top of page

TERAZİ BURCUNDA AY TUTULMASI


25 MART 2024 SAAT: 10:00 5 DERECEDE

 

2024 yılının Tutulmaları Burcunuzu Nasıl Etkileyecek.

2025 Yılının Tutulmalarına ait temalarınız Eylül ayında açığa çıkacak.

 

Tutulma mevsimine Mart ayının başından itibaren girmiş bulunuyoruz. Mart ayı astrolojik bakımdan oldukça önemli bir ay çünkü Nisan ayı da dahil olmak üzere bir çok gökyüzü etkileşimi yer alacak. 21 Mart’ta Bahar gündönümü yer alacak, mevsim geçişi gerçekleşecek ve yeni bir bölüm açılıyor hayatımızda, 19 Mart’ta Merkür gölgesi başlıyor. MERKÜR Nisan başında Retro hareketine başlayacak ancak bizi bu RETRO ya hazırlayacak etkiler gölgeli döneminde açığa çıkıyor olacak.


Ay tutulması duygu dünyamızın sağlığımızın kurduğumuz ilişkilerin alışkanlıklarımızın ve genel olarak çevresel koşullarımızın mercek altına geldiği dönemlerdir. Doğum haritanızın hangi alanı Terazi burcunu içeriyorsa o alanda sizler değişim ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yolunuzu bulmak için daha fazla çaba harcayabilir, içsel arzularınızla dışsal gerçekliğiniz arasında denge kurmak için savaş verebilirsiniz. Kararsızlıklar ve ikilemler daha derinden hissedilmeye başlar ve siz duygularınızı anlamak ve çözümlemek için daha fazla enerji harcarsınız. Ay tutulması bildiğiniz gibi güçlü bir dolunaydır. Dolunay güçlü ışığı ile saklananları açığa çıkarır tutulma zamanı Güneş Ay’ın ışığını kapattığı için duygu dünyamızda ne istediğimiz dair ipuçlarını görmekte zorlanırız. İstemediğimiz duygusal tepkiler açığa çıkabilir. İstediklerimizi tam anlamıyla yansıtamayabiliriz. Bitmesini istemedikleriniz bitebilir, başlamasını istemedikleriniz başlayabilir. Denge kurmanın güç olacağı bu dönemde, elbette Terazi burcunun sembolize ettiği ilişkiler konusu bir çoğumuz için önemli kararlar alacağımız bir zaman diliminde olduğumuza işaret ediyor. İlişkiler can acıtıcı olabilir. İş ortaklıkları, hukuki konular, savaş ve barış, anlaşmalar, hak adalet eşitlik ve evlilik teması ön plana çıkacaktır ve bu alanlarda istediğimizi elde etmek için ekstra çaba göstereceğiz.


Tutulmanın yönetici gezegeni VENÜS Balık burcunda geçiş yapıyor olacak. Tutulma anında İkizler burcu yükseliyor ve Venüs bu haritanın tepe noktasında yer alıyor. Kariyerimiz, toplumsal duruşumuz, prestijimiz ve bu alanda kurduğumuz ilişkiler kısaca kendimizi nasıl temsil ettiğimiz bu tutulma döneminde önem kazanıyor. İlişkileri ne kadar iyi kursak ta, bir bakacağız gerektiğinden çok daha fazla özveri göstermekteyiz ve karşımızdakilere yaptığımız fedakarlıklar veya iyilikler onların geri vereceğinden daha çok. Sanatçı yaratıcı tasarlayan ve hayal eden tarafımız açığa çıkacak. Moda sanat kozmetik kadınlarla ilgili işler veya spiritüel konular başarılı ele alınabilir.


Tutulma Güney Ay Düğümü tarafında gerçekleştiği için zayıflıklarımızı daha fazla vurgulayacaktır. Gücümüzü elimizden alanlara karşı koymak için enerjimizi toparlamalıyız ve Merkür Kiron Kuzey Ay Düğümü kavuşumumun sembolize ettiği üzere dürüstçe yıkmadan kırmadan ama cesaretle doğrularımızı dile getirmeli, kendi doğrularımız doğrultusunda hareket etmeli ve kararsızlıktan uzak durmalıyız. Düşüncelerin eyleme geçirilmesi en önemli parçası olacak bu tutulmanın.

