top of page

KOVADA DOLUNAY


1 AĞUSTOS 2023 SAAT : 21:30 9 DERECEDE


Kova burcunda gerçekleşecek dolunay her birimiz için dostluklarımızı arkadaşlıklarımızı sosyal gruplarımızı, grup ve ekip çalışmalarını, analiz gerektiren işleri teknolojik gelişmeleri ve tasarım içeren çalışmaları planlarımıza katacak.

Dolunay esnasında gökyüzünde Balık burcu yükseliyor. Kova’nın yönetici gezegeni Satürn de Balık burcunda seyrediyor. Sınırlarımızı ve ilkelerimizi belirleyip belirleyemediğimizi deneyimleyeceğiz. Hayır diyebilmek, prensiplerini karşı tarafa aktarabilmek, birbirimizle kurduğumuz ilişkilerde iletişimi doğru kurmak ve akılcı çözümler bulmak konusunda çaba harcayabiliriz. Kova burcu; bilimsel gerçeğin, objektif gerçekliğin, herkese göre değil evrensel anlamda hepimiz için geçerli olan doğruluk ilkelerinin toplumsal hareketlerin kolektif düşüncelerin ve politik olguların finansal analizin dernek klüp ve topluluklarla yapılan etkinliklerin burcudur.


Bu dolunay döneminde gerçeklik ve doğrulukla ilgili algımızın test edileceğini söyleyebiliriz. Kişisel çıkarları korumak ile kolektifin hayrına olacak çıkarları korumak arasında ikilemler ortaya çıkabilir. Satürn de Balık burcunda yer aldığı için algımız eğilip bükülebilir merhamet ve sezgilerin de işin içinde dahil olması sebebiyle katı gerçekçiliğimiz ve mantığımız tam randımanlı çalışmayabilir. İLİŞKİLERDE Esnemek ve taviz vermek durumunda kalabilir ilkelerimizi eğip bükebiliriz.


Enerjimizi yönlendiren MARS bu dönemde Başak burcunda yer alıyor. MARS Başak burcunda kolektif bilincimizde sağlık konularını, mükemmeliyet, detay ve temizlik gerektiren konuları ön plana çıkaracak.


Dolunayın açıları:


Jüpiter/ Mars olumlu açısı: Bolluk ve bereketi artıran Jüpiter MARS ile açıya girdiği zaman büyüme gelişme ve genişleme arzumuz artar. Her şeyin volümünü büyüten Jüpiter , Mars gibi bir enerji bombası ile kontakt kurduğunda, umutlarımızı çoğaltır beklentilerimizi arttırır ve bizi atılgan bir ruha sokar. Para konularını yatırımları ve büyüme hedeflerini planlayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Tek handikapı iştahı ve abartıyı arttırmasıdır. Mecazi anlamda ve sözlük anlamıyla gözümüz midemizden daha büyük olacaktır. Tabağımıza yiyebileceğimizden fazlasını alacağız.


Merkür/Satürn Karşıt açısı : İletişimde duygu ve düşüncelerin ikilemler ve zıtlıklar içerebileceğine işaret ediyor. Merkür’ün Başak burcunda olması hayatımızın bir alanında düzen kurma çabasında ve derlenme ve toparlanma eyleminde olabileceğimize işaret ediyor ama bir yandan da yapılması gerekenler konusunda kaygılar ve endişeler taşıyor olabileceğimizi gösteriyor. Satürn ise Balık burcunda ve bu karşıtlığın mecburiyetlerini sembolize eden tarafta, dolayısıyla kurmak istediğimiz düzende ya sınırlarımızı net belirlemek ya bizi kısıtlayan sınırları aşmak veya üstesinden gelmek durumundayız. Bunları aşabilmek için öncelikle kendi zayıflıklarımızla ve öğrenilmiş çaresizliklerimizle yüzleşmek ve bunları net tanımlamak gerekecektir. Ancak bunu yapabildikten sonra büyük resmi daha net görebilme imkanımız olacaktır.

Plüton/ Ay Düğümleri kare açısı : Plüton bildiğiniz gibi Oğlak burcuna tekrar RETRO yaparak geçti. Neredeyse yıl sonuna kadar ay düğümlerine kare yaparak geçiş yapacak. Koç ve Terazi aksında yer alan ay düğümlerine yaptığı kare ile yaşamımızda gerçekleşmesini dilediğimiz planlarımızı disiplinsiz plansız cesaretsiz yapmamamız gerektiğini sembolize ediyor. Dönüşmemiz gereken tarafımız öncü niteliklerimizi geliştirmek bireyselliğimizi ortaya dökmek hayattan kendimiz için zevk almaya odaklanmak. Umut ettiklerimizin peşinden koşma cesaretini edinmektir.


