top of page

7 MART HAFTASI VE BURÇLAR GELİŞİM VE ATILIM HAFTASI



ÖNCELİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUYUNUZ. DAHA SONRA GÜNEŞ BURCUNUZU DA OKUYABİLİRSİNİZ.


KOÇ: Sevgili Koçlar bu hafta başında maddi alanınız ön plana çıkıyor. Para konularını ele aldığınız, ödemelerinizi, birikimlerinizi harcamalarınızı bütçenizi göz önünde bulundurduğunuz görülüyor, paranızı korumak ve daha iyi değerlendirmek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak yakın etkileşim haftaya damgasını vuruyor ve sizler için spiritüel manevi ilhama ve sezgilere dayalı konuları ön plana çıkaran bir alanda yer alacağı için ruha iyi gelen enerjilere şifaya ve iyileşmeye yönelik olumlu etkiler altındasınız. Kolektif alandan iyilik yardım ve destek almanıza yardım edecektir. Ruh ve beden bütünlüğünüzü koruyan ve yapacağınız kişisel çalışmalarda veya mesleki işlerde önünüze beklenmedik fırsatlar getirebilecek bir etki yansıtabilir. Bu hafta Perşembe günü aynı alana iletişim gezegeni Merkür’de katılacağı için ilhama açıksınız ve sezgiler ve rüyalar size yol gösterecektir. Yoga ve meditasyon yapmak, enerji çalışmalarına katılmak, ibadet ve dua etmek veya içinde sanat yaratıcılık görsellik ve müzik olan her işte yüksek enerji hattında olacaksınız. Hafta başında ayrıca göksel aşıklar Venüs ve Mars artık Kova burcunda geçiş yapmaya başlayacaklar bu geçişle birlikte sizlerin arkadaşlıklar ve sosyal yaşam alanınız oldukça hareketlenecek. Bu hafta ve ayın büyük bir bölümünde arkadaşlarla içinde bulunduğunuz gruplarda aktif olacaksınız. Bir grup, ekip veya oluşum ile bir gelecek projesi içinde olabilirsiniz. Teknik konular dijital tasarım internet içeren işlerde estetik ve içerik olarak başarı elde etme şansınız çok olacak. Flört enerjiniz artıyor ve sosyalleşmek iletişim kurmak size aşk veya yeni arkadaşlıklar kazandırabilir. Hafta ortasında iletişim haberleşme kısa yolculuklar ve yakın çevre ilişkileri oldukça artacak. Yazmak çizmek anlatmak eğitsel konular zihinsel işler yoğun bir biçimde ön planda olacak. Kısa geziler planlayabilirsiniz, kültürel felsefi eğitsel aktiviteler planlayabilirsiniz. Özellikle Çarşamba günü iletişim bakımından olumlu bir gün olacağı için önemli görüşmeleri bugün yapabilir veya zihinsel işleri somutlaştırmak için kullanabilirsiniz. Hafta sonunda ev aile ve çocuklarla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Evde keyif yapmak sevdiklerinizle yemek içmek misafir ağırlamak aileyle vakit geçirmek ve evin konforuna sığınmak size iyi gelebilir.



