top of page

KOVA BURCUNDA YENİAY URANÜS İŞ BAŞINDA


10 ŞUBAT 2024  SAAT: 01:58  20 KOVA 40 DERECEDE GERÇEKLEŞİYOR.


Şubat’ın yeniayı özgür bağımsız ve nev-i şahsına münhasır Kova burcunda gerçekleşecek. Uranüs gibi hız, ani gelişme, zeka, yüksek teknoloji, yüksek farkındalık ve özgürlük arayışı ile bağdaştırabileceğimiz bir gezegenin Yeniayda Ay ve Güneş’e kare açı yapması yeniaya elbette bu Uranüsyen etkiyi yansıtacaktır. Dolayısıyla beklenmedik açılımlar, hızlı başlangıçlar ve ani flash gelişmeler bekleyebiliriz. İsyan etme gücü yüksek bir yeniay zamanı bu, ister monoton düzenine olsun, ister mantıksızlığa, ister seni özgür bırakmayanlara, ister haksızlara olsun sesini duyuracaksın. Yeni adımlar atabileceğimiz ve istediğimiz başlangıçları yapabileceğimiz bir 15 gün var önümüzde.


Kova yeniayları; arkadaşlıkları, ekip ve grup projelerini ve gelecek planlarını hayata geçirebileceğimiz zamanlardır. Kova deyince aklıma; “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim”  dizeleri geliyor.


Birlikten kuvvet doğar.

Bir elin nesi var iki elin sesi var.

Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için.


Kova tüm bu sözlerde olduğu gibi insanın bir arada hareket etme arzusunu ve gücünü birlikten almayı ifade eder. Bunu yaparken rast gele davranmak yerine Aklın gücünü kullanmayı sembolize eden bu burç bizi başlangıçlarımızı yaparken daha mantıklı ve objektif olmaya yönlendirir. Analitik yeteneklerimizi güçlendirir ve bakış açımızı geniş tutmamıza yardımcı olur. Bir topluluğa katılmak ekiplerle hareket etmek ve bir gruba entegre olmak için çaba gösterebiliriz. Bir şeyleri birileri ile bir arada yapmak arkadaş edinmek ve sosyal ve iletişimsel yeteneklerimizi geliştirmek için şansımız var.


Kova aynı zamanda yenilikleri modernizm ve teknolojileri ifade ettiği için yenilikleri teknik ve teknoloji içeren işler ön planda olacak. İnternet bilgisayar ve dijital tasarımlar sosyal medya bilgi paylaşımı ve eğitsel konular gibi her türlü alanda yenilenme modernizasyon anlamında gelecek hedeflerimiz olacak. Ayrıca bireysel yaratıcılığımızı canlandıracak bu dönemde aklımıza süper fikirler gelebilir.


25 Ocak’ta gerçekleşen Aslan dolunayı aşk ve romantizmi sembolize ediyordu, bu yeniay bize arkadaşlıkların önemine işaret ediyor. Tanımadığımız ama aynı amacı taşıdığımız kişilerle bir araya gelebiliriz. Gökyüzünde Mars ve Venüs’ün  yakın hareket ediyor olması sayesinde insanlar birbirine tanımasa bile daha yakın davranacak ve iletişim muhtemelen sıcak diyaloglara dönüşecek. Ekip çalışmaları, ortaklıklar, gelecek projeleri, zenginleşmek, büyümek ve fırsatlara koşmak istediğimiz her alanda bize yeni bir vizyon açacak ve bizi şanslı fırsatlara taşıyacak.


