top of page

OĞLAK BURCUNDA YENİAY 23 ARALIK 2022

OĞLAK BURCUNDA YENİAY

23 ARALIK 2022 13:16


ZAMANA GÜVEN

ZAMANLA HER ŞEY YERİNİ BULUR

ŞU ANDA AKLI BAŞINDA DAVRANMAK

SONRADAN AH VAH ETMEKTEN SENİ KORUR.


Oğlak burcunda gerçekleşecek bu yeniay yılın son yeniayı. Güneş ve Ay’ın yanı sıra Merkür ve Venüs’ün de Oğlak burcunda yer aldığı bu dönemde gökyüzünde güçlü bir Oğlak vurgusu yer alıyor.

Kış Gün Dönümü ardından gelen bu yeniay ( Kuzey yarım kürede artık günler kısalmaya başlıyor, resmen kış mevsimine girmiş bulunuyoruz.) gökyüzünde güçlü bir toprak vurgusu var. Oğlağın ciddi aklı başında ayakları yere sağlam basan ve planlı tutumu hepimize yansıyacaktır. Bu yeni yıla başlarken boş hayallere kapılmayacağımızı, hayır deme dürtümüzün yüksek olacağını, ilişkilerde ve maddi konularda hesaplı tutumlu ve kendi çıkarımızı koruyacak biçimde davranacağımıza işaret ediyor. Kendimize önem vermek, saygınlığı ve prestiji korumak, mesleğimizi profesyonel bir biçimde yapmak ve gerçekçi davranmak önem kazanıyor.

Disiplinli çalışkan ve verimli olmak için çaba sarf edeceğimiz bu yeni dönemde sade ama emin adımlarla ilerleyeceğiz. Basit sade ve karmaşıklıktan uzak bir tarzı vardır Oğlağın, ilişkide de bu böyledir, iletişimde de. Net olmak anlatmak istediğini direkt gerçekçi lafı uzatmadan amaca giden bir kararlılıkla dile getirmek Oğlağın tarzıdır.


Bu dönemde mali konuları çözüme kavuşturmak, kariyerimiz ile ilgili kararlar almak veya başlangıçlar yapmak üzere adım atabiliriz.

Oğlak suskun yalnız kalabilen kendi başına ayakta kalabilen bir burçtur. Başını alıp gidebilir. Bu dönemde kendiniz için sakin sükunetli ve kafanızı toparlayacağınız bir zamanı kendinize ayırarak, yeni yılda yapmak istediklerinizi planlayabilir, kendinize yeni hedefler belirleyebilir, Oğlağın planlama yapma tarafını avantajınıza kullanabilirsiniz.


Yeniaya Jüpiter kare yapıyor olacak, bir yandan hedeflere hızla ve sabırsızlıkla ulaşmaya çalışırken, bir yandan da planlı ilerlemenin önemini fark edebilirsiniz. Bilinçli adımlar atarak, kontrollü büyümenin önemini vurgulayan bu yeniayda aklı başında kalmak önemli olacak.


KOÇLAR kariyeriniz çıkışta

BOĞALAR Fikirler kültürler yolculuklar revaçta

İKİZLER Para Para Para

YENGEÇLER İlişki Yönetimi yapılmalı

ASLANLAR O ruha ve bedene iyi bak

BAŞAKLAR Aşk Para Tutku Bermuda Şeytan Üçgeni

TERAZİLER Evim limanım , ailem kalemdir

AKREPLER O mesajı atmalısın, o telefonu açmalısın

OĞLAKLAR Yürü kim tutar seni

KOVALAR Sessizlik bazen konuşmaktan çok şey ifade eder ve ruhu dinlendirir.

BALIKLAR Kendine dost olmayan kimseye yar olamaz.






170 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page