top of page

BAŞAK BURCUNDA DOLUNAY

Zihinsel, ruhsal ve bedensel anlamda bir bütün olarak kendine özen gösterme zamanı.


7 MART 2023 SAAT: 15:41 16 DERECE BAŞAK’TA


ESKİ YAPRAKLARI DÖKÜP TAZE YAPRAKLARA YER AÇMA ZAMANI.


Önemli bir dolunay zamanına daha gelmiş bulunmaktayız. İlkbahara girmemize az kaldı, 15 gün sonra Güneş Koç burcuna girecek hatta Koç’ta yeniay fazında giriyor olacak ve Kuzey Yarım Kürede resmen İlkbahar mevsimi başlıyor olacak.

Gökyüzü bu yılın ilk yarısında bayağı disiplinli ve istikrarlı bir şekilde yeniay ve dolunayları aynı derecelerde gerçekleştiriyor. Son 3 yeniay nasıl bir burcun 1 derecesinde gerçekleştiyse, son dolunaylar da ( Yengeç, Aslan) 16 derecede gerçekleşti, üçüncü olarak Başak dolunayı da 16 derecede yer alıyor, hatta Nisan’daki Terazi dolunayı da 16 derecede gerçekleşecek.

Başak burcu bildiğiniz gibi derlenme toparlanma arınma temizlenme ve verimli olmakla ilgilidir. Hizmet etmek, iyileştirmek ve mükemmel plan yapmak dürtüsü ile hareket eder. Başak aynı zamanda günlük yaşamımızı, rutin işlerimizi ve çalışma düzenimizi ve sağlık konularını sembolize eden astrolojik evin de burcudur.


Ay duygusal gereksinim ve itilimlerimizi taşıyan bir sembol olduğu için, dolunayın yüksek enerjili ışığında, içinde bulunduğu burcun özellikleri bir kat daha artar ve o enerji hepimize yansımaya başlar. Biz de yaşamımızda dolunay ışığı ile aydınlanan bir alanı odak noktamıza alır ve krizleri stresleri çözmeye çabalarız.


Dolayısıyla bu dönemde bir çoğumuz günlük hayat işlerimizde ve çalışma düzenimizde eksikliklerimizi veya düzeltilmesini istediğimiz alanları belirleyip değiştirmeye çabalayacağız. Çalışma arkadaşlarımızla verimlilik analizi yapacağız. İş hayatında bizi yoran işimizi engelleyen veya ilerlememizin önündeki engellerin ne olduğunu çok daha net bir biçimde görerek bunlara pratik çözümler bulmaya çalışacağız. Her dolunay bir farkındalık zamanıdır. Güneş ve Ay karşıtlığı bizleri istediklerimizi daha derinden fark ettirirken, fiziksel gerçekliğimizin şartları ile karşı karşıya bırakır. Bu ihtiyacı nasıl gerçekliğimiz ile dengeleyeceğimizi başarmak adına düşünmeye başlarız.


Sağlığımıza özen göstermek bizi ruhen ve bedenen yoran streslere karşı çözümler üretmeye yöneleceğiz. Wellness arınma detoks yoga meditasyon beslenme diyet ve egzersiz yaparak kendimize daha fazla önem verebiliriz.


Bu dolunayda Satürn hemen dolunayın ardından Balık burcundaki seyahatine başlayacak. 7 Mart saat 16:35 te artık 3 yıllık Balık geçişi başlıyor. Bir dönem hepimiz için kapanıyor. Yeni bir yaşam planı dersi ve planı ile hareket etmeye başlayacağız ve sorumluluk alanlarımız değişecek.

Dolunayda gökyüzünde Güneş ve Merkür Balık’ta, Jüpiter ve Venüs Koç’ta bir yanımız melankolik ve hüzünlü bir yanımızla ateş parçasıyız. Bu şiir geldi aklıma hangi tarafımıza dayansak acaba.


“Bir mevsim gibiyim. Bir günlük güneşlik bir kar boran,

Bir merdiven gibiyim. Bir inişli bir çıkışlı,

Bir ağaç gibiyim. Bir yanım yaprak açar bir yanım yaprak döker,

Bir köylü gibiyim. Bir gün emekçi bir gün efendi.

Tıpkı hayat gibiyim işte,

Ve bir yanım bayram,

Ve bir yanım hüzün.”