 

BURÇLARA GÖRE TUTULMA ALANLARI

2024 yılının Tutulmaları Burcunuzu Nasıl Etkileyecek.

2025 Yılının Tutulmalarına ait temalarınız Eylül ayında açığa çıkacak.

 

KOÇ: Sevgili Koçlar tutulma mevsiminin başlamasıyla birlikte, bu yıl ilişkiler alanınız canlanıyor. İlişki derken her alanda ilişkilerden bahsediyorum. Yeni insanlarla tanışmak, sosyal alanınızı genişletmek, gelecek hedeflerinize yeni girişimler katmak, kariyerinizi güçlendirmek, evlenmek, iş birlikleri ve ortaklıklar yapmak alanında değişimler söz konusu olabilir. İlişkilerde yeni dengeler kuracağınız ve istenmeyen ilişki kalıplarını terk edeceğiniz bir yıldasınız. Görünümünüz sağlığınız ve sosyal yaşamınız sizi mutlu edecek bir yönde değişime açık olacaktır. Başarı kazanmak, cesaret göstermek, liderlik etmek ve kendi değerinize sahip çıkmak için bu yıl çok şey yapacaksınız. Ay tutulması bu ay birebir ilişkilerinizi temsil eden alanda yer aldığı için, evliliğinizi veya özel hayatınızı mercek altına alacak. İlişkilerde nasıl mutlu olduğunuzu ele aldığınız kalbinizi birlikteliklere daha kolay açtığınız ve dengeli eşit medeni ve sevgi dolu bir ilişkinin kapısını aralamak için çok şey yapabileceğiniz günlerdesiniz. Eylül ayında yer alacak Balık burcundaki ay tutulması 2025 temalarınıza işaret eden bir fragman niteliğinde olacak. Spiritüel tarafınızı çalışma düzeninizi günlük hayat düzeninizi ruh ve beden bütünlüğünüzü ele alacağınız ve bu alanda geleceğinizi şekillendireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız.

 

BOĞA: Sevgili Boğalar tutulma mevsiminin başlaması ile birlikte bu yıl iş ve çalışma düzeniniz, sağlığınız, ruh ve beden bütünlüğünüz, spiritüel yaşamınız ön plana çıkıyor. Bu bahar, günlük rutinlerinizi ve çalışma düzeninizi nasıl ele aldığınızla ilgili değişimler yapabilirsiniz. Kendinizi daha sağlıklı zinde, zihinde ve ruh halinizde daha iyi hissetmek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. İş alanındaki kişilerle veya sosyal ilişkilerinizde bir denge kurmak, ilişkileri adil medeni ve karşılıklı anlayış ile yürütmek adına kararlar alabilirsiniz. Belki bu yıl herkesi mutlu etmeye çalışırken kendinizi resmin neresine koyacağınızı düşünmelisiniz. İş hayatınızdaki ilişkileri sağlıklı yürütmek için öncelikleriniz nedir bunları belirlemelisiniz. Kolektif alanda insanlara hizmet etmek, liderlik özelliklerinizi öne çıkarmak ve cesaret göstermek durumunda olduğunuz değişimlere adım atmak için motivasyonunuzu toparlamalısınız. Yeme içme düzeninize fiziksel esnekliğinize çalışma temponuza evcil hayvanlarınıza ruh sağlığınıza çok daha fazla özen göstereceğiniz bir yıl geçireceksiniz. Eylül Ayında yer alacak olan Balık burcundaki Ay tutulması 2025 temalarınıza işaret eden bir fragman niteliğinde olacak. Sosyal yaşamınızı arkadaşlıklarınızı içinde bulunduğunuz grupları ve topluluklarla yapmak istediğiniz etkinlikleri mercek altına alacak bu tutulma sizleri duygusal bağlar kurduğunuz kişilerle daha fazla bir araya getirecektir. Toplumsal bir duruş sosyal alanda bir görünürlük ve bir gelecek projesi edinerek, bir kolektif amaç geliştireceğiniz zamanlarda olacaksınız.

