top of page

MARS İKİZLER YOLCULUĞU VE RETRO SERÜVENİYAŞAM DİNAMİKLERİMİZİ DEĞİŞTİRECEK ETKİLER ALTINDAYIZ.

Güncelleme tarihi: 5 Eki 2022



20 AĞUSTOS 2022 DE MARS İKİZLERDE

30-31 EKİM DE DURAĞAN KONUMDA

MARS 1 KASIM 2022 25 DERECE İKİZLER’DEN RETRO YAPMAYA BAŞLAYACAK.

14 OCAK 2023 DE 8 DERECE İKİZLER’DEN İLERİ HAREKETİNE BAŞLAYACAK.

MARS YENGEÇTE 26 MART


Enerjimizi nereye ve nasıl bir tutumla yönlendirdiğimizi sembolize eden Mars, bulunduğu burçta hayata tutunma şeklimizden tutun, öfkemizi nasıl ifade ettiğimize kadar bir çok alanda nasıl mücadele verdiğimizi ifade eder. Mars 1 Kasım 2022 de İkizler burcunda gerilemeye başlayacağı için her şeyden evvel zihinsel olarak bizi oldukça yoracak bir sürece gireceğimiz ortada. Birçok seçenek arasında kalmak, seçeneklerimizi doğru değerlendirmek, ikilemleri çözmek ve düşüncede sadeleşmek için bayağı çaba sarf edeceğiz. Bir konuya odaklanmak ta zorlanacağız veya odaklanmak zorunda kaldığımız birden fazla konu olacağı için farklı cephelerde mücadele vereceğiz. Sinirlerin gergin olacağı ve stres katsayımızın artacağı kesin. İkizler kolay uyum sağlayan ve araziye uyan bir burçtur, ancak Mars bu burçta Retro yaptığı zaman içsel süreçlerimizde uyum sağlamak gereken durumlara stresli bir adaptasyon dönemi geçirebiliriz. Farklı koşullara uyum sağlamak ve düşünce yapımızı eğip bükmek durumunda kalabiliriz.

Bu Retro döneminde kelimeler, düşünceler ve bilgi akışı oldukça önem kazanıyor. Kendimizi nasıl ifade ettiğimiz, konuşurken hangi kelimeleri seçtiğimiz ve agresyondan uzak kalmak önemli olacak. Zihinsel konularda bir nevi tatbikata maruz kalacağımız aşikar. Eğitimler, iletişim ve yolculuklar yumuşak karnımız olacak.

Bu dönemde güçlü sorular sorarak bir durumun analizini yapmayı deneyebiliriz. Kelimler ve sözler çok daha kolay eyleme dönüşebileceği için zihnimizi ve sözlerimizi kontrol ederek ve filtrelerden geçirerek dile getirmek bizi koruyacaktır. Tartışmaların, münakaşaların ve beyin fırtınalarının artacağı bu süreçte hangi bilgi ışığında veya düşünce formunda hareket edeceğimizi netleştirmek zor gelebilir. Ortalıkta kesif bir bilgi kirliliği yer alacak ve biz neye inanacağımızı ve güveneceğimizi bilmek konusunda ikilemde kalabiliriz. Bekleme süreçleri uzayabilir, sık sık sözünü ve kararını değiştiren birileri olabilir. Dedikoduya kanmamak ve dahil olmamak akıllıca olacaktır.

Mars İkizlerde iken yalan dolan ve yanlış yönlendirme yapmak isteyen birilerine rast gelebileceğimiz için dikkatli olmalıyız. Çok konuşacak yazacak anlatacak ve seçeneklere maruz kalacağız ve beyin yakıtı harcayacağımız günlerde olacağız. Sakin olmak rahatlamak ve net bir akılla karar almak bizler için ön planda olmalı. Eller kollar kulak burun ve boğaz bölgelerinin de hassas ve rahatsızlanmaya açık olabileceğini düşünerek hareket etmeliyiz.


