top of page

8-14 KASIM HAFTASI VE BURÇLAR


KOÇ: Hafta başında kariyer konularında ve mesleki hedeflerde ileri atılmak için fırsatınız olacak Venüs Oğlak geçişine başladı ve sizleri hem kariyer alanında hem de aile ile ilişkilerde güçlü olmaya davet ediyor. Toplumsal duruşunuz prestij ve saygınlığınızı korumayı ön plana alacaksınız. Aile eş ve ebeveynlerle kurduğunuz ilişkide sorumluluklarınızı yerine getirmek üzere çaba sarf edeceksiniz. Mesleki alanda tanınmak değer kazanmak ve görünür olmak adına yapabileceklerinizi düşüneceksiniz. Hafta ortasında arkadaşlıklar, ekipler, grup faaliyetleri alanında bir canlanma olacaktır. Arkadaşlarla etkinlikler yapmak ve gelecek projeleri planlamak için fırsatınız olacak. Perşembe günü, burcunuzun yönetici gezegeni Mars Satürn ile zorlu bir açıda olacak, özellikle maddi konularda para paylaşımında, ödemeler ve ticari atılımlar alanında dikkatli kararlar almak gerekir pürüzlü işlerle uğraşabilirsiniz. Cuma gününden başlayarak hafta sonuna kadar daha fazla kendi alanınızda kalıp günlük işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Psikolojik konular spiritüel enerjiler ve bilinçaltı temaları ile ilgilenebilirsiniz. Hayallerinizi düşünmek ve bunları somutlaştırmak için neler yapabileceğinizi kurgulayabilirsiniz. Güneş ve Neptün arasında yer alacak olumlu açı sebebiyle romantik hayaller kurabilirsiniz, dinlenmek ruhunuzu dinlendirmek meditatif kalmak iyi olacaktır. Hafta sonu sezgilerinize güvenin. Fedakar tarafınız açığa çıkacaktır, akışta kalacaksınız ve çevrenizdekilere hayır diyemeyeceğiniz konular olacaktır. Sanat estetik ve güzelliklerle ilgili konularda avantajlı enerjilerdir.


BOĞA: Hafta başında akademik ve eğitsel işler, uzaklarla yurt dışı veya yabancılarla kurulacak iletişim, basın yayın ve medya işleri, hukuki ve resmi süreçlerle ilgili konular ön planda olabilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Oğlak geçişine başladı ve sizleri felsefi kültürel ve zihinsel konularda desteklemeye başlayacak. Yayınlar eğitimler yolculuklar ve hukuki işler sizin için ön plana çıkıyor. Adil çözümler bulmak fikirlerinizi profesyonelce ve sorumluluk içeren bir tarzda dile getirmek bir konuda uzmanlaşmak ve bilginizi güçlendirerek ifade etmek önem kazanıyor. Hafta ortasında, kariyer konularına ve mesleki sorumluluklara odaklanmak ve yeni fırsatlar yakalamak için daha istekli olacaksınız. Network ler, ekip çalışmaları, mesleki alanda kurduğunuz iletişim, dijital ortamlarda tasarımlar, teknik konular ve online işler öne çıkıyor. Perşembe günü, Mars ve Satürn arasında yer alacak zorlu açı sebebiyle hem özel ilişkilerde, hem iş ortaklıklarındaki iletişimde zorlanmalar yer alabilir. Mesleki hedeflerinize doğru ilerlerken zamanlama problemleri çıkabilir acele etmek ancak aynı zamanda ustalıkla işleri halletmek için çaba sarf edeceksiniz. Hafta sonunda Ay Balık burcunda yer alacak ve oldukça sosyal ve hareketli zamanlar olabilir. Cuma günü yer alacak Güneş Neptün olumlu açısı sebebiyle, eşinize arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize karşı oldukça anlayışlı olmak yardım etmek ve dertlerine ortak olmak isteyebilirsiniz. Ekiplerle arkadaşlarla ve gruplarla veya eş veya iş ortağı ile yapılacak girişimlerde ve gelecek projelerinde yeni fırsatlara koşmak isteyeceğiniz ve atılım yapmak için istekli olacağınız bir süreçtesiniz.