Yeniay 20 derece Kova’da gerçekleşiyor ve yeniay bu derecede yer alan “Castra” adlı sabit yıldız ile etkileşimde olacak. Satürn Jüpiter karakterindeki bu yıldız Oğlak TK Yıldızında yani Deniz Keçisinin kuyruk kısmında yer alıyor. Sembolizmine göre spiritüel yanı gelişkin olan kişilerin daha yüksek farkındalıklara ulaşabileceği bir etki taşır. İnsan olmanın erdemine vakıf olmakla alakalıdır. Diğer yandan, spiritüel yanını çalıştırmayan aklın kalitesine ve saf mantığa dayalı bir yaklaşım taşıyan kişiler için gücü kullanmak otoriteyi ele almak savaşı kazanmak zafer elde etmek için mücadele vermek anlamı taşır. Özgürlüklerin ele alındığı, kozmopolitan yaşam ve şehir hayatının gündemde olduğu , politik stratejilerin ve çetin iklim koşullarına işaret eden bir zamanıdır.

 

YENİAYIN GÖKYÜZÜ AÇILARI


URANÜS YENİAYA KARE: Başlangıçlarımızı daha hızlı yapabilmek için  sabırsız ve tahammülsüz hissedebiliriz. Yardım ve destek beklediğimiz arkadaşlarımız veya ekip üyelerimiz olabilir ve gecikme olmasın diye işleri endişelenebiliriz. Zihinsel projelerin, yolculuk şartlarının, finansal konuların, spekülatif yatırım araçlarının ani değişimlere açık ve beklenmedik gelişmelere müsait olacağı bir dönemdeyiz.


MERKÜR JÜPİTER KARE: Bu iki zihinsel gezegen bilgi akışının yoğun olacağına ve düşünecek ve yapacak çok şeyimizin olacağına işaret ediyor. Yazışma ve görüşmeler artacak, yolculuklar gündemde olacak. Ticari projelerin satış pazarlamanın kitap ve baskılı malzemelerin sözleşme ve anlaşmaların akademik çalışmaların ve resmi başvuruların artış göstereceği bir dönemdeyiz. Başlangıçlarınızı yapabilirsiniz.


VENÜS NEPTÜN SEKSTİL: İlişkiler gezegeni VENÜS onu daha romantik ve hülyalı kılacak Neptün ile iyi açıda. Venüs bu dönemde disiplinli ve katı Oğlak burcunda olmasına rağmen içi yumuşayabilir ve saçlarını salabilir. İşinizin içinde sanat estetik yaratıcılık ve tasarım gerektiren işler varsa size iyi gelecektir. Gerginlikleri ve stresleri yatıştırmak için iyi bir fırsattır.


SATÜRN JÜPİTER SEKSTİL: Bu yeniaya etki eden Castra adlı sabit yıldız Satürn Jüpiter karakterinde. Gökyüzünde bu iki gezegenin birbirine destekleyici açı yapıyor olması bir avantaj olarak görülebilir ve bizlere zamanı dengeli kullanma ve istikrar getirebilir. Uzmanlığımızı ve profesyonelliğimizi daha rahat hayata geçirebilme şansı gelirken aynı zamanda bilgisine güvendiğiniz kişilere danışabilir ve aklı selim tavsiyeler alabilirsiniz. Kontrollü hareket ederek ve çevremizin desteğini alarak daha sağlam başlangıçlar yapabiliriz.

 

 

KOVA BURCUNDA YENİAY VE BURÇLAR

YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE ÖNCELİKLE OKUYUNUZ.

YÜKSELEN BURCUNU BİLMEYENLER ZODYAK BURCUNA GÖRE OKUYABİLİRLER.

 

KOÇ 

İDEAL GELECEK PLANINIZA DOĞRU ADIM ATIYORSUNUZ.