BOĞA: Sevgili Boğalar bu hafta başında kendinize önem vermek, ben de önemliyim deme isteğiniz ön plana çıkabilir. Kendinizi mutlu huzurlu güvende hissetmek önem kazanıyor, maddi anlamda sağlam olmak ve bu esnada keyiflerinizi yaşamayı ihmal etmek istemediğiniz görülüyor. Bedensel ve görünüm olarak ta kendinizi iyi hissetmek önem kazanıyor. Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak yakın etkileşim haftaya damgasını vuruyor ve bu gezegen geçişi sizler için arkadaşlıkları grup projelerini ve gelecek planlarını aktif kılacak, bu şanslı kavuşum sayesinde sosyal yaşamınız canlanacaktır. Perşembe günü iletişim gezegeni Merkür’de bu alana katılacak ve sizi sosyal çevrenizle daha fazla kontak içine sokacak. Arkadaşlarla veya çevrenizle yapmak istediğiniz bir gelecek planı projesi düşünülebilir. Spiritüel konuları sanat ve yaratıcılık gerektiren işleri yardımlaşmayı ve şifa elde etme konularını ön plana çıkaracak bu kavuşum ilişkileri de yumuşatacaktır. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs göksel aşığı Mars ile Kova burcuna geçiş yapıyor ve sizlerin kariyer alanında ay boyunca geçişini sürdürecek. İşte kendini gösterme zamanı gelmiş gibi duruyor. Yapacağınız girişimler sunumlar iş görüşmeleri veya topluluklar önünde sizi ön plana göz önüne çıkaracak işler ve faaliyetler için sizi destekliyor olacaklar. Hırslı rekabetçi ve güçlü hissedebilirsiniz. Hafta ortasında maddi konuları ele alacağınız, ödemelerinizi, birikimlerinizi harcamalarınızı bütçenizi göz önünde bulundurduğunuz görülüyor, paranızı korumak ve daha iyi değerlendirmek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Hafta sonunda, yakın çevre arkadaşlarınız kardeşler akrabalar veya komşularınızla görüşmek, konuşmak onlara duygusal destek vermek isteyebilirsiniz. Kısa geziler yeme içme aktiviteleri veya eğitsel/zihinsel konular sebebiyle yapacağınız etkinlikler olabilir.


İKİZLER: Sevgili İkizler bu hafta başında kendinizi bir miktar ruhen veya bedenen yorgun hissederek haftaya başlayabilirsiniz. Yeni bir haftanın temposuna uyum sağlamayı başarmak için enerjinizi toparlamanız gerekebilir. En iyisi kendinizi şımartmak! Sevdiğiniz yiyeceklerle, tat koku ve aromalarla mum esans veya masajla bitkiler çiçekler ve spiritüel konularla haşır neşir olabilirsiniz, size huzur veren konforlu alanlarda kalarak bedeninize iyi davranın. Bu hafta Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak yakın etkileşim haftaya damgasını vuruyor ve bu gezegen geçişi sizler için kariyer ve mesleki konuları sembolize eden alanda gerçekleşeceği için iş hayatınızda yeni fırsatlara doğru ilerlemek adına ümitleriniz olacaktır. Şans elde edeceğiniz veya işinizle ilgili hem kişisel gelişime önem vereceksiniz hem de sizi güçsüz bırakan konular neyse bunlara dair bir farkındalık geliştirebilirsiniz. İletişim ve haberleşme gezegeni Merkür de Perşembe günü bu alana geçiş yapacağı için iletişiminiz daha duygusal toleranslı ve yumuşak olacaktır, zihniniz sezgilere ilhama ve fedakarlık etmeye açık olacak. akışta kalmanız veya akışına bırakmanız gereken bir iş teması olabilir. Hafta başında göksel aşıklar Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapıyorlar ve ayın büyük bir bölümünde sizleri süper destekliyor olacaklar. Sosyal medya basın yayın baskılı malzemeler sinema tv kültürel etkinlikler eğitsel ve akademik işler uzun yolculuklar tanıtım kampanyaları gibi alanlarda işleriniz varsa çok rahat ilerleme kaydedebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşarak daha fazla insana ve çevreye ulaşmak mümkün. Resmi ve hukuki işlerinizi halletmek için verimli enerjiler altındasınız. Hafta ortasında, Ay burcunuzdan geçiş yapacak .Bedensel ve görünüm olarak ta kendinizi iyi hissetmek önem kazanıyor. Ay bu süreçte hava elementlerinde yer alan gezegenlere olumlu açılar yapacağı için iletişimin gidiş gelişlerin görüşmelerin ve fikir alışverişinin çok yoğun olabileceğine işaret ediyor. Hafta sonunda, Ay yöneticisi olduğu Yengeç burcunda geçiş yapacak ve maddi işlerin, paranızı ve birikimlerinizi korumanın önemli olacağı günlerde olacaksınız. Daha sağlam yatırım yapmak ve bütçenizi dengelemek isteyeceksiniz. Mutfak masrafınız artabilir.



