top of page

ASLAN BURCUNDA DOLUNAY


25 OCAK 2024 SAAT: 20:53  5 DERECEDE


Aslan burcunda gerçekleşecek bu dolunay hepimiz için kalp ile akıl arasında denge kurmak ve benlik duygumuzu güçlendirmek bakımından önem taşıyor. Aslan-Kova aksı hem birbirinden oldukça zıt hem de her iki burç açısından da insanlara yönelik alakaları sebebiyle oldukça benzer özellikler taşır. Aslan çevresindekileri eğlendirir pırıtısıyla etkiler ve yaptığı işlerde rol model olur ve insanlara kendi yaratıcılıklarını ateşlemek için motivasyon sağlar, Kova ise insanlarla bir topluluk bilinci taşıyarak bir arada hareket etmek ve aynı amaç çerçevesinde insanlık yararına çalışmak için bir araya gelmenin önemini hatırlatır, akıl birliği kurar, net work yaratır ve bilgiyi aktarır. İdeallerin ideolojilerin burçlarından biridir. Biri yaratıcılığın diğeri aklın ürünlerini insanlara ulaştırmak konusunda beceriklidir. Biri kalbin sesini duyurur, diğeri aklın sesini.


Aslan burcunda bir dolunay gerçekleştiği zaman; bizler de içimizdeki oyuncu eğlenceli ve ışıltılı çocuksu ruhu yaşamak ve ortaya koymak için çaba sarf etmeliyiz. Kalbimizin üzerindeki endişe örtüsünü kaldırıp, en önemli enerji merkezimizin harekete geçmesine izin vermeliyiz. Solar Pleksus enerji merkezinin bulunduğu alanı sembolize eden Aslan burcu yaratıcılığı, bireysel ifadeyi, organizasyon yapma becerisini ve yönetme arzusunu güçlendirir. Benlik duygumuzu açığa çıkarabileceğimiz bu dönem belki de kendimizi şımartmak için harekete geçebiliriz. Ön plana çıkmak istediğiniz, parlamak ve dikkat çekmek istediğiniz konularda sahneye çıkmak ve görünür olmak için fırsatınız olacak.


Dolunayda Güneş Kova burcunda yer alıyor oldukça rasyonel ve analitik olan bu burçta gerçekten kişilik olarak kim olduğunuzu ortaya koymak ve Ay Aslan’dayken içsel çocuğunuzu onurlandırmanın tam zamanıdır. Aşk romantizm flört eğlence ve yaratıcılık ile ilgili ne yapabilirseniz yapınız. Siz biricik ve eşsiz taraflarınızı ve gerçek renklerinizi açığa çıkarmayı ihmal etmeyin. Aslan ve Kova kendini ifade etmek için çekingenlik gösteren burçlardan değildir.

Bu dolunay ile egomuzun ihtiyaçları ile hareket etmek yerine yüksek bilinçle üst benliğimizin sesini dinleyerek dürüstlük ve onurun önemini bir kez daha hatırlayarak ilişkilerimizi ele almalıyız. Aslan bizi cesaret duymaya iter, vicdanın sesini dinletir, içinizdeki şövalye ruhunu açığa çıkarır ve sevdiklerinize kalpten davranmaya başlarsınız.

Bu dönemde aşk ve flört enerjisi artıyor olacak. Samimi candan neşeli ve çocuksu bir enerji ile kalbimizi insanlara açabiliriz. Dolunay elbette ikilemleri ile geleceği için kalbinizi sevgiye açarken aynı zamanda aklınızı kullanarak insanların önemini fark ederek illa aşık değil aynı zamanda onlardan keyifli dostluklar edinebileceğinizi, yol arkadaşları ve oyun arkadaşları yaratabileceğinizi de unutmadan hareket etmelisiniz.

 

ASLAN DOLUNAYI VE ÖNEMLİ GÖKYÜZÜ AÇILARI


PLÜTON GÜNEŞ KAVUŞUMU : Güçlü bir biçimde kendinizi ortaya koymak, iradeyi artırmak ve mücadele vermek gereken konularda size güç verecektir. Psikolojik konular, bireysel seçimleri özgürce yapmak, derin araştırmalara dalmak, yaratıcı ilhama dayalı işlerde , iradeni artıracak ve konsantrasyonu güçlendirecek etkiler taşır.


