top of page

TERAZİ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI


14 EKİM 2023 21,07 DERECEDE SAAT 20:55 TE GERÇEKLEŞECEK.


RADİKAL DEĞİŞİMLERİN EŞİĞİNDEYİZ.


Terazi Burcunda gerçekleşecek halkalı Güneş Tutulması oldukça güçlü bir yeniay ve hayatımızda radikal değişimlere yol açacak plan ve kararları başlatacağımız bir zamana işaret ediyor. Terazi burcu ilişkileri, evlilik ve iş birliklerini sembolize eder, aynı zamanda eşitlik adalet medeni kanun, medeni tutum ve davranışları, hak hukuk aramayı ifade eder.

Terazi burcundaki bu Güneş tutulmasının ardından gelecek olan 28 Ekim’deki Boğa burcundaki son Ay Tutulması ile birlikte artık Boğa-Akrep aksındaki tutulmalar sona eriyor ve 2025 sonbaharına kadar sürecek olan Koç-Terazi aksındaki tutulmalara geçiş yapıyoruz.

İlişkilerimizi yeni bir gözle revize edeceğimiz, ilişkilerdeki dengeleri yeniden kurmak durumunda kalacağımız bir dönem var önümüzde. Evlilik, uzun süreli ilişkiler, iş ortaklıkları ve iş birlikleri alanında kendimizi yeniden konumlandıracağız. İlişkilerimiz eşit mi adil mi uyumlu mu ve üstlendiğimiz rolleri ne kadar yerine getiriyoruz gibi konularda bizleri düşündürecek zamanlardayız. Hukuki konular bizi birbirimizle uyum içinde ve adil bir temelde bir arada tutan kurallar ve kaideler gözümüze daha fazla görünmeye başlayacak. Bir yandan da elbette Terazi sosyal ve toplumsal ilke ve prensipleri belirleyen bir burç , bir arada olabilmenin en önemli kuralı birbirimizin hak ve özgürlüklerine önem vermek uyumlu ve dengeli davranmaktır. Sosyal ilişkilerimizi nasıl yönettiğimiz, iş birliklerini ve iş ortaklıklarını nasıl yürütmeye çalıştığımız konusunda yeniden yapılanabiliriz.


Merkür de artık Terazi burcunda ve Tutulmaya yakın bir kavuşum yapıyor. Adil ve eşit uyumlu ve dengeli olma mecburiyetimizi ama bir yandan da hakkımızı korumayı destekliyor bı görünüm. Merkür Terazi’de kadife bir yumruktur. Okşarken size hafifçe tokat atabilir. Tatlı ama ciddidir. Nezaketle talep eder. Nezaket bu tutulmanın mottosu olsun.

Bunun yanı sıra, tutulma döneminde gökyüzünde zorlu etkiler var. Her şeyden evvel tutulmanın yönetici gezegeni Venüs artık Başak burcunda ve ilişkilerde ve para konularında detaycı dikkatli eleştirel ve eldekini iyi değerlendiren bir konumda olacağımıza işaret ediyor. Biraz kılı kırk yaracağız, pratik ve pragmatik davranacağız. Hizmet etmek, sağlık bakım ve çalışma konuları ön planda olacak. Önce ben dediğimiz Venüs Aslan geçişinin ardından , önce sen diyeceğimiz ve bir asistan modunda birbirimize lojistik destek vereceğimiz günlerdeyiz.


Mars ve Plüton bu dönemin kontrolü zor ve ele avuca sığmaz etkilerine işaret ediyor. Mars’ın ve Plüton’un Ay Düğümlerine yaptığı zorlu açılar döneme damgasını vuracak. Tutulmaya giden taşları döşeyen 4-10 Ekim aralığında Mars Eris ile karşıt ve Güney Ay Düğümü ile kavuşumda, Plüton Ay Düğümlerine kare yapacak. Eris bildiğiniz gibi mars’ın asteroit formunda dişil versiyonu. Adalet savaşçısı hızlı ve öfkeli haksızlığa gelemez Eris öfke perilerinden biri.


