top of page
  • Beyaz Facebook Simge
  • Beyaz YouTube Simgesi
  • Beyaz Instagram Simge
  • Beyaz Heyecan Simge
  • Beyaz Spotify Simgesi

İKİZLER’DE VENÜSYEN YENİAY


6 HAZİRAN 2024

16 DERECEDE SAAT 15:37


Yeni bir ay döngüsünün başlayacağı İkizler burcundaki bu yeniayda, her birimiz daha fazla iletişim kuracağımız, zihinsel olacağımız ve zihinsel projelerle uğraşacağımız bir 15 günlük sürece giriyoruz. Eğitimler, kitaplar, sınavlar, kurslar, geziler ve ticari bağlantılar kurmak alanında yapılacak işlerimiz olabilir. Yazışmalar, konuşmalar, görüşmeler ve gıybet ül muhabbet artış gösterecektir. Yeniay esnasında gökyüzünde ayaklarımızı yere sağlam basmamızı ve aklı havada davranmamız gerektiğini sembolize eden Satürn yeniaya kare açı yapıyor ve Jüpiter Plüton üçgeni ile şans ve fırsatlara doğru ilerlerken değişmemiz gereken bir şeyler olduğuna da işaret ediyor. Bu değişimlerin bizim büyümemize ve gelişmemize destek olacağı da aşikar.

 

Yeniay esnasında gökyüzünde Terazi burcu yükseliyor ve yönetici gezegeni Venüs, yeniay ile aynı derecede kavuşum yapıyor. İlişkilerin, sosyal yaşamın ve iletişimin oldukça ön planda olacağı bu süreçte iyi ilişkilerin konuşarak görüşerek ve bilgi paylaşarak kurulabileceğine işaret ediyor. İletişim kanallarını açık tutmalıyız ve zihinsel projelerinizi devreye sokmalıyız. Seçeneklerimizi bol tutmak bir B planına sahip olmak ve çözümleri akıl yoluyla yapmak önem kazanıyor. Oldukça mantıklı olacağımız bir zaman ancak bir yandan da gevezelikten, dedikodudan ve yüzeysel konuşmalarda nasibimizi alacağız. Derinleşmenin zor olacağı bu günlerde daldan dala konudan konuya atlayarak herkesin başka bir fikir öne sürdüğü bu dönemde ipin ucunu bulmak zor olsa da bu light hava bizleri bir nebze rahatlatabilir. Fazla ciddiyetten uzak kalmak isteyebiliriz. Ancak unutmamak gerekir ki Satürn bu yeniaya kare yapıyor ve aklı mantığı ve istikrarlı olmayı da ön plana alıyor. Konuşa konuşa doğruyu bulup doğru yöne yöneleceğimiz aşikar. Jüpiter ve Plüton ile bize güç kazandıracak ilişkilere rast geleceğimizi ve bu ilişkilerin iletişim kanallarını açık tutarak beslenebileceğini ve büyüyebileceğini gösteriyor.

 

Yeniay olumlu etkiler yansıtan bir yıldız olan Rigel ile kavuşumda. Rigel Orion TK yıldızında yer alır ve Jüpiter Merkür ve Mars karakterinin karışımı gibidir. Zenginlik bilgi ve bilgelik kazandıran bir yapıdadır. Bu dönemde artık Jüpiter de İkizler burcunda seyahat etmeye başladığı için bu etkisi daha da güçlenecektir. Rigel; Orion’un ileride duran ayağında yer alır ve ileri doğru harekete geçmeye işaret eder. İleriye bakan atılımcı ve cesaretli adımları sembolize eder yine de aşırı risk almaktan kaçınılmalıdır. Eğer kalıcı onur tanınma ve prestij arıyorsak nezaketten uzak ve vurdumduymazlıkla davranmamalıyız.