Bu yeniayla birlikte 15 günlük dönemde sosyal yaşamınız canlanıyor. Yeni arkadaşlar edinip, yeni gruplara dahil olma zamanındasınız. Ekip çalışmaları ve yapılacak işlerde bir ekip ruhuyla hareket etmek önem kazanıyor. Bir gelecek projesi artık hayata geçebilir ve ilk adımları atabilirsiniz. Gelecek vizyonunuz içinde yaratıcı yanınızı daha etkili kullanmak var ve sizi başkalarından ayıran yeteneklerinizi öne çıkararak vurgulamak isteyeceksiniz. Sizi siz yapan ne bunu bulun ve ideal geleceğinizi yaratın. İdealinizi yaratırken elbette bu dönemde maddi olarak sizi ferahlatacak bir proje de olacaktır. Para harcamadan para kazanılmayacağını fark edebilirsiniz. Yatırımlarınızı doğru yaparsanız ve yaratıcı bireysel fikirlerle ortaya çıkarsanız başarı sizin olacak. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu dönemde Venüs ile yakın bir kavuşumda ve kariyer alanınızda seyrediyor. İş alanında sevilen tuttuğunu koparan ve dikkat çekici biri olmamanız için hiçbir sebep yok. 14 Şubat’tan itibaren Mars da sosyal alanınıza giriş yapacak ve sizi daha eğlenceli, hareketli, fikirlerle dolu ve insanlarla daha iç içe bir döneme taşıyacak. İlhama açık olacaksınız, hatta aradığınız yaratıcı ilhamı kuantum alanından kendinize çekeceksiniz. Bazı Koçlar daha fazla para kazanmak veya var olan yeteneklerini daha çok ortaya koyup maddi kazanca çevirmek üzere girişimde bulunacaklar. Merkür Jüpiter açısı sayesinde gelir elde edecek gelecek projelerini planlamaya başlamanın tam zamanıdır.

.

 

BOĞA 

KARİYER ALANINDA YENİLİKÇİ VE BİREYSEL ÇIKIŞLAR 


Bu yeniayla birlikte 15 günlük dönemde kariyer yaşamınızda yapmak istediğiniz yeniliklere dair adımlarınızı atabilirsiniz. Kariyerle ilgili bir ideal plan yapmak ve bu planı hayata geçirmek adına aklınızda yeni fikirler olabilir. İşte veya meslekte kullandığınız teknik veya teknolojilerde daha yenilikçi ve modern araç ve gereçlere ulaşmak veya size daha fazla bilgi ve paylaşım yapma imkanı verecek yaratıcı fikirlere yer vermek üzere girişimde bulunabilirsiniz. Burcunuzda halen geçişini sürdürmekte olan Uranüs bu yeniaya kare açı yapıyor ve sizler ulaşmak istediğiniz hedeflere doğru ilerlerken bir yanınızla  daha hızlı ve somut sonuçlar almak istiyorsunuz ama bir yanınızla da konfor alanınızdan çıkmak istemiyorsunuz. Oysa sizi ideal geleceğinize taşıyacak fikirler ve yaratıcı planlar bu dönemde aklınızda şekilleniyor olacak. Bu sebeple bu yeniayı kariyer alanında yapmak istediğiniz değişimler başlangıçlar ve sıçramalar için kullanabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs bu dönemde göksel aşığı Mars ile yan yana ilerliyor ve eğitimler sınavlar yurt dışı gezileri uzaklarla bağlar uluslar arası ticaret baskılı malzemeler sosyal medya veya online işler için size destek veriyor. Resmi ve hukuki işlerinizin sizin için daha pürüzsüz ilerleyeceği bir zamandasınız. Onay bekleyen başvurularınız varsa bu dönemde sonuçlanabilir. Uzaklarla gönül bağları kuran Boğalar veya online ilişkiler başlatanlarınız olacaktır. Bu süreçte Mantıklı pragmatik ve yaratıcı davrandığınız sürece yeni projelerinizin başarı kazanacağı bir döneme giriş yapıyorsunuz.

 

İKİZLER 

ZİHNİNİZDE IŞIKLAR YANACAK VE PARLAK FİKİRLERLE DOLU OLACAKSINIZ


Bu yeniayla birlikte 15 günlük dönemde bilgi aktarımı eğitsel ve zihinsel konularda oldukça faal ve başarılı olmak mümkün. Hayata bakış açınızı, felsefe ve kültürünüzü yansıtmak ve bireysel ifadenizi ortaya koyarak başarı elde etmek için şansınız var. İletişim kurarken ve düşüncelerinizi aktarırken oldukça yaratıcı olacağınız ve gerçekçi davranarak objektif kararlar alacağınız aşikar. İdealleriniz ve İnançlarınız bu dönemde ön plana çıkıyor. Gelecekte yapmak istediklerinize odaklanıp yeni fikirlerle özgün bir tarzda kendinizi ifade edeceksiniz. Bu yeniay size bireysel anlamda tarzınızı yaratmak anlamında destekleyici etkiler yansıtıyor. Uzun yolculuklar, sosyal medya iletişimi ve paylaşımları, akademik veya eğitsel konular uluslar arası ilişkiler ve ticaret yeniay etkisi ile planlar yapabileceğiniz konulardan olabilir.

Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür de Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor ve Jüpiter ile dinamik bir açı kuruyor. Sosyal medya, internet ortamı, web siteleri, reklam tanıtım promosyonlar vb gibi konularda öne çıkmak veya benzeri projeleri hayata geçirmek için gelişime açık bir dönemdesiniz. Fikirlerinizi insanlara aktarmak farklı yanlarınızı açığa çıkarmak ve sosyal bağlarınızı geliştirmek için şanslı bir dönemdesiniz. Resmi işler hukuki süreçler ve akademik işlerde bu dönemde başarılı olacaksınız. Uzaklarla bağ kurup yabancılarla iletişimde olup sizden daha uzakta veya aranızda mesafe olan biriyle gönül bağı kurmak ilerletmek ve romantik olmak mümkün. Basın yayın kitaplar baskılı işler net- work’ ler ve satış ağları kurmak ve geliştirmek için ideal bir süre.

 

YENGEÇ  

BÜTÇENİZİ DENGELEME VE GELİRLERİ ARTIRMA ZAMANI


Bu yeniayla birlikte 15 günlük dönemde finansal konular yatırımlar ve para paylaşımı ön plana çıkıyor. Geleceğinize yatırım yapmak veya maddi olarak elinizdeki kaynakları yeni mecralarda değerlendirmek için istekli olabilirsiniz. Krediler borçlar vergi sigorta miras veya ticari gelirlerle ilgili durumlar net bir biçimde ortaya çıkacaktır. Bir yandan bütçenizi tasarrufa yöneltmek bir yandan da geleceğe dönük kazanç veya yatırım planları yapmak üzere adım atacaksınız. İş ortaklıkları ve iş birlikleri ve ticari atılımlar başlatmak için güzel bir zamandasınız. Aile ile para paylaşımı ve bütçe alanında ortak kararlar almak ve harcamalara daha dikkatli bir planla ele almak önem kazanıyor. Yatırım araçlarınız değişebilir veya farklı alanlara yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Maddi konularınızı daha net objektif ve planlı bir biçimde ele alabileceğiniz bir dönem. Şu sıra sadece plan projelendirme ve varsa maddi krizleri akıllıca yönetmek zamanı. Belki kredi ve borç almak için başvuru yapabilirsiniz, Yeni kazanç fırsatlarına ulaşacağınız girişimlerinizde başarıya ulaşacağınız bir zamandır. İlişkiler alanınızdan Venüs ve Mars geçişi yer aldığından özel bağlar bu dönemde daha istikrarlı ve sağlam kurulabilir. Arkadaşlarla geziler yapabilir, etkinliklere katılabilir ve birlikte gelecek planları yapabilirsiniz. Keza sizin grupları ve toplulukları ilgilendiren projeleriniz varsa bunları hayata geçirmek için doğru zamandasınız. 

 