BURÇLARA GÖRE MARS İKİZLER GEÇİŞİ VE RETROSU NASIL GEÇECEK


KOÇ: Burcunuzun yönetici gezegeni olan Mars’ın yaklaşık 7 ay İkizler’de geçiş yapacak olması elbette hayatınızı değiştirecek kararları alabileceğinize işaret ediyor. İletişim, haberleşme, yolculuklar, kardeşler ve yakın çevre ilişkilerini sembolize eden bu alandan transit yapacak olan Mars sizleri zihinsel olarak çok aktif kılacak. Aslında yorulacaksınız demek daha doğru olacak. Çok fazla yazmak anlatmak konuşmak plan yapmak gerekecek. Bol bol gezip dolaşabilir kültür turları yapabilirsiniz. Eğitsel konularda başarı yakalamak ve projeleri hayata geçirmek için harika bir fırsattır. Bu 1 Kasım-14 Ocak arasında yer alacak Retro döneminde kararlarınızı alırken seçeneklerinizi bol tutmak isteyebilirsiniz. Veyahut fazla seçenek arasında kalabileceğiniz için seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Zihinsel anlamda yorulduğunuz işleri tamamlamak geçmişten getirdiğiniz bitirmediğiniz işler varsa onları halletmek için bu Retro dönemini değerlendirebilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinde iletişimi zorlaştırabilecek etkiler taşıyan bu Retro sizleri daha tartışmacı yapabilir. Diğer taraftan, diğer kişilerin de gergin münakaşa çıkarmaya hazır stresli yanlarına maruz kalmak ta sizleri yorabilir. Bu dönemde araç gereç bilgisayarlar, ulaşım ve haberleşme araçları başınıza daha fazla sıkıntı çıkarıyor olabilir. Özellikle tamir bakım tadilat işleriniz de artış olabilir. Yollarda ve yolculuklarda daha dikkatli hareket etmekte fayda olacaktır. Kitaplar, baskılı işler, web siteleri, bilgisayar programları , okul işleri, sınavlar ve kurslarla ilgili işlerinizde eksik tamamlamak, zihinsel olarak mental enerjinizi toparlamak, kelimeleri doğru kullanmak ve sözlere dikkat etmek kendinizi doğru ifade etmek ve yanlış anlaşılmaları önlemek için daha fazla çaba harcayacağınız bir Retro olacak.


BOĞA: Mars İkizler burcunda yaklaşık 7 ay boyunca geçiş yapacak, bu uzun transit sizlerin para kaynakları alanınızda yer alacak. Maddi konularda harcamaları arttırabilecek ve bütçenizi dengelemek konusunda sizi yoracak etkiler yer alabilir. Diğer yandan, iki farklı kaynaktan gelir elde etmek için atılım yapabilirsiniz. Var olan yeteneklerinizi geliştirmek ve geçmişte edindiğiniz bilgi birikimini maddi kazanç elde etmek için somutlaştırmak üzere atılım yapmak isteyebilirsiniz. Mars Retro olduğu süreçte 1 Kasım -14 Ocak tarihleri arasında geçmişte el attığınız ama sonuca varmamış işleriniz varsa bunlarla ilgili ikinci bir fırsat kapınızı çalabilir veya siz yapmakta olduğunuz işleri farklı bir biçimde ele almak , başka detaylar eklemek ve işinizi çeşitlendirmek size avantaj sağlayabilir. Mars Retro olduğu dönemde özellikle mali işlerde para transferlerinde kredi kartları vb gibi elektronik ödemelerde dikkatli olmak işinize yarayabilir. Elektrikli ve elektronik aletlere yatırım yapacaksanız, eni konu bilgi sahibi olarak alımlarınızı yapın. Vergi sigorta kredi borç ve yatırımlarda dikkatli ilerlemek gerekir. Bütçenizi dengeli bir planla oluşturmak önem kazanacak. İkilemlerin ve yanılsamaların bol olacağı bu enerji altındayken harcama yatırım ve alım satım işlerinde ekstra temkinli davranmakta çılgınlık yapmamakta yarar var. Zaten bana öyle geliyor ki, seçenekleri değerlendirmek ve neyi seçeceğinize karar vermek için normalden daha fazla çaba harcayacağınız için hızlı hareket etmekte zorlanabilirsiniz.


