top of page

BOĞA BURCUNDA AY TUTULMASI 8 KASIM 2022 SALI SAAT: 14:00



25 EKİM’DE YER ALAN GÜNEŞ TUTULMASININ ARDINDAN EYLEMLERİMİZİN SONUÇLARINI BU AY TUTULMASINDA GÖRECEĞİZ.


KENDİMİZ VE İLİŞKİLERİMİZ ADINA SOMUT BİR FARKINDALIK YAŞAYACAĞIMIZ BİR TUTULMA DÖNEMİ YAŞIYORUZ.


8 Kasım’da gerçekleşecek olan bu Ay Tutulması 16 derece Boğa burcunda yer alacak ve saat 14:00 de açı olarak tam olacak. Tutulma esnasında yükselen burç Kova ve bu burçta yer alan Satürn tutulmada Güneş ve Ay’a kare yapıyor. Satürn işin içindeyse her şeyden önce bir derlenme toparlanma yeniden yapılanma ve gerçekçiliğimizi sorgulatan bir deneyim söz konusu olabilir. Gerçekler acıdır, Gerçekler acıtır ama bu tutulmada Gerçek olanı bulmak çok mümkün. Böylelikle önemli kararlar alabilirsin.

25 Ekim’de bildiğiniz gibi Akrep burcunda güçlü bir Güneş tutulması gerçekleşti ve bu tutulma bazılarımız için kaygı endişe kaybetme korkusu derinlere inerek içini araştırma ve bazılarımız için de belki bir bırakma ve kurtulma arzusunu harekete geçirdi. Hemen ardından gelen 8 Kasım’daki Boğa’daki bu Ay tutulması duygusal düzeyde bir netleşme ve ayaklarımızı yere daha sağlam basmak üzere alacağımız kararların ne olduğunu bize gösterecek bir tutulma ve bu yönde eylemlerimizi şekillendirip somutlaştıracağız.

Satürn eylemlerimizin sonuçlarını bize gösteren ve bu konuda bize ders veren farkındalık yaşatan gerçekleri görmemizi destekleyen bir astrolojik prensiptir. Bu sebeple, tutulmaya kare yapması bakımından bizi endişelerimizi mantıklı bir bakış açısıyla ele almaya, sabır etmeye ve düşünce kalıplarımızı gözden geçirmeye itebilir. Bu tutulma bizi sertleştirecek ve zayıflıklarımızı daha güçlenerek ele almaya yöneltecek. Bunu yapabilmek için Ay’la kavuşan Uranüs bize değişimlerin başlatılması için karar alacağımızı sembolize ediyor. Merkür Güneş’in tarafında ve tutulmaya karşıtlık yapmakta. Düşüncelerimizde eğer stres veya krizleri ve benliğimizde değer duygumuzu sorgulatan, alma verme dengemizi bozarak bizi güçsüz bırakan konuların kaygısını taşıyorsak, bu sebeplere dair Boğa’nın kendine dönük kendi değerlerini önemseyen sahiplenen keyfine önem veren hayattan zevk almak için neler yapılabileceğini bilen tarafını içimizde harekete geçirip kendi iyiliğimiz için ne gerekiyorsa önlemini almaya çalışabiliriz.

Boğa – Akrep aksı parayla, maddi işlerle, paylaşımlarımızla, cinsellikle, sevdiğini kıskanmakla, sahip olduklarını koruma içgüdüsü ve sahiplenme duygusu ile alakalı bir burç aksıdır. Bu tutulma mevsiminde belki bu konuların birçoğu düşünce veya eylem düzeyinde hayatımıza yansımıştır.