 

İKİZLER: Sevgili İkizler tutulma mevsiminin başlaması ile birlikte bu yıl aşk hayatınız canlanıyor. Bu yıl kalbi boş İkizler’in aşk romantizm ve flört yaşamı ön plana çıkıyor ve sizi zihnen ve kalben mutlu edecek bir partner bulmanızın olasılığı artıyor. Aşkı bulmak kalbinizin arzusunu gerçekleştirmek için fırsatlarınız mutlaka çıkacaktır. Bu bahar aşk kapınızı çalabilir. İki kere çalmasına izin vermeyin aşkı kapıda bekletmeyin J  Zaten Mayıs ayında bu alanda ilişkiler alanınızın yöneticisi Jüpiter de geçişine başlayacağı için sizler gönül işleri konusunda oldukça şanslı bir döneme giriş yapmaktasınız. Diğer yandan, sosyal yaşamınız, arkadaşlıklarınız, yaratıcı yanınız da olumlu etkiler altında olacağınız bir başka alan. Zihinsel yaratıcılığınızın oldukça artacağı bu dönemde zihin enerjinizi hangi alana yöneltecekseniz o alanda başarı yakalamanız oldukça olasıdır. Çocuk sahibi olmak, bir hobiye el atmak, satış pazarlama, aracılık ve komisyonlu işler yapmak, yeni yatırım olanaklarını değerlendirmek için adım atabileceğiniz bu yılda mutlu olmanın bin bir türlü yolunu keşfedeceğinize ve o yolda azimle yürüyeceğinize hiç şüphem yok. Yeni insanların size çok şey katacağı ve kişisel gelişim bakımından sizi besleyecek temalarla uğraşacağınız aşikar. Eylül Ayında yer alacak olan Balık burcundaki Ay tutulması 2025 temalarınıza işaret eden bir fragman niteliğinde olacak. Önümüzdeki yılın kariyer atılımlarının ve değişimlerinin yapı taşları bu yıl yerlerine oturmaya başlayacaklar.

 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler tutulma mevsiminin başlaması ile birlikte bu yıl ev aile ve özel hayat alanınız ön plana çıkıyor. Bu dönemde ev ve yerleşim ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek, ev satın almak, yuva kurmak ve ailenin iyilik ve sağlığı ile ilgili konularla ilgilenmek bu senenin ana teması olacaktır. Kendi işinizi kurmak evde bir düzen yaratmak tamir ve tadilat işleri ile uğraşmak yeniden dekorasyon yapmak gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Diğer yandan, kariyeriniz ve iş hayatınız ile ilgili cesaret göstermeniz gereken adımlar atabilirsiniz. Yetenek ve becerilerinizi daha fazla ortaya koyabileceksiniz ve toplumsal alanda güçlenmek ve prestij kazanmak için fırsat yakalayacaksınız. Liderlik özelliklerinizi yaratıcılığınızı ve girişimci yanınızı açığa çıkarabilecek bu dönemde profesyonel yaşamınız güçlenecektir. İş değiştirmek, kendi işini kurmak veya mesleki pozisyonunuzu sağlamlaştırmak için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatında ve ev yaşamında denge kurmak ve her iki alanla da eşit düzeyde ilgilenmek bakımından zamanınızı iyi planlamak durumundasınız. Eylül Ayında yer alacak olan Balık burcundaki Ay tutulması 2025 temalarınıza işaret eden bir fragman niteliğinde olacak. Uzun yolculuklar yurt dışı veya şehir dışı bağları hukuki ve resmi işleri akademik çalışmaları kültürel ve felsefi alanları içeren temalarda aktif olacaksınız. Hayat amacınızı spiritüel yanınızı maneviyatı entelektüel zihninizi geliştireceğiniz ve yeni ilgi ve mutluluk alanları bulacağınız günlerde olacaksınız.