İKİZLER: Sevgili İkizler ve yükselen İkizler arkadaşlar yaklaşık 7 ay boyunca Mars sizlerin burcunda geçiş yapacak ve bu uzun geçiş sırasında sizler tahmin ediyorum yaşamınızda elle tutulur gözle görülür bir biçimde değişiklikler yapmak üzere harekete geçeceksiniz. İletişim kurmak alanında sizleri daha fazla uğraştıracak bir döneme giriş yapmaktasınız. Çok fazla konuşacağınız yazacağınız ve bilgi aktarımı yapacağınız etkiler altındasınız. Kendinizi ifade etmek için çaba harcayacağınız zihinsel olarak derlenmek toparlanmak için uğraş vereceğiniz bir dönemdesiniz. Baş bölgesine kulak burun boğaz ve gözlere dikkat etmek gerekecektir. İlişkiler alanında tartışmalara fikir ayrılıklarına ve karşılıklı seçimler yaparken ikilemlere yol açabilecek zorlayıcı etkiler yer alabilir. İletişim alanında yaşanabilecek zorluklar olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak kendinizi net ifade etmeye ve olabildiğince daha az detaylara dalarak konuşmak avantajınıza olacaktır. Bu dönemde iki işle ilgilenmeye başlayabilir, iki farklı alandan kazanç elde etmeye yönelebilirsiniz. Hayatınızda eğer süregelen bir ilişki varsa bu kişi ile aranızda uyum ve denge sağlamak için konuşmalar yapabilirsiniz. Retro döneminde özellikle fikirlerde uyum sağlamak ve farklılıkları dengelemek konusunda zorluklar yaşanabilir. Eskiden gelen yarım kalmış ya da tam anlamıyla çözülmemiş ilişki sorunları tekrar gündeme gelebilir ve üzerinde konuşmak gerekebilir. Genel olarak ikili durumların ve o mu bu mu kararlarının alınacağı bir zaman dilimi olacak. Hayat hedeflerinizde ve kariyer planlarınızda seçimler yapmak seçenekler yaratmak çeşitlilik elde etmek ve bunlar arasındaki dengeyi kurmak bu mars ikizler geçişinin konuları olabilir.


YENGEÇ: Enerji ve mücadele gezegeni Mars 1 Kasım-14 Ocak arası Retro harekette yer alacak. Bu gerileme sizlerin bilinçaltını, ruh ve beden bütünlüğünüzü ve arka planda kalmış konuları sembolize eden alanınızda gerçekleşecek. Bu dönemde sizi iş hayatında veya günlük hayatınızda yoran, psikolojinizi bozan size stres yükleyen konuların farkına varmanız mümkün. İş ve çalışma ortamınızda bir atılım girişim veya enerjinizi kanalize etmek durumunda kaldığınız bir konu olacak. Bu bir proje olabilir, iş aramak veya yeni bir işe uyum sağlama süreci olabilir. Enerjinizi daha fazla zihinsel olarak kullanacağınız, iletişimin oldukça önemli olduğu ve kelimelerin sözlerin ne ifade etmek istediğinizin değerli olduğu bir zaman dilimindesiniz. Diğer yandan, bedeninizi nasıl kullandığınız, enerjinizi nasıl aktardığınız, spor egzersiz ve günlük hayat koşturması içinde kendinize ne kadar zaman ayırdığınız önemli olacaktır. Oldukça koşturmalı, hem bedensel hem de zihinsel anlamda hareketli bir zaman olacak. Bedeninizde kulak burun boğaz eller kollar gibi bölgelerde ve mental anlamda zihinsel yorgunluklara karşı kendinize korumalı ve mutlaka dinlenme vaktini kendinize ayırmalısınız. Günlük ve iş hayatınızda elde olmayan durumların ortaya çıkabileceği ve planlarınızı değiştirebilecek aksaklıklar söz konusu olabilir. Spiritüel ve bilinçaltıyla ilgili konularda yapacağınız çalışmalar olabilir. Daha önce başladığınız veya tamamlayamadığınız eğitimler varsa bunlara tekrar el atabilir veya kişisel anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz konulara el atabilirsiniz. Burası kolektif işlerle alakalı bir alan olduğu için topluluklar arasındaysanız veya tanımadığınız kişilerle bir arada işler yapacaksanız iletişime tartışmalara ve bilgi paylaşımlarına daha fazla dikkat etmelisiniz.