 

BURÇLARA GÖRE YENİAY ETKİLERİ

YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUYUNUZ

 

KOÇ: Bu yeniay sizlerin iletişim alanınızda gerçekleşiyor. İletişiminizin, konuşma yazışma ve görüşme trafiğinizin oldukça yoğun olacağı bir döneme giriş yapmaktasınız. Satürn, yeniaya kare açı yaptığı için zihniniz hem meşgul olacak hem de arada ipin ucunu kaçırdığınız derlenmekte ve zihni toparlamakta zorlandığınız birkaç gün olacaktır. Stres yapmadan kendi alanınızda sakince kalarak ruh ve bedeni dengelemek işinize yarayacaktır. Spiritüel konulara ve yaratıcılık içeren işlere rahatlıkla odaklanabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars hala burcunuzda seyahat etmekte olması nedeniyle hem fiziksel hem zihinsel enerjiniz artıyor olacak. Sizi eğlendiren ve mutlu eden konulara eğilebilirsiniz. İletişim kurarak yaratıcı zihninizi kullanarak etkileyici olacaksınız. Aşk ve flört konularında şanslı olacağınız bu dönemde iletişimi başlatmak sizi sıcak diyaloglara taşıyabilir. Bu yeniay zamanında Jüpiter Plüton üçgeni ile sizi zihinsel olarak mutlu edecek konulara eğilip bunları hayatınıza katmak hatta topluluklarla paylaşmak için harekete geçebilirsiniz. Gelecek projelerinizin planlandığı bu dönemde size zenginlik ve güç kazandıracak projelerin aktif olacağından şüphem yok. Aynı zamanda, maddi kazanç elde etmek istediğiniz ticari atılımlar, arkadaşlar gruplar ve ekipler içinde etkin olarak elde etmek istediğiniz kazanç veya tanınma arzunuz varsa bu dönemde aktive edebilirsiniz.

 

BOĞA: Bu yeniay sizlerin maddi konuları sembolize eden alanınızda gerçekleşiyor. Para kazanmak veya birikimleri değerlendirmek için fikirleriniz olacaktır. Yaratıcı enerjinizi zihinsel projelere odaklayabilirsiniz. Satürn bu yeniaya kare açı yapıyor ve bu sebeple topluluklar arkadaşlar sosyal çevre veya gruplar ile yapacağınız aktivite ve etkinlikler spiritüel veya zihinsel yaratıcılık içeren konular çerçevesinde yapılabilir. İletişimin önemli olduğu bu süreçte herkesi kapsayıcı, doğru bir ifade ile, ruha da iyi gelen bir tarzda işleri ele alırsanız kazan kazan mantığında bir açılım yakalayabilirsiniz. Paranızı doğru yönetmek ve bütçe kontrolünüzü sağlam yapmak önem kazanıyor. Jüpiter ve Plüton arasında yer alan olumlu açı sayesinde, kariyer alanınızda yer alan Plüton ile artık değişmek gerektiğinin farkındasınız, bu süreçte mesleki hedeflerinizi belirleyerek, gelişmek ve güç kazanmak istediğiniz konulara doğru emin adımlarla ilerleyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal veya özel hayatla ilgili ilişkileri rasyonel bir bakış açısıyla ele almak, iletişim yoluyla yeni bağlar kurmak ve dar alanda kalmadan alternatif seçenekleri ve çözümleri yaratarak ilerlemek avantajınıza olacaktır.

 