İlhan SEVİN


BURÇLARA GÖRE DOLUNAY NE GETİRECEK?


KOÇ:

Günlük yaşamınızda huzur bulmak ve düzeninizi sadeleştirmek için güçlü bir itilim hissedebilirsiniz. Ruhunuza iyi gelecek konulara yönelmeniz ve bedeninizi güçlendirmeniz gereken bir zamandasınız. Bu yeni döneme girerken günlük hayatınızı, çalışma düzeninizi ve alışkanlıklarınızı yeni bir bakış açısıyla ele almak isteyecek ve belki de hayal ettiğiniz şeylerin konusu değişecektir. Ruhunuzun ve zihninizin derinliklerinde yeni bir yaşam planı oluşmaya başlamış olabilir. Sağlığınıza özen göstermeye başlayacaksınız, sindirim mide boşaltım sistemi sağlıklı beslenme alanında kendinizi daha fazla koruyabilir, spor sağlıklı yaşam welness gibi konulara daha fazla eğilebilirsiniz. Bedene iyi bakmaya başlayıp ruhunuzu ihmal etmemeli elbette, spiritüel yanınızı aktive edeceğiniz günlerdesiniz. Venüs ve Jüpiter burcunuzda geçişini sürdürüyor. Bu ikili sayesinde sizi destekleyen güçlü ateş enerjisi ile isteklerinizin peşinden koşabileceğiniz kalbinizin götürdüğü yere gidebileceğiniz bir dönemdesiniz. Dikkatleri üzerinize topladığınız ve çekiciliğiniz de arttığı için genel anlamda sosyal ya da özel hayatınızda istediklerinizi elde etmeniz güç olmayacaktır. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars hala İkizler burcunda geçişini yapmaya devam ettiği ve bu süreçte Mart ortalarına kadar Neptün ile kare açı yapacağı için aşırı iletişim içinde olmak sizi mutlu etmeyecek karar alma mekanizmanız yavaşlayabilir ve en önemlisi yanlış kararlar alabilme olasılığı sebebiyle her duyduğunuza inanmamak her davete talebe atlamamak akıllıca olabilir.


BOĞA:

Bu dönemde mutlu olmak sevdiğiniz şeyleri yapmak aşkı flörtü romantizmi hissetmek, sevdiğinizden sizi sevdiğini daha somut jestlerle göstermesini isteyebilirsiniz. Siz de hayatınızdaki özel kişiye gerekiyorsa yardım etmek el uzatmak için hazırsınız. Ancak elbette dolunaylar duygusal stresleri ortaya çıkarabilecek zamanlardır. Sevdiğiniz kişiyle sınırları çizemediğiniz hayır diyemediğiniz hizmet ve yardım bilinciyle davranıp karşılığında aşırı özverili davranmaktan yorulduğunuzu hissettiğiniz bir duyguda olabilirsiniz. Titiz dikkatli ve eleştirel olmak her zaman iyi tepkilere neden olmayabilir. İlişkinizi çok detaylı irdelemek ve karşınızdakine dırdır etmekten kaçınmalıdır. Partnerinizin sağlığı ve iyiliği için çaba gösterebilirsiniz. Ayrıca siz de yaratıcı yanınızı açığa çıkaracak el becerilerinizi veya organizasyonel yeteneklerinizi kullanacak işlere yönelirseniz başarısız olma ihtimaliniz yok. Bazı Boğalar bu dönemde bir ilişki bir arkadaşlık veya bir gelecek planı için son kararı alma aşamasında olabilirler. Bu kararı alırken dikkatli mantıklı pragmatik davranmak ve size hizmet eden çözümlere doğru adım atmalısınız. Kurban rolüne düşebileceğiniz seçimler yapmamalısınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Jüpiter ile Koç’taki geçişine devam ediyor. İş ve Çalışma alanında yeni fırsatlar elde etmek yeni bir atılıma ve değişime doğru gitmek üzere kararlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Sosyal çevreniz arkadaşlıklarınız ve içinde bulunduğunuz grupların içinde yeni sorumluluklar elde edecek ve bazılarını da hayatınızdan çıkararak yolunuza devam edeceksiniz.


