top of page

BOĞA BURCUNDA YENİAY


TARİH: 19 MAYIS 2023- DERECE: 28 BOĞA -SAAT: 18:54

BEREKETLİ BAŞLANGIÇLAR


Bu yeniay şans ve fırsatlar yıldızının da Boğa burcuna geçtiği bu dönemde oldukça bereketli ve somut adımlar atabileceğimiz başlangıçlara işaret ediyor.

Gökyüzünde su ve toprak enerjilerinin hakim olduğu bu yeniay zamanında, gezegenlerin de çoğunun birbirine sekstil açı ve üçgen açı yapıyor olması sebebiyle destekleyici ve olumlu etkiler yansıtıyor.

Boğa’nın sembolize ettiği maddi konuların, kalıcı sağlam adımların, konfor duygusunun ön plana çıkağı bu 15 günlük süreçte, yemeye içmeye ve keyifleri yaşamaya odaklanacağız. Baharın tüm renkleri dokusu ve kokusuyla hissedileceği bu yeniay bizler için refahın ve ferahlığın simgesi olsun.

Yeniay zamanı, Jüpiter de Boğa burcunda geçişine başlamış olduğu için bolluk bereket ve yeni fırsatların hayatımızda yerini alacağı ve buna yönelik plan ve projelere odaklanacağımız aşikar. Toprak arsa ve emlak alanında yatırımlarımız artabilir, paramızı kalıcı ve sağlam araçlara yönlendireceğiz, uzun vadeli planlara yönelerek kendimizi sağlama alacağız.


AY MENZİLLERİNDE 5. MENZİLE DENK GELEN 28 DERECE BOĞA AL HECKA YILDIZ KÜMESİNDE YER ALAN BÖLGEDEDİR. Boğa’nın Güney tarafındaki Boynuzuna işaret eder. Boynuz atmayı ve yere devirmeyi imgeleten bu yıldız aynı zamanda Güçle oyun oynama der. Boğa’yı boynuzundan tutup yakalamayı temsil eder. Güç kazanmayı sembolize eder. Zor durumlarla başa çıkmayı bunu yaparken gerekiyorsa güç kullanmayı anlatır. Boynuz atmaya hazırlanan öfkeli Boğayı sakinleştirmek ve sabırla davranmak anlamındadır. Size baskı kuran konuların zayıf noktasını tespit edip onu yenmem için strateji kurmayı anlatır. Eğitimler ve bilgi edinme bakımından iyidir. Sosyal yaşamın çok hareketli temposundan kaçınabilirsiniz. Bu bana hep İspanya’da yapılan Boğa festivalini hatırlatıyor. Sokaklara salınan Boğa’ların önünden dar sokaklarda koşturan insanları imgeliyorum.


Yeniay esnasında gökyüzünde yer alan önemli açılar:

Mars Neptün üçgeni; İnançlar idealler ve spiritüel konuların ilgi alanımızda olacağı bir zaman. Sanat ve romantizmin ruhumuzu etkileyeceği müzik şiir sinema ve dansın bize iyi geleceği günlerde olacağız. Ruhu iyileştirmek için ne varsa size iyi gelen yapın.

Yeniaya NEPTÜN sekstil açı yapıyor. Yumuşak ve huzurlu etkiler, sakinleşmek sabırlı olmak ve konfor alanınızda rahat etmek keyif sürmek için size destek olacaktır.

Satürn Merkür sekstili: MERKÜR retro artık sona erdi. İş ticaret seyahatler sözleşmeler ve eğitsel tüm işler için oldukça destekleyici olacak. Sözel ve yazınsal işler için işe yarar bir açı.


JÜPİTER PLÜTON KARESİ: Bu açı kalıbı önemli bir dönemin kapılarını açıyor. Ekonomik ve sosyolojik olarak değişim fırsatlarını yaratmak ve kalıpların kırılması için çaba göstereceğimiz kolektif bir girişe işaret ediyor. İnanç sistemlerimiz sarsılabilir. İnandıklarımızla test edilebiliriz. Dar görüşlülükle ve bizi kısıtlayan kalıplarla mücadele edeceğiz. Ahlaklı ve etik davranmak önem kazanıyor. Servet ve kazanç artırmak için iyi ancak bunu yaparken aşırı hırslara kapılmak iyi olmaz. Aç gözlülük ve aşırı kazanma tutkusu ile davranmak zarar getirir. Ayağını yorganına göre uzatmak ve sağlam bir maddi vizyonla hareket etmek şart gözüküyor.