İKİZLER: Sevgili İkizler, bu yeniay burcunuzda gerçekleşiyor. Sizler için Jüpiter’in de artık burcunuza geçiş yaptığı bu dönemde önemli sıçramalar yapacağınız çok aşikar, bu yeniayla birlikte önümüzdeki 15 günlük süreçte yeni hayat hedefleri belirleyebileceğiniz ve zihinsel projelerle öne çıkabileceğiniz bir dönemdesiniz. Dış görünümünüz ve baş bölgesi sağlığınız için olumlu adımlar atabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür de burcunuzda geçiş yapmakta olduğu için ve bu yeniay döneminde Venüs ile destekleyici açı içerisinde bulunduğu için yaratıcı fikirler ile dolu olduğunuzu söyleyebiliriz. Zihinsel projeler, geziler, kültürel faaliyetler, sanat estetik ve güzellikle ilgili konularda gökyüzü sizi destekliyor. Yakın çevrenizle ve kardeşlerle iletişiminiz yoğun olabilir. Kendinizi rahat uyumlu ve özgüvenli bir biçimde ifade edebileceksiniz. Yazmak konuşmak ifade etmek ve projelendirmek için güzel enerjiler altındasınız. Satürn yeniaya kare yapıyor ve sizlerin kariyer hedefleri alanınızda geçiş yapıyor, mesleki konularda ve profesyonel yaşamınızla ilgili hedeflerinizde bir kafa karışıklığı yaşamanız mümkündür. Amacınızı net bir şekilde belirlemek ve plana sadık kalarak hedeften uzaklaşmadan gelecek planlarınıza odaklanmayı önemsemelisiniz. Yolculuklar, kültürel faaliyetler, organizasyonlar ve etkinlikler planlamak bunları satmak pazarlamak veya duyurmak için rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. Eğitsel işleriniz yazılarınız kurslarla ve sınavlar ilgili çalışmalarınız varsa bunlar için güzel bir zamandasınız.

 

YENGEÇ: Bu yeniay sizlerin ruh ve beden bütünlüğü alanınızda gerçekleşiyor. Zihinsel durumunuzu ele almak ve sizi fazla insanla iletişime sokan dolayısıyla yoran her duruma karşı bir farkındalık yakalamak mümkün. Bilinçaltınızı dinlendirmek için adım atınız, elbette sağlam zihin sağlam bedende bulunur sözünün hatırlattığı gibi fiziksel olarak da rahatlamak dinlenmek, koşturmaları azaltmak için karar alabilirsiniz. Jüpiter Plüton arasında yer alan olumlu açı sayesinde bir yandan gelirinizi artırıcı gelişmeler peşindesiniz ve haliyle oldukça yoğun bir döneme giriş yapabilirsiniz, bir yandan da sadeleşmek ve yavaşlamak için istek duyabilirsiniz ve daha kontrol altında yavaş bir tempoyla ilerlemek isteyebilirsiniz. Kolektif alana hizmet ve yardım etmek için istekli olacaksınız. İç dünyanıza ve size ilham verecek ruhsal veya zihinsel konulara odaklanıp yaratıcı yanınızı açığa çıkarabilirsiniz. Maddi alanınızda geçiş yapmakta olan Plüton sayesinde para yönetimine daha fazla önem verecek ve sizi mutlu eden konulara harcama yapabilirsiniz. Daha fazla kazanç elde etmek için yaratıcı fikirlerle dolu olabilir ve sanat tasarım rehberlik koçluk danışmanlık organizasyonal ve yönetsel yeteneklerinizi kullanıp başarı yakalayabilirsiniz. Satürn  yeniaya kare yapıyor ve bu nedenle özellikle başvurular hukuki ve resmi süreçlerle alakalı işleriniz varsa işler plansız ilerleyebilir. Yurt dışı gezileri, yabancılarla iletişim, akademik sınavlar ve sosyal medya işleri bu süreçte gündeminizde olabilir. Doğru seçimleri yapmak ve hayata bakış açınıza uygun adımlar atmak ve bunu yaparken günlük yaşam düzeninizi dengeli planlamak sizler için önem kazanıyor.

