top of page

HAYATINIZA YENİ BİR ANLAM KATACAK HEDEFLER İÇİN HAREKETE GEÇME ZAMANI

YAY BURCUNDA YENİ AY 26 KASIM 2019

Yeniayın taze enerjisi ve Yay’ın hareket kabiliyeti, iyimserliği ve pozitif bakış açısıyla yeni başlangıçlar yapabileceğiz. Bu bize Yay enerjisini bilinçli bir biçimde kullandığımızda yapacağımız seçimler ve fikirlerle yolumuzu açacağımızı gösteriyor.


Yay gibi gezgin ruhlu hafif çılgın bohem ve entelektüel yetenekleri gelişmiş bir burçta gerçekleşecek yeniayda hepimiz biraz maceracı iyimser vurdumduymaz ve özgür davranmak isteyebiliriz. İçimizden hayatımızı özgür ve streslerden bağımsız yaşamak isterken bir yandan da bağlı olduğumuz rutinlerin farkındayız. Bu yeniaya zor açı yapan Uranüs içsel olarak gerginliklere yol açabilir, bir tarafımız hızla ve hedefe odaklı bir şekilde geleceğe uzanmak isterken bir tarafımız şartlarımızı değiştirmenin güç olduğunu düşünerek adımlarımızı geciktirebiliriz veya tam olarak nereden başlayacağımızı bilemeyebiliriz. Geçmişten gelen alışkanlıklarımızı değiştirmek veya konfor alanımızdan çıkmak istemeyebiliriz. Yeniayda İlişkiler ve para gezegeni Venüs ciddi sorumlu kariyer odaklı gerçekçi tutarlı Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu sayede hepimiz hem ilişkilerde hem kariyer konularında daha ciddi ve akılcı davranmaya başlayacağız. Yeniayda yurt dışı konuları, yabancılarla bağlar, akademik konular, basın yayın ve sosyal medya işleri, hukuki temalar başlangıçlar yapmak için üzerinde çalıştığımız konulardan olabilir.


4 derece Yay’ın Sabian Sembolünde; Yürümeyi yeni öğrenen bir çocuk sembolizmi var. Hepimiz hayatımızın bir alanında birisinden destek rehberlik almak ve aydınlanma ihtiyacı içinde olabiliriz. Başlangıçlarımızı küçük adımlarla yapacağız ama desteğimizi alırsak emin adımlarla ilerleyeceğiz. Öğrendikçe deneyimledikçe büyüyeceğiz. Öğrendiklerimiz bize yol gösterecek. Aklımızı ve farkındalığımızı geliştirmek bilgiyi kullanmak ve yeni deneyimlere açık olmak bu yeniayın enerjisinde var.


Koçlar bu yeniayı yeni fikirler edinmek kullanmak ve yaymak için kullanabilir zira burcunuza olumlu açı yapan ateş enerjili Yay size iyi gelecek. Öğrenmek ve öğretmek, yolculuklar yapmak, hayat amacını sorgulamak, bir yandan yeni fikirlerle yaratıcılığını harekete geçirmek ve bu konularla kendini geliştirip hatta para da kazanabilmek için girişimlerde bulunabilirler. Yeni deneyimlere ve ufuklara doğru sizi götürecek bir başlangıç yapabilirsiniz.


Boğalar bu yeniayı para konularında kendine yeni hedefler koyarak değerlendirebilir. İlişkilerdeki iş ortaklıklarındaki belli kalıpların dışına çıkmayı deneyebilirse hayatlarında fark yaratacak değişimler yapabilirler. Bu esnada ticari atılımlar yeni iş ortaklıkları veya maddi konularda kendilerini güven altına alabilecek risklerden kaçınan bir bakış açısıyla hareket ederlerse kazançlı çıkacaklardır. Atılımlarınızı yapın ancak maddi gerçekliğinizi kaybetmeden ve bütçenizi çok da aşmadan bunu yapmalısınız.