BURÇLARA GÖRE YENİAY ETKİLERİ:


KOÇ: Bu yeniay sizlerin maddi alanınızda gerçekleşiyor. ŞANS VE FIRSATLAR YILDIZI JÜPİTER de bu alanda geçiş yapmaya başladığı bu bereketi bol dönemde kazançlarınızın artacağı bir dönemdesiniz. Kazançlarınızı artıracağınız ve yatırımlar yaparak büyüyeceğiniz adımlar atabileceksiniz. Ev arsa veya diğer yatırım araçlarına yatırım yapabilirsiniz. Ailenize ve sevdiklerinize yardım etmek ve destek olmak için yapabilecekleriniz olacaktır. Spiritüel tarafınız güçleniyor ve ruh ve beden bütünlüğünüzü koruyacaksınız. Önümüzdeki günlerde yaratıcı yanınız canlanacak ve enerji dolu hissedeceksiniz.


BOĞA: Bu yeniay burcunuzda gerçekleşiyor. Hayat hedeflerinizde ve gelecek planlarınızda yenilikler ve yeni adımlar atabileceğiniz bir 15 güne giriş yapmaktasınız. ŞANS VE FIRSATLAR YILDIZI JÜPİTER de burcunuza geçiş yapmasıyla birlikte bir yıl boyunca bu şanslı etkileri alacağınız bir dönemde olacaksınız. Yılın geri kalanında hem maddi konularda, hem sosyal yaşam da büyüyüp gelişeceğiniz aşikar. Sağlam ve somut adamlarla geleceğe bakacağınız ve hayatınıza yenilikler katacağınızı söyleyebiliriz. Sağlık güzellik kazanacağınız, yaşam konforunuzu artıracağınız, ilişkiler ve maddi alanda güçleneceğiniz görülüyor.


İKİZLER: Bu yeniay ruh ve beden bütünlüğü alanınızda gerçekleşiyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür’ün de düze dönmesi sebebiyle işlerinize kaldığınız yerden ileri vitesle ilerlemeye başlayabilirsiniz. Ruhunuza iyi gelecek ve bedeninizi koruyacak kararlar alıp eyleme geçeceğiniz sağlığınızı bütünleyeceğiniz bir dönemdesiniz. ŞANS VE FIRSATLAR YILDIZI JÜPİTER de bu alana geçiş yapması sebebiyle, iç dünyanızı zenginleştirmek, kendi alanınızı yaratıp o alanda mutlu olmak için çaba sarf edeceğinizi görüyorum. Zihinsel projelere el atıp, ilham dolu olacağınız, kolektife hizmete ve yaratıcı çalışmalara yöneleceğiniz aşikar. Uzun yolculuklar yapmak size maddi manevi rahatlama getirecek alanlara gitmek üzere kararlar alabilirsiniz.


YENGEÇ: Bu yeniay sosyal alanınızda gerçekleşiyor. Topluluklarla, arkadaşlarla ve sosyal çevrenizle çok daha fazla iletişim içinde olup bir arada etkinlikler düzenleyip gelecek projelerine karar vereceğiniz bir 15 gün var önünüzde. ŞANS VE FIRSATLAR YILDIZI JÜPİTER de bu alana geçiş yaptığı için sosyal yaşamınız canlanıyor, yeni insanlarla tanışabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir ve size yeni ufuklar açacak organizasyonlara dahil olabilirsiniz. Gruplar, dernekler, ekip veya klupler içine dahil olabilir ve bu tip alanlardan şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Kültürel faaliyetleriniz artacaktır. Gelecekle ilgili mutlu edici ,sizi heyecanlı beklentilere taşıyacak kararlar alabileceğiniz görülmekte.


ASLAN: Bu yeniay sizlerin kariyer alanınızda gerçekleşecek. İş ve kariyer konularında sağlam ve somut başlangıçlar yapmak adına size güç verecek 15 günlük bir döneme giriyorsunuz. Bu alana ayrıca ŞANS VE FIRSATLAR YILDIZI JÜPİTER de geçiş yaptığı için mesleki konularda size yeni fırsatlar getireceğini söyleyebiliriz. İsteyenler iş değiştirebilir, yeni bir mesleki atılım yapabilir, terfi edebilir, iş kurabilir veya iş hayatında prestij kazanacağı gelişmeler deneyimleyebilir. Anne Baba ilişkileri, annelik veya ebeveynlik görevlerinizi sevgiyle yerine getirmek üzere motive olacaksınız. Ruh ve beden bütünlüğünüzü ele almalı ve sağlığınızı koruyacak önlemleri almalısınız. Kolektife hizmet etmenin yollarını bulacak, yaratıcı projelerin startını verecek ve spiritüel konulara eğilebileceksiniz. Bu dönemde bazı Aslanlar platonik veya uzaktan yaşadıkları bir flört veya ilişki ihtimali içinde olabilirler.