 

ASLAN: BU yeniay sizlerin sosyal alanınızda gerçekleşiyor. Sosyal yaşamınız canlanıyor. Arkadaşlarla, gruplarla ve içinde aktif olduğunuz topluluklarla bir arada yapmak istediğiniz aktiviteler için güzel bir fırsat var. Gelecek projelerinize adım atabilir, yaratıcı yanınızı ortaya çıkaracak işlere başlayabilir ve paylaşarak eğlenerek geçirecek bir yaz planına niyet edebilirsiniz. Bu dönemde aynı alanda geçiş yapan Venüs ve Merkür sizleri hem oldukça sosyal ve iletişim kuran bir moda sokuyor hem de gelecekte yapmak istediklerinize doğru harekete geçmek sizi motive ediyor. Aşk ve flört yaşamınızın canlanabileceği veya hayattan daha fazla keyif almak için neler yapabileceğinizi düşüneceğiniz bir zamandasınız. Satürn, bu yeniaya kare açı yapıyor, finansal işleri sembolize eden alandan bu açı geldiği için büyük atılımlar yapacaksanız aile içi ortak karar alacağınız harcamalara, iş veya ticari yatırıma veya gelecek projelerine para aktaracaksanız dikkatli ilerlemekte fayda var, kör noktalarınız olabilir, her konuyu iyi araştırmadan atılmayın. Diğer yandan, metafizik, spiritüel veya bilinçaltı terapileri veya danışmanlıkları ile ilgili konularda hizmet alabilir veya siz bu konulardan gelir elde etmek için adım atabilirsiniz. Krediler borçlar vergi sigorta tazminat veya miras gibi konular bu dönemde halledilmesi gereken işler arasında olabilir. Paranızı yönetirken değerlendirirken ve yatırım seçenekleri belirlerken,

 

BAŞAK: Bu yeniay sizlerin kariyer ve mesleki yetenekler alanınızda yer alıyor. İş hayatınızla ilgili yeni adımlar atmak ve yeni kararlar almak üzere sizi motive edecek bir dönemde olabilirsiniz. Mesleki yeteneklerinizi ortaya koymak, işle ilgili görüşmeler yapmak, başvuru veya atılım yapmak adına bu yeniay sizi destekliyor. Tek zorluk, yeniaya Satürn’den gelen zorlayıcı kare açı olabilir. Ev ve aile içinde, eşle veya iş ortaklığı ile ilgili sorumluluklar ve ev alanında yapılması gereken işler sizi aynı anda meşgul ediyor olabilir. Hayatın farklı farklı alanları aynı anda ilgi ve enerji gerektirirken siz koşturmaktan yorulabilirsiniz. İlişkilerin ve ilişkileri ayakta tutan unsur olan iletişimin bu dönemde iyi ele alınması önem kazanıyor. Hassas ve kırılgan olunabilecek bu yeniayda kendinizi ön plana almalı ama bunu karşı tarafa çok nezaketle iletmeli. Bazı Başaklar bu dönemde uzaktan veya platonik gönül işleri yaşıyor olabilirler. İçinizde yeni bir ateşin kıvılcımı yanmaya başlayacak. Aşk ve romantizmi arayacaksınız. Bazılarınız sanat yaratıcılık estetik güzellik ve tasarım içeren işlere odaklanacak, bazılarınız ilhamı yakalamak ve içindeki yaratıcı enerjiyi bulmaya çalışacak, çevreden arkadaşlardan ve yeni tanışabileceğiniz kişilerden destek görmek fikir edinmek ve ilham almak için güzel bir zamandasınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür de kariyer alanınızda yer aldığı için iletişim konuşma görüşme yazışmalar satış pazarlama ve kuracağınız bağlantılar size yeni fırsatlar getirecektir.

