top of page

TEMMUZ GÖKYÜZÜ ETKİLERİ

TEMMUZ 2021 GENEL GÖKYÜZÜ ETKİLERİ


Temmuz ayı gökyüzü geçişleri oldukça zorlu olmakla birlikte, Venüs’ün 27 Temmuz’da Aslan burcuna geçmesi ile Mars ile yapacağı kavuşum en azından ilişkiler ve aşk alanında bizlere canlanma vaat ediyor. Bu ayın en göz dolduran geçişi bu olacak. Gerisini aşağıda anlatacağım.

1-3 Temmuz: AYIN EN ZORLU TRANSİTİ: Mars Uranüs karesi ve Mars Satürn karşıtlığı yer alacak. Bu ayın zorlu transitlerinden biri olacak olan bu açılar altında hem bedenen yorulacağız hem de zihnen. Sorumlulukların hızla ve telaşla yerine getirilmesi söz konusu olabilir ve bunu yerine getirirken stres altında çalışmak zorunda kalabiliriz. Diğer yandan, otorite figürleri, anne-baba, resmi merciler ve kariyerle ilgili konularda zorluklar ortaya çıkabilir. Gurur ve onur ile alakalı konularda kendimizi savunmak gerekebilir veya prestijimize zarar vermemek için aşırı hassas olduğumuz bir konuda tepkimizi ortaya koymak isteyebiliriz. Mars’ın bu sert gezegenlere yapacağı açılar nereden bakarsak sarsıcı olacak. Düzen değişikliğini sembolize eden bu açılar sindirmemiz ve uyum sağlamamız gereken yaşam deneyimleri olduğuna işaret etmekte.

6-7 Temmuz : İLİŞKİLER ZORLANABİLİR. Venüs Satürn Karşıtlığı : Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs’ün soğutan ve engelleyen Satürn ile yapacağı bu zorlayıcı açı yüzünden ilişkilere bir soğuma gelebilir. Maddi konularda kısıtlanma veya en azından kemer sıkma zorunluluğu hissedebiliriz. Diğer yandan resmi bağlar kurmayı ve profesyonelce davranmayı ifade edebilecek bu açı kalıbında rasyonel davranan kazanır.

7 Temmuz Venüs Kiron üçgeni: BİRBİRİMİZİN ZAYIFLIKLARINA DESTEK VERECEĞİZ. İlişkilerde anlayış geliştirmenin önemini vurgulayan bugünde karşımızdaki kişilerin ilgisini çekme arzumuz ortaya çıkabilir veya daha önce ilgilenmek önem ve değer vermekle ilgili bir konu varsa aklımızda bu konuda yaralarımızı saracak konuşmalar yapabiliriz.

11-12-13-14 EN FLÖRTLÜ GÜNLER. Temmuz tarihlerinde Venüs göksel aşığı Mars ile kavuşumda olacağı için bu 4 gün aşk ve romantizm konularında ön planda olacaktır. Sevmek sevilmek romantizm ve dikkat çekici olmak için bu göksel açıyı avantajımıza çevirebiliriz. Yaz aşklarının canlanacağı ve aşık olma arzusunun artacağı bir dönem olacaktır.

12 Temmuz: DUYGUSAL DÜŞÜNCELER. Merkür Yengeç burcunda: İletişim ve haberleşme gezegeni Merkür 3 hafta boyunca evcimen Yengeç burcunda kalacak. Düşüncelerde daha duygusal nostaljik ve birbirimizi düşünen empati yapan bir tavıra bürünmek kolay olacak. Anılar canlanacak ve ailemizle çok daha fazla duygusal temelli iletişim kurma fırsatımız olacak. Ailenin bir arada olması ve birbirine sevgi ve güven verme teması ön plana çıkacak.

12 Temmuz Merkür Jüpiter üçgeni. PARA İŞLERİ VE MADDİ FIRSATLAR. Ticari konularda ve eğitsel işlerde oldukça etkili olacak bu geçiş ile bugün işlerinizi halletmek için daha pozitif etkiler altındasınız. Yolculuklar özellikle bugün planlanabilir. Eğitsel konularda şanslı geçecek bir gün.

15 Temmuz Güneş Neptün Üçgeni: YUMUŞAK GEÇİŞLER. Rahatlamak ve gevşemek için güzel bir gün. Görselliği olan ilhama ve yaratıcılığa gerektiren işler için oldukça olumlu enerjidir. Bir konuda Fedakarlık etmek gerekirse veya alçakgönüllü davranabilmek için daha kolay motive olabiliriz. Farkındalık yaratacak bir kişilik meselesi ortaya çıkabilir. Kendi tavrımızı görmek ve ne yaptığımızın farkına varmak için güzel bir gün olabilir.

18 Temmuz Güneş Plüton Karşıt: MANİPÜLASYONA AÇIK ETKİLER. Bu zor dediğimiz transitlerdendir. Üzerimizde baskı hissedebileceğimiz ve karşı tepki verebileceğimiz reaksiyonel bir gün olacak. Öfke kontrolü yapmak şart olacak.

