top of page

NİSAN AYI BURÇLARA ÖZEL GENEL YORUM

KOÇ NİSAN 2022


Koçlar genellikle geçmişe takılmazlar geleceğe çevrilidir yüzleri, ancak bu ayın başlangıcında geçmişi gözden geçirdiğinizi görüyorum. Kalbinizin derinliklerini araştırdığınızı ve geçmişe dair nostaljik duygular taşıdığınızı söyleyebilirim. Bir miktar dış dünyanın karmaşasında geri çekilip içe dönüp bir içsel değerlendirme yapma zamanına gelmiş olabilirsiniz. Evle ilgilenmek eşinize özen göstermek ve yuvada yapılması gerekenleri ele almak isteyebilirsiniz. 1 Nisan’da gerçekleşecek yeniay sizleri gelecek projelerine odaklayacak ona şüphe yok ancak zihin işlerle ve planlarla meşgul olurken ruhunuz başka bir boyutla bağlantıda olacak. Sizi yoran ve zayıf düşüren ne varsa bunları daha derinden hissedebilirsiniz. Bunun yanı sıra güzelleşmek spora yapmak kendinize çeki düzen vermek ve daha fazla görünümünüze önem vermek için değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Çekici olacağınız ve dikkat çekeceğiniz bir aydasınız. Ayın ortasında gerçekleşecek dolunay sizleri ilişkilere odaklı kılacak. Evlilik, özel ilişkiler ve iş ortaklıkları konusunda karar alma zamanıdır. İlişkilerde denge kurmak orta yolu bulmak ve adil bir paylaşımla ilerlemek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Bazılarınız bir ilişki konusunda tamam mı devam mı kararını alabilir. İlhama açık duygusal nostaljik dürüst ve cesaretli davranacak ve bir yandan da ilişkileri iyi ele almanız gereken bir ayda olacaksınız.


BOĞA NİSAN 2022

Oldukça yoğun geçirdiğiniz birkaç sonunda bu ay biraz daha yavaşlamak ve kendinize dönmek ve bakmak durumunda hissedebilirsiniz. Ayın başında biraz içe dönmek kalabalıklardan uzaklaşmak ve kendi başınıza kalmak için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Yalnız kalmak sizi daha verimli kılacak, zihninizi toparlayıp gelecek planlarına daha net odaklanabileceksiniz. Tek başına çalışarak üzerine odaklandığınız bir çalışma projeniz de olabilir. Son rötuşları attığınız ve ortaya çıkarmak için çaba sarf ettiğiniz işleriniz olabilir. Bunu önümüzdeki ay rahatlıkla başlatabilir ve hayata geçirebilirsiniz. Bu ay kültürel faaliyetler yapmak gezmek görmek ve arkadaşlarla veya yakın çevrenizle bir arada etkinlikler yapmak için oldukça fırsatınız var. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs yüceldiği Balık burcunda sizin sosyal alanınızda yer alacağı için sevgiyi şefkati ve yardımlaşma duygusunu derinden hissedebilirsiniz. Gelecekte yapmak istediklerinizi düşünüp, hayallerinizi gerçekleştirecek planların ne olduğunu bulup bunun için özlem duyacağınız ve harekete geçmek için adım atacağınız bir zamandasınız. Ayın ortasında yer alacak dolunay sayesinde hem iş hayatınızı dengeye oturtmak hem de iş hayatındaki ilişkileri yeniden ele alıp mükemmelleştirmek için size bir fırsat verecektir. Bunun yanında zayıflamak yeme içme düzeninize önem vermek böbreklere mesaneye ve üreme organlarına özen göstermek gerekebilir.


İKİZLER NİSAN 2022

Ayın başında gerçekleşecek yeniay sayesinde Nisan’a sosyal bir kelebek gibi hareketli ve temposu yüksek bir giriş yapıyorsunuz. Bu ay kariyer alanında kanatlarınızı açıp yükseklere uçmak mümkün olacak. Hem sosyal anlamda hem mesleki konularda sizi yukarı taşıyacak adımları atmak ve kararları almak için fırsatınız olacak. Sosyal ağınızı geliştireceğiniz ve var olan sosyal çevrenizin nimetlerinden faydalanacağınız bir aydasınız. Sosyal medya ve internet mecralarında aktif olabilirsiniz. Bu ay aşk ta var yıldızlarda. Aşk hayatınızla ilgili yeni ilginizi çekecek birileri ile karşılaşabilirsiniz. İlişkilere candan samimi ve dengeli yaklaşabileceğiniz ve ilişkilerde birbirinizin hayallerine ve yapmak istediklerine destek olacağınız ve yardımlaşacağınız günlerdesiniz. Yaratıcı çalışmalarda, gruplarla veya ekiplerle yapacağınız etkinliklerde parlayacaksınız. Denge kuran uyum sağlayan ve arabuluculuk yapan tarafınız aktif olacağı için bu ay insanların gözdesi olmanız çok olası.


