top of page

BİR BALIK OLMANIN 10 TEMEL ÖZELLİĞİ


HÜLYALI MİSTİK RUHU GÖKKUŞAĞININ RENKLERİNİ YANSITAN SEVGİ DOLU VE SPİRİTÜEL BALIKLAR

BELKİ DE PIRILTILI KUYRUKLARINDAN SIYRILIP ARAMIZDA DOLAŞMAK İÇGÜDÜSÜYLE ŞIK BİR AYAKKABI GÖRDÜĞÜNDE DAYANAMAYAN BİRER AYAKKABI FETİŞİSTİ –

ROMANTİK, ŞAİR RUHLU, MERHAMETLİ VE UTANGAÇ VE PARLAK GÖZLÜ BİR KIZ GÖRDÜĞÜNDE KALBİ HOPLAYAN AŞKIN BÜYÜSÜNE İNANAN BALIK ERKEKLERİ.

BALIKLAR BİZE GERÇEK BAĞLILIĞIN ANLAMINI ÖĞRETMEK VE SEZGİLERİN GERÇEK İLHAM KAYNAĞINI HATIRLATMAK İÇİN YANIMIZDALAR.


1. Balıklar sembolünde yer alan farklı yönlere doğru yüzen iki balık gibi genellikle iki hayat yolu arasında kalır. Bir yandan materyal dünyanın katı gerçekleri ile sezgileri, duygulu bakış açıları ve merhamet dolu davranışları ile başa çıkmaya çalışırken, bir yandan da bir okyanus derinliğindeki iç dünyaları ile bambaşka gizemli, mistik, masal ülkesi tadında bir hayal dünyasına sahiptir. Dış dünyanın acımasız, sert ve üzerinde baskı kuran talepkar yanına daha fazla dayanamadıkları zaman zihinlerinde yarattıkları bu fantezi dünyaya kaçarak kurtulurlar. Bu nedenle bazen Balık’lar yanınızdayken bile bir başka yerde gibi durabilirler. Canları sıkıldığı zaman ışıltılı gözleri sanki başka bir dünyaya bakarmış gibi dalar gider.


2. Balıklar sevdiklerine gerçekten bağlanırlar, sevdikleri için her türlü fedakarlığı yapabilirler. Cömerttir, hassas yüreklidir, fedakardır, alıngan ve kırılgandır. Eğer kötü niyetle yaklaştığınızı öğrenirlerse, aldatılmak, kullanılmak onları çok hırpalar ve yaralar, çünkü Balık’lar çıkarlarını düşünmezler. Yine bile içlerinde bir yerlerde o kişiyi affeden merhamet eden bir duyguları vardır. İnsanın iyicil doğasına inançları yüksektir. “İnsanı severiz Yaradan’ dan ötürü” felsefesi tam Balık’ları tarif eder.


3. Küçük yaşlardan itibaren sezgilerine güvenmeyi, yeteneklerine inanmayı aşılamak gerekir. Bunu yaparsanız yetişkin yaşlarında sezgileri yoluyla ilhama açık, inanılmaz yaratıcı, sanatçı, hayal gücü gelişmiş , resim, müzik, dans, animasyon , moda, kozmetik ve sahne sanatlarında başarılı Balık’lar görebilirsiniz. Tek yapmanız gereken onların kendine özgü zaman algısına müdahale etmemektir. Kendi ritimlerinde, enerjileri yüksek olduğu zamanlarda çalışacaklardır, herkes uyurken onlar sabaha kadar uyanık kalıp girdikleri yaratıcı frekansta çalışabilirler.


4. Üzerlerinde baskı kurup onları sert davranırsanız Balık’lar içe kapanır ve enerjileri düşer. Huysuz, kaçamak olurlar, sulu gözlü, küserek ve pasif direnişe geçerek sizi canınızdan bezdirirler. Suçlanmaktan da hiç haz etmezler , kabahatlerini sertlikle yüzlerine vurursanız asla üstlerine alınmazlar ve sizi görmemezlikten gelirler. Tatlı söz ile yumuşaklıkla davranın değişimi göreceksiniz.


5. Gece hayatını severler, müzik , içki ve romantik bir ortamda sohbet hoşlarına gider. Herkes için harika birer arkadaş ve kendinizi dünyanın en aşık olunası insanı hissettirebilecek Balık’lar, sizi dinler, sımsıcak sarmalar ve dertlerinize yastık yapacak güvenli bir omuz sağlarlar.


6. Eleştirilmeyi, azarlanmayı ve ukalalığı hiç sevmezler… kabalıktan ve hoyrat davranışlardan hiç hoşlanmazlar. Yavaşça hayatınızdan kayıp gittiklerini biraz geç fark edersiniz. Allahtan kin tutmazlar ve affetmeye açık bir kalpleri vardır.


7. Psişik yetenekleri fazladır, spiritüel yanları güçlüdür. Evrensel zekaya inanırlar ve Tanrı bilinçleri gelişmiştir. Mantıksal çıkarımlarla işi olmaz. Balık’ların gönülden gelen, sezgiyle algıladıkları doğruları vardır ve bunlara inançla bağlanırlar ve bir kez inanmaya görsünler inandıklarından dünya yansa vazgeçmezler.


8. Balık’lar yaşamlarının bir döneminde kendilerini kurban ettikleri, arka plana çekilip egolarını feda ettikleri en azından bir konu olmuştur. Bu bir aşk, bir iş bir ideal veya sanatları olabilir.


9. Yardımseverdirler, merhametleri sınır tanımaz. Kolektif bir amaca veya ideale hizmet etmeye bayılırlar. Kendilerinden ödün vermekten şikayet etmeyen Balık’lar bazen sınır koymayı bilemediklerinden ilişkileri arap saçına dönebilir. İşin içinden çıkamadıkları zaman duygu dünyalarını yansıtan ortamlara kaçış yaparlar. Bu anlarda müzik, fotoğraf , sinema, resim, dans, meditasyon, dua, yoga veya manevi olarak mutlu oldukları her şeye sığınırlar.


10. Hayal güçleri, yaratıcılıkları, duygusal ve sezgisel yönleri, sanatçı yanları çok güçlü olduğundan Balık burcundan bir çok sanatçı çıkmıştır.


Müzisyenlerden bazıları : Chopin, Ravel, George Harrison, Kurt Cobain, Andrew Lloyd Weber, Elton John, Aretha Franklin, Jon Bon Jovi, N.Rims Korsakov, Nat King Cole, Justin Bieber, Rihanna, Will I Am, Emeli Sande. Dansçılar: V. Nijinsky ve R. Nureyev. Ressamlardan: Michelangelo ve Renoir. Ünlü aşıklardan Liz Taylor & Richard Burton çifti. Bilim Dünyasından; Einstein ve Graham Bell, Copernicus, Steve Jobbs, Michael Dell. Sinema sanatçılarından; Drew Barrymore, Bruce Willis, Kurt Russel, Eddy Murphy, Marlon Brando, Ashley Judd, Andy Garcia, Robert Downey jr. Eva Longoria. Politika; George Washington, Al Gore. İş adamı : Rupert Murdoch. Edebiyat: John Steinbeck, Elizabeth Browning.


Doğum Gününüz Kutlu Olsun Sevgili Balıklar.


Naz Bayatlı






16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page