top of page

GÜNEŞ TUTULMASI KOÇ BURCUNDA



YENİDEN BAŞLAMA FIRSATI


BU DEFA DOĞRU YOLDA İLERLEMELİ


19 DERECEDE 8 NİSAN 2024 SAAT: 21:20


BÜYÜK KUZEY AMERİKA TUTULMASI adı verilen bu TOTAL/Tam Güneş Tutulması bizim saatimizle 8 Nisan gecesi 21:20  de gerçekleşiyor. Yaklaşık 4 dk gibi uzun bir zaman sürecek olan bu tutulma Pasifik Okyanusundan başlayarak, sırasıyla Meksika, Texas, Maine, Canada, Newfoundland hattında ilerleyecek ve iz düşümü geniş bir alana yayılacak. Bu tutulma konusunda bir çok ezoterik ve astrolojik kaynak  uzun zamandır gördüğümüz en güçlü tutulma olduğunda hem fikirler.


Bildiğiniz gibi her Güneş tutulması oldukça güçlü bir yeniay etkisi taşır. Kiron ile kavuşumda, Merkür Retro harekette ve Koç burcunun yücelim derecesi olan 19 derecede meydana geliyor ve ay düğümlerinin kuzey tarafında yer alıyor. Tüm bu özellikleri ile düşünürsek bu tutulma çok ilginç başlangıçlara hayat verecek.


Öncelikle Kiron kendi kendimize açtığımız yaraların iyileşebilmesi için veya başkaları tarafından açılan yaralardan kurtulmak için bizlerin ruhsal fiziki veya materyal anlamda şifa bulmaya ihtiyaç duyduğumuza işaret eder. Dolayısıyla bu tutulma bizlere geçmişi tekrar yaşatan ama bu defa kendimiz için doğru olanı yapabileceğimiz bir başlangıç yapma imkanı sunuyor. Geçmişteki ile aynı şekilde davranırsak aynı yerden yara alabiliriz bunu da unutmamak gerekir. Geçmişle yüzleşmeli ve cesaretle hataların yaraların kırgınlıkların ve acıların çözümlemesini yapmalıyız. Ne de olsa Koç fırtınanın gözüne cesaretle bakabilmeyi bilen bir burçtur. Kiron da Koç burcunda olduğu için öfke telaş düşünmeden hareket etmek bencillik ve sadece kendini düşünmekten kaynaklı sorunlar varsa bunların rektifiye edilmesi için bu tutulma bize yeniden bir başlangıç fırsatı sunuyor.


Kendi ihtiyaçlarımızı göz önüne almanın önceliklerimizi belirlemenin, bizi istediğimiz özgürlüğe taşıyacak , bireysel kararlarımızı uygulayabileceğimiz ortamlara kavuşturacak adımların atılması için harekete geçelim. Koç enerjisini yabana atmayalım geçmişe takılmayan hep ileri bakan Koç burcu dilerim bize yeni bir enerji ve motivasyon katsın.


Bir KOÇ burcu kişisi olarak, cesareti toplayıp adımı atalım ve uzun süredir planladığımız o yolculuğa çıkalım derim. İster cidden seyahat olsun ister ruhsal ister içe dönüş yolculuğu ister göç eden kuşlar misali dökülelim yollara, gitmek istediğiniz o yol her neyse önünüzde açık olsun.

 


BURÇLARA GÖRE GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ


YÜKSELEN BURCUNUZU ÖNCE OKUYUNUZ.


2023 NİSAN’DAN BAŞLAYIP YIL SONUNA KADAR SÜRECEK OLAN KOÇ-TERAZİ TUTULMASI TEMALARIDIR. BİZİ GELECEĞE TAŞIYACAK KONULARA İŞARET EDEN BİR TUTULMADIR.

 

KOÇ: ROTA YENİDEN OLUŞTURULUYOR.