Tutulmaya Menkar adlı Satürn karakterinde bir sabit yıldız eşlik ediyor. Menkar öfkesi güçlü, yaptırımlara müsait ve sert tepki veren bir karakteristik özelliği sembolize eder. Etkiye tepki durumu oldukça ön planda olacak. Ayrıca Almach adlı bir başka sabit yıldız da bu tutulmaya dahil. Almach zincirler demek. Andromeda takım yıldızında Andromeda’nın ayağına takılı zincirleri sembolize eden yıldızdır. Sabrı, onurunu korumayı ama bir yandan da değer verdiklerin için kendini feda etmeyi anlatır. Çekeceği sıkıntıları tevekkülle karşılamayı kabul eden Andromeda anne babasının kibrinin kurbanı olmuş ve Cetus adlı deniz canavarına kurban edilmek üzere bir kayaya bağlanmıştır. Dolayısıyla, bu tutulma hem öfkemizi kontrol etmeyi hem de bizi elde olmayan durumlar sebebiyle kurban eden bir tema varsa bunun üstesinden sabır ve dirençle somut adımlar atarak gelebileceğimize işaret ediyor. Öfkenize yenilmeyin ve kibirli davranmayın. Kendinizi duygusal olarak güçlendirecek şeylere yönelin. Keyiflere sağlam duygusal bağları korumaya veya sağlam olmadığını düşündüğünüz bağları güçlendirmeye yönelin. Gerekiyorsa değişimden korkmadan pozitif adımları kendiniz için atın.


BURÇLARA GÖRE BOĞA’DA AY TUTULMASI ETKİLERİ

KOÇ: Bu tutulma sizlerin maddi konuları ve değer duygusunu sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Kaynaklarınızı sağlama almak, maddi paylaşımlarınızı akılcı bir bakış açısı ile ele almak ve emeğinizin karşılığını somut bir biçimde elde etmek için Boğa’nın enerjisi sizi motive edebilir. Yeni maddi kaynaklar yaratmak ve bunun için gereken atılımları yapmak üzere planlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız aileniz veya iş ortaklarınız ile maddi anlamda bir paylaşımda bulunacaksanız veya ortak bir finansal bir girişimde bulunacaksanız, bunun size ne getireceğini ne götüreceğini gerçekçi bir biçimde düşünmelisiniz. Gerekiyorsa kendinizi korumak adına sınırlarınızı belirlemeyi ihmal etmeyiniz. Tutulma kuzey ay düğümü tarafında gerçekleşeceği ve Uranüs ile kavuşumda olacağı için yeni fırsatlara doğru adım atmak üzere harekete geçebilirsiniz. Kendinizi maddi anlamda güvende hissetmek konforunuzu ve yaşam kalitenizi artırmak konusunda bir iyileştirme çalışması yapabileceğinize eminim.


BOĞA: Bu tutulma sizlerin burcunda gerçekleşiyor. Hedeflerinize amaçlarınıza ve başarınıza yönelik şu ana kadar yaptıklarınızın karşılığını almak ve emeklerinizin ne kadar değer bulduğunu görmek adına bu ay tutulması sizlere bir farkındalık getirebilir. Kendinizi ilişkilerde ve maddi konularda güvende hissetmek, hayatınızın konfor alanlarını tekrar gözden geçirip elde ettikleriniz için şükran duymak ve hayatın keyiflerini daha fazla yaşamak için bu tutulma size enerji katabilir. Sağlığınıza ve dış görünümünüze daha fazla önem vermeye yönelebilirsiniz. Baş ve boğaz bölgenize önem verin. Sevgili Boğalar Ay tutulmaları güçlü birer dolunaydır ve her dolunay bir karar anıdır. Bu tutulma size ilişkilerde sosyal yaşamda evlilik hayatında ve ortaklık konularında somut farkındalıklar yansıtabilir. Değer vermek değerli olmak sahiplenilmek ve sahiplenmekle ilgili temaların sizler için önemli olacağı bir dönemdesiniz. Öfkeye kapılmadan her zamanki sakin tutarlı ve sabırlı tarafınızla ilişkileri yöneteceğinize eminim. Kariyer alanınızda yer alan Satürn bu tutulmaya kare açı yapıyor olacak. İş hayatında ve kariyer alanında tutturmak istediğiniz hedeflerde aileniz veya partneriniz sizi ne kadar destekliyor veya destek beklediğiniz kişilerden aradığınız güveni ne kadar alıp alamadığınızı sorgulayabilirsiniz. Ne olursa olsun gerçekçi planlı rasyonel bir bakış açısı benimseyerek sorunların ve streslerin üstesinden rahatlıkla gelebilir, hayatınızda değiştirmek istediklerinizle ilgili sağlam değişim kararları alabilirsiniz. Yeter ki sağlıklı bir duygusallıkla akıl ve ruh arasındaki dengeyi koruyun. Göreceksiniz ki bir şeyler artık daha fazla somutlaşıyor ve sizin için yol belirleniyor.


