalıştığınız kişilerle esnek ve toleranslı iletişim kurmak önemli olabilir. Bazı Kovalar bu dönemde bir ilişkiye sıcak ve istekli bakabilirler ama tam anlamıyla hayatlarının ana merkezine oturtmak konusunda yavaş veya kararsız olabilirler. İş hayatında bir flört yaşamak ama bunu saklamak ve sessiz ilerlemek te mümkün.


BALIK: Sevgili Balıklar bu hafta başından Çarşamba akşamına kadar gökyüzündeki enerjiler sizi enfes destekliyor olacak. Özellikle sosyal alanınızdaki sık görüştüğünüz arkadaşlarınız içinde faal olduğunuz gruplar veya işle ilgili ekipler ile yoğun bir iletişim veya görüşme trafiği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarla karşılıklı birbirinize yardım gereken konularla ilgili destek olma şansınız var. Hafta başında eğitsel işler basın yayın sosyal medya işleri hukuki veya resmi konular uzaklarla bağlar ve zihinsel konular ön planda olacak. Alet araç ve gereçleri kullanırken sakarlıklar veya aceleden aksaklıklar olabilir. Elektrikli veya elektronik ev aletlerini kullanırken de dikkatli olmalı keza trafikte aynı şekilde dalgınlık yapmamalı. Bu hafta özellikle kardeşler yakın akrabalar ve komşularla veya okul arkadaşlarınızla iletişim kurarken inatlaşmalardan uzak kalmalı esnek ve toleranslı olmalı kendinizi net bir biçimde ifade etmelisiniz yoksa ilkeler prensipler ve özgürlük alanlarınız ile ilgili hoşnutsuzluklar yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri aile ev ve ebeveynlerle bir arada olmak onlarla daha yakın zaman geçirmek olası. Evde daha meşgul ve yoğun zaman geçirebilirsiniz. Kariyere odaklı Balıklar ise oldukça hareketli enerjik ve başarılı bir iki gün geçirebilirler. Fikirleri paylaşmak ve bunu herkesin ilgisini çekecek bir biçimde yapmanız olası. Kalbi boş Balıklar bu hafta yeni bir romantik ilgi odağı bulabilirler. Şanslı karşılaşmalar zamanındasınız.



NAZ BAYATLI




301 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page