 

ASLAN: Sevgili Aslanlar tutulma mevsiminin başlaması ile birlikte bu yıl zihinsel eğitsel çalışmalar iletişim ve yolculuklar alanınız canlanıyor. Bilgi edinmek bilgiyi aktarmak zihinsel projeler yaratmak adına enerjiniz artıyor. Kendinizi yazarak ve anlatarak daha iyi ifade edeceksiniz. Eğitimler, kurslar, satış pazarlama işleri, geziler ve taşınmak, yer değiştirmek gibi alanlarda aktif olacaksınız. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizin gelişeceği, sosyal yaşamanızın gelişeceği bir dönemdesiniz. Yabancılarla uzaklarla bağ kurabilirsiniz. Sosyal medya dijital platformlar hukuki ve resmi işler ve akademik çalışmalar alanında enerjiniz yüksek olacak ve bu konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. Yaşama amacınızı yeni mutluluk alanları bularak çeşitlendirebilirsiniz. Hayata bakış açınızı genişletecek bu dönemde entelektüel yanınızı geliştireceksiniz. Eylül Ayında yer alacak olan Balık burcundaki Ay tutulması 2025 temalarınıza işaret eden bir fragman niteliğinde olacak. Finansal alanınızda gerçekleşecek bu tutulma maddi konularda sizleri bir derlenme toparlanmaya taşıyacak değişimleri yapmanıza yardımcı olacak. Aile ve eşle veya iş ortakları ile kurduğunuz maddi manevi bağlarınızı güçlendirmek için neler yapabilirsiniz düşüneceksiniz. Maddi konularda gerçekçi davranmak sizi zayıf düşüren temaları daha net görmek ve sizi refaha taşıyacak maddi adımları atmak için harekete geçeceksiniz. Psikolojinizi ve bilinçaltınızı güçlendirmek ve ruh sağlığınıza iyi gelecek konulara adım atacaksınız. Bazılarınız yeni bir iş kurmak veya ticari atılım yapmak için harekete geçecek. Paylaşımların eşit ve adil bir dengeye oturması şart olacaktır.

 

BAŞAK: Sevgili Başaklar tutulma mevsiminin başlaması ile birlikte bu yıl ana temanız maddi konular olacak. Para biriktirmek varlıkları iyi değerlendirmek ve doğru yatırımları yapmak adına çaba göstereceğiniz bir yıldasınız. Aile ve eşle para paylaşımınızın dinamikleri önem kazanıyor, eşit ve dengeli bir harcama veya paylaşım yapma gerekliliği ortaya çıkıyor. İş birlikleri ticari atılımlar miras ve ekstra gelir getirecek kaynaklar yaratmak konularında enerji sarf edebilirsiniz. Vergi sigorta tazminat krediler ve borçlarla ilgili ödemeler veya gelişmeler yer alabilir. Kısacası maddi koşullarınızı ele aldığınız bir yıl içerisinde olacaksınız. Eylül Ayında yer alacak olan Balık burcundaki Ay tutulması 2025 temalarınıza işaret eden bir fragman niteliğinde olacak. İlişkiler evlilik iş ortaklıkları ve hukuki konuları sembolize eden alanınız hareketleniyor. Duygusal bağlarınızın yapısı, nasıl kurulduğu ve ilişkilerde tolerans hassasiyet ve fedakarlık konuları ön plana çıkıyor olacak. Evlenmek uzun dönemli ilişkiler kurmak ve var olan ilişkileri yeniden yapılandırmak gibi temalar açığa çıkabilir. Kendi kişisel hedef ve amaçlarınızın partneriniz ile uyumlu olup olmadığını test edeceğiniz, birlikte bir arada nasıl işlev gördüğünüzü konuşacağınız ve birbirinize daha fazla maddi manevi duygusal destek vermek adına neler yapabileceğinizi ele alacağınız bir dönemde olacaksınız. Eğer iş ortaklıklarınız varsa aynı konuda bir iş birliğini nasıl yürüteceğiniz veya geliştireceğiniz ile ilgili bir değerlendirme yapabileceğiniz görülmekte.

 