DOLUNAY JÜPİTER İLE KARE: İştahta ve isteklerde abartıya kaçabiliriz. Şans ve fırsatlara koşmak, daha fazla kazanmak ve gönül işlerinde istediğimizi elde etmek için arzulu olacağız. Aşk ve romantizm sosyal etkinlikler ve organizasyonların artacağı bir 15 günlük döneme giriyoruz.


VENÜS JÜPİTER ÜÇGENİ: Maddi ve manevi anlamda bizi mutlu edeceğini düşündüğümüz ne varsa ulaşmak ve elde etmek için umut ve imkan dolu bir dönemdeyiz. Reklam, promosyon, tanıtım ve kampanyalar, kariyer atılımları için uygun bir zamandayız.


VENÜS SATÜRN SEKSTİLİ: Uzun vadeli ve kalıcı olmasını istediğimiz konularda girişim yapmak ve elini taşın altına koymak için iyidir. Sözleşme anlaşma ve imzalar için uygun.


MARS MERKÜR KAVUŞUMU: Zihinsel yaratıcılığın çok artacağı, bedensel anlamda oldukça aktif bir dönemdeyiz. Başarmak ve rekabet etmek için hırslıyız ve sözel becerilerimizi avantajımıza kullanabiliriz. Aklı ve mantığı kullanmak ve disiplinli ilerlemek için çok avantajlı bir zaman.

 

 

 

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ASLAN DOLUNAYI ETKİLERİ


 

KOÇ: KALBİN KAPISI ARALANIYOR.

Bu dolunay sizlerin aşk romantizm ve yaratıcılık alanınızda gerçekleşiyor. Kalp enerjiniz gözle görülür bir biçimde artıyor olacak. Aşık olmak, flört etmek, gönül işleriniz ile ilgili kararlar almak ve yaratıcı yanınızı ateşleyecek fikirlerle dolu olmak için önemli bir zamandasınız. Yaratıcı projelerle ilgili son rötuşları atabilir ve hobilerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Cazip çekici olduğunuz ve kalbinizi aşka hazır tuttuğunuz bir dolunaydasınız. Karşınıza arkadaşlık veya sosyal etkinlikler alanından çıkabilecek bir aşk fırsatını  değerlendirmek için enerjiniz var. Sosyalleşin gezin tozun. Ekip veya gruplarla yapacağınız etkinlikler size iyi gelecek. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu dolunayda Merkür ve Venüs ile Oğlak burcunda yakın bir kavuşum içerisinde yer alacağı için size kariyer alanında yüksek enerji vermesi oldukça mümkün. Kendinizi göstermek ve dikkat çekmek adına size enerji verecek. Aynı zamanda sözel iletişim bakımından size güçlendirecek ve kendinizi iyi ifade etmek için size güç verecek. Sosyal yaşamınızı ve topluluklarla ilgili faaliyetleri canlandıracak günlerdesiniz. Fikirlerinizi ortaya koyabileceğiniz ve entelektüel tarafınızı besleyecek insanlarla bir arada olacağınız aşikar. Kariyerinizi ön plana çıkaracak ve size görünürlük kazandıracak kararlar alacaksınız. Hayaller ve umutlarınızın gerçekleşmek üzere olduğu bir döneme gireceğiniz görülmekte.

 

BOĞA: EV AİLE VE YUVA ALANI SEVGİ BEKLİYOR.