İKİZLER: Bu tutulma sizlerin ruh ve beden bütünlüğü alanınızda gerçekleşiyor. Sağlam ruh sağlam bedende bulunur diyerek, sizlere bu tutulmanın iç dünyanızı araştırmak, psikolojinizi güçlendirmek ve streslerinizin üstesinden gelecek somut kararlar alarak bir eylem planı yapmak anlamında etkili olabileceğini söyleyebilirim. İç dünyanızda duygular bazında güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Sizi rahatlatacak ve huzur getirecek konulara yönelmeniz mümkün. İş alanında sizi strese sokabilecek konular ortaya çıkabilir. Günlük düzeninizi beslenmenizi uyku düzeninizi ve enerjinizi olumlu etkileyecek değişimler yapmak adına kararlar alabilirsiniz. Satürn hayata bakış açınızı sembolize eden evden bu tutulmaya kare açı yapmakta olacağı için bir bakıma çalışma düzeniniz ve günlük yaşam temponuz çerçevesinde ruhunuza daha iyi gelecek bir düzene doğru değişim yapmak için istekli olabilirsiniz. İş alanındaki ilişkileri dengeye oturtmak krizleri sonuca kavuşturmak ve bunu yaparken kalıcı çözümler bulmak için güç kazanacağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Elbette ruh sağlığınız kadar bedeninize de bakmak yeme içme konusunda sağlıklı bir denge tutturmak, gerekiyorsa detoks yapmak boğaz ve boyun bölgesine boşaltım ve sindirim sisteminize önem vermek akıllıca olabilir.


YENGEÇ: Bu tutulma sizlerin sosyal alanınızda gerçekleşiyor. Arkadaşlıkları, grup etkinliklerini, ekip çalışmalarını sembolize eden bu alanda yer alan bu lunasyon sizler için bu dönemde insanlarla bir arada olmanın bir gruba ait olmanın önemini hissettiriyor. Bir ideali bir gelecek vizyonunu harekete geçirebilecek bir zamandasınız. Geleceğinizde daha sağlam adımlarla yere basmak ve bunu yaparken sevdiklerinizin ve arkadaşlarınızın arkanızda olduğunu bilmek sizler için önemli olabilir. Arkadaşlara güven duymak bir aile gibi olmak ve alma verme dengenizi iyi tutturmak bu dönemin temaları içinde olabilir. Satürn finansal alanınızdan bu tutulmaya kare yapıyor ve eğer bir gelecek projeniz varsa bu girişimle ilgili maddi konuları iyi analiz edin bütçenizi riske atmayın. Arkadaşlarınızla içinde maddiyatın olduğu bir plan projeniz olacaksa emel nakit vakit dengesini iyi tutturmaya bakın. Yaratıcı yanınızın aktif olduğu ve gelecek için bir takım girişimleri harekete geçireceğiniz kararlar alabilirsiniz. Bazı Yengeçler bu dönemde çocuklarının da başarılı ve mutlu hissetmesi için onların gelecek planları ile ilgili destek vermek ve akıl hocalığı yapmak durumunda olabilirler. Kalbi boş Yengeçler arkadaş gruplarınızın içinden veya sosyal faaliyet alanından ilginizi çeken birisi ile karşılaşmak ve etkilenmek mümkün. Sadece bu kişi size güven veriyor mu? ve birlikte bir geleceğiniz olabilir mi? gibi sorular aklınızı kurcalayabilir.