 

TERAZİ: Bu yeniay sizlerin uzakları, yabancılarla ilgili konuları, üniversiteleri, hukuki ve resmi işleri sembolize eden alanda gerçekleşiyor. İletişimin ve bağ kurmanın sizler için önemli olduğu bir dönemdesiniz. Fikirleri aktarmak, bilgiyi paylaşmak ve kendinizi ister yazıyla, ister görsel araçlarla ifade etmeniz önem kazanıyor. Yurtdışı konuları, vizeler, pasaport veya her türlü resmi başvuru yapmak üzere adım atmanız bu süreçte mümkün. Hukuki ve resmi süreçlerinizde başarı ve istediğiniz çıkarımı elde etmek konusunda şanslı olacaksınız. Sosyal medyada, baskılı malzemelerle, kitaplarla veya sınavlarla ilgili yapacağınız işlerde oldukça şanslısınız. Satürn, bu yeniaya kare açı yapıyor ve sizlerin iş çalışma günlük yaşam düzeni ve sağlık alanınızda yer alıyor. Bu sebeple, öncelikle işle ilgili açılımlarda yer değiştirmek yurt dışına gitmek veya yabancılarla bağ kurmak gibi planlar varsa bunları dikkatli ve disiplinli bir bakış açısıyla ele almak işinize yarar. Resmi işleriniz ve hukuki görüşmeleriniz varsa evrak işlerinin tam ve eksiksiz olduğundan emin olun. Sağlığınıza özen gösterin dinlenin kafayı boşaltacak anlar yaratın ve bol su için. Sosyal hayatınızın kesinlikle canlanacağı gruplar arkadaşlar ve topluluklarla eğlenceli vakit geçireceğiniz bir 15 günlük sürece giriyorsunuz.

 

AKREP: Bu yeniay sizlerin finansal alanınızda gerçekleşecek. Yatırımlar, ticari atılımlar, kredi, vergi veya sigorta konularında girişimler planlayabilirsiniz. Paranızı daha iyi değerlendirmek veya artırmak konusunda fikirleriniz olabilir. Yeniayın yönetici gezegeni Merkür de bu alanda yer aldığı için eğitimleri, baskılı veya yazılı malzemeleri, yolculukları, danışmanlık ve alım satım işleriniz ile ilgili harcamaları veya kazançları destekliyor, bu konularda iş birlikleri ticari atılımlar veya sözleşmeler yapabilirsiniz. Sözleşmeler veya sözel anlaşmalar yapmanız da oldukça mümkün. Yeniaya Satürn kare açı yapıyor, aşkta ve flört ilişkilerinde nasıl iletişim kurduğunuza dikkat etmeli, belirsiz iletişimden kaçınmalı ve sonuca götürmeyen diyaloglara girmemeli. Ayrıca para harcayacağınız yaratıcılık tasarım veya sanat gerektiren işleriniz varsa bu alanda yapılacak işlerde ve harcamalarda dikkatli ilerlemek gerekebilir yanlış öngörü yapmanız ve evdeki hesabın çarşıya uymaması olasıdır. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu dönemde iş ve çalışma alanınızdan geçiş yapıyor. Bu sebeple mesleki ve kariyerle ilgili konularda dikkat çekici olacağınız aşikar. Sunumlar, tanıtım, promosyon ve lansman yapmak istediğiniz işle alakalı şeyler varsa atılım yapın. Yaratıcı tarafınızı rahatlıkla ortaya koyabileceğiniz bu yeniayda sizleri yeteneklerinizle cazibenizle göz doldurur olarak göreceğiz. Günlük işlerde daha fazla yorulabilirsiniz çaba gösterebilirsiniz ve ıvır zıvır işleri halletmek daha fazla zaman alabilir ama yine de bir arı gibi işlerin üstesinden gelebileceğiniz de aşikar.

 

 