ASLAN: Enerji ve mücadele gezegeni Mars İkizler burcunda 7 ay geçiş yapacak ve 1 Kasım-14 Ocak arası Retro harekette yer alacak. Bu hepimizin hayatında iz bırakacak geçiş sizlerin sosyal alanınızda yer alacak. Mars; Arkadaşlıkları, içinde bulunduğunuz grupları, gelecek projelerinizi ve ekip çalışmalarını sembolize eden bir alandan geçecek olması sebebiyle sizleri sosyal yaşamınızda kuracağınız ilişkilerde ve iletişimde etkileyecek. Bir bakıma, gelecek hedeflerinize ve arkadaşlarla girişeceğiniz işlere ve projelere hız kazandırırken, diğer yandan farklı düşüncelere ve bakış açılarına uyum sağlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Tartışmaların ve fikir ayrılıklarının görülebileceği bu süreçte, insanlara biraz daha fazla kendinizi anlatmak ne demek istediğinizi ifade etmek ve fikirlerinizi kabul ettirmek için uğraş verebilirsiniz. Yeni bir gruba entegre olmak veya bir topluluk faaliyeti organize etmek veya bir sosyal çevrenin içine dahil olmak ve orada kendinizi ortaya koymak için emek harcayabilirsiniz. Bu dönemde zihinsel faaliyetler eğitimler ve yolculuklar, online ve dijital platformlar hepimiz için ön planda olacağı için siz de insanlara ulaşabileceğiniz her hangi bir benzer konu çerçevesinde kendi sınırlarınızı zorlamak veya potansiyelinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. İnsanlara daha fazla bilgi aktarmak, bilgi paylaşmak, satmak pazarlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız aracılığı ile ağınızı genişletmek olasılığı var. Mars Retro yapacağı dönemde özellikle bazılarınız bir grupla veya bir arkadaşla sözel anlaşmazlıklara maruz kalabilirsiniz, bazıları ile aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Dedikodudan ve doğruluğu ispatlanmamış afaki bilgilerle hareket etmemek ve bu konuşmaları baz alarak kalıcı kararlar almamak akıllıca olacaktır. Arkadaşlıkları korumalı ve plan ve projeleriniz varsa net ve objektif olanla olmayan arasındaki ayrımı iyi yapmayı ihmal etmemeli ki daha sonra Retro bitince sil baştan başlamak zorunda kalmayasınız. Retrolar bildiğiniz gibi geçmişten gelen tamamlanmamış sonuca varmamış işleri tamamlamak için ayrıca işe yarar, bu açıdan bakarsak yapamadığınız başlayamadığınız veya tamamlayamadığınız projeleriniz varsa bu dönemde tekrar ele alabilirsiniz. Geçmişte küstüğünüz veya araya soğukluk giren birileri veya arkadaşlar varsa Retro zamanında bu kişilerden tekrar haber alabilir veya netleşmek istediğiniz konuları tekrar gündeme gelebilir.


BAŞAK: Enerji ve mücadele gezegeni Mars İkizler burcunda 7 ay geçiş yapacak ve 1 Kasım-14 Ocak arası Retro harekette yer alacak. Bu geçiş sizlerin kariyer hedefleri alanınızda yer alacağı için mesleki konularda 7 ay boyunca iş konularında bir mücadeleye girmek veya dinamik bir iş yaşamı içinde olmak oldukça mümkün. İçinde iletişim, haberleşme, sosyal medya, satış pazarlama online veya dijital platformların olduğu işlerde faal olabilir veya bu tip işleri halletmek konusunda uğraş verebilirsiniz. Kendinizi daha agresif bir bakış açısıyla iş hayatınıza kanalize edeceğiniz görülüyor. İş değiştirmek veya iş aramak bakımından Mars size enerji verecektir. Zihinsel konularda oldukça aktif olacaksınız ve yeteneklerinizi ortaya dökmek konusunda kararlı bir biçimde hareket edebilirsiniz. Özellikle Retro döneminde geçmişte yaptığınız iş başvuruları varsa bunlardan haber almak mümkün. İş sözleşmeleri veya mülakatları yapacaksanız net ve objektif olmak oldukça önem kazanıyor. Bilgi paylaşımında eksiklikler veya söylenmeyenler daha sonra başınıza iş açabilir. Bu nedenle sözel ifade alanında karşılıklı olarak netleşmek önemlidir ve detaylarda boğulmanın çok muhtemel olacağı bu dönemde sadeleşmek ve kararlı davranmak faydalı olacak. Mars İkizlerde iş alanında yer aldığı zaman kişi birden fazla iş veya konu üzerinde çalışmak durumunda kalabilir bazen bunu kendi isteğimizle yaparız bazen de ele alabileceğimizden daha fazla iş yükü sırtımıza bindirilebilir bu nedenle zihinsel cambazlık gerekecek. Uyum sağlamak yeni bir iş koluna adapte olmak ve bilgi toplayarak bu bilgiyi sindirmek te gerekebilir. Bu Mars geçişinde aile anne ve evle ilgili konular da ön planda olacak. Evden çalışmak kendi işini kurmak veya yeni bir ev ve iş düzenine adapte olmak konusu hayatınızda aktif olabilir. Çalışmak çabalamak yeni bir iş hayatı kurmak kendi işini yapmak bunları yaparken aile dinamiklerini de göz önünde bulundurarak arada denge kurmak 7 aylık Mars geçişinin ana teması olarak öne çıkabilir.