İKİZLER: Hafta başında maddi konulara odaklı olacaksınız. Aileyle para paylaşımı, ödemeler, vergi sigorta, miras işleri ve krediler, beklenen paralar, ticari yatırımlar ve iş ortaklıklarından elde edeceğiniz gelirler alanında çaba gösterebilirsiniz. Venüs bu dönemde Oğlak burcuna geçti ve sizler için gelirleri artırmak ve bütçeyi dengelemek önem kazanıyor. Borçları ödemek vergi sigorta ve ticari atılımlarla uğraşmak para kazanabileceğiniz mecraları araştırmak, iş birlikleri yapmak, eşin ve ailenin bütçesini korumak ve akıllı adımlar atmak için Venüs size sorumluluk aldıracaktır. Hafta ortasında, eğitsel konular sosyal medya basın yayın baskılı işler haberleri almak ve iletmek düşüncelerinizi ifade etmek ön plana çıkıyor. Resmi işlerinizi yolculukları veya online işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Ancak Perşembe günü yer alacak olan Mars Satürn zorlu açısı sebebiyle, sağlık, yolculuk, trafikte ve iş alanındaki günlük işlerinizi hallederken zorlanma hissedebilirsiniz. Cuma günü ve Hafta sonunda işlerinizi yaparken daha rahat ve akışta hissedebilmek için strese girmeyeceğiniz bir tempoyla çalışın. Sağlık ve bakım konularıyla ilgili olarak yakınlarınıza destek olmak gerekebilir. Bu hafta burcunuzun yönetici gezegeni Merkür Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek ve sizleri sağlık alanında günlük işlerde ve çalışma temponuza odaklayacak ve stratejik ve derin düşünme imkanı sağlayacak, bedeni korumak detoks yapmak beslenmenize özen göstermek isteyebilirsiniz. İş görüşmeleri ve yazışmaları için size güç verecektir.


YENGEÇ: Bu hafta başında ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları alanınız canlanıyor. Venüs Oğlak burcuna geçiş yaptı ve burcunuzun yönetici gezegeni Ay ile birlikte olacağı için ilişkilerde daha ciddi profesyonelce ve sorumluluk alarak hareket etmeniz gerekecektir. İlişkilerde mesafe koymak veya kurallarınızı net ortaya koymak isteyebilirsiniz. Hafta ortasında maddi konular krediler, borçlar, ticari işler, vergi ve sigorta gibi ödemeler ve aile ile para paylaşımı konuları öne çıkabilir ve bütçenizi dengelemek için çaba sarf edebilirsiniz. Perşembe günü özellikle eğlence alanı, hobiler yaratıcı çalışmalar ve çocuklarla ilgili harcamalar olabilir. Riskli yatırımlardan ve enerjinizi boşa harcayacak işlerden uzak durmak akıllıca olacak. Hafta sonu 3 gün Ay Balık burcunda kalacak ve sizler için uzaklarla ve yabancılarla kurulacak bağlar, yolculuklar, akademik ve eğitsel konular, sosyal medya ve iletişim, fikirleri paylaşmak ve yaratıcı yanınızı ortaya koymak önem kazanıyor. Yazışmak konuşmak ve duygularınızı paylaşmak ve belki online birileri ile flört etmek hoşunuza gidebilir ve tutkulu tarafınızı ortaya çıkaracak bir romantizm yaşamak isteyebilirsiniz. Hobilere medya konularına sanata ve kültüre daha fazla para harcayabilirsiniz. Hafta sonunda eğlenmek kendinizi şımartmak ve gözünüzü gönlünüzü açacak ruhunuza iyi gelecek bir şeylerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Akışta kalmalı ve kendinizi çok yormamalısınız.