ASLAN

İLİŞKİLERE ODAKLISINIZ


Bu yeniayla birlikte 15 günlük dönemde ilişkiler ön plana çıkıyor. Uzun süreli ilişkiler iş ortaklıkları iş birlikleri başlatmak için doğru bir zamandasınız. Yeni ilişkilere yelken açabilir, arkadaşlıklar başlatabilirsiniz. Evlilik, sözleşmeler, hukuki adımlar bu dönemde planlanabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için bu dönem güzel ancak bu süreçte başlayacak ilişkiler duygudan ziyade akla ve mantığa dayalı bir tarzda gelişebilir. Arkadaşlık bazında sağlam ilişkiler kurmak ve arada iyi iletişim geliştirmek sizler için önemli. Konuşabildiğiniz ve fikirlerinizi özgürce paylaştığınız biri size iyi gelecek. Devam eden veya uzun süreli birlikteliklerde bu dönemde karşılıklı olarak birbirinizi anlamak destek olmak ve gelecek planlarınızı ortak amaçları belirleyerek yapmak akıllıca olacaktır. Mesafeli uzak ve sınırlar çizerek davranmak ilişkileri soğutabilir. Hukuki veya resmi süreçlerin de ön planda olabileceği bu yeniay zamanında net ve objektif verilerle hareket etmeli. Somut kayıtlı legal açık bir tutumla işleri ele almayı ihmal etmemeli. Bu dönemde ilişkileri yumuşatmak uyum yakalamak aşkı güçlendirmek ve mantıklı bir denge kurmak için fırsatınız var. Arkadaşlıklar da güçlü olacak ama bir arkadaşlığın da romantik duygulara dönüşebileceği bir etki var. Çalışma alanınızda yer alan Venüs ve Mars sayesinde iş ve kariyer konularında atılım yapabilirsiniz ancak öncelikle bir net plan yapma ve ondan sonra girişim yapmak çok daha akıllıca olacaktır.

 

BAŞAK 

ÇALIŞMA HAYATINDA İŞLERİNİZ RAST GİDECEK


Bu yeniayla birlikte 15 günlük dönemde iş ve çalışma hayatınız hareketlenecek. Yeni bir işe başlamak bir projeyi hayata geçirmek mümkün. İş alanında ekipler çalışma arkadaşları ve halkla ilişkiler önem kazanıyor. İletişim tarzınız açık net ve objektif olmalı. Teknik işler aletler ve araçların alımı bakımı ve kullanılması konusunda yenilikler olabilir. İş görüşmeleri yapabilir. İşle ilgili ileriye dönük planlar yapmak, işinizle ilgili insanlarla iyi bir network kurmak ve iş çevrenizi geliştirmek üzere enerjinizi kanalize edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ve günlük düzeninizde size yenilikler getirecek çalışma ortaklıkları ve işbirlikleri kurabileceğiniz gökyüzü etkileri altındasınız. İş yerindeki ilişkileriniz bu dönemde daha fazla iletişimi fikir paylaşımını öne çıkaracak ve ortak değerlere ve ilkelere yönelik bakış açısı ile ilgili konuşmalar içerecektir Yeni bir işe başvurabilir veya daha önce başvurduğunuz işlerden haber alabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde sağlığınıza daha fazla özen göstermeye başlayabilirsiniz. Sağlığınızı önemseyerek, beslenmenizi ele alabilirsiniz, bel omurga ayak bilekleri ve baldırları içeren bölgelere daha fazla önem vermek söz konusu olabilir. Evcil hayvanları almak onların sağlığı ve iyiliği ile ilgilenmeniz de mümkün. Günlük hayat ve iş yeri düzeninizi sizin için rahat konforlu hale getirmek için daha neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Aşk ve flört alanınızda ilerlemekte olan göksel aşıklar Venüs ve Mars sayesinde ilişki hayatınız canlanıyor. Yaratıcı projeler ve hobilere ilginiz artıyor.

.

 

 

TERAZİ: 