BURÇLARA GÖRE KOVA DOLUNAYI


KOÇ: Bu dolunay sizlerin arkadaşlık ve sosyalleşme alanınızda gerçekleşiyor. Arkadaşlarla kurduğunuz iletişim ve sosyalleşmenin ön plana çıkacağı bir 15 güne giriş yapmaktasınız. Grup etkinlikleri ve ekiplerle yapacağınız çalışmalar olabilir ve bunların planlanması için çaba harcayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bireysel bakış açınızı vurgulamak ve size uymayan tutum ve davranışlara karşı sınırlarınızı belirlemek isteyebilirsiniz, ilkelerinizi ve bireysel yanlarınızı açığa çıkararak yaratıcılığınızı serbest bırakabilirsiniz. Gelecek planlarınızı düşünebileceğiniz, hobi ilgi alanı ve yeteneklerinizin harekete geçebileceği etkiler var. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu dönemde Başak burcunda ve Jüpiter ile olumlu açı yapıyor. Çalışma temponuzu arttıracak ve size ekstra işler yükleyebilecek bir etki var. Çalışmak kazanmak ve iş hayatınızı derlemek toparlamak için fırsatınız var. Dolayısıyla yapmak istediğiniz detaylı ve titiz işlerinizi bu dönemde ele alabilirsiniz. Sağlığınıza da bakmak isteyeceğiniz yeme içme düzeninizi kontrol altında tutarak kendinize özen ve bakım göstereceğiniz aşikar. Zayıflamak detoks yapmak mide ve bağırsak sağlığınızı korumak için harekete geçebilirsiniz. Venüs retrosu aşk ve romantizm evinizde olduğu için geçmiş aşklardan ve flörtlerden haber almak ve eski ilişkileri gündeme taşıyacak durumlar söz konusu olabilir. Yaratıcılığınızı kısıtlamadan ama acele kararlar almadan itidalli ve planlı ilerlemek bu dönemin mottosu olabilir.


BOĞA: Bu dolunay sizlerin kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Mesleki konularda ve kariyer hedeflerinizde bir atılıma gitmek üzere planlar yapıyor olabilirsiniz. İş hayatınızı sizin için daha gerçekçi ve bireysel anlamda size daha doğru gelen ve içinize sinen bir düzene oturtmak için düşünebilir, plan yapabilir ve atılım için size en uygun zamanı bekliyor olabilirsiniz. Bu dönem iş değiştirmek için en doğru zaman olmasa da, kariyerinizin ne yöne gitmesini arzu ettiğinizi düşünebileceğiniz ve bu yönde planlarınızı akılcı ve objektif bir biçimde planlayabileceğiniz bir zamandır. Burcunuzun yönetici gezegeni VENÜS bu dolunay esnasında Retro harekette bulunuyor, ev aile ve yerleşim alanınızda gerilediği için ev almak satmak kiralamak yer değiştirmek veya şehir değiştirmek gibi planlarınızın olabileceği aşikar. Ailenizle ve özel hayatınızda olan kişilerle bu konuda fikir alışverişi yapmak ve ortak bir karar almak üzere çaba sarf edebilirsiniz. Bu türden planlarınız varsa EKİM ayından itibaren somut adımları atmak avantajınıza olabilir. Dolunayın en olumlu açısı Jüpiter ve Mars arasındaki üçgen açı ve bu açı sebebiyle yaratıcı yanınızı hobileri aşkı eğlenceyi yatırımları ve size ekstra kazanç getirebilecek adımları atmak üzere istekli olacaksınız. Hayattan keyif almak ve sizi mutlu edecek konulara daha fazla eğilmek adına harekete geçebileceksiniz.