YENGEÇ: Sevgili Yengeçler bu hafta başında Ay yüceldiği Boğa burcunda yer alacak ve kendinizi rahat huzurlu ve güvende hissedeceksiniz. Arkadaşlarla gruplarla sosyal çevrenizle bir arada birkaç gün geçirmek için plan yapabilirsiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi ve hobilerinizi önemsediğiniz size mutluluk getirecek konulara eğilmek için istek duyabilirsiniz. Bu hafta gökyüzünde yer alacak yüksel su enerjisi sizlere iyi gelecektir. Ruhunuzu ve bedeninizi besleyecek ve sizi yumuşak esnek etkiler altına alacaktır. Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak yakın etkileşim haftaya damgasını vuruyor ve bu gezegen geçişi sizler için fikirleri kültür ve felsefeyi hayat amacını sembolize eden alanda gerçekleşeceği için kişisel gelişiminize ve ruhunuza iyi gelecek konulara eğilebileceğiniz görülmekte. Perşembe günü bu alana Merkür de katılacağı için uzaklarla kuracağınız bağları yabancılarla iletişimi şehirler arası işleri eğitsel ve zihinsel konuları spiritüel ve öğretilere dayalı çalışmaları hayatınızda ön plana çıkarabilir. Uzun yolculuklar planlayabilişiniz kitaplar edebiyat veya sosyal medya mecralarını içeren konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasında sağlığınıza özen göstereceğinizi görüyorum dinlenmek ve aşırı hareketten veya iş yükü üstlenmekten kaçınmalısınız. Hafta sonunda Ay burcunuza geçiş yapacak ve istediğiniz kadar dış dünya hedeflerinize odaklanabilir, yer içer gezer ve eğlenirsiniz.



ASLAN: Sevgili Aslanlar bu hafta başında Ay yüceldiği Boğa burcunda ve kariyer hedeflerinizi sembolize eden alanda yer alacağı için işle meslekle ve gelecek hedeflerinizle alakalı olmak üzere sizlere sağlam somut bir bakış açısı ile hareket etme imkanı verecektir. Aynı zamanda ebeveynlik görevlerinizi veya anne babanıza ait işlere dair yapmak zorunda olduğunuz sorumluluklar olabilir. Onların iyiliği sağlığı ve konforu ile ilgilenebilirsiniz. Kariyerde maddi konuların sizler için önemli olacağı bu anlamda sizi daha güvenli bir geleceğe taşıyacak mali profile ulaşmak için sağlam adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu hafta Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak yakın etkileşim haftaya damgasını vuruyor ve bu gezegen geçişi sizler için ortak para paylaşımını kredi borç vergi sigorta ve miras işlerini sembolize eden alanda yer alacağından bu konularla ilgili işlerinizi halletmek üzere rahat bir akışta olabilirsiniz. Ticari atılımları olan veya iş birliği ile çalışanlarınız varsa yeni fırsatlara doğru ilerleme şansınız olacaktır. En azından yeni kazanç kapısı açılabilir. Beklenen paralar veya aileyle paylaşılan paralarla ilgili bir rahatlama olabilir. Perşembe günü bu alana Merkür de katılacağı için resmi evraklar yazışmalar ticari sözleşmeler satış pazarlama veya müşterilerle görüşmeler artacaktır. Bir yandan da spiritüel psikolojik veya holistik terapilerle ilgilenmek söz konusu olabilir. Gizemlere ve şifa yöntemlerine daha fazla yönelebilirsiniz. Hafta ortasında sosyal alan ve arkadaşlarla etkinlikler konusu canlanıyor. Arkadaşlarla dostlarla daha fazla görüşme ve bir araya gelme imkanı bulabilirsiniz. Hafta sonunda, ruh ve beden bütünlüğünüzü önemseyeceğiniz kafanızı dinlendirmek için içe çekilmek ve kendi özel alanınızda kalmak isteyeceğiniz görülüyor. Hafta başında ayrıca göksel aşıklar Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapacağı için uzun bir süre ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları alanınızda geçiş yapacak. Bu sayede ilişkilerde daha dostane objektif ve ilkelerinizi prensiplerinizi önemseyeceğiniz bir tutum ile hareket etmek isteyebilirsiniz. Kalbi boş Aslanlar için flört enerjisi açığa çıkıyor. Elbette tasarım sosyal medya ortak yapılacak işler alanında yeni fikirlerle dolu olabilirsiniz.