Bu dolunay sizlerin ev aile ve özel hayat alanınızda gerçekleşiyor. Ailenize, evinize ve aile gibi gördüğünüz kişilere bu dönemde kalp enerjinizi aktarmaya çalışmalısınız. Evinizde mutlu olmak özel hayatınızda sevdiklerinizi yanınızda tutmak ve aile yaşamınızı sevgi dolu ve cömertçe beslemek adına yapacağınız çok şey olacaktır. Ev ve yerleşim konularında yapılacak işler bu dolunay döneminde ön plana çıkıyor. Akıl mantık ve duygular arasında bir denge kurmak ve içinizde yaşadığınız ikilemlere çözüm bulmak gerekiyor. Bu dönemde ev aile ve özel hayat bakımından almanız gereken önemli kararlar olabilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs bu dönemde Jüpiter ve Satürn ile olumlu açılar içinde olacağı için planlarınızın olumlu ilerleyeceğini söyleyebiliriz. Yeni olanaklar ve fırsatları bulmak adına ev aile ve kariyer alanında şanslı olacaksınız. Kariyer alanında hem yaratıcılığını ateşleyecek hem de size görünür kılacak hedeflere yönelik açılımlar yapabileceksiniz. Bilgili ve profesyonel görünmek isteyeceksiniz ancak ışıltınızı da göstermekten çekinmeyeceksiniz. Hem yaptığınız işi severek yapıp eğlenceli hale getirerek hem de sorumluluk bilinci ile davranabileceksiniz. Bu dönemde hukuki ve resmi işleri olan Boğalar bu işlere dört elle sarılıp ciddi bir biçimde ele alabilirler. Akademik konular yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler sosyal medya ve tanıtım çalışmaları için aldığınız kararlar varsa bunları sonuca ulaştırmak için harekete geçebilirsiniz.

 

 

İKİZLER: SÖZLER KALBİN AYNASIDIR.

Bu dolunay sizlerin iletişim yolculuklar ve yakın çevre ilişkileri alanınızda gerçekleşiyor. Yaratıcı ifadenizin güçleneceği ve kendinizi ifade ederken enerjik renkli ve dramatik davranabileceğiniz görülmekte. Yazmak çizmek anlatmak bilgi aktarmak ve sosyal medya mecralarında pırıltılı paylaşımlar yapmak için enerjiniz yükseliyor. Yakın çevrenizle kurduğunuz bağlarınızı güçlendirmek için tam zamanı. Kardeşler, yakın akrabalar, komşular, her gün yazıştığınız arkadaş grupları ile ilişkiler bu dönemde çok daha yoğun geçecektir. Kısa yolculuklar geziler ve eğitsel konular gündeminizde olabilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bu dönemde hala Oğlak burcunda ve göksel aşıklar Venüs ve Mars ile birlikte Finansal alanınızda geçişini sürdürüyor  dolayısıyla maddi işleri halletmek ödenecek alacak verecek işleri yoluna koymak ve varsa ticari atılımlarla ilgili girişimlere karar vermeniz mümkün. Yurt dışı işlerine veya şehir dışı yolculuklarına veya iş girişimlerine dair harcama yapabilirsiniz. Hayalinizdeki yolculuğa çıkmak için planlarınız olabilir. Resmi kurumlarla veya devlet daireleri ile ilgili işlerinizi halletmek zamanıdır. Eğitimler, sınavlar, başvurular, onay bekleyen süreçler bu dönemde çok daha fazla öne çıkacak ve ilginizi bekleyecektir. Taşınmak yer değiştirmek veya departman değiştirmek için uğraşıyor olabilirsiniz. Araçlar gereçler elektrikli ve elektronik aletleri yenilemek ve bakımını yapmak gerekebilir, yaratıcı fikirlerin zihinsel projelerin satış pazarlama ve yazın işlerinin başarılı olacağı ve sizlere yakın çevre ilişkilerinde kendinizi dürüstçe ifade etme fırsatı verecek bu dolunay döneminde, kalbinize çilingir gerekmeyecek.

 

 

YENGEÇ: PARA PARA PARA

Bu dolunay sizlerin maddi kaynakları sembolize eden alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde maddi kaynakları iyi yönetmek alacak verecek kredi ve borçlanmaya yönelik konuları halletmek ve yatırım yapmak birikimleri değerlendirmek sizler için ön planda olabilir. Daha fazla kazanmak veya birikimlerinizi iyi değerlendirmek için istekli olabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konulara yönelik veya kazançları artırmak için becerilerinizi daha iyi değerlendirecek bir yol bulmak adına kararlar alabilirsiniz. Ailenize çocuklarınıza eşinize iş ortaklarınızla yaptığınız çalışmalara yönelik harcamalar artabilir. Aile içinde ortak bütçeyi yönetmek akılcı bir harcama planı yapmak önem kazanıyor. Iş ortaklıkları alanında da maddi işleri ortak kararlarla dengelemek ve bir yatırım planı varsa ortak ve akılcı kararlar almak avantaj getirecektir. Teknik ve teknolojik konularla ilgili harcamalar söz konusu olabilir, diğer yandan işinizde size daha prestijli gösterecek ve sizi daha prezentabl yapacak harcamalar yapmak ta olası. İlişkiler alanınızda geçişini sürdürmekte olan Merkür Venüs ve Mars sebebiyle eşinizle partnerinizle yakın kişilerle kurduğunuz kişiyle ilişkide ciddi ve mantıklı davranmak ve doğru iletişim kurmak gerekebilir. İlişkileri kalıcı ve sağlam kılmak için fırsatınız var yakalayın! Uzun yolculuklar yapmak için plan yapabilirsiniz. Akademik çalışmalar , resmi ve hukuki işler bu dönemde çaba sarf etmek ve planlı bir biçimde ele almak durumunda olduğunuz işlerden olabilir. Bu ay arkadaşlıklar grup etkinlikleri sosyal faaliyetler size iyi gelecek.

