top of page

ASTROLOJİK GÖSTERGELERE GÖRE YOĞUN BİR EKİM AYINA GİRİŞ YAPIYORUZ.


MARS ÇOK ÖN PLANDA VE TUTULMA ETKİLERİ AYBAŞINDAN İTİBAREN HİSSEDİLMEYE BAŞLAYACAK.


Ayın başında 3 Ekim’de iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür 24 derece Başak burcundan ileri gitmeye başlayacak. Önünüzü görmek ve gelecek projelerini planlamak için daha net hareket edebileceğiz. Yeni projeleri başlatabilirsiniz, üzerinde Retro döneminde rötuş yaptığınız işler varsa tekrar start verebilirsiniz, hatta ilişkiler için de durduk düşündük değerlendirdik ancak bir karara ve sonuca varamadıysak artık öyle ya da böyle dengemizi daha rahat kurabileceğiz. Kararsızlığın kol gezdiği Merkür Retro günlerinde net ve objektif olamadığımız konularda artık daha açık bir zihinle kararlarımızı hayata geçirebileceğiz. Gölgesi gerçi 17 Ekim’de sona eriyor Retro temalarının artık gündemimizden çıkması bu tarihi bulabilir.


İlişkiler ve para gezegeni VENÜS güçlü olduğu Terazi burcunda geçiş yapıyor ve ay başında 1-2 Ekim tarihlerinde Jüpiter ile karşıt yapacak ve hayatımızdaki heyecan ve tutku katsayısını artıracak, daha çoğunu elde etmek ve istediklerimizi yakalamak konusunda istekli olacağız. Güzelliğe estetiğe ambiyansa daha fazla ihtiyaç duyacağız ve zenginliğe bolluk ve berekete hayatımızda daha fazla yer verebilmek için yaratıcı kararlar alabiliriz. Maddi konularda sosyal ilişkilerde eksikliklerimizin ne olduğunu fark edebiliriz.


1-13 EKİM Tarihleri arasında Satürn ve Uranüs karesi yer alacak. Bu iki ağır top kare açı yaptığı zaman açıkçası düzen değiştiren planları ani değişikliğe uğratan ve finansal anlamda evdeki hesabın çarşıya uymadığı zamanları yaşarız. 2021 Şubat ve Aralık ayında da bu karenin aynısı gerçekleşmişti. Ekonomik göstergelerinde sürprizler yaptığı zamanlara denk gelmiştik. Sıra dışı dalgalanmalar göze çarpmıştı.


6-7 EKİM Merkür ile Plüton arasında olumlu bir açı yer alacak ve somutlaştırmak güç kazanmak ikna etmek ve planlı davranmak istediğimiz ne varsa bize destek olabilecek bir açı olacak gökyüzünde.


9 Ekim’de saat 23:54 te 16 derece Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Zor etkiler altında yer alacak bu dolunay ile ilgili ayrıca videolarımı izleyebilirsiniz. Bir patlama kıvamında geçecek bu dolunay en pozitifinden sizlere sizi motive eden şeylerin ne olduğuna dikkatinizi çekebilir ancak bir taraftan da rekabet öfke ve ego eğilimlerini açığa çıkarabilecek etkiler taşıyor. Dolunayın benim için en sıkıntılı tarafı dolunayın yönetici gezegeni Mars’ın Neptün ile yapacağı kare açı. Bu etki 15 Ekim’e kadar devam edecek. Enerjimizi yönlendirdiğimiz konularda bizim için öncelik sıralaması yapmak şart görünüyor. Enerjimiz dağılabilir odaklanmakta ve hedef tutturmakta zorlanabiliriz. Kendimizi ve başkalarını yanlış değerlendirme ve amaca giderken hedeften sapma görülebilir. Yanıltıcı ve dağıtıcı etkilerin de varlığını göz önünde bulundurarak iyice araştırmadan her şeye evet deyip kabule geçmemek avantajımıza olacak.


10 Ekim ‘de Plüton yaklaşık 6 aylık geri hareketini sonlandırıyor. Gölgede veya göremediğiniz arka planların veya alt metinlerin artık farkına varmaya ve netleşmeye başlayabilirsiniz. Güç savaşları varsa bunlar artık yeni bir ışıkta ve farkındalıkla değerlendirilebilir belki artık sizin de söyleyeceğiniz şeyleri dile getirmenin zamanı gelmiştir.


13-14 Ekim VENÜS SATÜRN üçgeni var. İş sözleşmeleri iş birlikleri ve kariyer fırsatları bakımından aktif birkaç gün olacak. ciddi bağlar oluşturmak için etkili bir zaman dilimi, aklımızı kullanarak sakin tedbirli ve planlı davranarak avantaj sağlayabiliriz.


17-18-19 Ekim ilişkilerde kısmetli ve olumlu birkaç gün olacak. VENÜS Spika adını verdiğimiz bir sabit yıldızla kavuşum yapacak. BEREKETLİ VERİMLİ VE ILIMLI ilişkiler kurmak için değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda VENÜS MARS VE GÜNEŞ ile kontak kuracak sanat yaratıcılık estetik gerektiren işlerde oldukça olumlu. Aşk ve romantizm yaşamak için de oldukça ön planda birkaç gün olacak.


24 Ekim’de Satürn Retro hareketini sonlandıracak ve kariyer ve sorumluluklarımıza hızla odaklanacağımız ve bir plana oturacağımız rutin işlere daha sıkı sarılabileceğiz.


25 Ekim’de 2 derece Akrep’te Güneş tutulması yer alacak ve tutulma sezonunu daha derinden yaşamaya ve hissetmeye başlayacağız. Derinde kalmış duygusal tortuların saklananların ve gizlenenlerin ortaya çıkacağı bir tutulma olacak. Maddi konuların, krizli para paylaşımının vergi sigorta tazminat kredi borçlar miras aileyle para paylaşımı ve metafizik konuların ön planda olacağını göreceğiz. Özellikle sabit burçlar Kova, Boğa, aslan ve AKREP ler için güçlü değişimlerin kararının alınacağı bir döneme işaret ediyor. Krizlerimizi çözüme kavuşturmak alanında bize alternatif seçenekler getirebilecek bu dönemde Mars’ın da Kasım başında Retro harekete başlayacak olması sebebiyle Mart sonuna kadar bir yeniden yapılanma süreci yaşayacağımız aşikar.


30-31 Ekim’de Mars durağan konumda olacak ve 1 Kasım da Retroya başlayacak 14 Ocak 2023 e kadar gerileyecek. Zihinsel anlamda oldukça yorucu ve enerjimizi doğru yönetmemiz gereken bir zaman yaşayacağız. Tartışmaların fikir çatışmaların yüzeysel planların ve fazla seçenek arasında kalarak yorulacağımız bir Retro dönemine hazır olmak gerekiyor.


NAZ BAYATLI








192 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page