top of page

BAŞAK OLMANIN 10 TEMEL ÖZELLİĞİ

ÇİÇEK GİBİ KIZLAR, SABUN KOKULU ERKEKLER


1. Başaklar gözlemci, analitik, detaycı, mükemmeliyetçi, nükteli, eleştirel, yardımsever, becerikli, düzenli, güvenilir , çalışkan ve titiz insanlardır.


2. Başakların utangaçlığı ve alçak gönüllüğüne bakıp , yanılmayın ve Karamürsel Sepeti sanmayın, aslında oldukça kararlı, azimli ve inatçıdırlar.


3. Nadiren anahtarlarını nereye koyduklarını unuturlar, hatta çoğunlukla sizinkilerin de nerede olduğunu hatırlar gerektiğinde size hatırlatırlar.


4. Harika birer dinleyici olurlar. Kötü gün dostudurlar. Karmaşık durumlarda bile aklı selim kalabilir ve size mantıklı öneriler yapıp , tavsiyeler verebilirler.


5. Kabalıktan ve şiddetten hoşlanmazlar. Sakin ve aklı başında tavırlarla karşısındakileri hizaya getirebilirler. Ancak kötü tarafına denk geldiyseniz dilleri oldukça sivri , eleştirileri biber gibi yakan, kızgın tavada zıplatan cinsten olabilir. Bu sefer sakin kalma sırası size gelmiş demektir.


6. Derli toplu, aşırıya kaçmayan ve sade giyimleri severler. Az Daha Çoktur felsefesine inanırlar.


7. Kişiliğinize, görünümünüzden daha çok önem verirler. Güven veren, sadakatini esirgemeyen ve onu gerçekten tanımaya niyeti olan kişilerle birlikte olmayı seçerler.


8. Bir Başağın her konuda size verecek bir tavsiyesi vardır. Sağlık, Temizlik, Bakım , Tamirat, Restoranlar v.s en çabuk, en kısa, en ucuz, en faydalı ve en pratik çözümleri onlardan alabilirsiniz. İşin güzel tarafı işe yarayacağını bilirsiniz.


9. Çitileme, kolalama, beyazlatma, arındırma, anti alerjik, ekolojik, ekonomik, zamandan tasarruf, doğal, su bazlı, ev yapımı gibi kelimeler onların dağarcığından en çok çıkan sözcüklerdir.


10. El becerilerinde, hizmetin en türlüsünde, sağlık sektöründe, mükemmel annelikte, hesap kitap işlerinde ve ev işlerinde dört dörtlük, her daim size destek ve 8 saat çalıştıktan sonra bile bir sonraki programı neyse başlamaya hazır, hala saçı başı yerinde klas ve sofistike arkadaşlardır onlar.


Naz Bayatlı




103 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page