İKİZLER: Bu dolunay sizlerin hayata bakış açınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Uzun yolculuklar, yurt dışı ve yabancılarla bağlantılar, akademik konular, hukuki ve resmi işlerin aktif olacağı bir dönemdesiniz. Yolculuklara, turlara ve gezilere çıkmak isteyebilirsiniz. Kültürel felsefi eğitsel veya inançla ilgili spiritüel konulara daha fazla eğilebilirsiniz. Eğitimlerin entelektüel yanınızın hayata bakış açınıza uygun işler yapma arzunuzun tetikleneceği bu dolunay döneminde oldukça zihinsel olacağınız aşikar. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bu dönemde Başak burcunda ve Satürn ile karşıt açı yapıyor olacak. Ev aile kariyer ve yerleşim konularında uğraş verebilirsiniz. Ailenizle ilgilenmek ebeveynlerinizin iyiliği ve sağlığı ile uğraşmak ve mesleki konularda zaman emek ve nakit dengenizi gözden geçirerek sizi aşırı yük getiren konuları daha net görüp sizi zayıflatan ve gücünüzü elinizden alan durumları daha gerçekçi bir gözle görme şansınız var. İlkelerinizi ve sınırlarınızı daha iyi belirlemek ve hayatınızdan sizi düşünsel olarak olumsuz etkileyen insanları ve durumları elimine etmek üzere kararlar alabilirsiniz.


YENGEÇ: Bu dolunay sizlerin para paylaşımınızı ve finansal kaynaklarınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Maddi konularda daha gerçekçi ve analitik davranmak için istekli olacağınız bir dönemdesiniz. Paranızı korumak büyütmek ve daha fazla kazanç elde etmek için plan yapabileceğiniz aşikar. Harcamalarınızı ve bütçenizi daha kontrollü ele almak ve sizi maddi olarak zayıflatabilecek unsurları daha net görmek adına bu dolunay sizlere enerji verecektir. Dolunayın en olumlu açısı Jüpiter ve Mars arasındaki üçgen, arkadaşlıklarda grupları içeren aktivitelerde iletişim satış pazarlama eğitsel konular ve yazışmalarda verimli ilerleyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Merkür de iletişim alanınızda yer alıyor ve sizi haliyle bu dönemde oldukça fazla zihinsel kılıyor. Yakın çevrenizle kardeşlerle ve yakın olduğunuz kişilerle daha sık kontakt kurarak fikir paylaşımı bilgi aktarımı yaparak zihinsel anlamda aktif olacaksınız. Kendinizi ifade ederken bir yandan titiz ve detaycı olacak bir yandan da karşınızdaki kişilerle empati kurmak onların dertlerini dinlemek ve çözüm olacak fikirleri önermek bakımından sözleriniz dinleniyor olacaktır. Sadece uzun yolculuklar yurt dışı alanında hukuki ve resmi işlerde yapılması gerekenler konusunda çok daha temkinli dikkatli ve planlı ilerlemek avantajınıza olacaktır. Plüton’un ay düğümlerine yaptığı zorlu açılar sebebiyle, yıl sonuna kadar ev aile ve mesleki planlarınız doğrultusunda değişimleri göğüslemek ve değişimleri nasıl ele alacağınızı belirlemek konusunda çaba göstermeli ve gereken cesareti hayata katmak için atılım yapmayı denemelisiniz.


ASLAN: Bu dolunay sizlerin evlilik ve uzun süreli ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. İlişkilerin ön planda olacağı bir 15 günlük döneme giriş yapmaktasınız. İkili ilişkilerde, daha net objektif ve gerçekçi davranmak avantajınıza olabilir. Bazı ASLAN’lar bu dönemde ilişkilerde özgürleşmek veya ilişkide tamam mı devam mı kararları almak durumunda olabilirler. İlişkiye başlamadan önce arkadaşlık kurmak, özel ilişkilerde ortak akılla hareket etmek karşılıklı fikirleri paylaşarak bir orta nokta bulmak şart gibi duruyor. Özgürlük alanınızı kariyerde veya ilişkiler alanında genişletmek isteyebilirsiniz. Partneriniz de kendi isteklerini ve gelecek planlarını ön plana alarak sizden bu konuda anlayış ve destek bekleyebilir. Karşılıklı olarak birbirinizin yaratıcılığını ilgi alanlarını ve mutluluk arayışını göz ardı etmeden teşvik etmeyi ihmal etmeyin. Güneş’in de gökyüzünde burcunuzda yer alacağı bu bir aylık süreçte, kendinizi ortaya koymak değerinizi ispatlamak ve özgüven kazanmak konusunda çaba sarf edeceksiniz. Venüs bu dönemde burcunuzda geri harekette bulunduğu için ilişkilerde aradığınız ilgi alaka sevgi ve destek almak bakımından daha hassas olabileceğiniz aşikar. Tüm bu gelişim hedeflerinizde ailenizden eşinizden iş ortağınızdan ve partnerinizden onay almak ve birlikte yol almak için iletişimde olmalı ve net bir dille isteklerinizi belirlemeli sınırlarınızı gerekiyorsa çizmelisiniz. Gökyüzünde yer alan Jüpiter Mars üçgeni sayesinde kazanç arttıracak kariyer planlarınızı güçlendirecek ve size daha fazla gelir getirebilecek planlara doğru adım atmanız size şans getirecektir. Şimdi planlayın Ekim ayında harekete geçin.