İKİZLER: Bu dolunayda ev aile yerleşim konuları sizin için ön planda olacak. Evi düzenlemek temizlemek derlemek ve toplamak işlerinizde artış olursa şaşırmayın. Aile üyelerinizle, ebeveynlerinizin iyiliği ve sağlığı için el uzatabilirsiniz. Bazı İkizler taşınmak yer değiştirmek ve başka bir yerde yaşama planı yapmak, kiralama veya satma konularında karar alabilirler. Ev yaşamınızda günlük rutinlerinizde veya evden çalışan İkizler varsa, evden çalışma düzeni ve konforunuzu sağlamak için çaba gösterebilirsiniz. Kariyer konularında atılım yapmak sanat estetik ve görsellik içeren işlere el atmak ta mümkün. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bu dolunayda Güneş’le beraber Balık burcunda yer alıyor, kariyer alanınızda geçiş yapıyor ve kariyerinizle ilgili hayallerinizi ve ideallerinizi gerçekleştirmek konusunda yaratıcı fikirlerinizi hayata nasıl geçireceğinizi planlayabilirsiniz. Burcunuzda halen geçişini sürdürmekte olan Mars bu dolunayda Neptün ile kare açı yapıyor. Dolayısıyla, kariyer ile ilgili gelecek planlarınızı ya da atılımlarınızı yaparken öncelikle sağlam somutlaştırması kolay ve akılıcı adımlar atmanız doğru olacaktır. Karar alırken elinizdeki verileri iyi değerlendirmeli, beklemek gerekiyorsa beklemelidir. Belirsizlikler olabilir ve süreçlerin netleşmesi zaman alabilir sabırlı davranmalı süreçlere saygı göstermelidir. Acele etmek ve sabırsızlık göstermek işleri daha çok karmaşıklaştırır.


YENGEÇ:

Bu dolunayda kardeşler yakın çevre eğitimler ve zihinsel projeler alanınız aydınlanıyor. Günlük işleri yapmak adına çok daha verimli olacaksınız. Hem kendinizin hem çevrenizin yakınlarınızın hayatlarını kolaylaştıracak bilgi ve yardımı vereceksiniz. Eğitimler, zihinsel projeler ve satış pazarlama işleri web siteleri kitaplar ve elektronik aletlerle ilgili konulara eğilebilir, işinize yarayacak düzenlemeleri yapabilirsiniz. Bu dönemde oldukça pragmatik, pratik ve iş bitirici olacaksınız. Uzaklarla bağ kurmak, uluslararası işler eğiitmler akademik konularla uğraşmak veya resmi devletle kamu kuruluşlarıyla mahkeme veya resmi evraklarla uğraşma işleriniz de olabilir, bunları derlemek toparlamak eksiksiz düzenlemek için uğraş verebilirsiniz. Uzun yolculuklar yurt içi/dışı geziler için plan yapabilirsiniz. İletişim, eğitim veya bilgi aktarımı konularında bu dönemde detaycı dikkatli ve mükemmeliyetçi olmak isteyeceksiniz. Araçlar bilgisayarlar ve cep telefonlarının tamir ve bakımı evrak işleri vb halledilebilir. Yakın çevre ilişkilerinizin önem kazandığı ve kendinizi doğru bir biçimde ifade etmenin önemli olduğunu söyleyebiliriz. Mars bu dolunayda Neptün ile kare açı içinde bulunduğundan hukuki işler resmi işler yazışmalar ve görüşmeler oldukça dikkatli ve gerçek bilgiye dayalı olarak ele alınmalıdır. Yanılmak ve yanlış yönlendirilmek söz konusu olabilir.


ASLAN:

Bu dolunay sizlerin para ve maddi kaynaklar alanınızı aydınlatıyor. Bir süredir uğraşmakta olduğunuz kazanç artırmak üzere planlarınız varsa bunlardan gelir elde etmek adına ilk geri dönüşleri almaya başlayabilirsiniz. El becerilerinizi kullanmak, mali yeteneklerinizi ortaya koymak, düzgün hesap kitap yapmak ve düzenleme, bütçenizi kontrol etmek için uğraş verebilirsiniz. Bu dönemde işlerinizi yaparken pratik olmalı ve mükemmelleştirmek istediklerinizi detaylı bir biçimde ele almalısınız. Ayrıca var olan yeteneklerinizi harekete geçirmek için bu dolunay size enerji verecektir. Krediler borçlar ticari yatırımlar için kararlar alabilirsiniz. Ortaklı çalışmalarda veya iş birliği yaptığınız işleriniz varsa bu dönemde işleri somutlaştırmak mümkün. Aile bütçenizle ortak kararlar almak paranızı nasıl değerlendireceğinizi düşünmek , harcamaları dengelemek için adım atabilirsiniz. Yatırım veya miras konularında daha dikkatli objektif ve temkinli hareket etme zamanıdır. Dolunayda Güneş ve Merkür Balık burcunda yer aldığı için hem ruhunuzu hem zihninizi rahatlatacak size daha fazla huzur getirecek konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Sezgilerinizi , spiritüel yanınızı ve yaratıcı ilhamınızı kullanmak size iyi gelecektir.


