top of page

MERKÜR OĞLAK’TA RETRO KOZMİK YAVAŞLAMA


29-30 ARALIK DURAĞAN KONUMDA

31 ARALIK- 17 OCAK ARASI RETRO


Hazır mıyız ?


Merkür’ün 2022 yılında yaptığı 4. Gerileme hareketine başlıyoruz.

2022 de Kova ile başlayan Retro serisi hava burçları olan İkizler ve Terazi’de gerçekleşti ve seri artık Toprak elementine; Oğlak, Boğa, Başak burçlarına geçiyor.


Yeni yıla girerken, 2023’e taşımak istemediklerimizi bırakmak ve önümüzü daha iyi görmek için ciddi bir plan yapmanın tam zamanıdır.


Oğlak kariyeri ve finansı sembolize eden bir burç olduğu için, hepimiz kariyerlerimizde, mesleki yaşamımızda neyi bırakmak düzeltmek veya değiştirmek istiyorsak bu konuda düşünebiliriz. Maddi olarak bütçemizi ele almak, nerede kemer sıkacağımızı, birikimleri nasıl yöneteceğimizi veya para kazanmak için ne gibi yollar denememiz gerektiğini sıkı sıkı planlayacağız. Sorumluluklarımızı daha iyi idare etmek, bizi hedeflerimizden uzaklaştıran ne tür engeller varsa bunları belirlemek için bu Retro bize iyi gelecek.


Merkür Retro başladığı esnada gökyüzünde Venüs Plüton ve Merkür kavuşumda olacak. Maddi gerçekliğimizi daha net göreceğiz. Üzerimizde baskı kuran ilişkileri, ilişki mecburiyetlerini, patron çalışan ilişkisini, ebeveyn olma sorumluğunu, anne babamızla kurduğumuz ilişkiyi, iş hayatında ilerlemek için kurduğumuz hayalleri ve hedefleri tek tek gözden geçirebileceğimiz, işe yarayan, çalışan ve mantıklı bir plan yaparak ilerlemek adına çözüm bulacağımıza eminim.


DİKKATLİ OLMAK GEREKEN KONULAR: BANKA İŞLERİ, İŞ KURMAK, İŞ DEĞİŞTİRMEK, BÜYÜK KARİYER BAŞLANGIÇLARI, ÜSTLERLE İLETİŞİM, KANUNİ VE RESMİ İŞLER, YATIRIM VE FİNANS KONULARI. ELEKTRİKLİ ELEKTRONİK ALETLERLE BAŞIMIZ DERDE GİREBİLİR, YOLCULUKLAR, EĞİTSEL KONULAR İLETİŞİM VE ALIŞVERİŞ İŞLERİ AKSAYABİLİR.


Naz Bayatlı





38 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page