 

ASLAN: IŞIL IŞIL BEN VE BİRİCİK KENDİM 

Sevgili Aslanlar, Bu dolunay sizlerin burcunda gerçekleşiyor. Pırıl pırıl parlamanın ruhunuzun ışıltısını ve gerçek renklerinizi ortaya koymanın tam zamanıdır. Kendinize bakmak güzelleşmek sağlığınızla ilgilenmek ve kendinizi iyi hissetmek için elinizden geleni yapacağınızdan eminim. Elbette baş bölgesi sağlığınıza da önem vermelisiniz. Dolunay enerjisi sayesinde kendinizi göstermek ve başarı kazanmak için şansınız var. İlişkiler alanınızda yer alan bu dolunay sizleri bu dönemde sevdiklerinize odaklı kılacak. Kalbi boş olanlarınız kalbinizi ısıtacak birileri ile flört etme şansı yakalayabilir. Benim ilişkilerle işim yok diyeniniz varsa, eğlenmek hayatın tadını çıkarmak kendinize öncelik vererek kendinizi mutlu edecek konulara yönelebilirsiniz. Evlilik ve uzun süreli ilişkiler alanında sizi güçlendirecek ve ilişkinize daha derinden ve stratejik bir bakışla değerlendirme yapmaya başlayacağınız günlerdesiniz. Kalp ile akıl arasında denge kurmak oldukça önemli. İlişkileri hem romantik kılacak hem de istediğiniz özgürlüğü ve hareket alanını verecek bir noktaya çekmek sizler için önemli olacak. İş çalışma ve sağlık alanında yer alan Oğlak burcundaki gezegen toplaşması sebebiyle çalışma enerjiniz oldukça fazla artıyor. Yapılacak işlere planlı disiplinli ve verimli bir biçimde el atmanız mümkün. Mesleki ve kariyer konularında yapmak istediğiniz açılımları yapabileceğiniz bir gökyüzü altındasınız. Bir yandan da gelecek projelerinin maddi boyutunu doğru bir bakış açısıyla ele almak ve elde edilecekleri iyi düşünüp hesaplamak önemli olacak. Iş ve kariyer konularında sürpriz değişimler olabilir ve mesleki hedefleriniz de farklı yönlere bakma ihtiyacı duyabilirsiniz. İşle ilgili hayallerinizi somutlaştırmak için yaratıcı zihniniz çalışıyor. Diş kemik ayak sağlığınıza özen gösterip bağışıklığınızı güçlendirmelidir.

 