Sevgili Koçlar bu tutulma mevsimi sizler için ne kadar önemli farkındasınızdır. İlişkileri, aşkı, ortak paylaşımları, evliliği sizler için mercek altına koyan bu dönemde aşkı bağlılığı bu anlamda neye gerçekten ihtiyaç duyduğunuzu sorguluyorsunuz. Kendinize dürüst olmak gibisi yoktur. Bunu başarabileceğiniz bu tutulma döneminde fark ettikleriniz farkındalık yakaladıklarınız ve duygularınız sizleri artık geri dönüşü olmayan bir yeni sayfa açmaya yöneltiyor. Eskimiş olanları gerçekten eskimiş olarak hissedeceksiniz. Eskilerin yükünü taşımak istemeyecek hafiflemek eteklerdeki taşları dökmek ağırlıklardan kurtulmak isteyeceksiniz. Size en yakın olanların kim olduğunu kalbinize soracaksınız ve bundan bir çıkarım yapacaksınız. Sizin olan sizde kalır, olmayana elveda demenin vaktidir. Yeni yollar deneyeceğiniz taze başlangıç adımları atacağınız ruhen ve bedenen kendinizi yenileyebileceğiniz bir zamandasınız. Baştan aşağı sağlığınızı daha iyi korumak bedene önem vermek ve görünümünüzü iyileştirmek için bir şeyler yapabilirsiniz. Merkür burcunuzda geri harekette bulunduğu için bir takım eski arazlar tekrar baş gösterebilir. Baş ve yüz bölgesinin sağlığına önem vermelisiniz. El atılacak bir durum varsa 27 Nisan’dan sonra adım atmakta yarar var. Yaratıcılığınızı kimlik duygunuzu kim olduğunuzu vurgulayacağınız ve gerek iş hayatınızda, gerek ilişkilerde ve gelecek projelerinizde yönünüzü rotanızı yeniden belirleyeceğiniz bir tutulma dönemindesiniz.

 

BOĞA: RUHUNA KULAK VER BEDENİ KORU

Sevgili Boğalar, kendinizi dinleyin bedeninize kulak verin ruhunuzu ihmal etmeyin. Bu tutulma dönemi böyle bir zaman. Kendinizi zorlamanın bir alemi yok. Ruh ve beden bütünlüğünüzü ön plana çıkaran etkiler altındasınız. Streslerinizi iyi yönetmeli iş alanında ve günlük yaşamınızda size artık faydası olmayan kalıpları bir kenara bırakıp kendinizi düşünmelisiniz. Bu yıl iş ve çalışma alanınız gözle görülür değişimlere açık olacak. Çalışma saatleriniz çalışma alanınız kimlerle çalıştığınız veya iş hedeflerinize neyi dahil edip elimine ettiğinizle ilgili değişimler yaptığınızı gözlemleyeceksiniz. Beslenme biçimi egzersiz vb konularında yenilikler yapabilirsiniz. Uzun yolculuklar yapmak kolektife hizmet ve yardım etmek spiritüel ve psikolojik konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızı açığa çıkaracak terapi veya şifa yöntemleri ile ilgili uygulamalardan yardım alabilirsiniz. İçinizde doğayla bütünleşmek hay huydan uzak yaşamak biraz içe ç.ekilmek ve kafanızı dinlemekle ilgili düşünceler yer alabilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs sosyal alanınızda geçiş yapıyor ve bu dönemde arkadaşlarla topluluklarla beraber bir çok plan proje de devreye giriyor olabilir. Merkür’ün de R olduğunuz göz ardı etmeden sizi geride tutabilecek engelleri ve engebeleri iyi hesap ederek hareket etmeyi ihmal etmeyin. Bu tutulma mevsimi işten veya günlük hayat rutinlerinden kaynaklanan streslere el atmakla hem kendinize hem de bu durumdan etkilenen veya şikayetçi olabilecek yakınlarınıza bir rahat nefes alma imkanı sağlayacaktır.