ASLAN: Bu tutulma sizlerin kariyer alanında gerçekleşiyor. Bu dönemde iş hayatınızın gidişatında sizler için önemli bir karar alma aşamasına gelmiş olabilirsiniz. İş değiştirmek, terfi etmek veya yetenek ve becerilerinizi daha fazla öne çıkarmak üzere harekete geçmek isteyebilirsiniz. Maddi anlamda da güç kazanmak ve emeklerinizin karşılığını almak önem kazanıyor. Bu nedenlerden ötürü bu dönemde iş konusunda ne yapacağınıza karar vermek oldukça mümkün duruyor. Güven ve konfor alanından çıkmak istemeseniz de tutulmaya eşlik eden Uranüs sayesinde değişimler hepinize daha kolay gelecek. Bu değişimlerin gerçekleşmesi için siz birilerini veya birileri sizi ikna etmek üzere sıkı bir çalışma içinde olabilir. Daha prestij statü ve görünürlük içeren bir konuma gelmek hakkınız ve bunu elde etmek üzere adımlarınızı planlayacaksınız. Ebeveyn olanlarınız aile içinde konfor ve güven alanı yaratmak ve ebeveynlik rollerini en iyi şekilde yerine getirmek için bu dönemde çaba gösterecekleri bir tema içinde olabilirler. Ortak kararların alınması gerekebilir. Ev almak satmak nikah düğün işleri veya doğru yatırımları yapmak gibi konular ön planda olabilir. İş kurmak veya iş değiştirmek isteyen Aslanlar varsa bu dönem bu geçişleri yapabileceğiniz bir zamandır.

BAŞAK: Bu tutulma sizlerin hayata bakış açınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Zihinsel konulara eğitimlere akademik çalışmalara basın yayın sosyal medya işlerine yönelebileceğiniz ve bu konularda işleriniz varsa somut gelişmeler elde edebileceğiniz bir zamandasınız. Hukuki ve resmi işlerinizle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Yurt içi veya uluslararası seyahatler, ticari yazışmalar, iş imkanları veya başvurulara cevap almakla ilgili konularda bu dönem açıklık ve netlik ortaya çıkabilir. YENİ İşlerin veya sürdürmekte olduğunuz projelerin ön planda olacağı ve maddi fırsatların ortaya çıkabileceği aşikar ancak en önemlisi bu tutulmaya kare yapan Satürn’ün gör dediklerine dikkat etmek; emeklerinin karşılığını alıyor musun veya bu işin gerektirdiği vasıflara uzmanlığa yetkinliğe sahip misin. Gerçekçi bir bakış açısıyla plan yapabiliyor musun. Maddi konularda güvende hissetmek ve para kaybetmemek için sıkı bir bütçe planı yapmak sizler için önemli olabilir. Çalışanlar emeklerinin karşılığını alıyor mu siz vakit nakit düzleminde mutlu bir çalışan mısınız vb gibi konularda kararlar almak gerekebilir. Taşınmak yer değiştirmek araç ve gereçlerin alım satımı gibi konularda değişimler olabilir. Kardeş yakın akrabalar komşular ve yakın çevrenizle ilişkileri iyi tutmak isteyebileceğiniz bir tutulma dönemindesiniz.