AŞK KAPIYI ÇALAR MI ÇALAR


Yeniay sizlerin aşk ve romantizm alanınızda yer alıyor. Bu yeniay döneminde bu anlamda en şanslı burçlarından birisiniz. Bu yeniayla birlikte 15 günlük dönemde aşk ve ilişkiler alanında yeni başlangıçlar yapmak olası. Kafaca uyum sağlayabileceğiniz iletişim kurmakta zorlanmayacağınız bir flört yaşama fırsatınız var. Merkür’ün de bu alanda yer alması sebebiyle ikili ilişkilerde sözler ve düşünceler önem kazanıyor. Flörtçü yanınız açığa çıkıyor ve karşınızdakini sözlerle etkilemek mümkün. Yaratıcılık gerektiren tüm konularda ve hobileriniz ile uğraşmak için gökyüzü size destek veriyor. Yetenekleri somut ürünlere dönüştürmek, yaratıcılık, tasarım mimari ve zihinsel beceriler gerektiren işlere başlamak için tam zamanıdır. Bu alanda yer alan Merkür Plüton kavuşumu size daha derin ve detaylı düşündüğünüz  ilişkiler getirebilir. Karşınızdaki objektif bir bakış açısıyla değerlendirmelisiniz.  Düşünceleri net ve açık bir bir biçimde ifade etmek ilişkilere iyi gelecektir. Duygusal yanınızı ortaya koymaktan ziyade aklınızı kullanarak hareket etmek avantajınıza olabilir. Hali hazırda ilişkisi olan Teraziler için bu dönem ilişkiye daha fazla iletişim hoşluk ve yakınlık katmak için işe yarayacaktır. Diğer taraftan hobilerden ve yaratıcı işlerden para kazanmak isteyenleriniz varsa girişim için plan proje yapmakta olabilirsiniz. Zenginleşmek gelirleri artırmak ve ilişkilerde daha mutlu olmak adına yapabileceklerinizi görmek şanslı başlangıçlar yapmak için fırsatınız var.

 

AKREP

EV AİLE YERLEŞİM VE ÖZEL HAYAT İLE İLGİLİ YENİ KARARLAR


 Bu yeniayla birlikte 15 günlük dönemde ev aile ve özel yaşam alanınız canlanıyor. Ev almak satmak taşınmak kiralamak için arayış içinde olabilirsiniz. Ev alanında yer alan finans alanınızın yöneticisi MERKÜR sebebiyle eve taşınmazlara yatırım kiralama eve yönelik harcamalar yapmak konusu ön plana çıkıyor. Kalıcı yatırımlar yapmak özel yaşamınızla yerleşiminizle ebeveynlerinizle ilgili kararlar almak için bu yeniay sizi harekete geçirecektir. Ev kurmak alım satım yapmak aile birliğine önem vermek ve aile ile ilgili gelecek planları yapmak için adım atabilirsiniz. Evin içinde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Tamirat tadilat işleri başlatabilirsiniz. Aile büyüklerinin iyiliği ve sağlığı için destekte bulunabilirsiniz. Evden çalışan akrepler için bu dönem iş bağlamak proje üstlenmek için evde yoğun çalışmak mümkün. Elektrik elektronik ve internetle ilgili konularda yenileme modernizasyon yapmak için adım atabilirsiniz.

Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu dönemde iletişim yakın çevre taşınma ve zihinsel projeler alanında Venüs ile beraber geçişini sürdürdüğü için hareketli bir zamanınızdasınız. Yoğun iletişim altında olduğunuza şüphe yok. Planlı programlı disiplinli ilerlerseniz ve plana sadık kalırsanız işler pürüzsüz ilerleyecektir. Yakın çevrenizle iletişiminiz hem olgun hem içten olacağa benziyor. Geziler yer değiştirme ve zihinsel uğraşı gerektiren işler ajandanızın baş köşesinde olacak bu dönemde.

 

YAY 

HER ŞEYİN BAŞI İLETİŞİM


Bu yeniayla birlikte 15 günlük dönemde iletişim ve bilgi paylaşımı alanınız canlanıyor. Eğitsel konular, sınavlar, web siteleri, kurslar ve yakın çevre ile iletişim kuracağınız yoğun bir dönem başlıyor. Kendinizi yakın çevrenizde veya akrabalarla kardeşlerle olan iletişimde daha açık ve somut ifade edebileceksiniz. Zihinsel faaliyetlerin çok olacağı bir dönemde olduğunuz için bol bol iletişim kuracak ve yazacak çizeceksiniz. Kardeşler yakın çevre arkadaşlıkları akrabalar kuzenler ve komşularınız ile daha fazla görüşeceğiniz bir dönem olacaktır. Zihninizi geliştirecek eğitimler alabilir kitap veya yayınlarla gelişebilir kurslara yazılabilirsiniz. Veya siz eğitim ve iletişim haberleşme satış pazarlama internet siteleri vb gibi işlerde çalışan biriyseniz yeni plan ve projelerin başlangıcında olabilirsiniz. Teknik ve teknolojik konuların, yöntem ve metodun doğru etik ve ilkelerle hareket etmenin işlerinizin tasarım orijinallik ve bireysellik yansıtmasını istediğiniz bir süreçte olacaksınız. Sözler ve fikirler bu dönem sizin işinize yarayacak, zihninizi yaratıcı yanınıza kanalize ettiğiniz müddetçe başarı size gelecektir.

