top of page

17 MART 2018 BALIK ‘TA YENİAY

SEVGİ İÇİNDE YAŞADIĞIMIZ KAOSTA KAYBOLMAMAK İÇİN SAHİP OLDUĞUMUZ VE YENİDEN BAŞLAYABİLMEK İÇİN  BİZE GÜÇ VEREN TEK IŞIKTIR.


26 derece Balık’ta saat 16:00 civarında yer alacak bu yeniay , başlangıçlardan çok aslında bitişleri temsil ediyor. Tam bitmeyen ama bitirilmek zorunda kalınmış ve zoraki bir ileri adım atmak adına kalkıştığımız başlangıçlara benzetebiliriz.


Bu Yeniay Balık burcunun son dekanında yer alıyor ve Mars yönetimindedir. Mars’ta bu yeniayda 29 derecede yani Yay burcunun son derecesinde yer alacak.  KAPANIŞLARIN ARİFESİNDEYİZ.

1 ay sonra Koç burcundaki yeniayın getireceği daha cesur hareketli ve başına buyruk bir öne atılışın öncesinde henüz gönülsüz cılız hafif sızlamalı kalp sıyrıklı başlangıçlar yapmaya niyetleneceğiz. Ve bu dekanda bir sonraki döngünün başlaması için içimizde sabırsızlık hissederiz.


Bu yeniayı Don Kişot’un bir sonraki macerası için enerji topladığı ve hayali aşkı Dulcenea ‘yı nasıl mutlu edeceğinin hayalini kurduğu bir döneme benzetiyorum.  Bazılarımız hayallerin geri tepmesinden veya geri adım atmaktan veya kendimizden ruhumuzdan fedakarlık etmekten bıkkın, doğrularımızın farkında ve bundan ödün vermek istemeyen bir ruh halindeyiz,  ideallerimiz ve manevi yanımızla kendimizi güçlendirecek ve akışa bırakacak kadar kabul yolunda olacağız. Diğer yandan,  hala aşka aşık ve aşk uğruna kanamaya razı olanlar sıyrıklarına rağmen ödün vermeye hazır olabilirler.  Bu dekan bir kalbinin arzusu uğruna bir bedel ödenmesi gerekliliğinin farkında olmak demektir.


Bu yeniay ya kabule geç , ya bırak ve terket enerjisi bana göre. Bu dekan materyal konularla alakalı değildir, tam tersine parayla elde edilmeyecek manevi ve sevgi ile alakalı değerlerle ilgilidir. Hiçbir değiş tokuşla alışverişle veya zenginlikle elde edemeyeceğimiz şeylerin olduğunu fark etmekle alakalıdır. Mutlu bir sonu hayal etmek ister insan kalbimizin en mutlu olduğu konuyu bulmak zamanıdır. Mükemmel aşkın hayaliyle yollara düşmeden önce, eski yaraları sarmak gerekir belki de…


Naz Bayatlı




8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page