BU DÖNEMDE ENERJİMİZİ ALAN HAKSIZLIK VE EŞİTSİZLİK KONULARI OLABİLECEĞİNE İŞARET EDİYOR. MARS PLÜTON KARESİ GÜCÜNÜ KAYBETTİĞİN NOKTALARI GÖZLER ÖNÜNE SERECEK BİR MÜCADELE PLANI YAPMALISIN YA DA FEDAKARLIK EDEBİLECEĞİN ÖZVERİ GÖSTERECEĞİN VEYA TAVİZ VERECEĞİN BİR ŞEY VAR MI DÜŞÜNECEKSİN. BENLİĞİN Mİ GURURUN MU ÖZGÜRLÜĞÜN MÜ KONFOR ALANIN MI ? NEREDEN TAVİZ VERECEKSİN?

Bu tip zorlu kararları almak üzerinde düşünmek ve gereken radikal değişimleri yapma zamanındayız.


Plüton ayrıca Ay Düğümlerine yaptığı kare ile tutulmanın bizi güçlü bir değişime iteceğine de işaret ediyor. Karşı koymak için uğraş vereceğiz. Hem diplomatik hem adil hem cesaretli hem uyumlu olmak bir yandan da haksızlık ve eşitsizliğe karşı durmak için çaba göstermek kolay olmasa gerek.


Plüton direkt hareketine 13 Ekim’de başlayacak ve ardından tutulma var. Dünyada sismik hareketler artabilir. Hak adalet özgürlükler kadın meseleleri anayasa değişimi kanun ve kurallar çerçevesinde yapılması düşünülen değişiklikler, hukuk ve adalet alanında eksiklikler veya haksızlıklar gözümüze çarpabilir. Toplumsal adalet ve sosyal alanda kurduğumuz ilişkiler ve iletişim tarzımız dengeye oturmak adına çaba sarf edeceğiz.


Bu önemli tutulma Saros Döngüsünde 134 numaralı tutulma serisinde yer alıyor ve Plüton un aktif olduğu tutulmalardan. Bernadette Brady’nin kitabına göre 7 Güney serisinde bu tutulma GAD tarafında yani, bir çoğumuz çok hızlı takip etmekte ve tutmakta zorlandığımız güçlü değişimlere şahit olacağız. Engelleri aşmak için keskin bir mücadele vermek gerekecek.

21 derece Terazi, Ay menzillerinde 16. Menzilde yer alır. El Zübene yıldızı etkisi altındadır. Spekülatif yatırımlar , borsa hisse senetleri veya hayvancılık alanında hayvansal gıda ile ilgili işlerde artış getirir. Yüksek dikkat analiz yeteneği ve net bir karar alma yeteneği verir. Bu menzilde kişinin şöhreti kin ve kötülük yapmak isteyen kişiler tarafından zedelenebilir. Evlilik ve yolculuk için iyi değildir. Ay’ı bu menzilde yer alan Joan of Arc cadı diye ateşte yakıldı. Yaptığınız işlerden başarınızdan veya şöhretinizden dolayı sizi kıskanan veya adınızı karalamaya çalışan birileri olabilir.


BURÇLARA GÖRE TUTULMA YORUMU


KOÇ: Sevgili Koçlar sizler için önemli değişimler getirecek yıllarınız Nisan 2023 te başladı ve etkileri 2025 sonuna kadar devam edecek. Bu Güneş tutulması sizlerin evlilik özel ilişkiler iş ortaklıkları ve iş birlikleri alanınızda gerçekleşiyor. İlişkilerde denge kurmak, adil olmak ve diplomatik davranmak adına yapacak çok şeyiniz olacak. Bazı ilişkilerin eskimiş kalıpları yeni bir bakış açısı ile ele alınmalı. Taviz vermek istemediğiniz veya verebileceğiniz ne varsa bunları yeni bir perspektifle ele alabilirsiniz. Ancak bir yandan da, burcunuzun yönetici gezegeni Mars ta artık Akrep burcunda ve finansal alanınızda geçişine başlayacak olan Mars sayesinde yatırım ticari atılımlar ve para yönetimi bütçe dengelemesi ön plana çıkıyor. Akıllı yatırımlar zamanındasınız. İlişkilerde sizler için bu dönemde en önemli talep ilgi görmek fedakarlık etmek ve eşit davranmaktır. Bu talep her iki taraf için de geçerlidir. Karşılıklı birbirinize ne kattığınızı rollerinizi nasıl üstlendiğinizi ve ne kadar uyumlu olduğunuzu test edecek ve tutumunuzu görmenize yardımcı olacak bir zamandır. Yeni bir ilişki anlayışı ve perspektifi ile yeni başlangıçlar yapabileceğiniz aşikar. Özellikle kariyer alanında önemli değişimler de sizleri bekliyor. İş değiştirmek, kariyer yönü değişikliği veya tek başınıza mı birileri ile mi mesleki konularda ilerleyeceğinizin kararını alabilirsiniz. Çalışma düzeninizi dikkatle ele almak önem kazanıyor. Küçük detaylarla ve mükemmeliyetçi bir bakışla işleri ele alacaksınız. Çok yol kat ettiniz çok yol kat edeceksiniz. Gücünüzü test eden kişi ve durumlara sınır çekip enerjinizi daha size değer katacak konulara yöneltmeye karar alabileceğiniz önemli bir dönüm noktasında olduğunuzu unutmayınız.