TERAZİ: Enerji ve mücadele gezegeni Mars İkizler burcunda 7 ay geçiş yapacak ve 1 Kasım-14 Ocak arası Retro harekette yer alacak. Mars bu geçişini sizlerin uzun yolculukları, akademik çalışmaları, hukuki ve resmi işleri sembolize eden alanda gerçekleştirecek. Mars enerjimizi nereye kanalize edeceğimizi ifade eden gezegen olduğu için öncelikle hak hukuk işleri sizler için ön planda olabilir. Resmi ve hukuki süreçlerin peşinde uğraş vermek mümkün. Resmi dairelerde veya mercilerdeki işleri halletmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yurt dışına gitmek yabancılarla iletişim kurmak şehir dışına taşınmak veya yurt dışı seyahatler için vize veya pasaport işlerinizi yoluna koymak akademik başvurular yapmak ve bu yönde alınacak eğitim kararları için uğraş verebilirsiniz. Yeni bir yaşam kültürüne uyum sağlamak veya bir sosyal gerekliliğe adapte olmak gerekebilir. Basın yayın sosyal medya platformları, web siteleri ve bilgi paylaşımı yapılan her mecrada aktif olacaksınız. Fikirlerinizi paylaşırken sözel yanınızın güçlü olacağı ve kendinizi ifade etmek için istekli olacağınız bir zamanda olacaksınız. Mars İkizlerde bilgi kirliliğinin artması, çok fazla farklı görüş ve düşüncenin ortaya atılması anlamına geleceği için doğru ve yanlışı ayırt etmek zorlaşabilir. Fikir ayrılıklarından kaynaklanan gerginliklerin ve boş tartışmaların içine düşmek çok muhtemel. Bu bakımdan zihinsel olarak huzurunuzu bozmak istemiyorsanız konuşmalarda sadeleşmek ve rafine olmak en iyisi. İkilemlerin ve dedikodunun çok bol olacağı bu dönem sizleri yorabilir. Diğer yandan, kitaplar eğitimler ve baskılı malzemelerle ilgili işleriniz varsa bu konularda oldukça aktif ve becerikli ilerlemek mümkün. Düşüncelerinizi ve bilginizi geniş bir çevreye ulaştırmak ve dikkat çekmek için atılgan davranabilirsiniz. Mars Retro olduğu süreçte dava açmamak, uzun süreli anlaşmalar yapmamak veya yaşam değiştiren kararları alacaksanız çok dikkatli detaylara önem vererek ve bilgiyi doğru kaynaktan alarak ilerlemelisiniz. Tartışmacı olmadan işleri yoluna koymak adına diyalog kurmak ve kendinizi iyi anlatmak önem kazanıyor.