TERAZİ: Bu tutulma sizlerin finansal alanınızda gerçekleşiyor. 25 Ekim'de gerçekleşen Akrep burcundaki Güneş tutulmasının ardından ki o tutulma da sizlerin para kaynaklarınızı sembolize eden alanınızda gerçekleşmişti, bu tutulma ile birlikte finansal konularda kendinize sağlam güvenli kalıcı maddi imkanları elde etmek yolunda bir farkındalık yaşayabilir bir fırsat yakalayabilir veya bir karar alabilirsiniz. Bu dönemde bütçenizi akılcı ve mantıklı bir bakış açısıyla dengelemek önem kazanıyor. Aile veya eş ile para paylaşımı ya da iş ortakları ile yapacağınız mali girişimler, ticari atılımlar vergi sigorta kredi ve borçların ödenmesi veya bankalara başvuru yapmak bakımından bu tutulma sizleri son kararlara doğru taşıyacaktır. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs’ün bu tutulmada Güneş ile birlikte hareket ediyor olması sebebiyle tutulma etkisi ile maddi krizleri bir nebze de olsa kaygı ve endişe çerçevesinde düşünmenize sebebiyet verebilir. Yapmak istedikleriniz ve yatırımlarınız için yeterli kaynağa sahip olmak, ya da aileden eşten iş ortağından destek bulmak, cebinizdeki parayı korumak ve girişimlerde başarı yakalamak bakımından endişeleriniz olabilir. Her ne kadar krizleri dönüştürüp sağlam temeller atma zamanı olsa da şimdi yaptığınız eylemlerin sonuçlarını bereketini bolluğunu önümüzdeki sene Mayıs'tan itibaren alacağınızı düşünerek yapmanız gerekenlere cesaretle atılın ama sağlam kararlarla hareket etmeyi ihmal etmeyin.



AKREP: Bu tutulma sizlerin ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. Bu tutulma mevsiminde ilişkiler ile alakalı astrolojik evleriniz yoğun etkiler altında. İlişkiler alanınızın yönetici gezegeni Venüs şu sıralar gökyüzünde pek de mutlu olmadığı Akrep burcunda yani burcunuzda geçişini sürdürüyor ve Güneş ile bu tutulmada yakın bir kavuşum yapıyor. Bu sebeple, ilişkiler sizler için bu dönemde bir Gladyatör Arenası haline dönüşebilir. İlişkide evlilikte iş birliklerinde karşınızdaki kişiden güven bulmak isteyeceksiniz ve ilişkinizde güvende olma ihtiyacı içerisinde olacaksınız. Aynı şekilde partneriniz de size güven vermek durumunda, alışkanlıklarınızı ve konfor alanlarınızı bozmadan, ilişkinizde çizgilerinizi ve sınırlarınızı gözden geçirerek, karşılıklı olarak sınır çizgilerinizi gerektiği noktaya çekmenin ilişkinizi koruyacağını görebilirsiniz. Boğa ve Akrep aksı sahip olmak sonsuz sadakat kıskançlık alışkanlıkları bozmamak için düzeni ne olursa olsun devam ettirme arzusu taşır. Düzeni ve konfor alanını bozmak istemeseniz de bu tutulma mevsiminde sizi memnun ve tatmin etmeyen şeylerin ne olduğunu görmek mümkün. hatta bu konuları konuşmak ilişkinizi sağlamlaştırabilir. Dolayısıyla bu Kasım ayı içerisinde ilişkilerinizi karşılıklı kalıcılık ve güven ortamında tutmak için çaba sarf edebileceğinizi ön görebiliriz. Hukuki ve resmi sözleşmelerin yapılması, kariyer alanında sağlam işbirliklerinin hayata geçirilmesi bu dönemde olasılıklar dahilinde. Maddi anlamda kendinizi korumak isteyeceğiniz ve güven duymadıklarınızdan çıkmak isteyeceğiniz bir dönemde olduğunuza gökyüzü işaret ediyor.