Maddi alanınızdan geçiş yapmakta olan Venüs ve Mars sebebiyle para konularında mantıklı ve aklı başında davranmak isteyeceksiniz. Harcamalar bir miktar artabilir, diğer yandan siz de gelirlerinizi artıracak adımlar atabilirsiniz. Çalışma alanınızda yer alan burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter sayesinde çalış kazan üret ve fırsatları yakala modundasınız. Çalışmak fırsatlara koşmak ve iş alanında gelişmek sizin bu dönem elinizdeki en önemli joker kartınız.

 

OĞLAK

PARA PARA PARA 


Bu yeniayla birlikte 15 günlük dönemde maddi alanınız canlanıyor. Maddi anlamda size daha fazla kaynak getirecek işleri bulmak veya bu anlamda size yarar sağlayacak becerilerinizi ortaya çıkarabileceğiniz günlerdesiniz. Maddi konularda ve bütçenizi idare ederken bu dönemde daha aklı başında ve dikkatli davranmak isteyeceksiniz. Ticari işleri olanlarınız bu dönemde iş planı yapmak ve iş bağlantıları kurmak adına iyi fırsatlar elde edebilir. Sizi yaratıcı fikirlerle, analitik düşünceyle ve yeni fikirlerle destekleyecek bir dönemdesiniz. İşlerinizde ciddi ve sorumlu davranmak isteyeceksiniz. Para alanınızda yer alan Güneş ve Merkür sayesinde zekice ve gerçekçi plan ve yatırım yapmak şansınız var, en önemlisi kendinize yatırım yapacağınız ve kendi değerinizi ön plana çıkarmaktan çekinmeyeceğiniz bir zamandasınız. Bu dönemde fırsatlara koşmak istediğiniz bir iş planınız varsa bu konuda oldukça şanslı olacağınız görülüyor. Fikirlerle yeniliklerle tasarım veya teknik bir konuda yeni bir bakış açısıyla öne çıkma şansınız var. Kendinizi öne çıkaracak ve para kazanabileceksiniz. Eğitimler kurslar bilgi paylaşımı yayınlar veya yazılı malzemelerle ilgili uğraşılar olacaktır. Ne yaparsanız yapın bu dönemde size şanslı gelir imkanı sunacak enerjiler var. Fırsatı yakalayın derim.

Burcunuzda geçiş yapan göksel aşıklar Venüs ve Mars sayesinde cazip presantabl ve dikkat çekicisiniz. Tatlı dille güler yüzle istikrarlı ve sorumlu bir tutumla iletişim kurduğunuz her an sizi ilişkilerde ve gelecek planlarınızda destekleyecek günlerdesiniz. İlişkilerde ve gelecek planlarında yaş tahtaya basmayacağınız aşikar.