YAY: Bu yeniay sizlerin uzun süreli ilişkiler ve evlilik alanınızda gerçekleşiyor. İlişkilere odaklı bir 15 günlük sürece girmiş bulunmaktasınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter de artık bu alanda geçiş yapmakta olduğu için bu yıl evlilik kalıcı bağlar kurmak ve genel olarak sizi geleceğe taşıyacak önemli adımlar atmak üzere şanslı olacaksınız. Ayrıca İş ortaklıkları, iş birlikleri yapmak, kariyer ve sosyal yaşamda ciddi adımlar atmak üzere size enerji verecek bir zamandasınız. Göksel aşıklar Venüs ve Mars bu dönemde aşk flört romantizm alanlarınızda yer aldığı için gönül bağları güçlenecektir. Yaratıcı yanınızın besleneceği, çocuklarla ilişkilerin güçleneceği, eğlenmeye ve mutlu olmaya daha fazla zaman ayıracağınız bir dönemdesiniz. Jüpiter ve Plüton üçgeninin burcunuza destek vereceği bu dönemde yolculuklar, yurt/şehir dışı işler ve bağlantılar, eğitsel konular, akademik çalışmalar size fırsatlar sunacaktır. Fikirlerinizi paylaşmak ve bilgi aktarmak arzusu ile dolu olarak anlatacağınız konuşacağınız ve kendinizi ifade edeceğiniz bir zamandasınız.  Satürn yeniaya kare yapıyor, bu sebeple ev aile ve yerleşimle ilgili konular yorucu stresli ve belirsizliklerle dolu olabilir. Ev ve aileye yapılacak harcamalar, kiralama taşınma veya benzeri sözleşmeler akıl karıştırıcı olabilir. Aile üyelerinin maddi manevi ve psikolojik durumları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlişki yaşamınızda ve özel hayat alanınızda sizi rahatlatacak sakin limana sığınmak ihtiyacınızı besleyen ve destekleyen her kişi ve duruma çekilebileceğiniz bir dönemdesiniz.

 

OĞLAK: Bu yeniay sizlerin iş çalışma, günlük hayat ve sağlık alanınızda gerçekleşiyor. Yeni işlere, mesleki atılımlara ve iş görüşmelerine açık ve müsait bir zamandasınız. Çalışma temponuzun artacağı ve işle ilgili yeni başlangıçlara adım atacağınız aşikar. Dileyen iş görüşmeleri yapabilir, CV yollayabilir veya mesleki alanda kendisini büyütecek ve destekleyecek projeleri başlatabilir. Sağlığınıza da bu dönemde daha fazla özen göstermeye başlayabilirsiniz. Kulak burun boğaz ve gözler alanında kendinize daha fazla dikkat edebilirsiniz. Konuşmanın ifade etmenin ve bilgi aktarımının çok önemli olduğu bu yeniay zamanında sözcükler ve anlatım en büyük destekçiniz olacak ve iyi ifade ederek başarı kazanacaksınız. Jüpiter ve Plüton arasında yer alan olumlu açı sayesinde çalışıp emek verdiğiniz konulardan daha fazla gelir elde edebileceğiniz veya belki değişim yapacağınız çalışma prensibiniz veya koşullarınız yoluyla yeni fırsatlara doğru adım atmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Bu yeniayda yoğun bir İkizler vurgusu olduğu için Venüs Merkür ve Jüpiter’in de bu alanda geçiş yapmaları sebebiyle, günlük hayat temponuz artış gösterecektir. Eğitsel konular iş yolculukları ve zihinsel projeler ile ilgili konularda destekleneceksiniz. Bir yandan da sizi mutlu edecek şeylere para harcamak söz konusu olduğu için zevklere dair harcamalar artış gösterebilir. Yaratıcı çalışmalar sanat estetik ve tasarım gerektiren işlere yatırım yapabilirsiniz. Etkinlikler, organizasyonlar, metafizik ve bilinçaltı ile ilgili konular sizleri hem ilgilendirecek hem de belki ticari olarak atılım yapabileceğiniz konulardan olacak. Yeniaya Satürn karesi var ve bu kare sizlerin iletişim alanınızdan geldiği için yakın çevre ilişkilerinde iş arkadaşlarınızla veya günlük hayatta sık görüştüğünüz kişilerle kurduğunuz iletişimde net ve açık olmaya gayret edin. Ucu açık ifadeler veya belirsizlik içeren anlatımla kafa karışıklığına sebebiyet vermeyin. Ne istediğinizi tam karşı tarafa aktaramadığınız durumlar sonradan can sıkıcı olabilir.