ASLAN: Bu hafta başında, çalışma temponuzu artıracak, günlük işlerinizi ciddi bir biçimde yapacak ve sağlık konularına özen göstereceksiniz. Venüs uzun bir süre kalacağı bu alandaki geçişine başladı, bu süreçte iş alanınızda daha profesyonel davranmak ve ilişkilerde mantıklı bir tutum sergilemek önem kazanıyor. Aynı zamanda sağlık konusunda kendinize daha fazla önem vermek isteyeceksiniz. Cilt deri dişler ve kemikler vücut bakımı yapmak ve beslenmenize dikkat etmek gerekebilir. Çalışma ile ilgili sorumluluklarınız artacak. Hafta ortasında, ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları önem kazanıyor. İlişkilerde duygularınızı daha net objektif ve kararlı bir biçimde ifade etmek için istekli olabilirsiniz. Perşembe günü Mars ile Satürn arasında yer alacak zorlayıcı açı sebebiyle, ev aile eş alanındaki ilişkilere ve iletişime stres yükleyecek durumlar olabilir. Ev ve aile için daha çok yapmanız gereken yorucu işler olabilir, aynı zamanda bu dönemde ev ve yerleşim ile ilgili uğraşmanız gereken işler sizi uğraştırabilir. Hafta sonunda, özellikle Cuma günü Güneş ve Neptün arasında yer alacak olumlu açı sebebiyle ailenizin içinde yardım edilmesi gereken işlere destek olabileceksiniz, ayrıca ilişkiler alanında eşe veya sevdiğiniz kişiye daha fazla duygusal destek verme imkanı bulabilirsiniz. Aileye maddi konularda yardım etmek, ebeveynlerin düzenini toparlamak veya varsa iş ortaklıkları ile ilgili konularda maddi meseleleri konuşabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalardan gelir elde edecek atılımlar yapmak veya planlamak, sevdiğiniz hobilere yönelerek iyi vakit geçirmek ve çocuklarınızın yeteneklerini geliştirmek hem siz hem onların eğlenmesi için etkinlikler planlamak isteyebilirsiniz. Hafta sonu harcamalar bir miktar artış gösterebilir.


BAŞAK: Bu hafta başında aşk romantizm yaratıcılık ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Venüs uzun bir süre bu alanda kalmak üzere geçişine başladı bu transit geçiş esnasında aşk ve ilişkiler ile ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. İlişkilerde daha ciddi sorumlu ve kurallar koyan bir tutum benimseyebilirsiniz. Çocuklarla ilişkileri de bu anlamda aynı bakış açısıyla ele alabilirsiniz. İlişki ve flört konularında gerçekçi kararlar almak mantıklı olmak ve somut adımlar atmak için çaba sarf edebilirsiniz. Venüs bu alanda sizin için flört etme arzusu ortaya çıkarabilir ancak bunu yaparken bile aklınızda mesafeli ve sınırlarını bilen bir tutum ortaya koymanız olasıdır. Hafta ortasında, iş ve çalışma alanınız canlanıyor ve bu iki gün boyunca çok daha fazla iletişim içinde olacaksınız. Ekipler teknik konular internet işleri ve gruplar arasında uyum sağlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Sağlığınıza bakmak kalp damar ve sırt ile ilgili alana özen göstermek isteyebilirsiniz. Beslenmenizi midenizi ve sindirim sisteminizi korumak ta bu dönemde önem kazanıyor. Perşembe günü özellikle iş alanında veya günlük hayatta sık karşılaştığınız ve iletişim kurduğunuz kişilerle ilişkilerde bir miktar dikkatli ilerlemek akıllıca olabilir zira Mars ve Satürn arasında yer alacak kare bugün zorlayıcı olabilir ayrıca aile ve ebeveynlerin sağlık ve günlük işlerinde yardımcı olmak gerebilir. Hafta sonunda evlilik, iş ortaklıkları ve uzun süreli ilişkiler alanında daha duygusal temalar ön plana çıkıyor. Sevdiklerinize daha toleranslı ve yardımsever davranacağınız görülüyor hayır diyemeyeceğiniz temalar ortaya çıkabilir. Kardeşler yakın akrabalar ve arkadaşların dertlerine ve sorunlarına çözüm bularak onların streslerini yatıştırmanız gerekebilir.