AKREP: Burcunuzun yönetici gezegeni Mars uzun bir süre 7 ay boyunca İkizler burcunda geçiş yapacak. Bu geçiş sizlerin finansal kaynaklarınızı sembolize eden alanda yer alacak. Vergi sigorta tazminat miras ve ticari atılımlarla ilgili konularda uğraş verebilirsiniz. Mars 1 Kasım- 14 Ocak arası Retro hareket yapacağı için önemli işlerinizi bu zaman aralığında başlatmaktan kaçınmak akıllıca olabilir. Diğer yandan, uzun zamandır uğraş verdiğiniz veya uzun zamandır sürüncemede kalan finansal konular Mars R olduğu zaman ön plana çıkabilir veya sonuçlarının ne olduğunu bu aşamada görebilirsiniz. Öncelikle elbette yatırım konusunda temkinli davranmanız gereken bir döneme giriş yapıyorsunuz. Maddi anlamda kendinizi korumak ve sağlama almak isteği duyabilirsiniz. Birden fazla alanda işleriniz varsa nereye yönelmeniz gerektiğine karar vermek ve akıllı seçimler yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Ne yapmak istediğiniz konusunda netleşmek ve bütçenize dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz. Kredi almak, ortaklarla veya ortak gelirlerle uğraşmak ve ticari anlamda işinize yatırım yapmak gibi konular sizi meşgul edebilir. Yeni iş başlangıçlarınız olacaksa, işle ilgili yatırım yapacaksanız veya finansal akışınızı değiştirecek adımlarınız olacaksa bu tip önemli kararları ve sözleşmeleri Mars R olduğu döneme bırakmamak akıllıca olur. Bu dönemde beklenen paralar gecikebilir veya beklediğiniz kazancı elde etmek zorlaşabilir. Daha fazla harcama ve para çıkışı olabilecek bir dönemde olacağınızı düşünerek kendinizi bütçe anlamında kontrol edip güvence altına almanız iyi olabilir. Diğer taraftan, Mars bu alana girdiği zaman enerjinizi daha fazla para kazanmaya elinizdekini iyi değerlendirmeye ve ticari yeteneklerinizi kullanmaya başlayacaksınız ve bu konuda başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Metafizik ve spiritüel konular daha fazla ilginizi çekebilir ve ruh sağlığı alanında terapiler alabilir korkularınızla yüzleşerek iç dünyanızı keşfe çıkabilirsiniz. Aileyle para paylaşımının ve ortak harcamaların da önem kazanacağı bu süreçte, beraberce ortak kararlar alarak bütçenizi veya yatırımlarınızı daha verimli bir konuma getirmek için adım atabilirsiniz.


YAY: Enerji ve mücadele gezegeni Mars İkizler burcunda 7 ay geçiş yapacak ve 1 Kasım-14 Ocak arası Retro harekette yer alacak. Bu geçiş sizlerin ilişkiler aksınızda gerçekleşeceği için uzun bir süre ikili ilişkiler teması sizler için çaba sarf ettiğiniz bir yaşam alanı olacak. Mars İkizler burcunda transit yaptığı zaman iletişim elbette hararetli olacaktır. Fikirlerin uyuşması, ortak bir görüşte anlaşmak ve sözel olarak kendinizi ifade etmek önem kazanacak. Açıkçası kolay bir geçiş olacağını söyleyemem, çok fazla tartışma adaptasyon ve seçeneklerin arasında kalma enerjisi sizlere yansıyor olacaktır. Hayatınızdaki özel kişi ile bol bol konuşmak ve karşınızdakini anlamak ondan tatmin edici cevaplar almak isteyeceksiniz. Bir gün söylenen diğer gün söylenenden farklı olabilir. Yahut siz sık sık karar değiştirerek ilişkinin temellerini uçucu kaçıcı bir dinamikle kurabilirsiniz, bu bana biraz sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer sözü gibi seçeneklerinizi açık tutmak ve yüzeysel olmak isteğinize işaret ediyor. Bazılarınız için elbette sağlam temelleri bir türlü kuramadığınızı düşünerek telaşa kapılmak ve stres hissetmek anlamına da gelebilir. Sağlam temeller atmak isteyebilir ancak bunu elde etmek için çok fazla adaptasyon çabası sarf edebilirsiniz. Belki siz seçeneklerinizi açık tutup sağlam bir ilişki olması yerine istediğiniz zaman kaçacağınız istediğiniz zaman döneceğiniz bir ilişki modeli yaratmak isteyebilirsiniz. Ya O ya Siz bunu böyle yapmak için fikirlerinizi tartışıyor olabilirsiniz. Entelektüel anlamda çok çekici ama duygusal boyutta sizi tatmin etmeyen bir ilişki içinde çabalıyor olabilirsiniz. Bu alan ayrıca sosyal yaşamda karşınıza çıkan insanlara da işaret ettiği için bu dönemde yaratıcı zihniniz oldukça aktif olacak ve böyle iletişimi güçlü kişilerle bir arada olabilirsiniz. Anlatmak konuşmak ve yazmak sizler için başarı getirecek alanlardandır. Satış pazarlama dijital platformlarda yapılacak işler yazılar ve baskılı malzemelerle ilgili işlerde artış olabilir. Sözleşme anlaşma veya uzun vadeli işlere adım atacaksanız Mars’ın Retro olduğu dönemde oldukça temkinli ilerlemeli. Hukuki süreçlere özellikle dikkatli yaklaşmalı. Retro zamanı eski ilişkilerin gölgesi üzerinize düşebilir veya hali hazırda var olan ilişkinizde eski konular veya davranış kalıpları su yüzüne çıkabilir ve mantıklı bir biçimde çözülmek üzere önünüze gelebilir. Takkeyi öne alıp düşünmek ve ilişkilerde gerçekten ne istediğinizin farkına varmanın zamanıdır.


