top of page

KOVA BURCUNDA YENİAY VE BURÇLARA GENEL ETKİLER

KOVA BURCUNDA YENİAY VE BURÇLARA GENEL ETKİLER

5 ŞUBAT SALI SAAT 00:02


Bu yeniay genel anlamda Kova burcunun temsil ettiği arkadaşlıklar, grup aktiviteleri, ekip çalışmaları, teknolojik konular, internet işleri, sosyal bağlarımız ve içinde olduğumuz sosyal ağlarımız ile ilgili konularda bize yenilikler yeni başlangıçlar ve kararlar getirecek. İçinde yer aldığımız çevrelerde kurduğumuz ilişkileri gözden geçirmemize ve geleceğe bizi taşıyacak prensip ve ilkeleri belirlemekte bize yardımcı olacak.

Yeniay anında gökyüzünde Terazi burcu yükseliyor. Terazi burcu ilişkileri sosyal hayatı evliliği ortaklığı adil olma duygusunu fedakarlıkları ve ilişkilerde orta yolu bulmak adına bağlarımızı düzenlemeyi temsil eder. Bu yeniay bir ilişki alanında her birimizin kurduğumuz bağları yeniden ele almak ve gözden geçirmek için bize fırsat getirecek. Yeniay’ın Kova burcu gibi sabit nitelikte ve hava elementinden bir burcun 15 derecesinde yer alması ve Merkür ile kavuşumda olması nedeniyle rasyonel olmanın aklı kullanmanın ilkelerimizi ve prensiplerimizi tekrar gözden geçirmenin gerekliliğine işaret ediyor. Dostlukları pekiştirmek , arkadaşlıkları güçlendirmek için işe yarayacak. Gelecek planlarımızı ele almak ve bu planların en iyi şekilde geleceğe taşınması için analitik yeteneklerimizi kullanmayı başarmalıyız.

Yeniay haritasında yükselen burç Terazinin yönetici gezegeni Venüs artık Oğlak burcunda yer alıyor. İlişkilerimizi daha ciddi ve sorumlu bir biçimde yaşamak bilinçli adımlar atmak ve ne istediğimizi bilmek ve bu amaca uygun davranmak için gücümüz olacak. Bu haritaya göre yeniay aşk romantizm ve yaratıcı işler alanında yer aldığı için bu dönemde yeni aşklara yelken açmakta veya yeni aşklarla ilgili umutlar taşımak yüksek ihtimal. Arkadaşlıkla başlayan flörtler gündemde olabilir. İletişim ve bu iletişimde kendi sınırlarını belirlemek ilken nedir farkına varmak biraz işin içine prensip katmak kendinin ne istediğini düşünmek ve ideal ilişkini yaratmak için kendine güvenmek önem kazanıyor.


BURÇLAR

Koçlar arkadaşlıklar ekip çalışmaları ve gelecek planlarını harekete geçirecek işler ve ilişkilerle ilgili güzel gelişmeler bekleyebilirler. Kariyerde güzel gelişmelerin olacağı bir ay olacak. Burcunuzun yönetici gezegeni 15 Şubat’a kadar Koç’ta kalmaya devam edecek ve sizi Uranüs ile yakın kontakta olması nedeniyle stresli gergin telaşlı ama dinamik kılmaya devam ediyor. Çok hareketli günler içinde olacağınız zihinsel anlamda meşgul ve yeni fikirlerle dopdolu olabileceğiniz bir dönem. Sınırlarınızı belirlemek ve daha prensipli davranmak isteyeceksiniz. Arkadaşlıklar da net ve objektif davranma zorunluluğu olacaktır.


Boğalar kariyer ve iş konularında yeni başlangıçlar yapacaklar uzaklarla bağlar sosyal medya hukuki işler devletle ilgili ve resmi işlerde başlangıçlar yapacaklar.

İkizler uzun yolculuklar akademik çalışmalar eğitimler sınavlar yabancı ülkelerle ve yabancılarla ilgili konular maddi durumlarını içeren kararlar alabilir ve bu yeniayda daha farklı bir bakış açısıyla başlangıçlar yapacaklar. Ticari işleri düşünmek, aile ile para paylaşımı konuları öne çıkabilir borçlar krediler halledilebilir, bilinç altı temalarınıza eğilmek isteyebilirsiniz, gelir ve giderleri planlamak yatırım yapmak kazançları artırmak harcamaları kısmak gibi kararlar alabilirler.


Yengeçler maddi konuları ele aldıkları krediler borçlar aile ile para paylaşımı ve beklenen paralarla ticari gelirlerle ilgili başlangıçlar yapabilirler. Eş ve ortaklıklarda sorumluluklarını daha rahat ele alabilirler. İlişkilerini ciddi ve sorumlu bir biçimde ele aldıkları rasyonel davrandıkları bir ay olacak.


Aslanlar için yeni ilişkiler başlangıcı olabilecek bir yeniay bu. Evlilik ortaklık uzun süreli ilişkiler için adım atabilir veya gelecek planlarınızın içinde ciddi ilişkiler kurmak adına kararlar alabilir ve bu konuda hayatınıza birini katacak şansınız olacaktır. İş alanındaki ilişkileri de ele almak isteyebilirler ayrıca iş başvuruları yapmak ve çalışma alanında işleri ciddiyetle ilerletmek için güzel bir zaman.


