top of page

JÜPİTER URANÜS KAVUŞUMU


18 NİSAN 2024


BÜYÜK UMUTLAR


FELİX FELİCİS


Yılın en öne çıkan gökyüzü transitlerinden biri 14 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Uranüs kavuşumu olacak. Şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter ile devrimleri, bireyselliği ve yüksek teknolojiyi sembolize eden Uranüs kavuşuyor. Yeni umutlar beslemeyi, yeni fırsat alanlarını keşfetmeyi ve kişisel devriminizi yapmayı deneyeceğiniz bir büyük değişim fırsatı var önümüzde.

Eskiden beri büyük bir Harry Potter hayranı olarak bu kavuşumu Profesör Slughorn’un hazırladığı sıvı şans adı verilen felix felicis iksirine benzetiyorum. İçeni 24 saat süper şanslı kılacak bu iksir size gönlünüzde yatanı hiç umulmadık beklenmedik bir biçimde gerçeğe dönüştürecek doğru zamanda doğru yerde olma şansını getirir. Jüpiter Uranüs kavuşumu şans iksiri gibidir.

Boğa burcunun 21 derecesinde gerçekleşecek olan bu kavuşum, Ocak 2011 tarihinde 27 derece Balık burcunda gerçekleşmişti. 18-19-20-21 Nisan’da kavuşumda kalacak olan bu iki ağır top 14 yıllık yeni bir döngü başlatacak.

Bu kavuşumla birlikte, yeni bir finansal, spiritüel, teknolojik, modernizasyon, inovasyon ve yaratıcılık dönemi başlıyor. Jüpiter Boğa’da bolluk bereketi hızlı kazanç elde edilecek yatırımlar ile getirmez. Uzun vadeli sağlam ve kalıcı gelir ve kazanç getiren yatırımlara yönelmelidir. Ayrıca Jüpiter Boğa’da fırsatlara veya şansa ulaşmak için önce iradeli bir çaba gerekir, sabır göstermek ve azimli olmak gerekir. Jüpiter Boğa yavaş yavaş ama emin adımlarla istikrarlı büyümeyi ifade eder. Pratik bir metot takip ettiğiniz verimli bir kalıp inşa ettiğiniz ve yaratıcılığınızı kattığınız her işten fayda sağlayabilirsiniz.


Ünlü mucitlerin inovatif gelişime yol açan kişilerin haritalarında görebiliriz. Guruların din adamlarının çok büyük servet sahibi olan kişilerin haritalarında yer alır örneğin; Steve Jobs.


Uranüs ile Jüpiter kavuşunca, sürdürülebilinir doğal kaynaklar, madenler, yer altı zenginlikleri, gıda kaynakları ve tarım alanında gelişmelere açık olacağız. Koruma biriktirme doğru kullanım ve doğal yollardan üretilen ve tüketilen şeyler önümüzdeki dönemde daha da vurgulanarak öne çıkacaktır. Suni olandan uzaklaşıp doğal organik ve ekolojik olana yönelmek önem kazanacak.

Kişisel anlamda, bireysel olarak kendinizi nasıl ifade ettiğinizi ve yaratıcılığınızı ateşleyecek bir konum bu ve sizi eşsiz kılan yönlerinizi keşfetmek ve hayata geçirmek için bir fırsatınız var. Maddi konularda farklı bir finansal plana geçiş yapabilirsiniz. Daha önce cesaret edemediğiniz değişimlere adım atabilirsiniz.

Sahip olma güdünüzü, sahiplenme bilincinizi, kendinizi nasıl ve neyle güvende hissettiğinizi, doğayla ve bedeninizle kurduğunuz ilişkiyi, keyif ve zevk alanlarınızı, aşkı romantizmi ve cinselliği nasıl ele aldığınızı yeniden keşfedebilirsiniz. Farklı bir tarza geçiş yapacağımız günlerdeyiz.

Geleceğe doğru uzun soluklu planların zihinlerde şekilleneceği aşikar. Şimdi sizlere Burçlara göre bu değişimi hangi alanlarda yapabilirsiniz anlatacağım.