OĞLAK: Enerji ve mücadele gezegeni Mars İkizler burcunda 7 ay geçiş yapacak ve 1 Kasım-14 Ocak arası Retro harekette yer alacak. Bu geçiş sizlerin iş ve çalışma alanınızda yer alacak. Mars bu alana giriş yaptığı zaman en hafifinden enerjinizi daha fazla çalışmaya ve günlük işleri halletmeye yöneltirsiniz. Yapacak çok daha fazla işiniz olur ve birçok cephede aynı anda görevleri yerine getirmek üzere koşturmaya başlarsınız. Mars İkizler’de zihinsel konuların, iletişimin ve çalışma temposunun oldukça yoğun olacağına işaret eder. Ruh ve beden sağlığının bir arada ele alınmasını gerektiren bedeninizi sağlam tutmanız gereken bir dönemde olacaksınız. Kilo ve beslenme kontrolü yapmak iyi olur, kulak burun boğaz eller ve kollarla ilgili bölgelere daha fazla özen gösterebilirsiniz. Her şeyden önemlisi iş ve çalışma ortamınızda sözler oldukça önemli olacaktır. Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz ve düşüncelerinizi nasıl aktardığınız iletişimde fark yaratacak bir husus olabilir. Mümkün olduğu kadar tartışmalardan uzak durmaya çalışmak dedikoduya karışmamak ve her duyduğunuz bilgiye aldanmamak önem kazanıyor. Bir iş projesine yönelik çalışmalarınız olabilir. Bu proje sizlere uzun vadeli bir kazanç veya mesleki bir görünürlük getirecek bir çalışma olabilir. Bu anlamda Mars sizleri becerikli ve verimli bir biçimde zihinsel ve iletişimsel yeteneklerinizi kullanmak fırsatı verebilir. Mars Retro olacağı dönemde iş ve çalışma alanında anlaşmazlıklar çıkabilir, iş yerinde huzursuzluklar yer alabilir, iş düzeninizi değiştirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Bu dönemde iş değiştirmek is yeri taşımak işinin niteliğini değiştirmek isteyenlerini olacaktır. Mars uzun bir süre bu burçta kalacağı için yapmak istediğiniz değişimlerin yerli yerine oturması Mart 2023 ü bulur. Evcil hayvanlarınızın da sağlığına ve bakımına daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Marsın Retro olacağı dönemde işler ağır ama çok koşturmalı ilerler. Bu süreçte ne karar almak veya tam olarak ne yapmak istediğinize karar vermek güç olabilir. İkilemlerde kalırsanız şaşırmayın veya telaşlanmayın kendinize zaman verin ve ne kadar acil karar almak mecburiyeti olsa da objektif bilgi ile tam olarak ne istediğinizi ve neyin daha fazla avantajınıza olacağını da düşünerek akılcı bir karar almaya ve plan yapmaya çalışın.