TERAZİ: Sevgili Teraziler tutulma mevsimimin başlaması ile birlikte özellikle Mart 24 Terazideki Ay tutulması sizlerin direkt etkileneceği önemli bir göksel etki yaratıyor. İlişkiler alanınızı, dış görünümünüzü, genel sağlığınızı ve gelecek hedeflerinizi mercek altına alacak bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kişisel yaşamınızı sizi mutlu edecek bir seviyeye ulaştırmak için neler yapabileceğinizi düşüneceksiniz. Bunu yaparken elbette ilişkilerin hayatınızda sizi ne kadar mutlu ettiği nasıl denge kurduğunuz duygusal bağlarınızda ne kadar istediğinizi elde ettiğiniz ve tatmin olduğunuz konusunda farkındalıklar yaşayıp yeni kararlar alabilirsiniz. Bu yıl bazılarınız için evlilik yapmak ya da ciddi ilişkiler başlatmak söz konusu olacakken bazılarınız için de artık yaptığınız fedakarlıkların karşılığını almadığınız ve size adil gelmeyen ilişkileri bitirmek söz konusu olabilir. Sosyal yaşamınız kariyer adımlarınız ve ilişkileri genel olarak nasıl ele aldığınız sizler için bir deneyim alanı olacak. İş birlikleri ve ortaklıkları kurmak isteyen Teraziler içinde önlerine fırsatlar çıkabilir. Hukuki ve resmi süreçlerin halledilmesi için gerekiyorsa adı atabilirsiniz. Eylül Ayında yer alacak olan Balık burcundaki Ay tutulması 2025 temalarınıza işaret eden bir fragman niteliğinde olacak. Bu tutulma yılın ikinci yarısından sonra sizleri çalışma koşullarınızı ele almaya sağlığınızı düşünmeye ve günlük yaşam düzeninizi sizi daha fazla refah ve konfor getirmesi adına yeniden düzenlemeye yönlendirebilir. Uzmanlığınızı tecrübenizi güçlendirecek günlerdesiniz. Çalışma koşullarını belki size en iyi gelecek şekilde ele almanız ve düzenlemeniz şart. Emek vakit nakit dengesini kurmak önem kazanıyor. Genel sağlık durumunuzu güçlendirmek ve bedene bakım yapmak önem kazanıyor. Ruh ve beden bütünlüğünüzü korumak iyileştirmek ve sağlamlaştırmak akıllıca olacaktır. Kendinizi iş dünyanızda nasıl temsil ediyorsunuz iletişimi nasıl kuruyorsunuz ve projelerinizi ne kadar verimli ele alıyorsunuz bu alanda kendinizi test etmek ve değerlendirmek fırsatı elde edeceksiniz.

 

 

AKREP: Sevgili Akrepler, tutulma mevsiminin başlaması ile birlikte bu yıl ana temanız ruh ve beden bütünlüğünüzü korumak, sağlığınıza iyi bakmak ve çalışma ortamınızı daha verimli olmak adına yeniden düzenlemek olacak. Bir yandan iç dünyanızı spiritüel veya manevi yaşamınızı güçlendirip bilinç altınızın arka odalarını toparlarken bir yandan da günlük yaşam ritminizi size en verimli olabilecek biçimde derlemek ve toparlamak önemli olacak. Ruhunuza iyi gelen şeylere odaklanmak stresi azaltmak ve zihninizi esnetmek için neler yapabilirsiniz düşünmelisiniz. İlhama açık kolektife hizmete yönelik yaratıcı yanınızı harekete geçirdiğiz belki yaptığınız bir şeyin insanlara iyi geldiğini göreceğiniz bir yılda olacaksınız. İş ortamını ve çalışma koşullarını yenileyen işe girip işten çıkan Akrepler olabilir. Her ne olursa olsun sonucunda kendinizi daha memnun ve tatmin olmuş hissedeceksiniz. Yapacağız iş ve sağlık alanındaki yenilikler size iyi gelecek. Eylül Ayında yer alacak olan Balık burcundaki Ay tutulması 2025 temalarınıza işaret eden bir fragman niteliğinde olacak. Yaratıcı enerjinizin arttığı, yeteneklerinizi çok daha iyi ortaya koyarak başarı elde edeceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Aşk romantizm belki çocuklar ve eğlenceli uğraşılar hayatınıza girerek sizleri daha keyifli kılacak.