 

BURÇLARA GÖRE JÜPİTER VE URANÜS KAVUŞUMUNUN ETKİLERİ

 

KOÇ: Maddi konularda gelişim yakalayabileceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Finansal olarak yeni yatırım ve kazanç fırsatları elde edebileceğiniz ve kazançlarınızı sürdürülebilir bir bütçe ve gelir planıyla besleyebileceğiniz fırsatları elde edebilirsiniz. Bu dönemde bütçenizi kalıcı güvenli akmasa da damlar mantığıyla, geleceğinizi sağlama alan, tasarrufu ve değer kazanmayı ön plana alan bir bakış açısıyla ele alırsanız sırtınız yere gelmez. Gerek işini kurmak kendi işini yürütmek gerekse bir ticari atılım yapmak isteyen Koçlar için bu dönemde bir çok fikir akıllarını kurcalayacaktır. Sürpriz beklenmedik fırsatlar ilhama açık fikirler ve kendi yaratıcılığınıza güvenle bu şanslı kavuşumun hakkını vereceğinizden eminim.

 

BOĞA: Sevgili Boğalar, burcunuzda gerçekleşen bu kavuşum sayesinde sağlığınızı, dış görümünüzü, öz güveninizi, insanlarla ilişkilerde karşı tarafa nasıl yansıdığınızı ele alacağınız ve çevrenizin ve ilişkilerinizin size daha fazla yarar sağlaması ve fırsat getirmesi için çaba harcayabileceğiniz bir zamandasınız. Ayrıca, iyimser, neşeli ve keyfine düşkün Jüpiter ile sıra dışı Uranüs bir araya geldiğinde gelecek planlarınıza kariyer ve para konularınıza sihirli bir değnek değmiş gibi olacaktır ve size umulmadık ilerleme gelişme büyüme kişisel gelişim fırsatları gelecektir. Zaten siz bu yönde büyümeyi kendinizi geliştirmeyi ve size başarı getirecek yeni pratik ve pragmatik planlar yaparak geleceğinizi güvenilir kılmayı planlıyorsunuz. Elbette dış görünümünüz ve genel sağlığınız sizi daha çok ilgilendiriyor olacak. Kendinize daha iyi bakmak, doğal beslenmek, bedeni güzelleştirmek için alışkanlık kalıplarınızdan çıkmak ve yeni bir bakış açısı geliştirmek isteyebilirsiniz. Paranızı daha iyi değerlendirmek için kalıcı uzun vadeli yatırımlar yapabilirsiniz veya birikimleri iyi değerlendirmek için her zamankinden daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Keyiflerinize yaratıcı tarafınıza sizi mutlu eden konulara eğilerek hem kendinizi eğlendirebilirsiniz hem de arzu ederseniz bu konulardan gelir elde etmek için adım atabilirsiniz.

 

İKİZLER: Jüpiter Uranüs kavuşumu sizlere yeni bir ilham akışı ve beyin fırtınası yapma imkanı getirebilir. Bilinçaltınızı araştıracağınız, psikolojinizi güçlendireceğiniz ve içe dönüş yaparak içte huzur bulmaya yönelik kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu kavuşum sizler için hayallerinizi yakalama ve hayallerin peşinden gitme konusunda yüksek bir farkındalık yakalama şansı sunuyor. Odaklandığınız bir konuda fikirler sanki zihninize akıyor, aklınıza ilham yağıyor ve kafanızda ışıklar çakıyor gibi hissedebilirsiniz. Ruh ve beden bütünlüğünüz, dolayısıyla bütünsel sağlığınız sizler için önemli olacak. Dengeli beslenmek ve dengeli bir günlük yaşam temposu yaratmak için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni buluşlar veya trendlerle sağlığınızı desteklemek isteyebilirsiniz. Spiritüel yanınızı geliştirebileceğiniz veya daha fazla bu alanla ilgilenebileceğiniz aşikar. Meditasyon yoga veya değişik formlarda olabilecek metafizik ve holistik çalışmalar sizleri daha önce olmadığı kadar mutlu etmeye başlayabilir. Bazılarınız sanatçı yaratıcı tarafını açığa çıkaracak bazılarınız başkalarına veya kolektife hizmet etmek için kolları sıvayacaktır. Hangisini seçerseniz seçin bu dönemde eski yaraları tamir etmek ve sorunlara çözüm bulmak için kendinize daha fazla güvenmeye başlayacaksınız.