BAŞAK: Bu dolunay sizlerin çalışma hayatı ve sağlık alanınızda gerçekleşiyor. İş alanında değişimlerin hayata geçebileceği bir döneme giriş yapmaktasınız. Ekip çalışmaları, iletişim, online işler, satış ve pazarlama satış analizi veya finansal analiz gerektiren işlerde bir artış gözlenebilir. İş arkadaşları ile uyum sağlamak, iletişimde net ve objektif olmak ve ilkeleri belirlemek önem kazanıyor. Bireysel yaratıcılığınızı ve teknik konulardaki becerilerinizi geliştirmek arttırmak veya yeni bilgiler öğrenmek bakımından etkili olacak bir dolunay zamanındasınız. Bireysel olarak kendinizi iyi ifade etmek, otoritenizi güçlendirmek, prestij kazanmak ve dikkat çekmek için isteklisiniz. Bu konuda size destek olacak, dolunay esnasında yer alan Jüpiter ve Mars arasındaki olumlu açı, sizlere hedeflerinizde daha verimli ve yapıcı adımlarla ilerleme şansı getiriyor olacak ancak buradaki tek handikap hızlı ve abartılı umutlarla işe atlamaktır. Burcunuzun yönetici gezegeni MERKÜR de BAŞAK ‘ta yer alıyor. Sizi planlı detaycı titiz ama ıvır zıvır bir çok işle uğraşmak durumunda bırakıyor. Merkür Satürn karşıtlığı ise ilişkiler alanında yer aldığı için, bu dönemde ilişkiler konusunda taviz vermek alttan almak ve toleranslı davranmak mecburiyetinde hissetmenize yol açabilir. Diğer yandan, evlilikte, iş ortaklığında veya uzun süreli partneriniz varsa ilişkide sizi zayıflatan ve elinizi kolunuzu bağlayan duygu ve düşünceleri daha net fark edebilir ve bu meseleleri nasıl aşabileceğinizi derinden düşünmek imkanı verebilir.


TERAZİ: Bu dolunay sizlerin aşk hayatınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Flört yaşamınızda ve gönül ilişkilerinde daha net ve objektif olarak hareket edebileceğiniz bir dönemdesiniz. İlişkilerde özgür olmak, bireysel isteklerinizi ve ilkelerinizi ön plana alarak hareket etmek sizler için önem kazanıyor. İlişkilerde karşılıklı olarak sizi ortak ilgi alanlarında neyin mutlu ettiğini keşfetme döneminde olabilirsiniz, farklılıklarınız olsa da ilişkide kesişen kümeleri bulmak ve arkadaşlığınızı pekiştirmek iyi fikir olabilir. Eğlenmek hayattan keyif almak mutlu bir cinsel yaşam sahibi olmak sizin için önemli olacak ve ilişkinizi bu kriterlerle değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı çalışmaların, hobilerin ve bireysel farkınızı ortaya koymak için çaba sarf edeceğiniz tasarım içeren projelerin güçlü bir biçimde hayata geçeceği bir süreçtesiniz. Gerek tek başınıza , gerekse arkadaşlarla ekiplerle veya kolektif gruplarla bir arada yapacağınız etkinliklerde orijinalliğinizi vurgulamalı ve farkınızı ortaya koymalısınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs bu dönemde ASLAN burcunda Retro harekette ve sosyal alanınızda yer aldığı için sosyal bağlarınızı ele alırken daha dikkatli ve temkinli ilerlemek avantajınıza olacaktır. Özellikle dürüstlük, gurur, sadakat gibi konularda daha hassas olacağınız bu süreçte, arkadaşlarınızı bu gözlerle yeniden değerlendirebilir ve değerinizin bilinmesini isteyebilir hatta bunun somut bir biçimde gösterilmesini talep edebilirsiniz. Bunu yaparken elbette fazla otoriter tahakküm eden veya dram kraliçesi tavrıyla yapmamak akıllıca olacaktır. Ya da böyle davranan kişiler varsa çevrenizde sosyal mesafe kuralını uygulamak ve bireysel sınırları iyi çizmek avantajınıza olabilir.