Başaklar iş ve çalışma alanında yeni başlangıçlar yapabilecekleri şanslar elde edebilirler. Ekip çalışmaları iş yerinde ilkeler ve prensipler konusunda yeni kurallar koymak hakları almak eşit davranmak adına gelişmeler yaşayabilirler. Aşk alanınızda yer alan Venüs sayesinde ilişkilerde aklı başında bir tutum benimsemek gerekliliği hissedebilirsiniz daha mantıklı ve ciddi davranmak isteyeceksiniz. Çocuk sahibi olan Başaklar çocuklara otorite kurmak onları daha görev odaklı yapmak için yeni kararlar alabilirler.


Teraziler bu yeniayda aşk alanında başlangıçlar ve yenilikler yapabilecekler. Kalbi boş Teraziler bir arkadaşlığı ilişkiye çevirebilirler, arkadaşlıklar , grup aktiviteleri ve yaratıcı çalışmalar ilgi odağınızda olabilir. İlişkilerde iletişimin adil olmanın hak yememenin ve eşitliğin öneminin bilincinde olacaklar. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs ay boyunca Oğlak burcunda yer alacak ev ve aile ortamınızdaki görev ve sorumlulukları ciddiye almak evinizle ilgili değişimlere adım atmak için planlar yapabilir ebeveynleriniz ve çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz.


Akrepler ev ve aile yaşamında yeni kararlar almak isteyebilirler. Ev almak yerleşim değiştirmek evinizi düzenlemek elektronik konularda iyileştirme yapmak ebeveynlerle ilgilenmek ve ev ile iş ortamının daha rahat olması için girişimlerde bulunabilirler. geziler, iletişim konuları zihinsel aktiviteler eğitimler kurslar sınavlar kardeşlerle ilgili temalar ile ilgilenmek gerekebilir. ticari işler web siteleri araçlar ve gereçlerle ilgili alım satım yapmak için kararlar alabilirsiniz.



Yaylar bu yeniayın burcunuza olumlu bir açı yapması nedeniyle öncelikle arkadaşlıklarınızı ele alırken çok daha rahat olabileceksiniz. Merkür ve burcunuzun yönetici gezegeni Merkür arasındaki açı sayesinde iletişim kanallarınız açık ve iletişimde istekli bir biçimde kendinizi ifade etmek anlatmak mümkün ve krizlerinizi net ve açık olmak kaydıyla halletmeniz kolay olacak. Kısa yolculuklar geziler sınavlar eğitimler kurslarla ilgili konular bu dönemde ivme kazanabilir. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizde ve genel olarak insanlarla nasıl iletişim kurduğunuz konusunda bir farkındalık yaşayabilir ve iletişimde daha ilkeli prensiplere bağlı ve net bir tarz benimsemek konusunda karar alabilirsiniz. arkadaşlıklar ve dostluklar önem kazanıyor. Maddi konularda cebinize yarayacak gelişmeler olacaktır.


Oğlaklar bu yeniay sizin para kaynakları alanınızda yer alıyor. Kazançları artırmak gelirinizi değerlendirmek veya yatırım yapmak adına yeni fırsatlar çıkmış olabilir. Veya bu anlamda siz neler yapabilirim diye düşünmekte olabilirsiniz. Ekiplerden grup aktivitelerinden teknolojiden bilgi paylaşımı aktarımı içeren her türlü işten gelir elde etmek veya bu tür alanlara yatırım yapmak için adım atabilirsiniz. Burcunuzda ay boyunca yer alacak Venüs sayesinde kendinizi daha çekici hissedeceksiniz ve ilişkilerde çok daha fazla ilerleme kaydetmeniz mümkün aşk ve flört zamanı kendinize bakım yapmayı da ihmal etmeyeceğiniz kesin.


Kovalar bu yeniay burcunuzda gerçekleşiyor ve sizin için ilişkiler alanı bu yeniayla birlikte hareketleniyor. Yeni ilişkiler kurmak, flörte başlamak, yeni arkadaşlıklar edinmek, gruplara veya ekiplere dahil olmak ve hayat hedeflerinizde geleceğe dair umut dolu planlar yapmak adına şansınız var. Bu arada görümünüz ve sağlığınız ile ilgili de yeni radikal kararlar alabilirsiniz. ilişkilerde ve ortaklıklarda daha ilkeli ve prensipli adım atmak gerekliliğini hissedebilirsiniz. Bu ay biraz dinlenmek iç dünyanızı dinlemek isteyebilirsiniz. İş alanındaki insanlarla ilişkilerde arka planda tam üstüne parmak basamadığınız bir stres durumu olabilir siz yine de gergin olmadan dedikodu yapmadan gayet sakin , her zaman ki cool halinizle işinize bakın.


Balıklar bu yeniay bilinç altı alanınızda gerçekleşiyor. Spiritüel konulara odaklanmak ruhunuza iyi gelecek hobilere eğilmeniz mümkün . Kolektif çalışmalarda yer alabilir, hizmet yardım işlerinde görev alabilir, net work lerle ve arkadaşlıklarla alakalı planlar yapabilir , ekip çalışmalarına katılabilirsiniz. İnsanlara maddi manevi destek olacak faydalı ve yaratıcı fikirlerle dolu olabilirsiniz.

Naz Bayatlı

736 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page