 

YENGEÇ: Sosyal yaşamınızı sembolize eden alanda yer alan bu önemli kavuşum sizler için yeni sosyal planlar görevler aktiviteler anlamına gelebilir. Arkadaş çevrenizi odak noktasına alacak ve topluluklarla gruplarla yapacağınız etkinlikleri ön plana çıkaracak bir dönemdesiniz. İçinde bulunduğunuz iletişim ağlarını geliştirecek güçlendirecek ve sizleri birlikten kuvvet doğacağına gerçekten inandıracak güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz günlerdesiniz. Gelecek projeleri yapabileceğiniz ve hayattan daha fazla keyif almak ve huzur bulmak için yeni fırsatlar yaratacağınız aşikar. Arkadaşlardan gelecek fikirler ve şanslar fırsat elde etmek için etkili olacaktır. Gelecek projelerinizi yaratıcı bir akılla planlayabileceğiniz insanların bir arada olduğu her alandan şans ev fırsatlar elde edebileceğiniz bir zamandasınız.

 

ASLAN: Kariyer alanınızda gerçekleşecek bu kavuşum sizlere umulmadık bir pas gelebileceğine ve bunu gole çevirebileceğinize işaret ediyor. Promosyon kampanya terfi tanınma onurlandırılma markanızı güçlendirme ve mesleki girişimlerinizde prestij yakalamak için fırsatınız var. Profesyonel yaşamınızı öne çıkarmak işinizde yenilikler yapmak yaratıcı projelerle öne çıkmak için kolları sıvayabilirsiniz. Üstlerinizden, patrondan veya iş dünyasındaki çevrenizden sizi gururlandıracak geri bildirimler alabilirsiniz. Kariyer hedeflerinizi daha kalıcı sağlam temellere oturtmak için yapabileceklerinizi planlayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Toplumsal alanda, insanların önünde başarı yakalayabileceğiniz ve bunu çabalarınızın karşılığı olarak hak edilmiş bir övgü ile taçlandırabileceğiniz görülüyor. Ailenize ebeveynlerinize ve kendinize daha iyi bir gelecek ve konforlu bir ev özel hayat ve iş alanı yaratmak için her türlü fırsatı değerlendirmek isteyeceğiniz önemli bir karar aşamasındasınız.

 

BAŞAK: Bu kavuşum sizlerin gelecek vizyonunuzu hayata bakış açınızı ideallerinizi ve zihinsel gelişiminizi sembolize eden alanda gerçekleşiyor ve işin iyi tarafı bu yerleşim Jüpiter’in kendi kalesi olan bir evde gerçekleşiyor. Jüpiter kişisel gelişimin ve büyümenin gezegenidir. Dolayısıyla sizler için bu dönem kendinizi hem zihinsel hem manevi olarak geliştirecek konulara ağırlık verdiğiniz bir zaman olacaktır. Online mecralarda, dijital ortamlarda, uluslar arası işlerde akademik ve hukuki alanda resmi devlet dairelerinde sizlere yeni fırsatlar getirebilecek günlerdesiniz. Onay bekleyen belgelerde, Sıkışmış açılmayan kapılarda sürpriz desteklerle önünüz açılabilir. Açıl susam açıl diyebileceğiniz şanslara ulaşabilirsiniz. Yolculuklar yapmak yurt dışına gitmek yabancılarla iletişim kurmak farklı kültürleri deneyimlemek ve farklı görüş ve felsefeleri keşfetmek için harika bir fırsat var önünüzde.