19 Temmuz Merkür Kiron kare: İletişim haberleşme ulaşım ve eğitsel işlerde stresli olabilecek bir gün. Dediklerimize dikkat etmeli kendimizi ifade ederken itinalı olmalı. Elektronik ve elektrikli aletler veya ulaşım araçları sıkıntı yaratabilir.

22 Temmuz Venüs Başak : HİZMET VE FEDAKARLIK VURGUSU. İlişkileri ve maddi konuları sembolize eden Venüs Başak burcundayken verimli çalışkan hizmet eden bir görünüme bürünür. İlişkilerde birbirimize yardım etmeyi ve destek olmayı önemsiyor olacağız. Derlenmek toparlanmak temizlenmek ve düzenlemek gereken tüm işlerde pratik olup işleri kolay yoluna koyabileceğiz. Sadakat, dürüstlük ve sadelik demek olan Venüs Başak burcundayken alçak gönüllü ilişkiler kurmak birbirimizi iyi tanımak ve yardımlaşmak için şansımız olacak. Aynı gün Jüpiter ile karşıtlık yapacak olan Venüs şans ve fırsatları yakalamak için daha fazla uğraşabileceğimize işaret ediyor. Ticari işlerde ve maddi konularda somut olmak biraz zor olabilir.

23 Temmuz Güneş Aslan burcunda: GÜCÜNÜZÜ ORTAYA ÇIKARACAK ZAMANLAR. Güneş gökyüzünde kendi yönettiği Aslan burcuna geçiş yapıyor. Özgüveni ve kendini ortaya koymayı ifade eden bu burçta hepimiz kendimize önem vermek ve isteklerimizi gerçekleştirmek dikkat çekmek ve yaratıcılığımızı açığa çıkarmak için çaba harcayacağız. Gösteri ve her türlü etkinliğin ön planda olacağı bir ay olacak. Lansman ve kampanyalar organizasyonlar ve etkinlikler için güzel bir dönem olacak. Aşk romantizm ve çocuksu yanımızı yaşamak için Güneş bu burçtayken daha fazla şansımız olacaktır.

24 Temmuz Merkür Neptün Üçgeni: DUYGULARI KABUL ETMEK VE EMPATİ KURMAK İÇİN İDEAL. İletişim haberleşme ve ulaşımla ilgili Merkür sisler prensi Neptün ile olumlu açı yapınca ilhama açık şiirsel ve yaratıcı olmamak mümkün değildir. İletişimde empati yapmak, canınızın istediği yerlere gitmek, gezmek görmek, manevi ve spritüel konularla ilgilenmek okumak veya öğrenmek için bugünü kullanabilirsiniz.

25 Temmuz Merkür Plüton karşıtlığı: SÖZLERLE BASKI KURULABİLECEK VE ETKİLİ KONUŞMALAR YAPILABİLECEK BİR GÜN.Güçlü konuşmaların yer alabileceği bir gün olacak. Üzerimizde baskı veya stres yaratabilecek konuşmalar yer alabilir. yapılması gereken zorunlu işlerin üzerimizde baskı kuracağı bir gün olacak. Düşüncelerde konsantre olmak ve bir işe odaklanmak için daha fazla çaba sarf edebiliriz.

28 Temmuz Merkür Aslan: NEŞELİ KONUŞMALAR EĞLENCELİ İLETİŞİM.Süper yaratıcılık neşe eğlence zamanı. Çocuklar organizasyonel işler satış pazarlama reklam ve görsel işlerde pırıltılı etkiler yer alacaktır. Tanıtım yapmak, sunum yapmak için ideal. Dürüst ne istediğini açıkça ifade eden bir tutum benimseyerek dikkat çekebileceğiniz bir etki altındasınız.

29 Temmuz Mars Jüpiter karşıt: Aşırılıklara işaret edebilecek bir transittir. İştah, fiziksel aktivite, kendini övme ve büyütme görülebilir, enerjinizi doğru kullanmanız gerekecek bir gündesiniz. Fazla beklenti veya aşırı güven duymak sonucu yanılgılar yer alabilir.

30 Temmuz: Merkür Başak burcunda kendi yönettiği burçta yer alacak . İletişim ve haberleşme gezegeni ay sonundan itibaren, Ağustos sonuna kadar bu burçta kalacak. Daha rasyonel düşüneceğiz ve maddi somut konulara daha fazla eğileceğiz. Sağlık bakım özen ve beslenme bizler için önemli olacak. Verimli olmak ve planlı çalışmak için çaba harcayacağız. İş ve çalışma alanında işlerimizi yoluna koymak ve pozitif ilerleme kaydetmek için bu transitten faydalanabilirsiniz.

Mutlu Bir Ay Dilerim,

Naz Bayatlı








571 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page