top of page

GÜNEŞ TUTULMASI İKİZLER BURCUNDA

İKİZLER BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI


10 Haziran’da 19 derece İkizler’de bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Her Güneş tutulması oldukça güçlü bir yeniaydır aslında. Hayatımızda bir sayfayı kapatıp yeni bir sayfa açma zamanının geldiğine işaret eder. Bu tutulma kuzey ay düğümü tarafında olacağı için bir ayrıca her birimizin bir gelecek ütopyası var elbette. İkizler de tutulma zihinsel projeleri, eğitimleri, satış ve pazarlama işlerini, taşınmayı ve kardeş ve yakın çevreyle kurduğumuz ilişkileri sembolize eder. Bu dönemde bu konularla ilgili yeni açılımlar yapmak üzere harekete geçebiliriz veya hala plan aşamasındayızdır. Güneş ile kavuşum halinde yer alan Merkür bu dönemde Retro olmasaydı oldukça hızla projelerimiz yönünde ilerleyebileceğimize işaret edecekti ancak Retro harekette olması zihinde planladığımız birçok konunun fiziksel plana geçerken bu kadar hızla hayata geçemeyeceğine işaret ediyor. Kısıtlanmalar ve gecikmeler yaşayabileceğimizi gösteriyor. Merkür’ün Neptün ile yaptığı kare de bu durumun üstüne bir tüy daha dikiyor. Aklımız karmaşık olacaktır. Beklentilerimiz gerçekliğimizden daha fazla olabilir. Bir konuyu enine boyuna düşünmeden karar almak çok akıllıca olmaz bu durumda. Kararlarımızı eğer yüzeysel almışsak tam anlamıyla üzerinde düşünmeden eyleme geçmişsek buradaki eksiklikleri tamamlamak için çaba harcayacağız. İkizler seçenekleri bol tutmak esnek olmak ve alternatifleri değerlendirmekle ilgilidir. Karar verme zamanı gelmiştir.


BURÇLARA GÖRE İKİZLER TUTULMASI


KOÇ: Bu ay her şey sizler için iletişimle ilgili. Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz ve nasıl bir tutum benimsediğiniz önemli olacak. Zihinsel anlamda oldukça aktif olacaksınız ve eldeki işleri tamamlamak için çaba sarf edeceksiniz. Yolculuklar planlayabilirsiniz. Web siteleri eğitimler yazma anlatma işleri veya sınavlar hayatınızda ön plana çıkıyor. Komşularınızla kardeşler ve yakın akrabalarla da iletişim yoğun geçebilir. Cep telefonları, bilgisayarlar ve araçlarla ilgili yenileme tamirat vb gibi konular gerekebilir. Yedeklemelerinizi yapın ve bilgilerinizi koruyun. Merkür Neptün karesi sebebiyle dolandırıcılara karşı azami dikkat gösterin. Bilgi alışverişi yapacaksınız ve bol bol bilgi toplayacaksınız. Taşınmak ve yer değiştirmek için harekete geçeceğiniz bir dönem olabilir 24 Haziran’dan sonra bunu gerçekleştirmek daha akıllıca olacaktır.

BOĞA: Bu ay maddi konularla uğraşıyor olacaksınız. Birikimlerinizi sağlama almak harcamalarınızı ele almak ve gerçekçi bir bütçe yapmak gereği hissedebilirsiniz. Kazanç ve gelir kaynaklarınızı artırmak için eğitimler alabilir, bilgi ve becerilerinizi ortaya dökerek yeni kazanç kaynakları yaratabilirsiniz. Aile ile para paylaşımı ve kredilerin borçların ödenmesi ve alınması konusu da ön planda olabilir. Merkür Retrosu para alanınızda yer aldığı için 24 Haziran’a kadar önemli harcamaları ve alım satım işlerini bekletmek akıllıca olacaktır.

İKİZLER: Bu tutulma burcunuzda gerçekleşiyor. Dış görünümünüzü ele almak ve sağlığınızı etkileyen durumları net görmek için fırsatınız olacak. Kendinize daha fazla bakım ve özen göstermek için harekete geçmek isteyebilirsiniz. İlişkiler de bu dönemde sizler için odak noktanızda olacak. Yeni bir ilişki başlatmak için çok uygun bir zamanda değiliz ancak var olan ilişkinizde iletişiminizi güçlendirmek, yanlış anlaşılmaları önlemek ve kendinizi daha iyi ifade etmek için bir şeyler yapabilirsiniz. Eskiden gelen bir takım problemler bu dönemde yine su yüzüne çıkabilir Merkür Neptün karesi yer aldığından kendinizi ifade ederken mümkün olduğu kadar dikkatli ve açıklayıcı olarak düşüncelerinizi paylaşmakta fayda olacaktır. İlişkilerde yarım kalmış tamamlanmamış konuşmalar ele alınabilir ve seçeneklerinizi iyi değerlendirmek için rasyonel davranmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Bu tutulma sizlerin bilinçaltınızı sembolize eden alanda yer alıyor. Beden ve ruh bütünlüğünüzü ele alacağınız, yorgunluklarınızı atmak için kendinize zaman ayırmanız gereken bir dönemde olduğunuzu hissedebilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınızı değiştireceğiniz günlük yaşam temponuzu yeniden ele alacağınız bir tutulma zamanıdır. Sağlığınıza ve ruhunuza ne iyi gelecekse bunları yapmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni bir işe başlamak için görüşmeler de yapabilirsiniz ancak kesin cevap 24 Hazirandan sonra verilebilir veya elinizde imkan varsa önemli başlangıçları bu tarihten sonraya bırakmak akıllıca olacaktır.