 

TERAZİ: Bu kavuşum sizlerin maddi paylaşımlarınızı ve finansal yatırımlarınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Gelir kaynaklarınızı büyütmek korumak birikimlerinizi iyi değerlendirmek için her zamankinden daha fazla istekli olacağınız aşikar. Sizin için bir gelecek planı şekilleniyor ve bunu gerçekleştirmek için akıllı mantıklı ve sağlam bir bütçe planı yapmak önemli. Jüpiter şans ve fırsatlar yıldızı aynı zamanda servet ve zenginlik gezegenidir. Bu bağlamda maddi anlamda büyümek ve zenginleşmek için yeni planlar yapabilir kalıplarınızı korurken bir tık cesaretle yeni kazanç mecraları deneyebilirsiniz. İstikrarlı bir gelişim planı sunan Jüpiter ile sürdürülebilir yeni modern inovatif kazanç yolları sunabilecek Uranüs sayesinde size umut getirecek bir kazanç formülü yaratacağınızdan eminim. Duygusal paylaşımlarınızda derin bağlarınızda aile ile para paylaşımı konusunda ilişkileri sağlamlaştırmak ve herkese fayda sağlayacak bir tarzda para işlerini ele almak önceliğiniz olacaktır.

 

AKREP: Bu kavuşum sizlerin evlilik uzun süreli ilişkiler ortaklıklar alanınızda gerçekleşiyor. İlişkilerde daha derinleşmek bağları güçlendirmek ve paylaşım yaptığınız kişilerle güven duygusunu hissetmek konusunda daha istekli olacağınız bir dönemdesiniz. İlişkide yaşadığınız deneyimin ve yaptığınız paylaşımın sizin için daha anlamlı hissettirmesine ihtiyacınız var. Kalıpları seven ve ilişkide değişimlerden çok hoşlanmayan bir burç olarak aslında bu dönemde güven tazelemek sizi bir arada tutan güçlü noktalarınızı vurgulamak parlatmak ve yeniden tensel bağları sağlamlaştırmak için fırsatınız var. Duygularınızın beslenmesi kadar fiziksel ihtiyaçlarınızın da unutulmaması önem arz ediyor. Diğer yandan, birlikteliklerde ister partner ister eş ister ortak olsun görülmek anlaşılmak onaylanmak ve huzuru korumak sizler için birincil önem taşıyor. En iyi arkadaşınızla veya eşinizle iş ortağı olmaya karar verebilirsiniz veya başlanmış bir ortak proje varsa bundan para kazanmak için iyi bir zamandasınız. Evlenmek için bir yola girmek evlilik yeminini tekrarlamak bir arada yaşamak gibi ilişki kararları alabileceğiniz ve bir çift olmanın değerini daha içten kavrayacağınız bir dönemdesiniz. Partneriniz en büyük şansınız belki de bunu kalpten hissedeceksiniz.

 

YAY: Bu kavuşum sizlerin iş ve çalışma alanınızda gerçekleşiyor. Burcunuzun yönetici gezegeni olan Jüpiter sayesinde iş alanınız canlanacak ve yeni fırsatlara kavuşmak bakımından Uranüs’ün yaratıcı yanı ile gaza basacaksınız. İş projeleriniz daha fazla zihinsel yaratıcılık içerecek, mesleki alanda iş arkadaşlarınıza veya iş çevrenize daha fazla güven vermek adına fırsat yakalayacaksınız. Beklenmedik iş fırsatlarının da ortaya çıkabileceği bu dönemde yetenek ve becerilerinizi kullanmak için istikrarlı bir çaba göstereceksiniz ve başarı buradan geliyor olacak. Bu arada sağlığınızı düşünmeyi, beslenmenizi ve bedensel anlamda kendinizi korumanızı önemsemeyi sembolize eden bu kavuşum yeni bir günlük düzen kurmak, çalışma temponuzu huzurlu bir ritme çekmek ve streslerinizi azaltacak çalışma formülleri ve yolları denemek açısından size destek vermekte. Bedeninizden maksimum verimi almak ve sağlığınıza iyi bakmak sizler için geleceğinize yatırım yapmak kadar önemli olacaktır.