KOVA: Enerji ve mücadele gezegeni Mars İkizler burcunda 7 ay geçiş yapacak ve 1 Kasım-14 Ocak arası Retro harekette yer alacak. Bu geçiş sizlerin aşk ve romantizm alanında yer alacak. Mars gibi tutkuyu ve libidoyu artıran bir gezegenin aşk ve cinsellikle ilgili bir alanda geçiş yapacak olması elbette sizleri etkileyecektir. Tek sorun birden fazla seçenek veya ilişkilerde ikilem arasında kalmak konusu olabilir. Aşk ve flört alanında enerjinizi yükseltecek bu geçiş bir yandan da Mars’ın burcunuzdaki Satürn ile iyi açılar içinde ilerleyecek olması sebebiyle kalıcı ilişkiler kurmak bakımından sizi istekli kılacaktır. Bu arada uzun süreli ilişkileri olanların hayatında belki ikinci bir şans fırsat veya bir başka seçenek ihtimali çıkabilir. Ya da sevdiğiniz kişi ile ilişkide daha karmaşık dinamiklerin olduğu, hem zihinsel anlamda sizi mutlu edecek hem de daha renkli bir deneyim yaşamak istediğiniz ama bir yandan da ilişkinizi sağlam kılacak ortak nitelikleri tutarak bunu elde etmek istediğiniz bir sürece işaret edebilir. Hem cinsel anlamda hem entelektüel anlamda tatmin olmak isteyeceksiniz. Tüm bu nitelikleri bir ilişkide sağlamak ya da bu bulacağınız yeni limanlara yelken açmak için içinizden bir şeyler sizi dürtmeye başlayabilir. Flörtçü şapkanızı giyeceğiniz ve sözlerin gücünü kullanacağınız aşikar. İletişim ilişkide oldukça önemli olacak, belki bazılarınız arkadaş bulma sitelerinde veya app lerde daha aktif olacaksınız, konuşarak bir ilişkinin temellerini atmaya başlayacaksınız. Ancak elbette bu dönemde kimin ne söylediği ne kadar doğru olduğu pek belli olmayacağı için her duyduğunuza inanmamak akıllıca olur. Bu alan ayrıca yaratıcılık ve yetenekleri kullanma alanıdır. Özgür ifadenizi bulmak ve kendinizi yaratıcı bir biçimde ifade etmek için çaba sarf edebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onları anlamak dinlemek ve düşüncelerini desteklemek gerekebilir. Biraz daha isyan ve tartışma enerjisinin artacağı bu günlerde hepimizin karşımızdakini daha iyi dinlemesi, laf salatasına dalmaması ve kendini iyi ifade etmesi çok önem kazanıyor.


BALIK: Enerji ve mücadele gezegeni Mars İkizler burcunda 7 ay geçiş yapacak ve 1 Kasım-14 Ocak arası Retro harekette yer alacak. Bu Mars geçişi sizlerin ev ve aile yaşamınızı sembolize eden alanınızda gerçekleşecek. Mars İkizler burcunda hepimiz için yorucu bir geçiş olacak çünkü içinde stresli ve tartışmacı bir enerjiyi artıracak etkiler taşıyor. Ev ve aile ortamında karşılayacağınız bu uzun geçiş aile içi iletişimin doğru ele alınması konusunu vurguluyor. Düşünceleri açıklarken tartışan bir tonda yapmak yerine karşımızdakini iyi dinlemeli ve alternatif çözümlere açık olmalıyız. Yaşam kalıplarımızı ve düzenimizi değiştirmeye zorlayabilecek etkiler taşıyan bu transit sizin de ev yaşamınızda değişiklik yapma arzunuzu tetikleyebilir. Yer değiştirmek taşınmak ev almak satmak veya ev yaşamınızda sizi rahatsız eden ne varsa daha fazla gözünüze batması gibi sonuçlar getirebilir. Anne baba ve çocuklar eş ve akrabalar arası ilişkilerin biraz daha huzursuz olabileceği bir sürece işaret ediyor. Aynı zamanda evden çalışanlarınız varsa kurumsal hayata geri dönmek isteyebilir, kurumsal hayatta olanlarınız belki evden çalışmaya yönlenebilir, bu değişimler sebebiyle yaşam dinamiklerinizi tekrar ele almak gerekebilir. Bir aile üyesi evden uzaklarda yaşamaya başlayabilir veya eve bir yeni aile üyesi dahil olabilir. Görüldüğü gibi bu transit majör olarak uyum sağlama adaptasyon ve seçenekleri değerlendirme zamanında olduğumuza işaret ediyor. Evde tadilat tamirat ve arızaların giderilmeye başlanması olası. İnternet elektrik ve elektronik ve ev aletlerinin özenle kullanılması veya bakımlarının yapılması gerekebilir. Bir aile üyesinin iyiliği sağlığı ve bakımı ile ilgilenmek gerekebilir. Bir aile üyesi normalden çok daha sinirli stresli veya yorgun hissedebilir. Anlayış göstermek ve karşınızdakini anlamaya çalışmak önem kazanıyor. Mars Retro olacağı süreçte çok fazla karar alma seçenekleri sadeleştirme enerjisi altında olacağımız için eğer sizin de ev ve aile yaşamı ile ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler veya almak istediğinizi uzun vadeli kararlar varsa bunları dikkatle ele almalı yüzeysel bir bakış açısı ile karar almak yerine objektif ve bilgili seçimler yapmak bir çok hatayı önleyebilir.


















372 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page