BAŞAK: RÜYALAR RENKLİ, HAYALLER SOPHIE

Bu dolunay sizlerin bilinçaltını, psikolojinizi, rüyaları, kolektife hizmet konularını sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Ruh ve beden sağlığınız, beslenme, sindirim ve fiziksel hareketliliğiniz ön plana çıkıyor. Sağlığınızı ve psikolojinizi korumak ve ruhunuza iyi gelecek şeylerle uğraşmak için istekli olabilirsiniz. İş ve çalışma alanınızda kurduğunuz ilişkilerde polemiklere girmeden analitik ve objektif bir bakış açısıyla ilişkileri yönetmek önem kazanıyor. Güç kazanmak, güçlü kişilerle ilişkiler kurmak stratejik ve uyanık davranmak sizler için önemli. Yaratıcılık gerektiren işleriniz varsa bunlarla ilgili ilham size gelecektir. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür hala Oğlak burcunda geçişini sürdürüyor ayrıca Venüs ve Mars ile birlikte ilerlediği için aşk flört ve ilişkiler alanında sizi destekliyor. İlişkiye yaklaşımınızda hem akılcı hem duygusal davranmak ve ciddiye aldığınız ilişkilerde sevdiklerinize destek olan bir tutum takınmanıza olanak veriyor olacak. Flört ve aşk alanında içinizi kıpırdatacak gelişmeler yer alabilir. Bu ay, iş birlikleri yapmak önem kazanıyor yurt dışı veya şehir dışı işlerinizde atılım yapmak istediğiniz bir konu varsa bunun için resmi hukuki süreçleri takip edebilirsiniz, yabancılarla bağlantılı işlerde olanakları değerlendirdiğiniz ve bilgi alışverişi yaparak sağlam adımlar atabileceğiniz bir dönemdesiniz. Akademik çalışmalar, uzun yolculuklar ve irtibat kurmak istediğiniz kişilere ulaşmak bakımından kolaylıklar elde edebilirsiniz. İnsanlara ve kolektifin hayrına hizmet için yapmak istediklerinizi planlayabileceğiniz bir zamandasınız. Teknik bilginin, sosyal medya konularının, yeni teknolojilerin, ekip ve takım çalışmalarının gelişim gösterdiği ve sizi desteklediği bir dolunay süreci olacak.

 

 

TERAZİ: HER MEVSİM SOSYAL KELEBEK

Bu dolunay sizlerin sosyal yaşamınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Arkadaşlıklar gruplar ve topluluklarla faaliyetler bu dönem öne çıkıyor. Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koymanıza yardımcı olacak bu dolunay zamanında, etkinliklere ve organizasyonlara katılmak arkadaşlarla aktiviteler yapmak sizler için ön plana çıkıyor. Hobilerinize ve yaparken mutlu olacağınız şeylere yönelebileceğiniz ve becerilerinizi gösterebileceğiniz bir zamanda olduğunuz aşikar. Çocuklarınızın da hobileri, becerileri veya yapmaktan mutlu oldukları şeylere el atmaları konusunda onlara destek olabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler alanında sizi hem sevecek hem eğlendirecek ve hem de özgür bırakacak bir gönül bağı yaşamak isteği içinde olabilirsiniz. Kalbi boş Teraziler sosyal etkinliklerde veya arkadaş alanından yeni flörtler bulma şansı elde edebilirler. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs bu dolunayda göksel aşığı Mars ile beraber Oğlak burcunda ilerliyor ve iletişim gezegeni Merkür ile birlikte açı içerisinde yer alıyor. Aile özel yaşam ev hayatı yerleşim gibi konularda iç işlerinizi ele alacağınız önemli bir dönemdesiniz. Nerede yaşayacağınıza karar vermek, aile üyeleri ile ilgilenmek, taşınmazlara yatırım yapmak veya iş kurmak için adım atanlarınız olabilir. Evi derlemek toparlamak ev kurmak kaldırmak için harika bir zaman. Çalışma hayatınızı destekleyecek uluslararası destekler gelebilir. Yurt dışı işlerine odaklanabilirsiniz. Sürpriz gelişmelere açık bir atılım fırsatınız da olacak. İş hayatınıza yeni bir nefes katacak bir zamandasınız. Nerede yaşayacağınıza dair fikirler üreteceğiniz ve çalışma dinamiklerinizi değiştirmek için yaratıcı fikirler deneyeceğiniz bir dolunay enerji altındasınız.

 

 

AKREP: İŞ ÇALIŞMA PARLAMA

 