ASLAN: Bu tutulma sizlerin sosyal alanınızda yer alıyor. Arkadaşlıkları ve topluluklarla planladığınız aktiviteleri odak noktanıza getirecek bir dönemdesiniz. Bir takım zihinsel projeleriniz olabilir ve bunu arkadaşlarla planlıyor olabilirsiniz. Eski arkadaşlarla görüşmek veya uzun süredir görmediğiniz kişilerle bir araya gelmek için birçok fırsatınız olacaktır. Yine de bu dönemde sosyal ortamlarda iletişiminize dikkat etmek akıllıca olur. Kendinizi net ifade etmek gerekir. Arkadaşlık alanından biri ile daha yakın iletişim kurmak ve karşılıklı ilgi alanlarınız hakkında sohbet etmek ve fikirler üretmek için olumlu bir dönemdesiniz. Tüm ciddi başlangıç adımlarını 24 Hazirandan sonraya bırakmak iyi bir fikir.

BAŞAK: Bu tutulma sizlerin kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde iş ve profesyonel hayat konuları ön planda olacaktır. İş alanınızda iletişimin dikkatle ele alınması gerekebilir. Çalışanlarla veya üstlerinizle iletişim kurarken kendinizi net ve anlaşılır bir biçimde ifade etmeye özen göstermelidir. İş değiştirmek isteyenleriniz bu hafta seçeneklerini değerlendirmek için harekete geçebilir. Geçmiş başvurularınız varsa bunlar hakkında haber de alabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür’ün 24 Hazirandan sonra düz harekete başlaması ile birlikte işleriniz daha akıcı bir biçimde ilerleyecektir. Önemli kararlar ile ilgili başlangıçları bu tarihten sonraya bırakmak akıllıca olacaktır. Ebeveynlerle ve aile üyeleri ile daha yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz ev ve yerleşim alanınızda yapılması gereken işlere el atarak sorunlara eğilebilirsiniz.

TERAZİ: Bu tutulma sizlerin uzaklarla yabancılarla hukuki ve resmi işlerle alakalı alanınızda yer alıyor. Yurt dışına gitmek şehir değiştirmek yabancı kültürlerle bağ kurmak eğitimler almak ve bilginizi artırmak konusunda düşünceleriniz olabilir. Seyahatler planlayabilirsiniz. Basın yayın matbaa işleri sosyal medya ve web siteleri alanında çalışmalarınız olabilir fikirlerinizi paylaşmak için güçlü olacağınız zihinsel bir dönemdesiniz. Yapacağınız başvurularınız varsa bu dönemde Merkür geri harekette olacağından gecikmelerle karşılaşabilirsiniz bu nedenle önemli adımları 24 Hazirandan sonraya bırakmak akıllıca olacaktır. Özellikle resmi kurumlarla ve hukuki alanda işleriniz olacaksa bu konuda evrakları eksiksiz tamamlamak için dikkat etmelisiniz.

AKREP: Bu tutulma sizlerin kredileri borçları ticari işleri ve aile ile para paylaşımını sembolize eden alanınızda gerçekleşiyor. Maddi konular bu dönemde odak noktanızda olacak. Yatırım yapmak birikimlerinizi değerlendirmek kredi ve borç almak için adım atmak isteyebilirsiniz. İş ortaklıkları başlatmak veya ticari sözleşmelere imza atmak için çok uygun bir zaman diliminde değiliz. Tazminat emeklilik veya müşterilerden gelen paraları istemek ve geçmişten gelen para ile ilgili konulara tekrar geri dönüş yapmak ve ele almak durumu söz konusu olabilir. Vergi sigorta ve miras işleri ile ilgili eksikleri gidermek için de uygun bir dönemdir. Merkür bu alanda Retro harekette bulunduğu için alım satım ve para transferleri kredi kartı ile ilgili konularda azami dikkat göstermek iyi olacaktır. Kısacası para ile ilgili her işinizi bu dönemde dikkatle ele almak akıllıca olacaktır. Yatırım konusunda ciddi kararlar alacaksanız 24 Hazirana kadar seçenekleri ve koşulları net bir biçimde değerlendirmeye çalışın ve sonra harekete geçin.