YAY: Bu tutulma sizlerin çalışma ve sağlık alanınızda gerçekleşiyor. Bu tutulma döneminde iş yerinde, çalışma koşullarınız içerisinde, çalışma arkadaşlarınızla kurduğunuz ilişkide hizmetliler veya patronlar ile aranızda kurduğunuz iletişimde karşılıklı güven duygusu önem kazanıyor ve iş yerinde güvende olma arzusu ön plana çıkıyor. Sizler bu dönemde çalışma ortamınızda sahip olduğunuz güven ve konfor duygusuna sırtınızı dayamak isteyebilirsiniz, iş alanındaki arkadaşlıklardan destek bulmak, birbirinize pratik fikirler ve yardımlar sunmak bu tutulma esnasında sahip olmaktan hoşlanacağınız tutum ve davranışlardan olabilir. Bunu elde etmek için sakin ve istikrarlı bir tutumla hareket etmek gerekir. Bu tutulmaya kavuşum yapan Menkar ve Almach adlı sabit yıldızlar hem tembelliği ve vurdumduymazlığı hem de pasif-agresif Öfkeyi sembolize ediyor, dolayısı ile bu dönemde siz de günlük hayatınızda veya iş hayatınız çerçevesinde biraz daha kendinizi bırakmış daha az önemseyen bir tutum benimsemiş olabilirsiniz veya düşüncelerde iş hayatı sağlık konuları ve günlük hayat işlerinize dair stres kaygı ve endişe taşıyor olabilirsiniz. Ruh ve beden sağlığı alanında gerçekleşen bu mevsimin son tutulması sizlere kendinize iyi bakmanız gerekliliğini hatırlatmalı. Bedeninizi korumalıdır, özellikle boyun boğaz ense beslenme ve sırt bölgeniz etkilenebilir. Psikolojik anlamda destek almak konusundan bunu gerekli görüyorsanız ihmal etmemelisiniz.



OĞLAK: Bu tutulma sizlerin aşk hayatınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Boğa burcundaki ay tutulması sizlerin aşk ve romantizm alanında gerçekleşeceği için aşkta ve ilişkilerde bu dönemde kendinizi daha mutlu güvende hissedebileceğiniz sağlam ilişkiler kurmak adına daha gerçekçi davranabileceğiniz etkileri hayatınıza yansıtacaktır. Bu dönemde sağlam ilişkiler kurmak isteyeceksiniz birbirinize daha fazla değer vermek aşk hayatında hem de tensel konularda mutlulukla ilgili temalarda birbirinize güven duymak sizler için önemli olacak. Bu dönemde ilişki kalıplarınızı daha net görebilir ve aşk yaşamındaki ihtiyaçlarınızı daha derinden keşfedebilirsiniz ve karşınızdaki kişinin bu kriterlere uyup uymadığı ile ilgili bir sorgulama yapabilirsiniz. Hayattan keyif almak sizi mutlu edecek konulara yönelmek üzere bu tutulma sizlere enerji verebilir.Hobileriniz ile daha fazla İlgilenebilir yaratıcı yeteneklerinizi geliştirmek üzere adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda çocukları olan sevgili oğlaklar Bu dönemde onlarında yetenek ve becerilerini daha iyi kullanabilmeleri ve geliştirmeleri için onlara destek olabilirler. Yatırımların risk içermeyen geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyebileceğiniz biçimde ele alınması önem kazanıyor. Kendinizi maddi konularda daha güvende tutmak için çaba sarf etmelisiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn bu tutulmaya zorlayıcı bir açı yaptığı için hem maddi konularda hem aşk hayatında hem de sosyal yaşamınızda kurduğunuz ilişkilerde daha gerçekçi davranabilecek aklınıza uymayan ideallerinizle pekişmeyen durum ve kişileri duygusal olarak hayatınızda tutmaktan vazgeçebilirsiniz.