İkizler yeniayı ilişkiler iş ortaklıkları alanında yaşayacaklar, özellikle bu konularda yeni başlangıçlar yapmak için hevesli ve istekli olabilirler. Bir kariyer atılı için ortak çalışmalar yapılmaya başlanabilir. İlişkilerde daha neşeli iyimser ve maceracı olunabilir. Size gezmesi yemesi içmesi hayat tarzı ve zekası ilginç gelen birisi ile tanışabilirsiniz. Yeni fikirler kültürler ve bir yaşam felsefesi ilginizi çekecek bu konularla daha fazla hazır neşir olduğunuz bir 2 hafta geçireceksiniz. İçinizden daha özgür daha zincirlerinizi kıran bir enerji dışarı çıkmaya çalışıyor olabilir.


Yengeçler yeniayı iş ve çalışma alanında karşılayacaklar. İş düzeninizi daha özgür ve yaratıcı kılmak için iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu dönemde iş alanında seyahatler yabancılar entelektüel kişiler ve yaratıcı fikirler kültürel faaliyetler ile ilgili temalar daha fazla önde olabilir. İş hayatında size yeni ufuklar açacak iyimser olduğunuz projeleri ve gelecek planları yaptığınız bir dönemdesiniz, sağlık ile ilgili konularda kendinize bakım ev özen göstermeye başlamış olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi veya düzeninizi daha rahat ve ferah kılmak için adım atmak isteyebilirsiniz.


Aslanlar yeniayı aşk ve romantizm alanında yaşayacaklar bu şahane bir kalp enerjisi getirecek size. Daha fazla eğlenmek gezmek mutlu olmak aşk yaşamak maceracı ruhunuzu harekete geçirmek için size enerji verecek. Hayattan zevk aldığınız konulara daha fazla eğilmek isteyeceksiniz. Kültürel felsefi bilgi içeren tüm konularda aktif işler yapabilir, hobilerinize eğilebilir, hobilerinizden para kazanmak için girişimler yapabilirsiniz.


Başaklar yeniayı ev ve aile alanında yaşayacaklar bu dönemde özel hayat aile ev içi ilişkiler sizin için ön planda olabilir. Yeni bir yere taşınmak, ev değiştirmek, evle ilgili yenilikler tamir veya tadilatlar yapmak, ebeveynlerle ilgilenmek ve evden çalışmak gibi konulara odaklı olabilirsiniz. Ailenizi daha rahat konforlu ferah bir ortamda bir arada tutmak için yeni fikirlerle dolu olabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi özgür hissetmek ilgi alanlarınıza yönelmek merak ettiklerinizi keşfetmek için kendi alanınıza çekilip daha fazla araştırma yapabilirsiniz. Zihninizi becerilerinizi geliştirmek ve bilgi edinmek konusunda istekli olacaksınız.


Teraziler yeniayı iletişim eğitimler zihinsel projeler kardeşler yakın akrabalar komşular geziler alanında yaşayacaklar. Bu dönemde zihinsel olarak oldukça aktif olabilirsiniz bilgi edinmek paylaşmak öğrenmek ve öğretmek için daha çok istekli olabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlamak kurslar almak seminerlere katılmak için plan yapabilirsiniz. Geziler ve yolculuklar kültür turları ilginizi çeker yeni öğretilere ve bilgi kaynağına ulaşmak için şansınız olacaktır. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinde daha iyimser pozitif ve neşeli olmak mümkün. Aynı zamanda ticari fikirler ile yaratıcı olabileceğiniz yabancılarla eğitimlerle yolculuklarla web siteleri vb ile satış pazarlama yapmak isteyebileceğiniz bir başlangıç dönemindesiniz.


Akrepler yeniayı para kaynakları alanında yaşayacak. Maddi konularda bütçenizi güçlendirecek hedeflere doğru başlangıçlar yapmanız için elverişli bir zaman. Kazançlarınızı artırmak için zaten tüm yıl boyunca Jüpiter size destek verdi bu dönemde yeni bir kazanç fırsatı yakalamak için plan yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular, yolculuklar, basın yayın sosyal medya konuları kültürlerle ve yaşam biçimleri veya yeni trendlerle ilgili konularda yaratıcı fikirlerle ortaya yeni kazanç imkanları çıkarabilirsiniz. Ticari ilişkiler, iş ortaklıkları, aile ile paylaşılan paralarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.