BAŞAK: Sevgili Başaklar bu hafta başında Ay sizleri toprak elementinden destekleyeceği için zihinsel ve kişisel gelişim konularında oldukça faydalı enerjiler altında olacaksınız. Uzaklarla bağ kurup internet sosyal medya basın yayın kitaplar ve eğitsel konularla ilgili işleriniz varsa bunları rahat bir akışla ele alabilirsiniz. Resmileştirmek istediğiniz konular açısından adımlarınızı rahatça atabilirsiniz. Bu hafta Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak yakın etkileşim haftaya damgasını vuruyor ve bu gezegen geçişi sizler için ilişkiler alanında yer alıyor, kariyer ile alakalı işlerde fırsatlara açılabilir ve çevrenizden iyilik yardım görerek şans kapılarının açıldığını görebilirsiniz. Eşinize partnerinize veya iş ortağınıza yardım destek göstererek kendilerini zayıf veya güçsüz hissettikleri bir konuda onlara moral desteği verebilirsiniz. Hafta ortasında kariyer ve mesleki konulara odaklanacaksınız. İşle ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Yazmak anlatmak sunum yapmak gibi zihinsel olarak sizi meşgul edecek konulara el atabilirsiniz. Ebeveynlerle ilgilenmek ve aile ile ilgili sorumluluklarla da ilgilenmek gerekebilir. Hafta sonunda Ay mutlu olduğu Yengeç burcunda geçiş yapacağı için yeme içme gezme işleri artış gösterebilir. Arkadaşlarla dostlarla veya içinde bulunduğunuz sosyal çevre ile bir arada vakit geçirme imkanı elde edebilirsiniz. Bu hafta başında göksel aşıklar Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapıyor ve ayın genelinde sizlerin iş çalışma ve sağlık alanınızda kalacaklar. Sağlığınıza destek olacak bu etkilerle böbrek bilekler dolaşım ve beslenme konularında kendinize daha önem verebilir gereken bakımları yapabilirsiniz. İş görüşmeleri yapmak tasarım internet online satış pazarlama veya estetik içeren konularda ve iş projelerine kafa yormak için aktif olabileceksiniz.



TERAZİ: Sevgili Teraziler bu hafta başında Ay yüceldiği Boğa burcunda yer alacak ve sizlerin maddi konuları sembolize eden alanınızdan geçiş yapacağı için mali işlerde daha somut ve sağlam bir bakış açısıyla kararlar almak isteyebilirsiniz. Yatırımları iyi değerlendirmek ve paranızı sağlam bir bütçeyle ele almak gerekli olabilir. Vergi sigorta kredi ve borçlar banka işleri ticari atılımlar müşterilerle kurulacak bağlar ve iş ortaklıkları bu hafta sizler için öne çıkan temalardan olabilir. Bu hafta Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak yakın etkileşim haftaya damgasını vuruyor ve bu gezegen geçişi sizler için iş çalışma ve sağlık alanında yer alacağı için öncelikle sağlığınıza bağışıklık sisteminize ayaklara ve beslenme ve sindirim konularına önem verebilirsiniz. Diğer yandan, sosyal çevrenizle iletişim kurarak işle ilgili konuşmalar yaparak, topluluklarla gruplarla bir arada veya özel olarak size zihinsel projelerde başarı katacak fırsatlara doğru ilerlemek konusunda şansınız var. Hafta başında, göksel aşıklar Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapıyor ve sizlerin akademik çalışmaları, eğitsel konuları basın yayın sosyal medya ve hukuki işlerinizi sembolize eden alanda geçiş yapmaya başlayacağı için ayın büyük bir bölümünde sizi fikirlerle ön plana çıkaracak daha fazla insana ulaşmanızı sağlayacak etkileri getiriyor. Uzaklarla yabancılarla şehir dışı işlerle daha fazla meşgul olabilirsiniz. Kalbi boş Teraziler iletişim kanallarını açık tutmalı sosyal medya mecralarından veya internet üzerinden yeni birileri ile sohbet etmeye başlayabilirler veya bir tanışıklık flört aşamasına geçiş yapabilirler. Haftanın geri kalanı sizler için iş ve kariyer odaklı geçecek ancak Ay Yengeç geçişi olacağı için aileyle anne baba ve çocuklarla kaliteli zaman geçirmek ve onlarla vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz.