 

OĞLAK: Aşk romantizm ve yaratıcılık alanınızda kavuşum yapacak olan Jüpiter ve Uranüs sizi hayattan daha fazla keyif almak huzur bulmak kimlik yansımanızı daha iyi ifade etmek adına size güçlü bir enerji verecektir. Hayatınıza daha fazla sevgi aşk çekmek yeni bir aşk yaşamak flört etmek ilişkilerde mutlu olmak için istekli olacaksınız. Sürpriz ilişkilerin başlayabileceği bir döneme işaret eden bu kavuşum sizi aradığınız aşkla buluşturmak üzere şans ve fırsatlarınızı somut hale getirebilir. Ya da sevdiğiniz kişiyle daha eğlenceli bir birliktelik yaşadığınız, aklınıza eseni yaptığınız çocuksu yanınızı yaşadığınız ve tensel olarak daha mutlu olacağınız, ilişkinizin sağlam yanlarının farkına varacağınız bir dönemdesiniz. Yaratıcı enerjinizi artıracak ilham bulacağınız ve yenilikçi fikirlerle ortaya çıkabileceğiniz bir enerji olacak. Hobilerinize daha fazla eğilebilir ve yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Kendinize yatırım yapmak için en şahane zamandasınız. Ayrıca maddi anlamda büyümek adına yaratıcı çözümler bulmak ve yatırım sepetinizi genişletmek için fırsatları değerlendirebilirsiniz. Sizi mutlu edecek yaşam alanlarına doğru umutla ilerleyeceğiniz yeni bir döngü başlıyor.

 

KOVA: Jüpiter Uranüs kavuşumu ev yaşamınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. İç dünyanızı, duygularınızı, aile üyeleri ile ilişkilerinizi ve özel hayatınızı mercek altına alacak bir etki yaratacak. Ev yaşamınızı daha mutlu ve huzurlu kılacak değişiklikleri yapmak isteyebilirsiniz. Nerede yaşamaktan mutlu olacağınızı düşündüğünüz ve burayı keşfetmek için adım atacağınız bir süreçte olabilirsiniz. Ev almak satmak kiralamak yer değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Kendi işini yapmak isteyen iş kuran ve bu işi geliştirmek için yaratıcı fikirler üretenler için bu kavuşum umut ve beklentilerini gerçekleştirecek etkiler sunuyor. Gelişmek büyümek kök salmak için harika bir 14 yıllık döneme giriş yapıyorsunuz. Değişecek ve olmak için yola çıktığınız kişi olmak üzere olgunlaşacaksınız. Evlenmek yuva kurmak tek başına yaşamak hatta bir arada yaşamakla ilgili dinamiklerinizi düşündüğünüz farklı seçimler yapmaya odaklandığınız belki daha önce hiç yapmadığınız şeyleri yapacak cesarete kavuşacağınız günlerdesiniz.

 

BALIK: Jüpiter Uranüs kavuşumu sizlerin iletişim alanınızda gerçekleşecek. Bir süredir aynı alanda geçiş yapan bu iki gezegen sizleri yakın çevrenizle kardeş ve akrabalarla daha fazla kontakta olmaya yöneltti, şimdi bu ilişkiler daha belirgin bir biçimde mutluluk huzur ve istikrar içerecek bir düzeye taşınabilir. Yeteneklerinizi keskinleştireceğiniz zihinsel olarak kendinizi geliştireceğiniz gelişim alanlarına yönelecek ve buradan bir başarı hikayesi çıkaracaksınız. Yolculukların ve gezilerin artacağı sizi daha fazla bilgi ve kültürle donatacak keşifler yapacağınız bir dönemdesiniz. Okumak veya iş için yer değiştirebilirsiniz. Satış pazarlama online ve dijital platformlarda gelişim elde etmek sosyal medya işlerinde gelişmek eğitimler kurslar ve bilgi paylaşımında yaratıcı bir tarzla ortaya çıkmak için şansınız var. Yabancı diller emlak işleri sanat ve estetik içeren işler doğal ürünleri kozmetik ve tekstil işleri astroloji yoga veya meditasyon ile ilgili konularda iş yapabilirsiniz. İnziva ve içe dönüş yapmak zihni boşaltmak ve dinginleşmek için bu harika fırsatı yakalamayı ihmal etmeyiniz.


Naz Bayatlı


Şans iksiri Felix Felicis
JUPİTER URANUS KAVUŞUMU 18 NİSAN 2024

.

 

 

 

 

520 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page