AKREP: Bu dolunay sizlerin aile ve ev yaşamınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Yerleşimle ilgili konularda ve özel hayatınızla ilgili kararlar almak durumunda kalacağınız bir döneme işaret ediyor. Nerede yaşamak istediğinize karar vermek, taşınmak, alım satım işleri vb gibi konuları düşünmek oldukça mümkün. Ailenizle, eşinizle veya ebeveynlerinizle ilgilenmek onların dert ve kaygılarına çözüm bulmak durumunda olabilirsiniz. Ev yaşamı sizin için önem kazanıyor, evde konfor sağlamak, kendinize özel bir alan yaratmak veya evden çalışmakla ilgili değişimler yapabilirsiniz. Ya da evden çalışmak veya kendi işini kurmak adına girişimlerde bulunacak olanlarınız vardır. Burcunuzun yönetici gezegeni MARS bu dolunayda JÜPİTER ile olumlu açı içerisinde yer alıyor. Sosyal alanınızın aktif olduğu, ortak çalışmaların işbirliklerinin ve arkadaşlarla ilişkilerin canlandığı, verimli ilerlemelerin kaydedildiği ve sizi geleceğe taşıyacak maddi manevi planların yapıldığı bir dönemdesiniz. Kariyer alanınızda geçişini sürdüren VENÜS bu dönemde Retro harekette bulunduğu için tasarlayın yaratıcılığınızı kullanın projelendirin ancak harekete geçmeyi EKİM ayına bırakın. İşlerinizdeki eksik ve gedikleri tamamlayın iş ve mesleki ilişkileri onarın, problemleri öfkelenmeden profesyonelce ele alın ve dürüstçe kendinizi ifade etmeyi ihmal etmeyin.

YAY: Bu dolunay sizlerin iletişim ve zihinsel konuları sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Eğitsel konuların, satış pazarlama ve zihinsel yaratıcılık gerektiren işlerin ön planda olacağı bir döneme giriş yapmaktasınız. Kardeşler, yakın akrabalar, komşular ve yakın çevre ilişkilerinde doğru iletişimi kurmak önem kazanıyor. Kendinizi ifade ederken net dürüst ve objektif olmaya özen gösteriniz. Taşınmak yer değiştirmek ve kısa geziler yapmak gündeminizde olabilir. Burcunuzun yönetici gezegeni JÜPİTER dolunay zamanı enerji gezegeni MARS ile olumlu açı içinde olacak. her iki gezegen da çalışma hayatınızı ve mesleki konuları sembolize eden evlerden bu olumlu açıyı yaptıkları için iş hayatınız ile ilgili alacağınız kararlarda ve yapacağınız girişimlerde verimli olmanıza ve hızlı adımlarla ilerleyebileceğinize işaret ediyor. Yazılı işler baskılı malzemeler online ve sosyal medya mecralarını içeren konularda sizi destekleyen bir dönemdesiniz. Uzun yolculuklar planlayabilir hukuki ve resmi işleri ele alabilirsiniz. Ancak bu konuları içeren alanda VENÜS retrosu gerçekleşmekte olduğu için tasarlayın planlayın fikir alışverişinde bulunun ama nihai girişimi EKİM ayına bırakmayı ihmal etmeyin. Ev aile ve özel yaşam alanınızda yer alan MERKÜR Satürn karşıtlığı sebebiyle aile içi ilişkilerde normalden daha fazla toleranslı esnek sezgisel ve empati kurarak davranmak avantajınıza olacaktır. Aile üyeleri bu dönemde maddi manevi ve sağlık bakımından daha fazla desteğe ihtiyaç duyabilirler.