TERAZİ: Bu hafta başında , ev aile yerleşim ve ebeveynlerle ilgili konular odak noktanızda olacak. Venüs Oğlak burcuna geçiş yaptı ve bu alana yerleşti ve uzun bir süre geçiş yapacağı için bu süreçte ailenizle kurduğunuz bağlar odak noktanıza oturacak. Evde huzur aile bireylerinin iyiliği sağlığı yerleşimle ilgili konular alım satım kiralama tadilat ve dekorasyon işleri ön plana çıkabilir. Evde daha fazla zaman geçirebilir ve sosyalleşebilirsiniz. Misafirler ağırlayabilir veya evde kendi konforunuzu sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Aile içinde akılcı kararlar almak sorumlulukları ciddi bir biçimde ele almak ve aile içi ev kurallarını bir kez daha belirlemek gerekebilir. Hafta ortasında, aşk romantizm yaratıcılık ve çocuklar alanınız canlanıyor. Kendinizi daha fazla mutlu hissetmek isteyeceksiniz, hobilere eğlenceye ve çocuklarınızla ilgilenmeye yönelebilirsiniz. Yaratıcı çalışmaları somutlaştırmak için güzel bir fırsattır. Flörtünüzle sevdiğinizle kaliteli vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Özellikle Perşembe günü Mars ve Satürn arasında yer alan zorlayıcı açı sebebiyle, eğlenceye yaratıcı konulara ve çocuklara dair harcamalar artabilir. Cuma günü ve hafta sonunda sağlık bakım, iş ve çalışma alanınız canlanıyor ve Güneş Neptün arasında yer alacak olumlu açı sayesinde bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirecek şeylerle uğraşmak iyi gelebilir, iş alanında yardımlaşma ve birbirinize destek olacağınız etkiler var. İşleri akışta halletmek ve bedeninizi çok zorlamamak akıllıca olur.


AKREP: Bu hafta başında iletişim ve zihinsel konular ön plana çıkıyor, yakın ve kardeşlerle daha fazla meşgul olabilirsiniz. Venüs Oğlak burcuna geçiş yaptı ve bu alanda uzun süre geçiş yapıyor olacak. Bu sebeple eğitsel konular reklam satış pazarlama web siteleri yaratıcı işler ve baskılı malzemeler ve reklamlarla ilgilenebilirsiniz. Kısa geziler, taşınma, araçlar bilgisayar ve cep telefonları ile ilgili harcamalar olabilir. Akrabalarla ilgili sorumluluklarınızı ele almak gerekebilir ve ilişkilerde daha ciddi ve profesyonel davranmak gerekebilir. Hafta ortasında, ev aile ve yerleşim konularına odaklanacaksınız. Evdeki işleri halletmek evde çalışmak ve aileyle ilgili kararlar almak gerekebilir. Özellikle Perşembe günü mars ve Satürn arasında yer alacak zorlayıcı açı sebebiyle, özel hayat ve aile alanında stresleri ele almak ve akılcı bir biçimde çözmek gerekebilir. Zamanı iyi planlamak ve koşuşturmaları halletmek gerekecek. Cuma ve hafta sonunda aşk romantizm yaratıcı çalışmalar ve çocuklar alanınız canlanıyor, Güneş ve Neptün arasında yer alacak olumlu açı sayesinde romantik ve tutkulu davranmak mümkün. Sevdiğinizle rahat ve huzurlu bir zaman geçirmek veya varsa çocuklarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar yapmak hobilerinize eğilmek mümkün. Merkür burcunuza geçiş yaptı ve burcunuzun yönetici gezegeni Mars ta bu Akrepte yer aldığı için bu dönemde oldukça faal ve hareketli olabileceksiniz. Düşünceleriniz derin ve sezgileriniz çok güçlü olacak ve stratejik eylem planı ile hareket etme imkanınız olacak, oldukça aktif ve verimli bir dönem içindesiniz eğer şüphe kıskançlık ve kontrol etme duygusuna kapılmazsanız ilişkilerde de sorun ortaya çıkmayacaktır. Bilakis iş ve zihinsel konularda çok başarılı olma potansiyeliniz bulunmaktadır.