Yaylar için oldukça verimli hareketli zamanlardayız. Bu yeniayı burcunuzda karşılıyorsunuz ve hayat yolunuzda sizi heyecanlandıracak yeni ufuklara ve hedeflere sizi yönlendirecek fırsatlara koşmak için heveslisiniz. Kişisel gelişim konuları ve kariyer adımları bu süreçte aklınızda olacak temel konulardandır. Kendinizi geliştirmek ve yeni meraklara ilgi alanlarına yöneltmek isteyebilirsiniz. Hayatınıza amaç neşe özgürlük ve mutluluk katacak konularla ilgilenmek için bu Yay enerjisini kullanabilirsiniz. Bir yandan ilişkiler konusunda da sizi ileri taşıyacak bir enerji altındasınız, daha özgür bağımsız entelektüel bağlar kurmak merakınızı çekecek zihninizi tatmin edecek bir ilişki yapısına kavuşmak için yenilik arayan bir ruhla ilişkilerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi değerli hissedeceğiniz size hem maddi imkan hem tanınırlık getirecek yeteneklerin keşfi için uygun ve elverişli bir zamandasınız.


Oğlaklar yeniayı bilinçaltı alanlarında karşılıyorlar. Bu dönemde normalden çok daha fazla kendi başınıza zaman geçirmek iç dünyanızı araştırmak spiritüel konularla ilgilenmek yoga meditasyon veya şifa çalışmaları yapmak için vakit ayırabilirsiniz. Kendinizi özel alanınızda huzur getiren şeylerle meşgul edebilir ruh ve beden bütünlüğünüzü dengeye alabilir bütünsel olarak dinlendirmek isteyebilirsiniz. Her şeyden çok hayatınıza sizin için bir anlam katacak konularla ilgilenmek entelektüel yanınızı besleyecek meraklı deneyime açık tarafınızı harekete geçirecek konularla ilgilenmek veya okumak sizin için bu dönemde çok daha önemli bir odak noktası olabilir. İş ve çalışma düzeniniz oldukça yoğun geçebilir. Kendi başınıza odaklanarak çalışacağınız bir plan ve projeniz varsa bunu hayata geçirmek için uygun zaman dilimdir.


Kovalar yeniayı arkadaşlıklar alanında yaşayacaklar bu dönemde yeni çevreler ve bulunduğunuz gruplardaki etkinlikler ve faaliyetler sizin için önemli olacaktır. Yeni arkadaşlıklara başlayabilir arkadaşlarla veya gruplarla bir gelecek umusuna veya projesine adım atabilirsiniz. Arkadaşlarla neşeli keyifli gezerek eğlenerek geçireceğiniz bir dönem olabilir. İş ve kariyer konularında kalıpları kıramadığınız ekipler içinde sürekli aynı temaları yaşadığınız bir sorun da olabilir bu dönemde o konuda daha vurdumduymaz ve iyimser kalarak hareket etmek yolunu seçebilirsiniz.


Balıklar yeniayı kariyer alanında karşılayacaklar bu dönemde işle kariyerle ilgili hedeflerinizi ileri taşımak yeni hedeflere ve ufuklara doğru ilerlemek için heveslisiniz. Kendinizi daha fazla temsil edecek size prestij ve statü hatta tanınırlık getirecek planlarınız olabilir sunumlar yapabilir tanımlar ve kampanyalarla işinizi destekleyebilirsiniz. Daha geniş bir çevreye hitap etmek işinizde basın yayın sosyal medya gibi araçlardan faydalanmak yabancılar uzak ülkeler veya uzaklarla kurduğunuz iletişim önem kazanabilir. Bir kültürden bir bakış açısından, felsefe ve spiritüel yaklaşımlardan yaralanarak işinizi ele alabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak veya başlamak için adım atmak isteyebilirsiniz ki bu oldukça uygun bir zaman dilimidir.


MUTLULUK NEŞE VE SAĞLIK DOLU GÜNLER DİLERİM.

NAZ BAYATLI

678 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page