 

İKİZLER: DOSTLUKLAR YİNE YENİDEN

Sevgili İkizler, bu tutulma dönemi sizin gelecek planlarınıza ışık tutacak etkiler taşıyor. Zihninizde yeni bir oyun planı oluştuğuna bahse girerim. Bu dönemde arkadaşlıklarınız ve sosyal çevreniz size destek olacaktır veya siz onlardan destek almak için daha istekli olacaksınız. Diğer yandan, toplulukları grupları ekipleri içeren projelerde başarı yakalamanız çok olası. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bu tutulma döneminde Retro harekette bulunacağı için geçmişte yarım kalmış tamamlanmamış plan proje ve fikirleri tekrar gündeme getirebileceğiniz aşikar. Aynı zamanda, bir konuda konuşup bir kenara atılmış fikir ve etkinlikler tekrar planlanmaya başlanabilir. Arkadaşlıklarınız içinde iletişime elbette bu dönemde azami dikkat göstermeli, yaralandığınız konulara derin bir bakış atabileceğiniz bu dönemde ilişkilerde ve iletişimde nasıl yaralandığınızı daha net görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Ani tepkiler gösterdiğiniz ani öfkeler çıkardığınız ve ruhta keskin bitişler yaptığınız kişiler ve arkadaşlarla ilgili bir yeniden değerlendirme yapabileceksiniz. Yaratıcı yanınızı ateşleyecek ve bireysel olarak tek başınıza da başarabileceğinizi kendinize ispatlamak isteyeceğiniz fırsatlara koşacaksınız. Gruplar içinde denge kurmak iyi bir uyum ve entegrasyon sağlamak gelecek projelerinizde başarı yakalamak için önemli bir unsur olarak öne çıkmaktadır. Güçlü bir etki bırakmak istediğiniz her konuda bu tutulma sizleri marka imzanızı atmanız için gerekli taşların döşeneceği bir yola sokmaktadır.

 

YENGEÇ: TEK HEDEFİM İLERİ GİTMEKTİR.

Sevgili Yengeçler, bu tutulma dönemi sizi diğer burçlara göre biraz daha derinden özelden ve yakından ilgilendirebilir çünkü burcunuzun yönetici gezegeni tutulma etkisi altında kalıyor. Duygusal anlamda çok daha hassas ve kırılgan hissettiğiniz bir zamanda olabilirsiniz. Bu lunasyon sizlere ev aile ve iş alanında tam saha pres uyguluyor . Üzerinizde aile ev yaşamı anne baba ve/veya ebeveynlik konularında stres hissediyor olabilirsiniz. Eve ayrı ieş ayrı ilgi göstermek enerji sarf etmek ve bir yandan da hedeflerinizin peşinden gitmek güç gelebilir. Bir çok Yengeç bu dönemde iş hayatlarını çalışma biçimlerinizi emek vakit nakit dengesini sorgulamaya başladılar. Yeteri kadar tatmin olup olmadığınızı ve emeklerinizin karşılığını alıp alamadığınızı sorguluyor olabilirsiniz. Bir yandan da hayat sizi isteseniz de istemesiniz de lider kahraman itfaiyeci ambulans şoförü aşçı hastabakıcı satış elemanı eş ortak vb rollerine sokup çıkarıyor. Bunca rolün ve görevin arasında belki de DUR demenin zamanı geldiğini görmektesiniz. Elimine etmek azaltmak delege etmek arada yumruğu masaya vurmak ve yetti gari demek gerekir. Eğer gelecekte büyük bir dalga yaratmak istiyorsanız küçük dalgaları toparlamalı aynı yöne konsantre etmeli ve doğru rüzgarın gelmesini beklemelisiniz. Bence doğru rüzgar artık geldi çıkışınızı yapacak yıldasınız. Ya şimdi ya hiç olacağını bilerek atılımınızı yapın. Evi yoluna koyun gerekiyorsa yardım alın kendinizi paralamayın çocukları sorumluluklarını almaları için serbest bırakın kendi kanatları ile uçsunlar ebeveynlere bakın ama kendinizi paralamayın tamirat tadilat işleri olabilir, 27 Nisan’dan sonra taşınacaksanız taşının satacaksanız satın vb ev hayatı değişiyor iş hayatı güçleniyor. Dengeyi bulmanız şart olacaktır.