AKREP: Sevgili Akrepler bu hafta başında Ay mutlu olduğu Boğa burcunda yer alacak ve sizlerin ilişkiler alanınızı canlandıracak. Evlilikte uzun süreli ilişkilerde ve iş ortaklıklarında somut bir tutum ile davranmak akılcı ve sağlam kararlar almak durumunda hissedebilirsiniz. Duygusal bağlarınızda sizi güvende hissettirecek ve aşina olduğunuz kişilerle ve düzende kalmak isteyeceğiniz değişimleri çok kolay kabul etmek istemeyeceğiniz bir etki yaratabilir. İş ortaklıklarında maddi konular veya mali anlamda sağlam olmak için neler yapılabileceği konuşulabilir. Bu hafta Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak yakın etkileşim haftaya damgasını vuruyor ve bu gezegen geçişi sizler için aşk romantizm ve yaratıcılık alanında yer alacağı için ilişkiler alanınız güçlü bir destek alıyor olacak. Bu bakımdan bu haftayı iyi değerlendirmenizi öneririm. İlişkilerin yumuşak toleranslı iyilik yardımlaşma ve romantik duygular içinde geçeceği görülüyor. Yaratıcı enerjiniz ve sezgileriniz artıyor. Bu sebeple sanat estetik tasarım veya spiritüellik içeren işlerde bu kavuşum size bol bol ilham katacaktır. Bağlanmak aşık olmak hayallerinizi gerçekleştirmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Hafta başında ayrıca göksel aşıklar Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapıyor ve sizlerin kariyer alanınızda yer alacağı için kendinizi iş konularında çok daha fazla ön plana çıkaracak şanslar gelecektir. İş alanında daha göze çarpan sevimli çekici bir enerji altında olacaksınız. Projelerinizi veya girişimlerinizi daha fazla insan topluluklarına tanıtma gösterme duyurma şansınız olacaktır. Hafta ortasında mali işler önem kazanıyor, banka işleri krediler borçlar vergi ve sigorta konuları ele alınacak işler arasında olabilir ve ticari girişimlerle ilgili işlerle uğraşabilirsiniz. Hafta sonunda Ay yönettiği Yengeç burcunda olacak ve burcunuza su elementinden destek verecek. Güçlü fikirlerle öne çıkabilir, manevi anlamda veya ilkeler, prensipler ahlaki veya vicdani konularda görüşlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Kalbinize ve aklınıza yakın duran önemli meselelerle ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Uzaklardan yabancılardan online veya sosyal mecralardan gelebilecek fırsatların veya kalbi boş Akrepler için bu alanlardan gelebilecek flört fırsatlarının olduğunu da belirtmek yanlış olmaz sanırım.