YENGEÇ NİSAN 2022

Ayın başında gerçekleşecek yeniay sayesinde iş hayatınızda işlerinizi derleyip toparlayacağınız ve başarı elde edip parlayacağınız günlerdesiniz. İş hayatınızda kurduğunuz ilişkiler bu ay önem kazanıyor veya mesleki anlamda yapmak istediklerinizle ilgili yakın çevrenizden alacağınız fikirler ve göreceğiniz destek sizi mutlu edecek. Yeni bir iş çevresine veya kontakt kişilere ulaşmak bu ay mümkün olacak. sadece pozitif olana odaklanmak ve gelecekte yapmak istediklerinize yönelmek duygusu içinde olabilirsiniz. Sizi yolunuzdan çevirecek negatif etkilere takılmadığınızı görüyorum. Bu ay halletmeniz gereken resmi veya hukuki işleriniz başvurularınız veya bir konuda onay beklediğiniz bir durum varsa olumlu bir akışta ilerleyecektir. Ayın ortasında eve aileye eşinize ve yuvanıza odaklanabilirsiniz. Evdeki iletişimi dengelemek ve ailenin isteklerini gerçekleştirmek için yapacağınız fedakarlıklar olabilir. Kendi işini yapmak isteyen veya evden çalışanlar için bu ay yeni iş veya ticari fırsatların çıkabileceği görülmektedir. Nisan kariyer hedeflerinize doğru yelken açtığınız bir ay olacak.


ASLAN NİSAN 2022

Bu ay özel ve önemli ilişkilerde yapıcı olmanın zamanı, ilişkilerde denge kurmak için daha fazla çaba sarf ettiğinizi görebilirsiniz. Kişisel hayatınızda veya işle ilgili konularda birileri sizden daha fazla performans veya konsantrasyon talep ediyor olabilir. Siz ilgi görmek isterken birileri bana ilgi göster diye size duygusal baskı yapıyor olabilir. Fedakar davrandığınız ve yardım etme dürtüsüyle hareket ettiğinizi söyleyebilirim ama bunun sonucunda “ Ya Ben !” duygusuna kapılabilirsiniz. Bu nedenle kendinizi de koruyup dengeli bir etkileşim içinde bulunmak avantajınıza olacaktır. Uzun yolculuklar planlayabilirsiniz, eğitsel konular, uzaklarla kurulacak bağlar, ürün tanıtımı ve kampanyalar öne çıkabilir. Zihinsel konularda yaratıcı ve öncü fikirlere sahipsiniz ve kendinizi öne çıkarma konusunda başarılı olabileceğiniz bir aydasınız. Bu ay yakın çevre kardeşler akrabalar ve yakın arkadaşlarla kurduğunuz ilişkide daha duygusal kararlar alabilirsiniz ancak gökyüzü rasyonel objektif ve diplomatik davranmak gerekliliğini ortaya koyuyor. Kendinizi ikinci plana atmadan, karşınızdakilerin ihtiyaçlarına cevap verirseniz kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.


BAŞAK NİSAN 2022

Ayın genelinde sağlık, çalışma temposu ve günlük hayatta yapacağınız işlerin yoğunluğu ile uğraşmak teması ön plana çıkıyor. Kendinize özen göstermeli gerekiyorsa sağlık alanında gerekli bakımı yapmalısınız. Şeker alımı böbrekler üreme organları konusunda kendinize dikkat edebilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınızı derleyip toparlama zamanındasınız. Dağılmış parçaları bir araya getirmek için bu ay gökyüzü size fırsat verecek. İlişkiler alanında; evlilik, uzun ilişkiler ve iş ortaklıkları konusunda alacağınız kararlar olabilir. Partnerinize şefkat göstermek anlayışlı davranmak gerekebilir. İlişkilerde karşılıklı olarak birbirinizin zayıflıklarına veya duygusal ihtiyaçlarına odaklanıp ne yapılması gerektiğini düşünebilirsiniz. Karşılıklı fedakarlık göstermek bu ayın teması olabilir. Zihninizde yeni bir iş planı veya kendinizi daha yükseklere taşıyacak kalbinizdekini gerçekleştirecek bir yaşam değişimi fikri gelişiyor olabilir. Şimdi hazırlık dönemi yaza doğru bunları gerçekleştirmek için çok daha fazla şansınız olacak.