BAŞAK:

Bu dolunay burcunuzda gerçekleşiyor ve gelecek planları, sosyal ve özel ilişkileri ve dış dünyada kendinizi nasıl temsil ettiğinizi sembolize eden evlerde yer aldığı için kendinizi ön plana alacağınız aşikar. Hem fiziksel anlamda hem genel sağlık alanında bir derlenme ve toparlama zamanındasınız. Sağlığınıza, görünümünüze ve ilişkilerde nasıl bir iletişim içinde olduğunuzu daha derinden ve detaylı düşünerek pragmatik kararlar alabilirsiniz. Kim ne kadar faydalı kim size stres yüklüyor bu konuda farkındalık yaşayabilirsiniz veya karşınızdaki kişileri ne kadar objektif ve gerçekçi değerlendiriyorsunuz bunu daha net görebileceksiniz. Hayatınızdan işe yaramayan kişileri veya gelecek hedeflerini elemek ve sadeleşmek önem kazanıyor. İlişkilerde daha yumuşak merhametli ve vicdanlı olmak ve gönlünüzün heyecanlarına kapılmak akışa girmek geldiği gibi yaşamak veya kalbinizin sesini dinleyerek hareket etmekle, mantıklı olup aşina olduğunuz bildiğiniz tanıdığınız sularda güvenle ilerlemek arasında ikilemde kalabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacı ile bağlanmak bağlı kalmak ve düzeni sürdürmek arasında kararlar vereceğiniz önemli bir dönemeçtesiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür Balık burcunda geçiş yapıyor. Düşüncelerinizde daha yumuşak hayallerinize ve ideallerinize odaklı olacaksınız. Özel ilişkilerde yardımsever ve hizmet odaklı olacaksınız. Sevdiğiniz kişiye daha toleranslı ve anlayışlı davranmak önem kazanıyor.


TERAZİ:

Bu dolunay dönemi sizler için çalışma düzeninizi gerçekçi planlamak ve verimli olabilmek için neler yapabileceğinizi düşünmekle geçebilir. Nerelerde mantıklı ve verimli davranıyorsunuz düzenli ve tertiplisiniz nerelerde dağıldınız ve ipin ucunu kaçırdınız bunları fark edip el atma zamanı geldi. Günlük hayatta veya çalışma alanınızda sizi strese sokan faktörleri belirleyin, ruh ve beden bütünlüğünüzü dengeleyecek adımları bulun ve harekete geçin. Sadeleşmek arada kendinize vakit ayırmak ve ruhunuza iyi gelen şeylerle ilgilenmek için neler yapabilirsiniz düşünün. Yoga meditasyon spiritüel çalışmalar ve uygulamalar detoks yaparak ve beden egzersizleri ile sağlığınızı destekleyebilirsiniz. İş alanında veya her gün iletişimde olduğunuz kişilerle ilişkiler bu dönemde çok daha fazla yakın birbirine destek olarak ve halden anlayarak geçebilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs bu dönemde Jüpiter’le beraber Koç burcunda ilerliyor. İlişkiler alanınızı canlandıran bu görünüm sizleri hem sosyal hem özel ilişkilerde cazip ve atak kılıyor. İlişkileri başlatmak için hızlı ve hevesli olacaksınız. İş, çalışma ve sağlık alanında halledilmesi gereken işleriniz olacak elbette diğer yandan ilişkilerinizi gayet istekli ve kararlı bir biçimde ele alabilirsiniz.


