top of page

BİR KOÇ OLMANIN 10 TEMEL ÖZELLİĞİ

SOL ŞERİDİ BOŞ BIRAKIN KOÇLAR GELİYOR.




1. Koçlar cesur, atılgan, girişimci, ateşli, dinamik, sporcu, savaşçı, rekabetçi, lider, dürtüsel, çocuksu, gözüpek, sabırsız, yerinde duramaz, dürüst ve direkt kişilerdir.


2. Zodyağın ilk burcu olan Koç başlangıçları , yenilikleri, tazelenmeyi ve ilk olmayı temsil eder. Koçlar bu özellikleri doğal olarak kendilerinde taşırlar. Başlatan, öncülük eden, yenileyen enerjiler taşırlar. Bahar tomurcukları kadar hayata hevesle atılan Koçlar her daim çocuksu ruhlarıyla canlılığın ve yaşam enerjisinin dışavurumu gibidirler.


3. Hayata bir macera gözüyle baktıkları ve hep bir aceleleri olduğu için hızla hareket ederler, atletik ve kıvrak bir bedenleri vardır dolayısıyla sağlam bir fizik taşırlar, hem de savaş meydanında son ayakta kalan kişi olabilecek kadar dayanıklıdırlar. Çıtkırıldımlarla ve pısırıklarla anlaşmaları güçtür. Ama savaşacak bir nedeniniz varsa aranıza bir koçu almanızı tavsiye ederim. Kazançlı çıkarsınız.


4. Koçlar dürüsttür, lafı evirip gevelemez direkt lafını esirgemeden söyler. Başı bu nedenle sık sık belada olur. Alttan almak ve ayak oyunları Koçlara göre değildir. Savaşını açıkça meydan okuyarak verir. Arkadan iş çevirmez.


5. Koç burcundan kişilerin öfkesi meşhurdur. Allahtan saman alevi gibidir de parlar ve söner En iyisi bu durumda yanında “delidir ne yapsa yeridir” diyerek sakin kalmayı becerebilen biri olmalıdır. Öfkesi geçene kadar nereye tos vuracağını şaşıran Koç sakinleşince yerini sakin ve çekici gülümsemesi ile affedilmeyi bekleyen bir kuzuya bırakır.


6. Tek düze, sıkıcı ilginç bir tarafı olmayan, fazla tedbirli, yerinden kalkamayan hayatında bir tek kere bile çılgınca bir şey yapamamış mıy mıy tiplere tahammül edemez. Adrenalinin lafından bile korkuyorsanız bir Koçla ne işiniz var.


7. Fazla nezaket, diplomasi, kolalı gömlekler, papyon- smokin-tuvalet türü bir ambiyans ve salon kuralları bir koçu sıkar, hatta ödünü patlatır. Hadi mecburen smokine girdi diyelim bir an önce kravattan kurtulup pantolona sokulmuş gömleği dışarı çıkarmak için sabırsızlanır. Koç kadınları topukluları fırlatıp saçları firketelerden kurtarıp yalın ayak özgürlüklerine ve rahatlarına bir an önce kavuşmak isterler.


8. Sadelik onlara çok yakışır. Tüm zodyak içinde kot ve t-şört ile hem seksi hem zevkli görünebilen az burç vardır.


9. Bir koçu sıkıntıdan patlatmak istemiyorsanız bekletmeyin-geciktirmeyin- yavaşlatmayın. Eğer bir yerinize bir şey olmasını istemiyorsanız önce dürüst olun, gereksiz kabadayılık yapmayın ve meydan okumayın çünkü koç geri çekilmez öleceğini bilse karşılık verir. Bir de ne akar ne bulaşır tiplerden de haz etmezler, direkt açık olun yiğidin malı ortadadır. Kaçamak değillerdir ve onlara göre yiğitliğin onda dokuzu kaçmak değil davası için savaşmaktır.


10. Koçlardan femme fatal çıkmaz ama karakterli bir yüzleri ve sağlam bir vücutları vardır. Sağlıklı bir güzellikle baştan çıkarıcıdırlar. Başlarına ve saçlarına dikkat çektikleri stiller ve aksesuarlar severler. Koç erkekleri de sportiftirler, ehlileştirilmez bir tarafları vardır ve cazibeleri erkeksi duruşlarından gelir. Spor salonlarda çalışılmış değil , yaşayarak arazide edilmiş kasları ve seksi bakışları ile etkileyicidirler.


Ünlü koçlar: Emma Watson, Kerri Russel, Claire Danes, Diana Ross, Mariah Carey, Celine Dion, Lady Gaga, Fergie, Jennifer Garner, Ashley Judd, Kate Hudson ( çok severim benimle aynı tarihte doğmuş 19 nisan) Kourtney Kardashian, Reese Witherspoon, Norah Jones, Kristen Stewart, James Franco, Joss Stone.


Sevgilerimle,


Naz Bayatlı





66 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page