BOĞA: Sevgili Boğalar bu tutulma sizlerin iş çalışma ve sağlık alanınızda gerçekleşiyor. İş alanında ve çalışma arkadaşlarınızla veya iş yaptığınız müşterilerinizle hatta yanınızda çalışan/hizmet aldığınız kişilerle kurduğunuz ilişkileri gözden geçirme veya ilişkileri dengelemek ve yeni bir uyuma oturtmak zamanındasınız. Çok çalışarak işleri halletmek, yeni bir işe başlamak, yeni bir iş imkanı yaratmak ve işinize yeni bir enerji katmak için çaba gösteriyorsunuz. Tutulma Güney Ay Düğümü tarafında yer aldığı için eski iş ve çalışma alışkanlıklarınızın bırakılma zamanı gelmiş gibi duruyor. Öncelikle elbette sağlığınıza ruh ve beden bütünlüğünüze de önem vermelisiniz. Çalışma temponuzu yavaşlatmak veya nakit vakit zaman dengenizi iyi kurmalısınız. Spor diyet güzellik ve estetik ile ilgili adımları atabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs tutulma döneminde Başak burcunda yer aldığı için kendinize bakmayı önemseyeceğiniz günlerdesiniz. Ayrıca Yaratıcı çalışmalar, sosyal etkinlikler, hobiler ve el becerilerinize odaklanabileceğiniz bir dönem başlıyor. Bu dönemde yurt dışı konuları uzun yolculuklar akademik çalışmalar eğitimler resmi dairelerle ve hukuki temalarla ilgili işleriniz artış gösterebilir ve bu alandaki işlerinizi yoluna koymak için çaba gösterebilirsiniz. Mars artık ilişkiler alanınızda geçiş yapıyor. İlişkilerde güç kazanmak sahiplenmek ve ilişkilere stratejik bir bakış sizler için önemli olacak. İstediğinizi elde etmek için daha güçlü olabileceksiniz. Ocak’tan itibaren kariyer adımlarınızın oldukça değişeceği ve gelişeceği günlere hazır olun.


İKİZLER: Sevgili İkizler, bu tutulma sizlerin aşk romantizm ve yaratıcı çalışmalar alanınızda gerçekleşiyor. Güçlü bir yeniay olan bu Güneş tutulması sizleri gönül işleri alanında etkileyecek. Kalbi boş olanlarınız yeni bir ilişki kurmak adına adım atabilirler. Var olan ilişkilerde ise karşılıklı daha uyumlu dengeli ve candan davranmak ihtiyacı artacaktır. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür de bu alanda yer aldığı için konuşmak sohbet etmek fikirleri paylaşmak yoluyla ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Sanat estetik hobiler ve el becerileri alanında enerjinizin gözle görülür bir biçimde artış gösterdiği bu dönemde kendi işinizi başlatmak veya yarattıklarınızla dikkat çekme şansınız var. Mars bu tutulmada çalışma alanınızda ve sizleri enerjik bir biçimde işlere el atmaya yönlendirecek. Çalış çabala koştur planları hayata geçir işte güç kazanmak için ne gerekiyorsa yapacak enerjiniz var. Sadece boşaltım sistemine üreme organlarına sindirime ve sağlıklı beslenmeye önem vermelidir. Venüs Başak burcunda ve ev alanızda yer alacağı için evde vakit geçirmek evi düzenlemek derlemek toparlamak ve ev işleri için zaman ayırmak isteyeceksiniz. Kendi işini kurmak veya işini ilerletmek isteyen İkizler için güzel fırsatlar var.


YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, Güneş tutulması sizlerin ev aile özel hayat ve yerleşim alanınızda gerçekleşiyor. Ev yaşamında sizleri değişimlere taşıyabilecek bir döneme giriş yapmaktasınız. Kiralama, alım satım yer değiştirme taşınma gibi konuların ön plana çıkabileceği bir dönemdesiniz. Mal varlığınızı daha iyi değerlendirmek ve sizi güvende tutacak yaşam adımlarını atmak için yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Kardeşler yakın akrabalar ve yakın arkadaşlarla daha fazla ilgilenmek onların dertlerine çözüm aramak için yardım eli uzatabilirsiniz. Aile ve çocuklar arasındaki ilişkileri dengede tutmak uyum sağlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Yeni sözleşmeler anlaşmalar veya ticari atılımlar yapmak adına size Fırsatlar getirecek bir döneme giriş yapmaktasınız. Mars sizlerin aşk romantizm ve yaratıcılık alanınızda geçiş yapmaya başlayacağı için bu dönem yaratıcı enerji ile dolusunuz. Karizmanız artıyor. İlişkiler alanınızdan geçiş yapan Plüton son bir kez sizlerin ev yaşamı ve kariyer alanını karelediği zorladığı için 13 yıldır sürmekte olan aile ve kariyer ile ilgili zorlandığınız noktalar varsa bunun son bölümünü yaşayacaksınız. En istediğiniz ve size iyi gelen yaşam planını hayata geçireceğiniz ve huzuru elde edeceğiniz adımları atmaya başlayın. Paranızı biriktirin ve zaman vakit dengenizi iyi kurun çünkü eskisi gibi kendinizi paralamadan yaşayacağınız bir tempoya geçişin şart olduğunu eminim siz de hissediyorsunuz.


ASLAN: Sevgili Aslanlar, Güneş tutulması sizlerin iletişim alanınızda yer alıyor. Bu dönemde sizleri zihinsel olarak meşgul edecek projelerin oluştuğu zamanlardasınız. Eğitimler kurslar satış pazarlama iş gezileri veya kültürel geziler yapmak konusunda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür tutulmaya yakın konumda yer alacağı için konuşmalar görüşmeler yazışmalar anlaşmalar mülakatlar artacaktır. Yani yoğun bir iletişim bombardımanı altında kalacaksınız. Yakın çevre kardeşler ve akrabalarla daha sık görüşebilirsiniz. Cep telefonu bilgisayar ve araçlarla ilgili alım satım yapabilirsiniz. Taşınmak ve yer değiştirmek için karar alabilirsiniz. Venüs maddi alanınızdan geçiş yapacağı için harcamalar artabilir veya kendinizi geliştirecek güzelleştirecek ve becerilerinizi arttıracak konulara yatırım yapabilirsiniz. Mars ev ve aile alanınızda yer aldığı için ev alanında daha sakin ve stratejik davranmak gerekir. Ev ve aile ile ilgili konulara odaklanacaksınız. Evde tamirat tadilat veya dikkatinizi vereceğiniz konular olabilir iç işleriyle uğraşacak ve çaba göstereceksiniz. Ayrıca taşınmazlara veya daha fazla gelir getirecek alanlara yatırım yapmak için adım atabilirsiniz.


BAŞAK: Sevgili Başaklar Güneş tutulması sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanınızda gerçekleşiyor ayrıca burcunuzun yönetici gezegeni de tutulmaya yakın kavuşum yaptığı için bu dönemde sizleri maddi konulara yoğun bir biçimde odaklıyor. Para alanında kazanç ve gelirlerinizi artıracak adımları atmaya başlayabilirsiniz. Aile ile para paylaşımı miras paylaşımı krediler ve borçları ödeme konusunda başarılı gelişmeler yaşanabilir. İş veya ticaret yoluyla, ya da var olan varlıklarınızı daha iyi değerlendirmek amacıyla yatırım ve kazanç planları yapacağınız bir döneme giriş yapmaktasınız. İlişkiler güzellik estetik ve para gezegeni Venüs burcunuzda geçişini sürdürmeye başladı. Venüs’ün bu geçişi ile güzellik estetik ve genel sağlık konularında veya baş bölgenize bakım yapmak konusunda adım atabilirsiniz. Diğer yandan, çok daha fazla insanla iletişim kurmak görüşmek veya sosyalleşmek konuları hayatınızda artış gösterecektir. Kendinizi daha cazip karizmatik hissedebilirsiniz. İlişkileri güçlendirecek bu geçiş elbette özel ilişkilere de destek olacaktır. Mars bu dönemde iletişim haberleşme satış pazarlama sözleşmeler ve online işler alanınızdan geçiş yapacağı için enerjinizi bu konulara odaklayacaksınız. Eğitimler kurslar zihinsel projeler ve yer değiştirmek ve taşınmak konusunda ileri adım atabilirsiniz. Yakın çevre ve komşularla ilişkilerinizde ketum ve stratejik davranmak soğukkanlı bir tutum benimsemek önem kazanıyor.