 

ASLAN: HEYECANLAR LOADING..

Sevgili Aslanlar bu tutulma sizler için vitamin takviyesi efekti yapacak. Enerjinizi gücünüzü yaratıcılığınızı artıracak bir dönemdesiniz. İçinizde eski heyecanlar tekrar canlanabilir. Yolculuklar yapmak yabancı kültürleri keşfetmek öğrenmek iletişim kurmak sevdiğiniz konulardan konuşmak okumak anlamak ve zihninizi canlandıran seveceğiniz her konuyla ilgilenmek için enerjiniz doluyor. Gidemediğiniz yerlere gitmek eğitimler için başvurmak eksik kalan hukuki ve resmi işleri başlatmak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Elbette 27 Nisan dan sonra ilk başlangıçları yapmakta fayda olacaktır. Hayata bakışa açınızı yenileyecek sizi hedefleriniz ve amaçlarınız doğrultusunda tekrar motive edecek ve kendinize inancınızı güçlendireceğiniz bir dönemdesiniz. Ne kadar önemli bir fırsat döneminde olduğunuzun farkındasınızdır diye umuyorum. Burcunuzun yönetici gezegeni Güneş yüceldiği burçta ve yücelim derecesinde yer alıyor. Kim tutar sizi ! Bilginizi, donanımınızı yaratıcı yanınızı aktarım gücünüzü kullanın. Sosyal medya, basın yayın tanıtım ve kampanyalar ve online mecralarda sesinizi duyurmak görünmek ve fark yaratmak için atılımınızı başlatın. Hukuki ve resmi işleriniz varsa işleri yoluna koymak ve  güç kazanmak için şansınız olacak. Cesaretinizi toplayın ve hodri meydan.

 

BAŞAK: HESAP KİTAP İŞLERİ DİKKATLE ELE ALINMALI

Sevgili Başaklar, para konularının ön plana çıkacağı bir dönemdesiniz. Bu önümüzdeki süreçte ilişkileri nasıl ele aldığınızın yanı sıra para paylaşımınızı harcamalarınızı aile bütçenizi ve ticari atılımlarınızı yönetmek ve belki de yeni kararlar almak durumunda olduğunuz ve bu alanda değişimler yapmaya başladığınız bir döneme giriş yapmaktasınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bu dönemde geri harekette bulunuyor, dolayısıyla para transferleri ödemeler ticari atılımlar vergi sigorta krediler gibi konularda alacağınız kararları ve yapacağınız eylemleri etkileyebilecek bir konumda duruyor. Dikkatli hesaplı ve gözü açık davranmak şart gibi duruyor. Paranıza cüzdanınıza değerli eşyalarınıza sahip çıkın. Yatırımlarla ve para kazanma planları ile ilgili konularda en azından retro bitene kadar yani 27 Nisana kadar temkinli hareket etmelidir. Burçlar içinde en verici özverili ve fedakar burçlardan biri olmanız nedeniyle kendinizi bu dönemde fazlasıyla yardımseverlik yaparken bulabilirsiniz. Eşinize ailenize iş ortağınıza krizleri çözmek adına yardımcı olacağınız aşikar. Bireysel olarak maddi konularda özgürleşmek güç kazanmak ve ticari yeteneklerinizi sergilemek konusunda ileri adım atacağınız ve geleceğinizi maddi profilinizi güçlendirecek ve sağlama alacak bir şekilde yeniden düzenleyeceğiniz günlere giriş yapmaktasınız.