 

YAY: Sevgili Yaylar, tutulma mevsiminin başlaması ile birlikte bu yıl ana temanız sosyal yaşamınız, arkadaşlıklarınız, yaratıcılığınız ve aşk hayatınız çerçevesinde gelişecek. Yeni insanlarla tanışma imkanı bulacaksınız, var olan arkadaşlarınız ile ilişkilerinizi dengeye oturtmak için daha özverili davranmak gerekebilir. Topluluklarla, gruplarla, ekiplerle bir arada yapacağınız faaliyetler ön plana çıkıyor. Daha fazla insanla birlikte olmak ve gelecekte başarmak istediklerinizle ilgili planlar yapmak sizi motive edecek Sanat estetik ve yaratıcılık gerektiren işlere daha fazla eğilebilirsiniz, hobilerinizi ve yaratıcı yeteneklerinizi daha fazla kullanabileceğiniz fırsatlar elde edeceksiniz. Aşk flört neşe mutluluk eğlence bulmak için daha istekli olacaksınız ve kalbinizi canlandıracak aktivitelere katılacaksınız. Bazılarınız çocuk sahibi olmak için planlar yapabilir. Ya da kendi çocuksu eğlenceli tarafınızı açığa çıkararak kafaya takmadığınız bir moda girebilirsiniz. Eylül Ayında yer alacak olan Balık burcundaki Ay tutulması 2025 temalarınıza işaret eden bir fragman niteliğinde olacak. Ev ve aile alanınızı aydınlatacak olan bu tutulma iç dünyanızda veya aile içi konularda size duygusal stres yükleyen bir konu varsa bu etkenlere bir çözüm bulmak için harekete geçebilirsiniz. Aile üyelerinin iyiliği sağlığı, yerleşimle ilgili problemler varsa bunu halletmek evle yerleşimle ilgili konular ev veya alım satım veya kiralama ile ilgili konular sizler için ön plana çıkacak ve sizleri harekete geçirecek. Duygusal anlamda güvende hissetmek güvenli bir liman bulmak sizler için her zamankinden önemli bir tema haline gelebilir.

 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, tutulma mevsiminin başlaması ile birlikte bu yıl ana temanız kariyeriniz ve toplumsal duruşunuz olacak. Profesyonel yaşamınızı mercek altına alacak bu dönemde kendinize kariyer hedeflerinizde yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir veya bazılarınız fazla sorumlulukları daha iyi delege edebilmek üzere planlar yapacaktır. Mesleki yeteneklerinizle ön plana çıkabileceğiniz bu dönemde yapacağınız işlerle daha fazla görünürlük kazanıp prestij artırabilirsiniz. Liderlik özelliklerinizin belirginleşeceği ve otoritenizin güçleneceği bir zamandasınız. Bazılarınız bu dönemde iş değiştirmek, yeni bir işe başlamak veya iş sahasına geçmek üzere harekete geçebilir. Diğer yandan, bu yıl ailenize, ebeveynlerinize ve çocuklarınıza karşı daha korumacı olacaksınız. Onlara zaman ayırabilmek için ev aile ve meslek yaşamınız arasında adil bir denge kurmak önem kazanıyor, hem kendinize hem ailenize ve evinize zaman ayırmak, kendinize daha fazla dinlenmek için zaman ayırmak size iyi gelebilir. Ev alım satım kiralama ve taşınma gibi işleriniz varsa bu yıl bunları gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz. Eylül Ayında yer alacak olan Balık burcundaki Ay tutulması 2025 temalarınıza işaret eden bir fragman niteliğinde olacak. İletişim eğitim zihinsel faaliyetler ve geziler alanınız canlanıyor. Yakın çevrenizle, kardeşler ve komşularınızla ilişkileri ve iletişimi güçlendirmek önem kazanıyor. Kendinizi zihinsel alanda geliştireceğiniz, ifade etmek istediklerinizi daha iyi anlatacağınız, empati kabiliyetinizi kullanarak insanlarla rahat iletişim kuracağınız bir zamanda olacaksınız.

 

 