OĞLAK: Bu dolunay sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Kazançlarınızı arttırmak ve birikimlerinizi daha iyi değerlendirmek için plan yapacağınız bir dönemdesiniz. İş ortaklıkları, iş birlikleri veya aile ile ortak para paylaşımınızı ön plana çıkaracak bu dolunay sürecinden maddi konularda ortak akılla kararlar almak önem kazanıyor. Burcunuzun yönetici gezegeni SATÜRN bu dönemde BALIK burcunda ve MERKÜR ile karşıtlık yapıyor. İletişimin, eğitsel ve zihinsel konuların iyi planlanması ve organize edilmesi gerekiyor. Kardeşler yakın çevre ve arkadaşlarla iletişimin dikkatli ele alınması gerekiyor. Problemlere çözüm bulmak ve sevdiklerinizin dertlerini dinlemek gerekebilir. Sevdiklerinize karşı esnek ve toleranslı davranacağınız ve ekstra özverili davranabileceğiniz bu dönemde sınırlarınızı iyi belirlemeyi ve gerekiyorsa hayır diyebilmeyi denemelisiniz. Dolunayda JÜPİTER ve MARS arasında yer alan olumlu açı sebebiyle, yaratıcı çalışmalarınız hız kazanacak, hobiler, baskılı malzemeler, sosyal medya veya online mecralardaki işler alanında verimli ve bereketli gelişmeler bekleyebilirsiniz. Geziler yolculuklar yurt dışı bağlantıları akademik işler hukuki ve resmi işlerde planlı ve titiz ilerleyeceğiniz ancak abartıya kaçmadan temkinli davranmak durumunda olduğunuz bir zaman dilimindesiniz.


KOVA: Sevgili Kovalar bu dolunay sizlerin burcunda gerçekleşiyor. Sağlığınıza gelecek hedeflerinize ve ilişkilerinize odaklanacağınız 15 günlük bir döneme giriş yapmaktasınız. Dış dünyada kendinizi daha duygusal bir ifade ile yansıttığınızı fark edebilirsiniz. İletişiminiz daha duygusal ve empatik olabilir, tepkiler verebileceğiniz ve hassasiyetlerinizi dile getirebileceğiniz günlerdesiniz. Baş ve yüz sağlığınıza ve bakımınıza bu dönemde daha çok özen göstermek isteyebilirsiniz. Özgürlük bağımsızlık bireysellik orijinallik ve yaratıcılık çipiniz harekete geçiyor. İlişki alanınızda yer alan Güneş ve VENÜS sayesinde özel ilişkiler canlanıyor. Partnerinizle karşılıklı olarak birbirinize duygu ve düşüncelerinizi dürüstlükle ifade etmenin önem kazandığı bu dolunayda, gurur, sadakat ve sevginizi göstermek önemli olacaktır. Venüs’ün evlilik ve iş ortaklıkları gibi önemli ilişkileri sembolize eden alanınızda yer alması bu süreçte ikili ilişkilerde vereceğiniz sözlerde, Hukuki sözleşmeler ve anlaşmalarda neye imza attığınıza önem vermelisiniz. Dolunayda JÜPİTER ve MARS arasında yer alan olumlu açı sayesinde krediler borçlar miras sigorta işleri ve ticari yatırımlar ile ilgili konularda rahat bir akışta olabilirsiniz. MERKÜR SATÜRN arasındaki karşıt açı nedeniyle harcamalarınızı dengelemek ve bütçenizi korumak için dikkatli davranacaksınız.


BALIK: Bu dolunay sizlerin ruh ve beden bütünlüğü alanınızda gerçekleşiyor. Bu dolunay sürecinde ruh ve beden bütünlüğünüz, sağlığınız ve günlük çalışma düzeniniz ön plana çıkıyor. Bu dönemde dinlenmek tatil yapmak ruhunuza ve psikolojinize iyi gelecek şeylerle meşgul olmak size olumlu yansıyacaktır. Yoga meditasyon spiritüel gibi veya bilinçaltı ve ilham gerektiren çalışmalarda, kolektife hizmet yardım ve iyilik içeren işlerde verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. İş ve çalışma alanınızda yer alan Venüs RETRO Sebebiyle, iş yaşamınızdaki ilişkilere, hukuki sözleşmelere, ticari anlaşmalara ve atılımlara dair alacağınız uzun vadeli kararlar varsa bunları azami dikkatle yerine getiriniz, hatta imkanı varsa ciddi başlangıçlar yapmayı Ekim ayına bırakınız. Bu dolunayda, MARS ve JÜPİTER arasında yer alan olumlu açı sebebiyle yakın çevre ilişkilerinde, kardeş, yakın akraba ve komşularla kurduğunuz iletişimde artış olacaktır. Satış pazarlama, eğitimler, geziler, eşle yapılacak ticari veya zihinsel projeler ön plana çıkabilir. Diğer yandan, burcunuzda yer alan SATÜRN ile MERKÜR arasında yer alan karşıt açı iletişim kurarken esnek ve toleranslı olmanızın avantajınıza olacağına işaret ederken, eleştiri ve titiz mükemmeliyetçilik dozunuzu yarıya indirmenizin ilişkileri rahatlatacağına işaret ediyor.



NAZ BAYATLI






165 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page