YAY: Sevgili Yaylar bu hafta başında Ay yüceldiği Boğa burcunda yer alacak ve sizlerin iş çalışma ve sağlık alanınızdan geçiş yapacak. Sağlığınıza beslenmenize ruh ve beden bütünlüğünüze önem vermeniz gerekebilir. İş alanında somut çalışmalar yapmak ve akılcı adımlar atmak isteyeceksiniz. Maddi anlamda size sağlam bir gelecek sağlayacak konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu hafta Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak yakın etkileşim haftaya damgasını vuruyor ve bu gezegen geçişi sizler için ev aile ve yerleşim alanında yer alacak evden çalışan Yaylar için yeni fırsatlara açık etkiler var. Özel hayata daha fazla önem verdiğiniz eve çekilip kafanızı ve ruhunuzu dinlendirmek istediğiniz zamanlar olabilir. Diğer taraftan evle ilgili değişimler yapmak ev almak satmak veya yer şehir ülke değiştirmek için yeni fırsatlara koşmak isteyenleriniz de olabilir bu fırsatları elde etmek için bu hafta çeşitli konuşmalar veya somut görüşmeler yapabilirsiniz. Aileyle ilgilenmek ve onların desteğini almak size iyi gelebilir. Bu hafta başında ayrıca göksel aşıklar Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapıyor ve ayın genelinde bu burçta seyahat edecekler, sizlerin iletişim eğitsel işler zihinsel projeler alanınızda kalacakları için bu dönemde zihinsel işlerde oldukça aktif olacaksınız yaratıcı zihniniz parlayacak ve fikirlerinizi bilginizi aktarmak istediğiniz her konuda başarılı olabilirsiniz. Hafta ortasında Ay ilişkiler alanınızdan geçiş yapacağı için ilişkilerde iletişim kurmak ve konuşmak sizler için önemli olacak. Alternatiflere açık olmak ve seçeneklerinizi iyi değerlendirmek isteyeceksiniz. Hafif sizi yormayan ve sinirsel olarak gerginlik yaratmayacak konulara eğilmek isteyebilirsiniz. İş birlikleri ve ticari girişimlerin hafta sonunda aklınızda olabileceğini görüyoruz. Mali konuların ele alınacağı günlerde olacaksınız.



OĞLAK: Sevgili Oğlaklar bu hafta başında Ay yüceldiği Boğa burcunda yer alacak ve sizlerin yaratıcı yanınızı somut bir biçimde açığa çıkarmanıza yardımcı olacak. Maddi konularda ve ilişkilerde gerçekçi davranmak isteyeceksiniz. Hobilerinizden elde ettiğiniz becerilerinizi verimli kılan veya halı hazırda üretmek ve ortaya koymak istediğiniz çalışmaları ön plana çıkaracak etkiler var. Aşk ve flört yaşamınız bu hafta canlanıyor. İlişkilerde güven bulmak ve huzur kazanmak için sevdiklerinizden destek bulacaksınız. Zira bu hafta Ay’ın geçişleri sizi çoğunlukla aşk romantizm flört ve ciddi ilişkiler alanından destekliyor olacak. İş ortaklıkları ve işbirlikleri için de birlikte uyum içinde hareket edebileceğiniz enerjiler var. Hafta başında Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapacaklar ve ayın genelinde bu burçta seyahat edecekleri için maddi konuların oldukça ön plana çıkacağı görülüyor. Kazançlarınızı artırmak için veya birikimleri korumak için akılcı mantıklı analitik bir tutumla hareket etmeniz mümkün. Güzellik estetik tasarım internet web siteleri veya online işler için harcamalar yapılabilir veya bu konularda gelir elde etmek için girişimler yapılabilir. Hafta ortasında iş ve çalışma alanınız canlanıyor ve çalışma alanınızda iletişim eğitsel işler zihinsel projeler yoğun bir biçimde ilgilendiğiniz konulardan olabilir. Mesleki konularda veya işle ilgili görüşmelerde size destek olacak gökyüzü etkileri var. Maddi konularla iş konularının bir arada size destek olacak gezegen etkileri ile uyumlu gideceği bir haftadasınız. Bu hafta Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak yakın etkileşim haftaya damgasını vuruyor ve bu gezegen geçişi sizler için önceki göstergeleri destekler vaziyette eğitimlerin bilgi paylaşımının yaratıcı zihinsel çalışmaların ele alındığı durumlarda şans ve fırsatlara açık olduğunuza işaret ediyor. Kısa geziler kültürel faaliyetler kitaplar spiritüel çalışmalar ve yakın çevre iletişiminde güçlü olacağınız ve yeni fırsatlar elde edeceğiniz günlerdesiniz.