 

TERAZİ: İLİŞKİLERE BAKIŞ AÇINIZ VE İLİŞKİ ANLAYIŞINIZ DEĞİŞİYOR

Sevgili Teraziler, bu tutulma döneminde ilişkiler alanınız oldukça aktif gerçi 2023 ortalarından itibaren evlilik flört, birliktelik ve iş ortaklıkları konusunda kararlar aldığınız ve değişime uğradığınız bir süreçtesiniz. Özel ilişkilere dair gerçekten ne istediğinizi, neye gereksinim duyduğunuzu nasıl biri ile mutlu olacağınızı anlayıp, derin bir farkındalık yaşamaktasınız. Sizi bir arada tutan endir veya bir arada kalabilmek için olmazsa olmaz listeniz nedir bu konuda düşüneceksiniz. İkili ilişkilerde özveri gösteren ve dengeli davranmaya özen gösteren kişiler olduğunuz için Koç burcu gibi özgür direkt ve ne istediğini bilen ve istediğinin üzerine çekinmeden giden bir burçta gerçekleşen bu tutulma sizlerin her zamanki sakin ve diplomatik tutumunuzu biraz sarsabilir. İlişkiler alanınızda aynı zamanda Merkür R yer almakta ve Kiron ile kavuşan bu tutulma hayatınızdaki özel kişilerle iletişimi bir miktar zora sokabilir. Yanlış anlaşılmalar yer alabilir ani çıkışlar spontane kararlar öfkeli ve sabırsız tavırlar hiç size göre olmasa da tutulma bu dönemde en sakin kişilerin bile kalbine ateş düşürebilir. İlişkilerdeki eski yaralar veya halledilmemiş konular tekrar su yüzüne çıkabilir ve bu defa stresleri elimine etmek için konu masaya yatırılabilir. Evlenmek için adım atacak veya uzun süreli ilişki sürdürmek için elini taşın altına koyacak diğer yandan ilişkilere devam etmek istemeyecek ve birilerine bye bye diyecek Teraziler olacaktır. Durum bunlardan hangisi ise güç kazanmak cesaretle aldığınız kararları ileri taşımak için bu tutulma size enerji verecektir.

 

AKREP: KARİYER ALANINDA DEĞİŞİME AÇIK OLUN YENİLİKLERE İZİN VERİN

Sevgili Akrepler, kariyer evinizin yönetici gezegeni Güneş tutulma esnasında iş çalışma günlük hayat işleri alanınızda yer alıyor. Bir çok şeyin aynı anda geliştiği ve ıvır zıvır bir çok işle uğraşmak durumunda kaldığınız bir dönemde olduğunuz aşikar. Bu dönemde iş değişikliği yapmak isteyen iş yerini değiştiren çalışma ortamını yeniden düzenleyen ve yeni başlangıçlara adım atan bir çok Akrep olduğuna eminim. Günlük hayatınızı daha enerjik efektif özgür ve dilediğiniz biçimde şekillendirme fırsatı bulacağınız bir zamandasınız. İşlerinizle ilgili yeni başlangıçlar yaparken bir yandan da geçmişten gelen sorunları halletmek ve halledilmemiş yarım kalan işleri tamamlamak için Koç enerjisi size destek olacaktır. Tutulma esnasında gökyüzü çok kolay enerjiler yansıtmıyor Merkür R ve Kiron kavuşumlu bu tutulma işleri birden fazla deneme yanılma ile yoluna koyabileceğinize işaret etse de, yine de yolun sonunda bilin ki taze bir enerji vizyon ve cesaretle atılımda olacaksınız. Elbette bu aynı zamanda sağlık alanınız ve bedeninize daha iyi bakmak doğru beslenmek daha fazla egzersiz yapmak için yeni kararlar alabileceğinizi gösteriyor. Ev hayvanlarına da bakım ve özen göstermek onların da sağlık ve beslenme düzenine önem vermek gerekebilir. Yaşam alanınızı düzenleyin ferahlatın stres yaratan faktörleri elimine etmeye bakın taze başlangıçlarla gücünüze güç katın.