TERAZİ NİSAN 2022

İlişkiler, flört, uyum sağlamak, denge kurmak, sevdiğinize eşlik etmek ve iş birlikleri kurmak bu ayın önemli temalarından olacak. Burcunuzda gerçekleşecek dolunay ve ilişkiler alanınızda yer alacak yeniay sayesinde bu ay kalbinizin götürdüğü yere gitmek için enerji dolu olacaksınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs artık Balık burcunda ve bu geçiş sizi ilişkiler alanında yumuşatacak ve romantik kılacak etkiler yansıtıyor. Eğer kalbiniz boşsa yeni bir aşka yelken açmak için şansınız var. İlişkiniz varsa tekrar aşkı tazelemek ve körüklemek için adım atabilirsiniz. Karşılıklı romantik jestler yapmak ve ilişkinin sizi mutlu eden yanları ve birbirinize kattığınız değeri tekrar fark etmek için önemli bir zamandasınız. Mesleki anlamda kariyer hedefleriniz doğrultusunda, iş birlikleri yapmak ve ticari olarak atılımlar yapmak için fikirleriniz var ve öne çıkabilir el sıkışabilirsiniz. Görünümünüzü yenilemek, kendinizi daha iyi hissetmek için neler yapabileceğinizi düşünmek ve hatta sağlıklı olmak için ne gerekiyorsa yapmak için cesaret bulabilirsiniz.


AKREP NİSAN 2022

Bu aybaşında sağlık ve bedensel bütünlük sizler için önemli olabilir. Günlük hayatınızı planlamak, ruh ve beden bütünlüğüne odaklanmak ve dinlenmek için kendinize vakit ayıracaksınız. Günlük temponuzu hızlandıracak iş planlarınız olabilir. Öncü fikirler ve cesaretle yeni projelere atılabilirsiniz. Ancak bir yandan da iş alanındaki ilişkiler önem kazanmakta, denge kurmak barışçıl davranmak ve gerekiyorsa alttan almak için çaba sarf etmelisiniz. Yapacak çok iş var bu ay, diğer taraftan yapmak istediklerinizi aklı başında ve rasyonel bir planla ilerletmek akıllıca olacaktır. Her gereksiz işe maile konuşmaya girmemek zaman yönetimi yapmak bakımından önemli, kendinize de vakit ayırmanın gerekliliği ortada. Bu ay sağlıklı beslenme ve spora başlamak için oldukça uygun. Aşk ve romantizm alanında çok tatlı etkiler altındasınız burcunuzun yönetici gezegeni Mars aşk ve flört alanınıza geçiş yapıyor, kalbi boş olanlarınız için yeni bir flört yaşama olasılığı oldukça artıyor. Aşkla işim olmaz diyenleriniz bile bu ay kalbinin sesini dinleme eğilimimde olabilir ve romantik bir şeyler yaşamak için istekli olabilir. Yaratıcı yanınız aktif ve ilhama açıksınız. Size keyif ve zevk katacak konulara yönelebileceğiniz eğlenceli bir aya giriş yapmaktasınız.



YAY NİSAN 2022

Bu ay aşk ilişkiler ve sosyal yaşam ile ilgili gelişmelerin olabileceği bir dönemdesiniz. İlişkilerle ilgili kararlar aldığınız, sosyal çevrenizi gözden geçirdiğiniz ve arkadaşlıklarınızı yeni bir denge kurmak adına ele aldığınız bir ay olacak. İlişkilerde yeni başlangıçlar zamanı. Cesur dürüst kararlı ve ateşli bir enerjiyle önünüze bakacaksınız. Gezmek görmek sosyalleşmek ve eğlence hayatınızı canlandırıp, yeni keşifler yapıp kalbinizin götürdüğü yere gitmek isteyeceksiniz. Hobiler, yaratıcı çalışmalar, ilginizi çeken gruplara girmek ve mesleki olarak sizi parlatacak topluluklara girip kültürel etkinlikler yapma fırsatınız olacak. Bu ay ev aile yaşamına da önem vereceksiniz. Evde yapılması tamir edilmesi düzenlenmesi veya dekore edilmesi gereken bir şeyler varsa bunlara el atabilirsiniz. Evde daha fazla arkadaş ağırlamak isteyebilirsiniz veya evde huzur bulmak için ruhunuza iyi gelen şeylerle uğraşabilirsiniz. İçe dönmek zayıflıklarınızı görmek ve gücünüzü elinizden alan konuları ele almak ve farkındalık kazanmak için harika etkiler altındasınız. Bazılarınız için özel yaşam mesleki konuların önüne geçebilir ve öncelikle dengeye oturtulması gereken bir tema içerebilir.