KOVA: Sevgili Kovalar bu haftaya Ay yüceldiği Boğa burcunda etkisi ile başlıyoruz. Ev aile ve özel hayat alanı sizler için ön plana çıkıyor. Huzurlu konforlu ve güvende olduğunuzu hissetmek sizler için önemli olacaktır. Aileyle eşle çocuklarla ve ebeveynlerle ilgilenmek birlikte vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yerleşiminizde nasıl daha mutlu ve konforlu olacağınız ile ilgili konuları ele alabilirsiniz. Hafta ortasında aşk romantizm yaratıcılık ve entelektüel tarafınızı açığa çıkaracak etkiler olacak. sevdiklerinizle flörtünüzle iletişim kurmak ve zihninizdekileri paylaşmak isteyebilirsiniz. Konuşmak anlatmak kendinizi doğru ifade etmek önem kazanıyor. Yine hafta başında göksel aşıklar Venüs ve Mars burcunuza geçiş yapacak ve ay genelinde seyahatini burcunuzda sürdürecek. Görünümünüze daha fazla özen göstermeye başlayabilirsiniz. Gelecek projelerine ve zihinsellik eğitim bilgi paylaşımı içeren her konuda enerjiniz yüksek olacak. Dış dünyadan cazip ve çekici enerjinizle daha fazla insanın dikkatini çekebilirsiniz. Estetik bakım ve güzellik alanında yapmak istediğiniz değişiklikleri ele alabilirsiniz. Kalbi boş Kovalar bu ay hoşlandıkları biri ile karşılaşabilir ve iletişim kanallarını açık tutmak isteyebilirler. Bu hafta Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak yakın etkileşim haftaya damgasını vuruyor ve bu gezegen geçişi sizler için maddi konuları sembolize eden alanda yer alacağı için mali işlerde güçlenmek yeni gelir kaynağı yaratmak konusunda fırsatlara açık olacağınız aşikar. Hafta sonuna doğru iş ve çalışma koşullarınızda yer alan olumlu etkiler sayesinde size hem mesleki hem de finansal anlamda destek olacak fırsatların ortaya çıkabileceği görülmekte. Yeme içme beslenme ve günlük temponuzu içeren konularda kendinizi şımartmak ve ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek işlerle uğraşmak size olumlu katkıda bulunacaktır.


BALIK: Bu hafta Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak yakın etkileşim haftaya damgasını vuruyor ve bu gezegen geçişi sizler için oldukça önemli olabilir. Her şeyden evvel gelecek planlarınızı ele alırken yeni şanslara ve fırsatlara açık olacağınız ve adımlarınızı atarken evrenden yardım ve destek göreceğiniz bir hafta olacak. Sevdiklerinizden cömertlik görürken aynı şekilde siz de özel ilişkilerde karşınızdakilere fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Kişisel gelişim spiritüel konular yaratıcı ve ilhama sezgilere açık çalışmalar içinde bulunabilirsiniz. Bu ay genelinde ruh ve beden bütünlüğünüzü önemseyecek ve aynı şekilde sevdiklerinizin de iyiliği ve sağlığı ile ilgileneceksiniz. Bu hafta başından itibaren Venüs ve Mars sizlerin iş ve çalışma alanınızın karşısından geçeceği için öncelikle biraz dinlenmek veya kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. Özel alanınızda zihinsel çalışmalar yapmak, kolektife yönelik bir proje üzerinde çalışmak spiritüel veya tasarım yaratıcılık içeren işler yapmak için enerjinizi kanalize edebilirsiniz. İş alanından veya mesleki çevreden çıkabilecek bir hoşlanma veya ilişki potansiyeli de var. şimdilik ortaya çıkarmak istemediğiniz tamamlamak için uğraş verdiğiniz bir çalışmanız ilişkiniz veya iş değişikliği planınız olabilir. Hafta ortasında ev aile anne baba ve çocuklarla ilgilenmek için zaman ayırabilirsiniz. Ev ahalisi ve aile üyeleri ile daha fazla iletişim haberleşme veya görüşme yapabileceğiniz görülmekte. Hafta sonunda çocuklar veya aşkınızla daha duygusal yakın ve şefkat içeren bir ruh haliyle bir arada olmak için fırsat var. Yeteneklerinizi becerilerinizi kendinizi geliştirdiğiniz veya çocuklarınızın mutluluğu için ne konu varsa bunlarla ilgili başarı elde etmek verimli girişimlerde bulunmak için enerjiniz olacaktır.


Naz Bayatlı




327 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page