 

YAY: KALPLER DE TUTULUR

Sevgili Yaylar, 2023 ortalarından beridir aşk alanınızda gerçekleşen tutulmalar sonucunda aşk kapınızı çalmıştır diye düşünüyorum. Aşk alanınızda gerçekleşen bu güçlü tutulma ile her zamankinden daha fazla aşkı bulmak, aşk yaşamak romantik olmak flört etmek ilişkilerde tutku ve heyecan yaşamak için daha istekli olabilirsiniz. Kalp yaralarının daha net görüleceği bu dönemde deneyimlerden ders çıkarıp dürüst bir çaba ile geçmişe kapıyı kapayıp iyileşmeye niyet edebilirsiniz. Bunu gerçekleştirmek için bu tutulma döneminde fırsatınızın olacağı aşikar. Yeni aşklara yelken açmak için başlangıçlar yapabilirsiniz. Hiç bir Gül dikensiz olmayacağı gibi bu tutulmanın da elbette zorlayıcı tarafları var. İstediğinizi almak için fazla atılgan veya agresif davranmanız söz konusu olabilir İstiyorum hemen şimdi istiyorum modunda davranırsanız konu ne olursa olsun ilişkide yanlış anlaşılmaya veya iletişim zorluklarına neden olabilirsiniz. Merkür bu esnada R hareketine devam etmekte olduğu içine eski aşklardan haber çıkabilir veya eskiden halledilmemiş ilişki stresleri masaya yatırılmak üzere ortaya çıkabilir. Geri adım atmayın ancak sakin ve sükunetle konuları ele alın öfkelenmeden ve sabırsızlanmadan hareket ederseniz sorun çıkmayacaktır. Yaratıcı projelere harika bir ilham kaynağı olabilecek bu dönemde fikirlerinizi manifest ettirebilirsiniz. 27 Nisandan sonra ilk adımları atıp bu zamanı projelendirme dönemi olarak kullanırsanız avantajına olacaktır.

 

OĞLAK: KALENİZİN BURÇLARINI SAĞLAMLAŞTIRMA ZAMANI.

Sevgili Oğlaklar, ev ve aile alanınızda yer alan bu güçlü Güneş tutulması sizleri özel hayat alanına odaklıyor olacak. Güçlü ve zorlu bir tutulma etkisi altındayız. Siperleri sağlam tutmak bu nedenle şart olacak. Eviniz de aile hayatınızda kendinizi güvende huzurlu ve mutlu hissetmek konusuna odaklı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aileyi korumak ebeveynlerle ilgilenmek evle ve yerleşimle ilgili önemli kararlar almak bu dönemde sizi meşgul edebilir. Ev almak satmak miras işleri ile uğraşmak yatırım yapmak için finansal hesap kitap işleri ile uğraşmak, kendi işinizi kurmak veya varsa şirketinizi güçlendirmeye çabalamak bu dönemin öne çıkan temalarından olabilir. Eve ve işe ayırdığınız vakti dengelemek, zamanı iyi değerlendirmek özel hayatınıza önem vermek gerekecektir. Tutulma zamanı Merkür R olacak ve evde elbette elektrikli elektronik alet ve edavatın başa dert olabileceği zamanlardayız. İnternet ev bilgisayarı hatlar kablolar ev aletleri vb gibi teknoloji konuları sıkıntı çıkarabilir. Ev içi iletişime daha özenli yaklaşmalı ani çıkışlardan ve öfkeden uzak durulmalı. Aile içi tartışmalara olanak sağlayan ateşli Koç enerjisi dilin kemiği olmayacağına işaret ediyor. Diğer yandan, aile köklerinize, ait olduğunuzu hissettiğiniz yerlere, yuva kabul ettiğiniz alanlara ve evim güzel evim diyeceğiniz bir yere doğru yolculuk başlatmak için de bu tutulma sizlere ilham verebilir.

 

KOVA: EN GÜZEL SÖZ DAHA SÖYLENMEMİŞ OLANDIR.