KOVA: Bu tutulma sizlerin ev ve aile alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde enerjiniz daha fazla evinize özel yaşamınıza yönelik olacaktır. ev içerisinde Ailenizde kuracağınız iletişimde bu dönemde daha dikkatli ilerlemek akıllıca olacaktır. hepimizin daha tartışmacı ve stresli günler içerisinde olabileceğimizi göz önünde bulundurursak herkesin daha kolay tepki verebileceğini düşünebiliriz. Bu sebeple tartışmaları ve kavgaları başlatanın siz olmadığınıza emin olun. iğer taraftan Mars İkizler burcunda geri giderken Elbette haberleşme ulaşım internet teknolojileri iletişim ve haberleşme araçları başımıza sıkıntılar açabilir. Bu sebeple, bilgisayarlar cep telefonları araçlar internet sistemleri ile ilgili arazları sorun çıkarmaya yatkın durumlar işimden ele almakta fayda var. bu dönemde taşınmak kiralamak tamirat ve tadilat yapmak yorgunluklara işlerin uzamasına sebep olabilir ve sizleri gerektiğinden daha fazla enerji sarf etmeye mecbur bırakabilir. Dolayısıyla, bu tür önemli işleri 14 Ocak'tan sonraya bırakmak avantajınız da olabilir. hem kendi işini yapan hem de bir iş yerinde çalışan sevgili kovalar bu dönemde görecekler ki yapılması gereken çok daha fazla iş proje yazma çizme ve kendini ifade etme konusu ön planda olacak. eksiklikleri ve hataları atamadığımız konuları bu dönemde tekrar gözden geçirebilir yarım kalan işleri bitirebilirsiniz. alternatif yollar denemek ve seçenekleri değerlendirmek bu dönemde hepimizin önündeki Ana tema olacak Ve sizler için Aslında bu Mars ikizler geçişi bu alternatif Yolları iyi değerlendirmek için önemli bir avantaj sunuyor değerlendirmenizi dilerim.


BALIK: Mars gibi bizi harekete geçiren enerjiyi ve dinamizmi sembolize eden bir gezegenin iletişimi sembolize eden bir burçta yer alması ve hatta sizin iletişim alanınızda bu geçişi yapacak olması sizi bu dönemde oldukça yoğun bir iletişimin konuşma yazışma trafikte kalma yolculuk yapma potansiyelinizin oldukça artış göstereceğine işaret ediyor. Bol bol geziler kısa mesafeli seyahatler yapabilirsiniz, yollarda geçireceğiniz vakit de artış olabilir Elbette Mars aynı zamanda trafik alanında sıkıntılara yol açabileceği için araba kullanırken yolculuklarda ve trafikte azami dikkatli hareket etmenizi tavsiye ederim. Bu alan ayrıca kardeşleri yakın akrabaları komşuları mahalle arkadaşlarını yakın çevre ilişkilerini sembolize eden astrolojik ev olduğu için bu Mars geçişinde yakın çevrenizde kuracağınız ilişkiler elbette volüm olarak artacaktır. Tartışmacı ve münakaşa içeren bir enerji olacağı için sohbetlerin elektriklenmesine tartışma ortamı yaratılmasına izin vermemek gerekir. Bu dönemde ayrıca taşınmak yer değiştirmek hatta şehir değiştirmek isteyen bazı Balıklar da olacaktır. Ama gerçek anlamda taşınma eylemini 14 Ocak’tan sonraya bırakmak sizleri birçok yorucu angarya yüklenmekten koruyabilir. Eğitsel konuların, zihinsel işlerin, satış pazarlama konularının, akademik çalışmaların ve her türlü projenin oldukça yoğun bir şekilde üzerinize bolca olacağı bu dönemde aslında zihninizi daha esnek alternatiflere açık ve bilgi aktarımı bakımından daha zengin bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu bakımdan gökyüzü size avantaj sağlıyor geçmişten gelen yarım kalmış bitmemiş tüm işlerin bu dönemde ele alınıp halledilmesi de oldukça mümkün. Gitmek isteyip de gidemediğiniz, görmek isteyip de göremediğiniz her ne durum kişi mekan varsa varsa etrafımda bunları gerçekleştirebilirsiniz. İletişim kurma tarzınızı gözden geçirebileceğiniz ve sözlerin etkisini bir daha keşfedeceğiniz bir dönemdesiniz. Araç gereç bilgisayar ve cep telefonlarının özenle kullanılması akıllıca olacaktır.


NAZ BAYATLI




102 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page