OĞLAK NİSAN 2022

Bu ay temel yaşam düzeninizin temelleri ne kadar sağlam veya değil bunu test etmek için önemli günlerdesiniz. Uzun zamandır gökyüzü burcunuzu zorlayan vurucu kırıcı etkiler yansıtmaktaydı. Umarım başınızı suyun üzerine çıkarmış ve durum hakim olacak değişimleri yapmış ve değişimlerin getirdiklerini sindirmişsinizdir. İş ve özel yaşam alanlarınızda yer alacak yeniay ve dolunay enerjisi sizi bu ay yapmak istedikleriniz konusunda netleştirip gereken enerjiyi size verecektir. Öncelikle iş hayatında dengeli barışçıl ve diplomatik davranabileceksiniz ve ilişkilerin sağlam tutulması için farkındalıkla hareket ederek sosyal ağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Bir yandan da kendi gerçekliğinize uygun bir netlikle istemediklerinize sınır çizmek ve hayır demek fırsatınız var. Eviniz ve yerleşiminiz ile ilgili kararlar alabilir taşınmak ev almak satmak veya aileyle ilgili sorunlara el atmak için harekete geçebilirsiniz. İş değiştirmek veya kariyer alanında değişiklik yapmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Gökyüzünde yer alan güçlü Balık etkisi sizi ruhsal olarak rahatlamaya huzurlu olmaya ve spiritüel anlamda şifa bulmaya yönlendiriyor. Zihniniz daha ilhama açık ve sezgileriniz güçlü. Yazmak anlatmak konuşmak ve kendinizi ifade etmek önem kazanıyor ve bunu yaptıkça bu ay parlayacaksınız.


KOVA NİSAN 2022

Bu ay kararlar almak için önemli bir zaman. Büyük bir sıçrama yapmak üzere beklemede gibisiniz. Önümüzdeki dönemde kazançlarınızı artıracak yükselişi yapmak üzere enerji biriktirmektesiniz. Spiritüel konular, sanat ilham ve yaratıcılık içeren konular size keyif verecek ve bu alanlara ister zihinsel ister maddi olarak gelişmek adına yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak istiyorsunuz, sevdiklerinize kendinizi ifade etmek ve sosyal çevrenizde kendinizi daha candan içten anlatmak ihtiyacındasınız. Kendi kalbinizde ne olup bittiğini önemsediğiniz ve hissettiklerinizi anlatmak ve buna uygun bir davranış modu veya yol belirlemek sizin için önemli olacak. Eğitsel konular zihinsel faaliyetler kısa yolculuklar sosyal medya satış pazarlama fikirleri paylaşmak ve ticari girişimler sizler için önemli olacak. Kardeşler yakın çevre ve arkadaşlarla ilişkilerde inisiyatifi ele alıp onlara destek olacak ve sosyal çevrenizde dengeleyen barışçıl ve diplomatik tavrınızla ilişkileri rayına oturtan bir rol üstleneceksiniz.


BALIK NİSAN 2022

Bu ay parlamak ve öne çıkmak için harika bir ay olacak. gökyüzündeki gezegenler burcunuzda konumlandı ve ayın büyük bölümünde size süper enerji katıyor olacak. sizin için neyin gerçekten önemli olduğuna karar verdiğiniz bir ay olabilir. Kendinize zaman ayırın yapmak istediklerinize odaklanın ve bunları başarmak için içinizde var olan gücü toparlayın ve harekete geçin. Kazançları artırmak ve kaynakları gelecekte size daha çok gelir ve refah getirecek alanlara yönlendirmek için plan yapabilirsiniz. Yaratıcılığınız bu ay üst seviyede ve bu enerjiyi yapmak istediğiniz işlere yönlendirip verim alabilirsiniz. Dış görünümünüz sağlığınız ve ilişkileriniz bu geçişlerden olumlu etkilenecektir. Kendinize bakmak ev daha sağlıklı yaşamak için istekli olabilirsiniz. Çekiciliğiniz artacaktır ve karşı cinse oldukça tatlı cazip ve karizmatik geleceğiniz bir zamandasınız. Yaşamınızı yeni bir rotaya oturtmak ve ilişkilerde maksimum faydayı görmek adına bu Balıkta yer alan gezegenlerin keyfini sürmenizi dilerim.


Sevgiler,

Naz Bayatlı




304 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page