YAY: Bu hafta başında, maddi konulara ve kazançlara odaklı olacaksınız ve gelirlerin yönetimi sizler için önemli olacak. Venüs Oğlak burcuna geçti ve uzun bir süre bu alanda geçiş yapacak bu geçiş esnasında bütçenizi dengelemek para biriktirmek ve gelir artırıcı kaynak yaratmaya yönelmeniz mümkün. İş ortaklıkları iş birlikleri ve aile ile maddi paylaşımlar ve sağlam bir bütçe planı yapmak ta size destek olacaktır. Hafta ortasında iletişim haberleşme zihinsel ve eğitsel işler web siteleri satış pazarlama ve kısa yolculuklar kardeşlerle ilişkiler ön plana çıkıyor. Bu konularda oldukça aktif ve iş bitirici olabilecek ve zihinsel işlerde yaratıcılığınız yüksek olacak. Perşembe günü Mars ve Satürn arasında yer alan kare açı sebebiyle, konuşmak anlatmak zihin enerjisi tüketmek artacak ve bu sizi yorabilir. Zamanlama ve yetişme zorlukları yaşayabilirsiniz. Cuma günü ve hafta sonunda aile ile iletişim aile içi ilişkiler ve önem kazanıyor. Affedici olmak birbirinizin streslerine yardım etmek duygusal olarak destek vermek ve toleranslı olmak mümkün. Güneş ve Neptün arasında yer alacak olumlu açı sayesinde evde dinlenmek huzur bulmak ruh ve beden bütünlüğünüze önem vermek ve ailenin sağlık ve bakım konularıyla ilgilenmek mümkün. Burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter ayrıca Güneş ile kontakta olacak atılımlara yaratıcı fikirlere spiritüel konulara ve fırsatlara açık hissedeceksiniz ve enerjinizi size iyi gelecek şeylere yöneltmek isteyeceksiniz, başarılı olmak için abartıdan ve gerçekleşmesi güç hayallerden uzak durmak yeterli olacaktır.


OĞLAK: Bu hafta başında, Ay burcunuzda yer alacak. Dış dünyadaki işlere ve kariyer hedeflerinize odaklı olacaksınız. Baş bölgenize bir nebze daha özen göstermeyi ihmal etmeyiniz. Duygusal olarak daha ciddi hissedecek ve sorumluluk duygusu taşıyarak hareket edeceksiniz. Diğer yandan, Venüs Oğlak burcuna geçiş yaptı ve uzunca bir süre bu burçta kalacak çünkü 19 Aralık’ta Retro hareketine başlayacak. Bu dönemde ilişkiler elbette odak noktanızda olacaktır. Güzelleşmek, fiziksel olarak iyi ve prezentabl görünmek isteyeceksiniz ve bu sebeple kendinize bakmaya başlayabilirsiniz. Dış dünyada dikkat çekici ve hoş görüneceğiniz kesin. Elbette Venüs gerilemesi esnasında yeni ilişkiler başa dert açabilir köklenmekte zorluk yaşanabilir, eski sevgililer geri dönebilir vesaire ama ne olursa olsun aşk dolu olmak ve hayatın keyfini çıkarmak arzusunda olacaksınız. Hafta ortasında, para ve kazançlar teması ön plana çıkıyor. Para kaynaklarınızı yönetmek ve kazançları artırmak için iyi bir fırsat olacak. Perşembe günü gökyüzünde Mars Satürn arasında zorlayıcı açı yer alacağı için uzun vadeli kazanç planları yapmaya başlayabilirsiniz ve bunu bir arkadaşla veya grup aktivitesi olarak planlayabilirsiniz bunda bir sıkıntı yok sadece emek vakit nakit üçlüsünü iyi oturtmayı ihmal etmeyin. Cuma ve hafta sonunda yumuşak etkiler altındasınız. Çok fazla iletişim kurmak zihinsel olmak eğitsel işlerle uğraşmak ve konuşmak durumunda kalabilirsiniz. Spiritüel konular şifa içeren temalar yardımlaşma ve destek olma enerjiniz artıyor ve yakın çevrenize bunu yansıtabilirsiniz. Web siteleri internet işleri satış ve pazarlama gibi konularla ilgilenebilirsiniz.