Bu dolunay sizlerin kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Kariyer alanında size daha fazla görünürlük tanınma ve prestij kazandıracak ve hedeflerinizde çıtayı bir tık daha yükseltecek planlara yönelik kararlar alacağınız bir dolunay enerjisi altındasınız. Mesleki konularda parlamak ve güç kazanmak için fırsatınız var. Aynı zamanda ev ve özel hayatınıza da daha fazla önem vermek ve odaklanmak  isteyebilirsiniz. Ailenizle daha fazla vakit geçirmek ve ev alanındaki sorumluluklarınıza daha fazla önem vermek gerekebilir. Ev ve yerleşim konularında yapılması gereken değişiklikleri taşınma, tadilat veya yapılması gereken resmi işler olabilir. Bu konular kafanıza takılıp sizleri daha stratejik ve akılcı davranmak mecburiyetinde bırakacaktır. İletişim alanınızda yer alan Venüs Merkür ve Mars sayesinde yazmak anlatmak kurslar eğitimler sosyal medya işleri veya her türlü zihinsel proje girişimi bu dönemde olumlu etkiler altında. Yaratıcı yeteneklerinizi ve hobiler alanında geliştirdiğiniz yetenekleri pozitif olarak kullanmak eğer planlarınızda varsa ticari anlamda kazanç elde etmek veya tanınmak popular olmak için atılım yapabilirsiniz. İlişkilerde zevklerin ve keyiflerin önem kazanacağı aşikar. Daha fazla eğlenmek ve mutlu olmak için çaba harcamalıdır. Bazı Akrepler taşınmak yer değiştirmek arzusu içinde olabilir. Zihinsel projelerin web siteleri ve dijital mecralarda yapılacak işlerin yaratıcı ve ilhama açık konuların gündeminizde olabileceği de görülmekte.

 

 

YAY: HAYAT AMACINI DAHA İYİ GÖRMEK İÇİN MERCEKLERİNİ TEMİZLE

Bu dolunay sizlerin hayata bakış açınızı ve hayat amacınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Bu dönemde fikirlerinizi paylaşmak, bilginizi konuşturmak, akademik çalışmalar, sınavlar, sosyal medya, reklam tanıtım ve kampanyalar, uluslararası işler ve uzun yolculuklar önem kazanıyor. İletişimin önemli olduğu bu günlerde hayat görüşünüzü kültürünüzü ve yaşama baktığınız pencereyi geliştirecek ve sizlere daha fazla mutluluk getirecek zihinsel konulara yöneltecek etkiler altındasınız. İnanç ve spiritüel dünyanıza odaklanarak ruhunuzu da beslemenin sizler için ön plana çıkacağı günlerdesiniz. Zihninizi ruhunuzla entegre etmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akrabalar kardeşler ve yakın çevre ile ilişkinizi sorunlardan arındırmak için daha fazla samimiyet özen ve esneklik gerekebilir. Ev ve aile için yapılacak harcamaların bir miktar artacağı bir zaman olabilir. Para biriktirmek ve bütçeyi dengelemek önem kazanıyor. Gelecek hedeflerinize ve projelerinize kaynak sağlamak için parayı iyi kullanmak ve değerlendirmek gerekebilir. Maddi alanınızda yer alan Oğlak burcundaki gezegen toplaşması sebebiyle kazançları artırmak bütçe yönetimi yapmak gelir getirecek alanlara yönelmek veya ekstra kazanç sağlayacak yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek üzere kararlar alabilirsiniz. Paranızı korumak ve uzun vadeli yatırımlara yönelmek bu dönemde önceliğiniz olacak gibi gözüküyor.

 

 

OĞLAK: VAR MI SENDEN DAHA KIYMETLİSİ 

Bu dolunay sizlerin finansal işlerinizi sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Para konularında harcamaların bir miktar artacağı ve bütçenizin iyi yönetilmesi gereken bir zamandasınız. Yatırım yapmak daha fazla gelir getirecek alanlara yönelmek birikimleri iyi değerlendirmek ve gelir artıracak yaratıcı projelere yönelmek bakımından bu dolunay sizlere enerji verecektir. Bir yandan da iş birlikleri iş ortaklıkları ve aile ile para paylaşımı konularında bazı kararlar alabilir harcamaları daha iyi yönetmek için plan yapabilirsiniz. Psikoloji, ruhsal rehberlik, önseziler ve gizemler bu dönemde meşgul olduğunuz konulardan olabilir. Kazançlarınızı artıracak yatırımlar yapmak veya kendinizi tanıtacak size popülerlik kazandıracak işlere doğru atılım yapmak için girişimde bulunabilirsiniz. Krediler borçlar vergi ve sigorta miras ve aile ile para paylaşımı konuları ödemeler dengesi gibi konular bu dönemde odak noktanızda olabilir. İş ortakları ile yatırımlar yapmak veya var olan yatırımlarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Burcunuzda yer alan Merkür Venüs Mars’ı içeren gezegen toplaşması sizleri hem dikkat çekici kılıyor hem de daha verimli bir ilerleme döneminde olduğunuza işaret ediyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn ile para sembolizmi VENÜS arasındaki olumlu açı sebebiyle size gelir getirecek maddi fırsatlara gitmek için fırsatınız var. Yaratıcı yeteneklerinizi zihinsel projelerinizi tasarım gerektiren işleri başarılı kılacak etkiler altındasınız. 