 

KOVA: Bu yeniay sizlerin aşk ve romantizm alanınızda gerçekleşiyor. Sevgili Kovalar aşk kapıyı çalıyor, flört enerjisi yükseliyor. Kalbi boş Kovaların bu dönemi iyi değerlendirmek isteyeceklerine eminim. Konuşmak sohbet etmek kendini iyi ifade etmek önem kazanıyor. Gökyüzünün her göstergesi ilişkileri destekleyecek konumda, Aşk ve flört gezegeni Venüs, şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter ve iletişim gezegeni Merkür de bu alanda geçiş yapıyor ve yeniaya destek veriyor. . Bu sebeple, yüksek oranda kalp enerjisi ile dolu olduğunuz ve keyifli ilişkiler başlatabileceğiniz veya var olan ilişkinizde keyifli anlar yaşayabileceğiniz bir 15 günlük sürece giriyorsunuz. Aşka ve ilişkilere cesaret edip adım atmanın tam zamanı, bazı Kovalar hatta bu dönemde ilişkilerini uzun soluklu kılmaya ve gelecek planları yapmaya başlayabilirler. Yeniaya Satürn kare açı yapıyor, maddi alanınızda yer alan Satürn ve Neptün sebebiyle, harcamalarda ve para kullanımında dikkatli olmak avantajınıza olabilir. Kredi kartlarına online alışverişlere ve değerli eşyalarınıza dair işlerde dalgınlık yapmamak şart görünüyor. Yaratıcı işlere, risk içeren yatırımlara, spekülatif kıymetlere ve aracılık gerektiren alım satım işlerine iletişim aletlerine ve tatil gibi alanlara para harcayacaksanız ne istediğinizden ve aldığınızın istediğiniz şey olup olmadığından iyice emin olmadan adım atmayınız.

 

BALIK: Bu yeniay sizlerin ev aile ve yerleşim alanınızda gerçekleşiyor. Evinize yerleşiminize dair alacağınız kararlarda, ebeveynlerinizle iletişiminizde ve özel hayatınıza dair yaşanacak olumlu gelişmelerin yer alabileceği bir dönemdesiniz. Bu yeniay İkizler burcunda yer alan birçok gezegenin var olmasıyla sizi iç işlerinize güçlü bir biçimde odaklıyor. Ev almak satmak kiralamak,evden çalışmak isteyen veya ev yerleşim şehir vb değiştirmek isteyenleriniz varsa harekete geçilecek zamandasınız. Venüs Merkür ve Jüpiter in bu alanda geçiş yapıyor olmaları sebebiyle, geniş aile ile daha fazla içli dışlı olup zaman geçirebilirsiniz, misafir ağırlayabilir akrabalarla bir araya gelebilirsiniz. Aile üyeleri ile eşinizle daha fazla iletişim içinde olmak evi ev aileyi ilgilendiren uzun vadeli kararları almak için öne çıkan bir dönemdesiniz. Çocuk sahibi olmak ebeveynlikle veya ebeveynlerinizle ilgili önemli kararlar almanız da olası. Burcunuzda geçiş yapan Satürn bu yeniaya kare açı yapıyor ve sizi hem hayallerinizin peşinden koşmaya itiyor hem de bir yandan bir yavaşlama atalet ve yeniden yapılanma duygusu içine sokabiliyor. Tam anlamıyla ne zaman başlamak gerektiği ile ilgili karmaşa yaratıyor olabilir. Silkelenip ayağa kalmak şart. Jüpiter Plüton olumlu açısı ile Sevdiğiniz sizi mutlu edecek işlere yönelmek isteyeceğiniz, spirtüellik maneviyat metafizik,sanat estetik, yaratıcılık spor egzersiz ve organizasyonlar içeren işlerde başarı elde edebileceğinize işaret ediyor.


NAZ BAYATLI


İKİZLER YENİAYI 6 HAZİRAN 2024

 

125 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page