AKREP:

Bu dolunay sizlerin arkadaşlıklar, grup çalışmaları, ekipler ve sosyal yaşam alanınızda gerçekleşiyor. Topluluklar içinde aktif olmak ve eğildiğiniz ortak konular neyse bu alanda derleme toparlama ve verimli olmak için kararlar alabilirsiniz, keza bir grupla veya bir arkadaşla ortak işbirliği ile yapacağınız bir iş varsa bu konuda detaylı ve planlı ilerlemek adına kararlar alabilirsiniz. İşin içinde yaratıcı estetik görselliği olan topluma veya topluluklara yönelik işleriniz, projeleriniz varsa bu dönemde bunları harekete geçirebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Diğer taraftan bu dönemde aşk ve flört hayatınız da canlanacak ve ilişki adına kararlar vererek daha yumuşak duygu dolu ve romantik olma ihtiyacı hissedeceksiniz. Bazılarınız için bir arkadaşlığın aşka veya flörte dönme aşamasında olabilirsiniz. Bununla ilgili karar vermenin tam zamanı olacaktır. Yaratıcı hobilerden el işi veya sanatla ilgili konulardan para kazanmakla ilgili girişimlerin de ön planda olabileceği bir dolunay bu. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu dönemde Neptün ile kare açı içerisinde yer alıyor. Mali konularda fazla dağılmamak plansız davranmamak ve atacağınız adımlarda somut verilerle ve akılcı hareket etmelisiniz. Yaratıcı ve tasarım içeren çalışmalarda hedefinizi tutturmak için çaba sarf edeceksiniz. Plandan sapma yer alabilir ancak fazla hayalci davranıp, somutluktan rasyonel bakış açısından uzaklaşmamalı bütçenizi iyi belirlemeli ve gerekiyorsa uzman kişilerden fikir almayı ihmal etmemelisiniz.


YAY:

Bu dolunay sizlerin kariyer ve toplumsal duruşunuzu temsil eden alanda gerçekleşiyor. Yaptığınız işlerde veya mesleki atılımlarınız yoluyla yaptığınız girişimlerde prestij ve başarı kazanma bakımından derlenmek toparlanmak titiz ve detaylı bir çalışma yürütmek isteyebilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ile ilgili kararlar almak aşamasında olabilirsiniz. İşinize daha detaylı ve dikkatli bir biçimde sarılmak ve verimliliğinizi artırmak için neler yapabilirsiniz bunları düşünebilirsiniz. Bir yandan da aileniz ebeveynlik rolünüz veya kendi ebeveynlerinizle ilgili ve ev hayatı arasında kalıp işleri gereken düzende ve yeterlilikte yapıp yapmadığınızı düşünebilirsiniz. Derlenme toparlanma ve sadeleşmek gerekecek konulara el atmak ve bunu pratik ve pragmatik bir biçimde ele almak için enerjiniz olacaktır. Ev alanınızda yer alan Güneş ve Merkür Balık burcunda yer alıyor ve ev yaşamında daha fazla huzur ve sükunet bulmak isteyebilirsiniz. Evden çalışanlarınız bu dönemde bir disipline oturmak ve işleri çalışkan bir tutumla ele almak konusunda çaba gösterebilirsiniz. Bu dolunay sizi verimlilik ve hedefleri doğru belirleme ve planları somut bir akılla ele alma konusunda harekete geçirecektir.


OĞLAK:

Bu dolunay sizlerin uzakları, akademik konuları, yabancılarla iletişimi, resmi ve hukuki işleri sembolize eden alanda yer alıyor. İnternet sitesi, sosyal medya, basın yayın ve baskılı malzemeleri içeren bu alanda gerçekleşen dolunay sizleri oldukça fazla iletişim haberleşme ve zihinsel konulara odaklı kılabilir. Zihinsel olarak hem planlı hem düzenli olacaksınız hem de yaratıcı yanınız harekete geçecek ve hayal gücünüz artacak. Kendinizi ifade ederken bir yandan yumuşak ve candan davranırken bir yandan da dikkatli gerçekçi ve net olma şansınız var. Zihniniz ve hayal gücünüz aynı anda yaratıcılığınıza destek vererek çalışmakta. Web siteleri, eğitimler, el becerileri ve yazılı materyaller konusunda plan ve proje içinde olabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizi bu dönemde daha rahat ve verimli bir şekilde ele alabilir sevdiklerinizin size yardımcı olduğunu ve destek verdiğini görebilirsiniz. Eğitsel ve zihinsel işlerin artış gösterebileceği ve hedeflerinize planlı ve disiplinli bir çalışma düzeni ile ulaşacağınız aşikar. Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn hemen dolunay ardından Balık burcuna geçiş yapıyor ve sizleri 3 yıl boyunca zihinsel ve iletişimsel konularda yeniden yapılandıracak hayata bakış açınız değişecek ve bilgiyi nasıl kullandığınız aktardığınız ve paylaştığınızla ilgili olarak bir farkındalık dönemi yaşayacaksınız.