 

 

KOVA

İLİŞKİLERDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME ZAMANI


Sevgili Kovalar Yeniay burcunuzda gerçekleşiyor. Bu yeniayla birlikte 15 günlük dönemde kendinize odaklanabilir, idealinizdeki yaşamla ilgili kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Fiziksel sağlığınıza güzelliğinize ve bakımınıza daha fazla önem vermek için adım atabilirsiniz. Baş bölgenize yönelik gereken bakımları yaptırabilirsiniz. Burcunuzda yer alacak bu yeniay sizler için hayat yolunda yeni bir sayfa açmak yolunda bir başlangıca işaret edebilir. İlişkiler iş ortaklık veya özel hayatta sizi bu dönemde düşündürecek konulardan biri. Bireysel yanınızı ortaya çıkarmak, sınırlarınızı çizmek, sadeleşmek ve sizi siz yapan ilkelerinizi uygulamak isteyeceksiniz ve gerekiyorsa hayatınızda bir eleme yaparak ilerlemek size iyi gelecek. Seçimleriniz önemli olacak ve mantıklı seçimler yapmak size fırsat kapıları açacak. İletişimde ve ilişkilerde daha ciddi mantıklı ve gerçekçi davranabileceksiniz. Gereken durumlarda hayır diyebilecek ve gerekli kişilere mesafe koyabileceksiniz. Maddi konularda ve iş kararlarında net bir bakış açısıyla ilerleyecek ve yeteneklerinizi daha sağlam bir biçimde ortaya koyabileceksiniz. Kalbi boş Kovalar için bu dönemde başlayacak ilişkiler daha mantık ve akıl süzgecinden geçirilerek yaşanmalı duygu yükü fazla ve aşırı drama taşıyan insanlardan uzak durmaya çalışabilirsiniz. Ufukta yeni ilişki ihtimali olabilir ama karşınızdakini iyice anlamadan dinlemeden zihinsel olarak tarama yapmadan bir şeye evet dememek en akıllıcası olacaktır. Şimdi sizler için ölçme ve değerlendirme zamanı.

 

BALIK 

PSİKOLOJİNİZİ SAĞLAMLAŞTIRMAK VE İÇ DÜNYANIZA ODAKLANMAK İÇİN ENERJİ TOPLAYIN.


Bu yeniayla birlikte 15 günlük dönemde bilinçaltınız ve ruh ve beden bütünlüğünüz önem kazanıyor. Bilinçaltınızı harekete geçirecek bu dönemde kendi başınıza yapmak istediğiniz işleri planlayabilirsiniz yalnız başınıza kalmak iyi gelebilir kendinize daha fazla zaman ayırmak akıllıca olabilir. İç dünyanıza iyi gelecek meditatif çalışmalar yapabilirsiniz. Spiritüel manevi psikolojik konularda iş yapmak veya girişim yapmak için plan yapmak isteyebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınızı öncelikle düşünmek isteyeceğiniz için. Bir müddet insanlardan ve sizi yoran işlerden uzaklaşmak kafanızı dinlemek size iyi gelebilir. Zira zihinsel olarak biraz karamsar veya stresli geçirdiğiniz bir dönem varsa bunun üstesinden gelmek için bu yeniay sizlere enerji verecektir. Arkadaşlık ve sosyal yaşam alanınızda yer alan Venüs ve Mars geçişi sebebiyle sevdiklerinize de ilgi gösterdiğiniz ve onlara karşı samimi ama olgun ve mantıklı yaklaştığınız günlerde olabilirsiniz. Etliye sütlüye fazla bulaşmadan ilişkileri idare etmek istediğinize eminim. Bireysel projelerinizi planlamak ve gelecekte nasıl bir yol izleyebileceğinizi görmek için bu yeniay size enerji verecektir.

Diğer yandan, bazı Balıklar bu dönemde kolektif alanlarda sosyal mecralarda ve ruhsal bağlar kurduğunuz insanlarla aktif bir iletişim içinde olabilirler, uzaktan iletişimle bağ kurdukları flörtler veya yeni tanışmalar yaşayabilirler. İlişkileri bu dönemde daha özel ve içte yaşayabilirsiniz. Dış dünya ile iç dünyanız arasında uyum ve denge yaratmak eşit ağırlıklı bir sosyalleşme ve kendinize “ME TIME” yaratmakla mümkün olabilecektir.

 

NAZ BAYATLI


Yeniayla birlikte yeni başlangıçların adımını atmak için 15 günlük bir dönem var önümüzde
Kova Burcunda Yeniay 10 Şubat 2024

 

94 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page