BAŞAK: Bu yeniay sizlerin uzakları akademik çalışmaları ve resmi işleri sembolize eden alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde yazarak konuşarak anlatarak bilgi aktararak ve eğitsel işlerde daha aktif olacağınız görülmekte. Akademik alanda, sınavlar ve eğitimle ilgili konularda somut ve sağlam ilerleme şansınız var. Resmi işlerinizi halletmek için devlet dairelerinde veya hukuki süreçlerle uğraşabilirsiniz. Uzun yolculuklar yapmak, yabancılarla iletişim kurmak veya şehir dışı seyahatler yapmak için oldukça elverişli bir dönemdesiniz. Bu alana ayrıca ŞANS VE FIRSATLAR YILDIZI JÜPİTER de geçiş yaptığı için hayata bakış açınızı değiştirebileceğiniz veya yeni bir kültüre ve yaşam felsefesine uyum sağlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Hak hukuk aramak için harekete geçebilirsiniz. Sosyal yaşamınızın arkadaşlarla ilişkilerin ve topluluklarla beraber yapacağınız etkinliklerin artış göstereceği, yeni bir gelecek planı ve projesi ile yeni umutlara doğru yelken açacağınız bir döneme giriş yapmaktasınız.


TERAZİ: Bu yeniay sizlerin finansal alanınızda gerçekleşecek. Maddi konularda, yatırım ve ticari atılımlarda şans elde edeceğiniz bir döneme giriş yapmaktasınız. Boğa burcunun kalıcı uzun vadeli somut ve sağlam olmaya yönelik niteliklerini kazanç ve birikimlerinizi sembolize eden alanda sizleri destekliyor olacak. Bu alana ayrıca ŞANS VE FIRSATLAR YILDIZI JÜPİTER de geçiş yaptığı için kazançlarınızı artıracak gelişmeler ve fırsatlar elde edeceksiniz. Kendinize ticari bir işletme kurabilir, ş ortaklığı yapabilir veya birikimlerinizi uzu vadeli yatırımlarda değerlendirebilirsiniz. İş ve kariyer alanınızda kendinizi daha çok güvende hissedebileceğiniz sağlam gelişmeler olabilir ve yerinizi sağlamlaştıracak adımlar atabilirsiniz.


AKREP: Bu yeniay sizlerin evlilik ve iş ortaklıkları alanınızda yer alıyor. Evlenmek, yuva kurmak, iş ortaklığı yapmak veya hukuki süreçlerinizde pozitif gelişmeler elde etmek adına somut adımlar atabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu alana ayrıca ŞANS VE FIRSATLAR YILDIZI JÜPİTER de geçiş yaptığı için ilişkiler konusunda oldukça şanslı ve bereketli bir zamana giriş yapmaktasınız. Evli Akrepler ilişkilerinde daha güvende ve refah olmak konusunda rahat hissedecekler. Bekar Akrepler uzun vadeli ilişkiler kurmak bakımında yeni fırsatlar elde edecekler. Yurt dışı seyahatleri, hukuki ve resmi süreçler ve akademik çalışmalarda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Basın yayın sosyal medya ve baskılı malzemeler konularında atılımlar yapabilir, fikir ve görüşlerinizi daha fazla paylaşmak ve yaymak adına şanslı olabileceksiniz. Kampanyalar tanıtım ve promosyonlar yapabilir, eğitsel konularda başarı elde edebilirsiniz.


YAY: Bu yeniay sizlerin iş ve çalışma alanınızda gerçekleşiyor. Boğa burcunun sembolize ettiği sağlam somut kalıcı nitelikleri iş alanınıza yansıyacaktır. Çalışma hayatı dinamiklerinizin daha rahat konforlu ve güvenli bir konuma gelmesi bakımından bu yeniay sizlere destek olacak. Bu alana ayrıca ŞANS VE FIRSATLAR YILDIZI JÜPİTER de geçiş yaptığı için mesleki konularda yeni fırsatlara yelken açacağınızı söyleyebiliriz. Aynı zamanda işle ilgili yeteneklerinizi geliştirebilir, yeteneklerinizi ortaya dökebileceğiniz şanslı fırsatlar elde edebilirsiniz. İş bulmak iş aramak ve iş kurmak için güzel bir döneme giriş yapmaktasınız. Bunun yanı sıra, sağlık konularında kendinize daha fazla özen gösterip bakım yapmak için istekli olacaksınız. Evcil hayvan sahibi olabilirsiniz. Ruh ve beden bütünlüğü konusunda pozitif bir döneme giriş yapmaktasınız.