Sevgili Kovalar, bu tutulma döneminde iletişim zihinsel faaliyetler ve gelecek projeleri alanınız renkleniyor ve Koç’un ateşi ile canlanıyor. Zihinsel yaratıcılığınızın, merak ve öğrenme aşkınızın artacağı bir dönemdesiniz. Yarım kalmış eğitimlere veya zihinsel işlere el atabilir ve eksikleri tamamlayabilirsiniz. Kısa geziler yolculuklar taşınma veya şehir değiştirme fikirlerini henüz gerçekleştirmemiş olanlar için bu tutulma bir başlangıç fırsatı verebilir. Elbette her ne yapacaksanız 27 Nisandan sonra asıl adımları atmakta fayda var şu sıralar zihin jimnastiği aşamasında kalabilirsiniz. Kardeşler yakın çevre ve komşularla ilişkilerin ön plana çıkacağı bu dönemde kendinizi ifade etmek isteyeceksiniz söyleyemediklerinizi dürüstçe dile getirmek için iyi bir zaman olabilir. Sizi üzen yaralayan ne varsa konuşmak ele almak ve yeni bir sayfa açmak için çaba gösterebilirsiniz. Merkür bu alanda geri harekette yer alacağı için iletişime azami dikkat etmek gerekir. Eski ilişkilerden flörtlerden arkadaşlardan haber almak mesajlaşmak ve görüşmek mümkün. Bu dönemde iletişim tarzından kızgın sözlerden öfkeden sabırsızlıktan kaynaklanan zorluklara karşı sabırlı sakin ve toleranslı davranmak bir çok stresi önleyecektir. Arabanıza araç ve gereçlerinize bilgisayar cep telefonu ve elektronik aletlerinize iyi bakın. Tamir bakım zamanı gelmişse ihmal etmeyin Merkür retro tam bu işlerin can sıkacağı alanda geri gidiyor. Bu dönemde her türlü plan proje için majör kararların alınabileceği ama hareket geçmek adına gecikme ve ertelenme gibi durumların olabileceği aşikar. Planlayın cesaret edin atılımınızı yapın ama sabır ve akılla hareket etmek en mantıklısı olacaktır.


 

BALIK: KİME VE NEYE DEĞER VERMENİZ GEREKTİĞİNİ ANLAMA ZAMANI

Sevgili Balıklar, bu tutulma sizlerin maddi kaynaklar alanınızda gerçekleşiyor. Paranızı korumak, daha iyi yatırım yapmak veya kazanç kaynaklarınızı güçlendirmek için yeni fikirlerle dolu olabilirsiniz. Bu tutulma 2023 den beri süren maddi finansal işlerin bir devamı olmakla birlikte artık daha cesur girişimci ve kararlı bir biçimde hareket etmeye hazır olduğunuzu gösteriyor. Elbette zor bir tutulma enerjisi altındayız, Kiron kavuşumlu bu tutulma maddi konularda güçsüz hissettiğiniz, yaptığınız paylaşımlardaki fedakarlıklar nedeniyle özveride bulunduğunuz maddi manevi durumlara dair size derin bir farkındalık kazandıracaktır. Koç bireysel olmayı cesareti yaratıcı yenilikçi lider fikirleri sembolize eder siz de bu tarzda kendinizi yeniden maddi anlamda inşa etmenin yollarını arayacaksınız. Merkür bu tutulma döneminde retro harekete yer aldığından maddi kararları veya girişimleri planlayın ancak 27 Nisandan sonra harekete geçmek üzere bekleyin. Biraz daha kendinizi koruyacak benlik duygunuzu güçlendirecek şekilde hareket edin. Değerinizi yansıtacağınız değer bulacağınız ve hak ettiğinizi alacağınız bir planla ilerlemek artık hakkınızdır.


NAZ BAYATLI


8 NİSAN 2024 YENİDEN BAŞLAMA FIRSATI
GÜNEŞ TUTULMASI KOÇ BURCUNDA

 

 

265 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page