 

KOVA: İLİŞKİLER GEL GİTLERE MÜSAİT

Bu dolunay sizlerin evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları alanınızda gerçekleşiyor. İlişkiler alanında kalp enerjisinin aktif olacağı güzel bir dönemdesiniz. Ancak ilişkiler aksında böyle bir lunasyon gerçekleştiğinde ya kalbin razı edilmesi gerekir ya da aklın. Bu dönemde mantıklı davranmak mecburiyeti hissederken bir yandan da kalbin sesini susturmak zor geliyor olabilir. Aklınızın onayladığını kalbinizde onaylamalı veya tam tersi. Bu bir ilişkiye başlama veya bir ilişkiyi bitirme kararı olabilir veya iş hayatı ile ilgili bir karar olabilir. Sevdiğinizi yapmakla mecbur olduğunuzu yapmak arasında ikilemde kalabilirsiniz. Evlilik uzun sureli ilişkiler ve iş birlikleri ile ilgili yapıcı kararlar alabilir mantığınızı kullanarak kalıcı birliktelikler kurmak için adım atabilirsiniz. En önemlisi akıl kalitesi ve dürüstlük ilkesi olacaktır. Ruh ve beden bütünlüğünüzü bozacak her türlü dışsal etkiye karşı somut ve verimli çözümler bulmak kolay olacak. İşte veya işle ilgili projelerde istikrarlı ve disiplinli bir çalışma temposu yakalayacaksınız. Tek şartınız zamanınızı istediğiniz gibi planlayabilmeniz ve kendinize özel zaman ayırabilecek bir çalışma temposu bulmak olacak. Hem gelecek planlarınızla ilgili ne yapacağınızı biliyorsunuz hem de kalbinizin ne için kimin için çarptığını daha net görebiliyorsunuz. Plüton’un artık burcunuza geçmiş olması sebebiyle kendiniz için yepyeni bir sayfa açıp kariyer ve ilişkiler alanında alacağınız kararlar ile geleceğe doğru sağlam adımlar atabilirsiniz.

 

BALIK: ÇALIŞ TEMİZLE PAKLA O BEDENE İYİ BAK

Bu dolunay sizlerin iş çalışma günlük hayat temposu ve sağlık alanınızda gerçekleşiyor. Çalışma ve günlük hayat düzenizi yeni baştan ele almak ve size daha uygun bir düzen yaratmak üzere kolları sıvayabilirsiniz.Yaratıcılığınızı ortaya koymak, iş ve çalışma alanındaki ilişkileri yönetmek önem kazanıyor, işinizi geliştirecek kişisel gelişim konularına rehberliğe etkinliklere ve organizasyonlara yönelmeniz mümkün. İş başvuruları veya işler ilgili projelerin hazırlık aşamaları tamamlanıp artık sonuç bölümüne gelinmiş olabilir. Sırt ve kalp sağlığı, güzelleşmek ve bakım yapmakla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter ile ilişkiler gezegeni Venüs iyi açıda yer alıyor bu sebeple hem maddi hem manevi anlamda ilişkilerde şefkat sevgi ve yardımlaşma teması ile destekleneceğiniz, kolay ev rahat bir iletişim içinde olacağınız bir zamandasınız. Ev yaşamında ve aile içinde ilişkileri dengede tutmak ve gerekiyorsa özveride bulunmaya çalışmak tartışmaları engelleyebilir. Ruh ve beden bütünlüğünü sağlamak sağlığı korumak ve psikolojinizi güçlendirmek için çaba harcamalısınız. Kendinize bakacağınız ve özen göstereceğiniz bir 15 günlük süreye giriyorsunuz.

 

NAZ BAYATLI


Aslan Burcunda Dolunay Genel ve Burçlara Özel Etkileri
Aslan Burcunda Dolunay 2024

 

99 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page