OĞLAK: Bu yeniay sizlerin aşk romantizm yaratıcılık ve hobiler alanınızda gerçekleşiyor. Yeni bir aşk bulmak, flört etmek, çekici hissetmek, romantizm yaşamak için bu dönemde oldukça şanslı olacağınız aşikar yeniayla birlikte Bu alana ayrıca ŞANS VE FIRSATLAR YILDIZI JÜPİTER de geçiş yaptığı için aşk ve flört işlerinde bu dönemde en şanslı birkaç burçtan birisiniz. İlişkilerin daha sağlam kalıcı ve uzun vadeli olması için güçlü bir adım atabilirsiniz. Yaratıcı yanınızı rahatça açığa çıkarabileceğiniz, umutlarınızın artacağı ve sosyal yaşamınızın oldukça canlanacağı bir dönemdesiniz. İlişkiler alanınızdan geçmekte olan VENÜS VE MARS sayesinde de ikili ilişkilerin yumuşayacağı güven ve şefkat bakımından size olumlu yansıyacağı aşikar. Bu dönemde yeni hobiler edinebilir, var olan hobileri işe dönüştürmek için adım atabilirsiniz. Hayatın zevklerine keyiflerine tatlarına ve eğlenceli zamanlarına daha fazla eğileceğiniz ve yaşamdan neşe bulacağınız güzel bir zamandasınız.


KOVA: Bu yeniay sizlerin ev aile ve yerleşim alanınızda gerçekleşiyor. Ailenizle ve özel hayatınızla ilgili bereketli gelişmeler elde edebileceğiniz bir yeniay sürecine giriyorsunuz. Ev almak taşınmak yerleşmek kiralamak arsa vb gibi uzun vadeli yatırımlara adım atmak üzere verimli bir dönemdesiniz. Bu alana ayrıca ŞANS VE FIRSATLAR YILDIZI JÜPİTER de geçiş yaptığı için evlenebilir, yuva kurabilir, çocuk sahibi olabilir ve anne babanızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Evden çalışmak veya kendi işinizi kurmak adına girişimde bulunabilirsiniz. Maddi anlamda ve mesleki konularda şanslarınızın artabileceği bir zaman ve yeteneklerinizi kullanarak kazanç elde etmek açısından fırsatlar elde edebilirsiniz. Bazı Kovalar bu yeniay etkisiyle ve Jüpiter Boğa geçişiyle yer değiştirmek şehir/ülke değiştirmek, ev veya arsa almak konusunda olumlu etkiler altındalar.


BALIK: Bu yeniay sizlerin iletişim alanınızda gerçekleşiyor. Zihinsel konuların, eğitimlerin, kursların ve her türlü satış pazarlama ve reklam işlerinin kolay ilerleyeceği ve sizlere bu konularda şans ve fırsatların gelebileceği bir dönemdesiniz. Bu alana ayrıca ŞANS VE FIRSATLAR YILDIZI JÜPİTER de geçiş yaptığı için kardeşler yakın çevre dostları ve komşularla ilişkilerin ve iletişimin daha pozitif ilerleyeceği günlere giriş yapıyorsunuz. Yolculuklar seyahatler kültür gezileri ve bilgi paylaşımı alanında bereketli ve verimli bir zaman olacaktır. Bazı Balıklar taşınabilir yer değiştirebilir şehir dışına yerleşmek için harekete geçebilir. Araç arabalar cep telefonları ve bilgisayarlar almak ve yenilemek için güzel bir dönemdesiniz. Artık Merkür de Retro hareketini bitirmiş olduğu için oldukça rahat ve akışta hareket edebilirsiniz. Bu dönemde VENÜS VE MARS ta aşk ve neşe alanınızda yer almakta olduğu için sevdiğinizle çocuğunuzla ve hayattan keyif aldıklarınızla bir arada olacağınız ve neşe bulacağınız aşikar.


NAZ BAYATLI





135 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page