KOVA: Bu hafta başında Ay sizlerin bilinçaltınızı sembolize eden alanınızda yer alacak. Haftaya daha dingin enerjilerle başlamak kendinizi fazladan yoracak ve enerjinizi tüketecek işlerle uğraşmamak en akıllıcası olacaktır. Zira kendinizi yorgun iş yükü altında kalmış ve stresli hissedebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınıza, iş yerindeki sorumluluklara ve sizi geride tutan hayatınızı zorlaştıran temalara eğilmek ve bunları kontrol altına almak için çaba sarf edeceğiniz bir sürece giriş yapmaktasınız. Venüs bu alanda Oğlak burcunda uzun bir süre kalacak ve bir de Retro yapacak. Bu bakımdan mutlu olmak ve kendinize iyi bakmak güzelleşmek ve daha konforlu bir çalışma günlük hayat ortamı yaratmak için şimdiden düşünmeye ve harekete geçmeye başlayın. Hafta ortasında dış dünya hedeflerinize daha dinamik sarılacağınız bir zaman olacak. Kariyer veya ebeveynlik sorumlulukları konularında aktif ve iş bitirici olacaksınız yetişme koşturma ve iş yükünü delege etme konusunda telaşlı ve stresli hissedebilirsiniz. Zamanı iyi ayarlamak ve iyi planlama yapmak gerekecek. Cuma ve hafta sonunda maddi konulara yönelik enerjilerde artış olacak. İşle ilgili veya ticari konulara, alışverişe, aileye veya yapmak istediklerinize para harcamak söz konusu olacak. Bir yandan da yardım etmek ve destek olmak istediğiniz birileri olabilir. Ya da hayalini kurduğunuz hayalinizi gerçekleştirmek istediğiniz bir konuda adım atmak isteyebilirsiniz. Bu hafta sonu hayallerinizle ve ideallerinizle alakalı içinizi araştırmak, düşünmek, konuşmak, plan yapmak ve bu konularla ilgili bir vizyon geliştirmek olasılığı fazla olacak.


BALIK: Bu hafta başında, arkadaşlıklar, gruplarla yapılacak aktiviteler veya topluluklarla bir arada yapılacak planlara dair hedefleriniz veya konuşmalarınız olabilir. Ciddi planlar içinde olabilirsiniz. Venüs Oğlak burcuna geçiş yaptı ve uzun bir süre bu burçta kalacak, bu süreçte sosyal aktiviteler, arkadaşlıklarınız ve gelecek projeleriniz ile ilgili fikirler aktif olacaktır. Sosyal bağlarınızı güçlendirmek iyi olacaktır. Bir yandan da çevrenizle kurduğunuz bağlarda, daha ciddi sorumlu ve mesafeli davranmak ilişkilerde bir takım kurallar çerçevesinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Birkaç arkadaşla belki kariyer anlamında iş birliği yapmak isteyebilirsiniz. Topluluklara yönelik planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Hafta ortasında, enerjinizi iyi korumak çok fazla kendinizi yormadan hareket etmelisiniz. Uyku yeme içme ve bedensel ritimleriniz öne çıkıyor ve ruh ve beden bütünlüğünüze daha fazla dikkat etmeniz gerekliliği olabilir. Perşembe günü gökyüzünde Mars Satürn arasında yer alacak kare açı sebebiyle, yolculuklar resmi ve hukuki işler akademik çalışmalar iletişim ve sosyal medya alanında aktif işleriniz olabilir. Kendinizi doğru ifade etmek için daha fazla çaba harcayabilirsiniz. Cuma ve hafta sonunda, özellikle Güneş ‘in Neptün ve Jüpiter’le açılar kuracak olması nedeniyle ilişkilerde daha yumuşak yardımsever ve toleranslı olacaksınız. Hayatınızı daha manevi, spiritüel, meditatif, ruhunuza ve entelektüel aklınıza iyi gelecek şeylerle doldurmak isteyeceksiniz ve günlük hayatınıza daha anlam katacak konularla iç içe olma ihtimaliniz var. Eğitsel işler satış ve kampanyalar, görsel yaratıcılık isteyen konularda başarılı olabilirsiniz.






476 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page