YAY: Bu tutulma ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları alanınızda yer alıyor. Bu dönemde sizler için ilişkiler ön plandan olacaktır. İlişkilerde iletişim kurmak birbirinizi anlamak ve zihinsel olarak birbirinizle bağ kurmak aynı idealleri ve yaşam hedeflerini paylaşmak önemli olacaktır. Geçmişten gelen ilişki problemleri varsa tekrar su yüzüne çıkabilir, geçmişte halledilememiş iletişim sorunları tekrar edebilir. Bu dönemde ilişkilerde yeni başlangıçlar yapmak için çok iyi bir zaman değil ne yazık ki. 24 Haziran’dan sonrayı bekleyip ciddi kararları bu tarihten sonra harekete geçirmek avantajlı olacaktır. Evlilik kararı almak için uygun zaman ancak bunu hayata geçirmek ve imza atmak için değil. Güzelim tutulma şu Merkür R yüzünden ne zorlayıcı oldu. Yine de sevgili Yaylar ilişkiler boyutunda oldukça burcunuza enerji katacak bir zamandasınız düşüncelerinizi hayata geçirin ilişkilerde aklınıza uygun gelen seçimleri yapın ve tutumunuzu net bir biçimde ifade edin. Kaybetmesiniz.

OĞLAK: Bu tutulma sizlerin çalışma günlük hayat ve sağlık alanınızda gerçekleşiyor. İş alanınızda oldukça yoğun ve aktif bir dönemde olmanız şaşırtıcı olmaz. Çok fazla kişiyle yazmanız konuşmanız ve iletişimde bulunmanız gerekecektir. Elbette iş başvurusu ve iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Ancak işe başlangıçları Retro bitiminde yapmak daha avantajlı olacaktır. Geçmişte tamamlayamadığınız işlere tekrar el atabilirsiniz. Gecikmeler ve ertelenmeler olabilir buna şaşmamak gerekebilir. 24 Hazirandan sonra her şey daha dinamik bir biçimde ilerleyecektir. Sağlığınıza özen göstermek gerekebilir. Yeme içme alanında size destek verecek bir rejim veya egzersiz programına başlayabilirsiniz. Ancak tabi bu çalışmaları günlük hayat ritminize uydurmak ve kişiselleştirmek isteyeceksiniz. Sürdürmek konusunda kararlı davranmaya gayret etmelisiniz. Burun kulak nefes ve eller kollara dikkat etmeli bu uzuvlara özen göstermelidir. Evcil hayvanlarınızın iyiliği ve sağlığı ile de daha fazla meşgul olabilirsiniz.

KOVA : Bu tutulma sizlerin aşk romantizm ve yaratıcı çalışmalar alanınızda yer alacak. Bu dönemde aşk hayatınız ve gönül işleriniz sizler için ön planda olabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz. Ancak Merkür’ün R olması sebebiyle karşınızdaki kişiyi iyi anlamaya değerlendirmeye ve net bir biçimde kendinizi ifade ederek iletişim kurmaya gayret ediniz. Geçmişte tamamlanmamış ilişki başlangıçlarını bu dönemde başlatmak için fırsat çıkabilir. İletişim sorunlarınız varsa bu zaman bunları konuşup netleştirmek için adım atabilirsiniz. Zihinsel yaratıcılık gerektiren işler için harika bir zaman. Yazmak anlatmak ifade etmek tasarlamak ve bilgi paylaşmak web siteleri hobilerden para kazanmak ve satış pazarlama işleri için aktif bir dönemdesiniz. Çocuklarınız varsa onların da yaratıcı yeteneklerini geliştirmek için kurslar veya hobiler belirleyebilirsiniz. Sizi mutlu eden konulara eğileceğiniz zihinsel aktivitelere başlamak için araştırma yapabilirsiniz.

BALIK: Bu dönemde ev ve aile alanına daha fazla odaklı olacaksınız. Ailenize daha fazla bakım ve özen göstermek gerekebilir. Anne baba eş ve ebeveynlerin iyiliği sağlığını korumak için daha çok çaba gösterebilirsiniz. Ev ve yerleşimle ilgili tamirat tadilat ve eksik kalan işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Ev kurmak alım satım ve kiralama konuları ön plana çıkabilir ancak Merkür de bu alanda R harekette olduğundan 24 Haziran’dan sonra harekete geçmek avantajlı olacaktır. Evden çalışmak için eğitsel ve zihinsel işler için oldukça etkili bir tutulma olacağı için evden yapacağınız her türlü zihinsel işi bu dönemde planlayabilirsiniz gerekli iletişim adımlarını atabilirsiniz ancak resmi başlangıçları daha sonraya bırakmak akıllıca olacaktır.



NAZ BAYATLI



399 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page