KOVA:

Bu dolunay sizlerin krediler borçlar aile ve eşle para paylaşımı alanınızda yer alıyor. Bu dönemde maddi konulara daha fazla odaklı olup bütçenizi dengelemek ve daha gerçekçi bir bakış açısıyla harcamalarınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. Ailenize ve eşinize maddi konularda daha fazla fedakarlık gösteren ve yardım eden bir tutum içinde olabilirsiniz. İlişkilerde bu dönemde değerinizin bilinmesi sizin için önemli olacak. Fazla fedakar ve özverili davrandığınızı düşündüğünüz konularda veya maddi paylaşımlarda kendinizi kontrol etmek gerekiyorsa sınırlarınızı çizmek gerekecektir. Aile bütçesini dengelemek ve kontrolcü davranmak kararı alabilirsiniz. Miras vergi sigorta iş ortaklığı ve iş birliği ticari yatırımlar ile ilgili konular varsa bu dönemde dikkatle ve özenle ilerlemek detaylara önem vermek ve yapılması gerekenleri becerikli bir biçimde ele almak gerekmektedir. Beden ve ruh sağlığı bilinçaltı veya stres yönetimi ile ilgili konulara ilgi duyabilir bu konuda terapi almak veya bir uzmana danışmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda yer alan Güneş ve Merkür Balık burcunda ve yaratıcı zihninizi sezgilerinizi ve becerilerinizi kullanarak değer yaratabilirsiniz. Becerilerinizi daha fazla ortaya dökeceğiniz hayalinizdeki veya idealinizdeki para kazanma yollarına doğru adım atarak ulaşılabilir bir hedef koymanıza yardımcı olacak bir zamandasınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn dolunay ertesi Balık burcuna geçiş yapacak ve para alanınızda 3 yıl boyunca geçiş yapacak, sizleri maddi konulara odaklayacak ve bir yandan da para kazanma düzeninizi ve prensiplerinizi tekrar yapılandırarak size farklı bakış açısıyla yeni hedefler koyacağınız günlere taşıyacak.


BALIK:

Bu dolunay sizlerin ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları alanınızda gerçekleşiyor. İlişkilerde merhametli vicdanlı ve yumuşak yanlarınızın biraz daha farkında olacağınız ancak bir yandan da gerekiyorsa kendinizi koruyacak sınırları çizmeniz gerekliliğini fark edeceğiniz bir zamandasınız. Karşınızdaki kişilere yardım etmek onlara manevi destek olmak bir yandan da sorunlara pratik çözümler bulmak konusunda becerikli olabileceksiniz. Kendinizi daha güzel bakımlı ve sağlıklı hissetmek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Eş veya uzun süreli ilişkide olduğunuz kişiyle birbirinize ne kadar bağlı olduğunuzu ve birbirinize daha fazla sevgi göstermek için neler yapabileceğinizi konuşabilirsiniz. Fedakarlık etmek istediğiniz veya artık fazla özverili davranmaktan yorulduğunuz hususlar varsa bunların da bu dolunayda daha net farkına varabilir ve bu konuda gerçekçi olmaya başlayabilirsiniz. İş ortaklıkları konusu da gündeme gelecektir. İş birliği içinde bulunduğunuz kişilerle birbirinize destek olmak ve yaratıcı çözümler üretmek ve emek harcamak için şahane bir zamandasınız. Dolunayın ertesinde Satürn artık burcunuza geçiş yapıyor ve yaşam hedeflerinizde yeniden yapılandığınız hem kariyer hayatında hem de özel hayatta yeni planlar içinde olacağınız önemli değişim yıllarına adım atıyorsunuz. Sağlık görünüm ve kendinizi nasıl değerlendirdiğiniz konusunda yapacağınız şeyler olacaktır. Hayallerinizin gerçek olması dileğiyle.


NAZ BAYATLI




192 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page