KOVA: Sevgili Kovalar, tutulma mevsiminin başlaması ile birlikte bu yıl ana temanız uzun yolculuklarla, entelektüel konularla, eğitimlerle, kültürel ve felsefi konularla ilgili olacak ve ufkunuz genişleyecek. Zihnin paraşütünü açma zamanı geldi. Gitmek istediğiniz uzaklara gidebilir, yabancı kültürlerle daha yakın bağlar kurabilir yeni keşifler yapabilirsiniz. Yabancı diller, akademik çalışmalar, sosyal medya tasarımları veya girişimleri dijital platformlarda bilgi paylaşımı satış pazarlama tanıtım ve kampanyalar reklam basın yayın kitap ve baskılı malzemeler ile ilgili işleriniz varsa bu yıl  bu konulara rahatlıkla el atabileceğiniz bir yıldasınız. Konfor alanlarınız değişime uğruyor ve kendinize yeni bir hayat amacı ve hayata bakış açısı edinebilirsiniz. İnançlarınız ve idealleriniz sizler için önemli olacak. Taşınmak yer değiştirmek veya başka bir şehir/ülkede yaşamak isteyen Kovalar bu yıl bu niyetlerini gerçekleştirmek için harekete geçebilir. Yabancılarla ilişkiler kardeşler ve yakın çevre ile ilişkiler kurduğunuz bağlar önem kazanıyor. İletişimi dengeli kurmak sevdiklerinize eşit davranmak ve varsa sorunlara medeni ve adil çözümler bulmak isteyeceksiniz. Eylül Ayında yer alacak olan Balık burcundaki Ay tutulması 2025 temalarınıza işaret eden bir fragman niteliğinde olacak. Maddi alanınızda gerçekleşecek bu tutulma ile finansal alanınızı derlemek ve toparlamak önem kazanıyor. Paranızı nasıl değerlendirdiğiniz kazanç kaynaklarınız yeteneklerinizi nasıl kullandığınız ve gerçekten neye değer verdiğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz ile ilgili daha derinden düşünmeye başlayacaksınız. Kalbinizin sesini dinlemek sezgilerinize güvenmek var olan kazanç modelinizin duygusal ihtiyaçlarınızı tatmin edip etmediğini, duygu dünyanızı destekleyip desteklemediğini daha derinden anlamanız için yardımcı olacaktır.

 

BALIK: Sevgili Balıklar, tutulma mevsiminin başlaması ile birlikte bu yıl ana temanız finansal durumunuzu iyileştirmek, para paylaşımınızı daha doğru ele almak ve kurduğunuz ilişkilerin maddi manevi krizlerini çözüme kavuşturmak için harekete geçmek olacak. Temel olarak paylaşım yapma kalıplarınızı daha net göreceğiniz bir zamandasınız. Duygusal bağlarınızı nasıl kuruyorsunuz, eşle veya aileyle krizleri nasıl yönetiyorsunuz, iş ortağı ile para paylaşımınız doğru bir düzlemde mi ilerliyor gibi konularda farkındalık yakalayacaksınız. Bu dönemde, ticari girişimler yapabilirsiniz. İş kurmak veya var olan işinizi daha güçlü bir bütçeye ve gelire ulaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Krediler, borçlar, miras, yatırımlar ve paranızı güvenceye almak için neler yapabileceğinizi düşüneceksiniz. Elbette burası diğer yanıyla psikolojiyi metafizik konuları ve terapileri sembolize eden olması sebebiyle; kendi psikolojinizi güçlendirmeye çaba sarf edin, iç dünyanızı ve sezgilerinizi hep kullanan kişiler olarak biraz da maddi dünyaya önem vermek ve ruh ve beden bütünlüğünüzün yanı sıra sizi sağlam temellere oturtacak mali değişimleri yapmak adına güçlü gerçekçi dengeli ve adil bir maddi plan yapmak için kolları sıvayınız. Eylül Ayında yer alacak olan Balık burcundaki Ay tutulması 2025 temalarınıza işaret eden bir fragman niteliğinde olacak. Hayat hedeflerinizi, ilişkilere bakış açınızı ruh ve beden bütünlüğünüzü sosyal yaşamınızı öne çıkaran önemli yıllara giriyorsunuz. Duygusal tarafınızın açığa çıktığı ve hayat planınızda yapacağınız heyecanlı değişimlere doğru ilerleyeceksiniz. Kimlik duygunuzu güçlendirmek ve kim olduğunuzu dış dünyaya güçlü bir biçimde yansıtmak için elinize bir çok fırsat geçecektir. İlişkiler başlayacak belki bazıları elimine edilecek ama nihai sonuçta sizi daha mutlu ve ne istediğini bilen bir konuma getirecek günlere giriş yapmaktasınız.


Naz Bayatlı


25 Mart 2024 Tutulma Etkileri ve Burçlara Özel Yorumlar
TERAZİ BURCUNDA AY TUTULMASI

137 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page