TERAZİ: Sevgili Teraziler, bu Güneş tutulması burcunuzda gerçekleşiyor. Önümüzdeki 2024 yılı boyunca da burcunuzda gerçekleşecek bu tutulmalar sizleri yeni bir yaşam planı yapmaya doğru yöneltebilir. İlişkilerde kariyerde ve sağlık alanında kendinizi yenilemeyi isteyebilirsiniz. Güneş tutulmaları güçlü birer yeniay olduğu için gelecek ile ilgili planlarınızı gündeminize oturtacak ve gelişim adımlarını atabileceğiniz bir zamandasınız. Merkür de burcunuzda yer alıyor ve tutulmayla yakın bir kavuşum yaptığı için iletişimi görüşmeleri bol bir dönem olacak bu daha çok insanla görüşmek ve bağ kurma fırsatınız olacak. Maddi konularda kendinizi güçlendirmek için hızlı kararlar alabilirsiniz. Ev yerleşim aile konuları bu dönemde sizleri meşgul edecek konulardan olacak. Yerleşiminiz veya aile içi ilişkiler sizleri denge kurmak mutlu olduğunuz bir alanda yaşamak ve özel hayatta uyum yaratmak odak noktanız olacak. Kariyer alanında sizi güçlendirecek vakit nakit emek dengesini kurmak durumundasınız hem kendinize vakit ayıracak hem de kariyer hedeflerinizi olumlu bir düzene sokmak için zamanınızı iyi kullanmalısınız. Baş bölgenize sağlığınıza veya estetik güzellik konularına rahatlıkla eğilebilirsiniz. Sindirim ve beslenme düzeninize daha fazla önem verebilirsiniz. En önemlisi bu süreçte evlilik uzun süreli ilişkiler iş ortaklıkları kurmak konusunda yılın en öne çıkan burçlarından birisiniz.


AKREP: Sevgili Akrepler, Güneş tutulması sizlerin ruh ve beden sağlığı alanınızda gerçekleşiyor. Kendinizi dinlendirecek ferahlatacak ve sağlığınızı koruyacak bir yaşam ve çalışma temposuna doğru ilerlemeniz önemli. İş hayatındaki ilişkileri veya iş birliği içinde olduğunuz kişileri hoş tutmak veya arada denge ve uyum sağlamak adına diplomatik davranmayı ihmal etmemelisiniz. Yakınlarınıza çevrenizdekilere hizmet etmek ve yardımlaşma konuları sizler için önem kazanıyor. Sosyal yaşamda ve arkadaşlıklar alanında daha sıcak ilişkiler kurabilecek ve sevdiklerinize destek olmak için yardım eli uzatacaksınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars artık burcunuzda geçişine başladı ve 1,5 ay boyunca kalacak. İstikrarlı stratejik hırslı ve başarmaya odaklı bir moda ilerleyecek her yaşam alanında ilişkilerde ve kariyerde başarı kazanmak adına sizlere güç katacak ve destek olacak bir döneme giriş yapmaktasınız. Sağlığınıza boşaltım bağırsak sindirim üreme organlarınıza önem veriniz. Baş bölgenizi koruyunuz. Buna önem verirseniz bu dönemde sırtınızı yere değdirecek bir olumsuzluk bulunmamaktadır.


YAY: Sevgili Yaylar, Güneş tutulması sizlerin sosyal yaşam alanınızda gerçekleşiyor. Oldukça hareketli ve sosyal anlamda yoğun bir döneme giriş yapmaktasınız. Arkadaşlıklar ve çevreniz ile kurulacak iletişim ve bağlar sizler için önem kazanıyor. İlişkileri güçlendirmek size yeni fırsatlar getirecektir. Bunun için gezmeli sosyalleşmeli yeni bağlar kurmaya odaklı olmalısınız. Sanat estetik güzellik yaratıcı çalışmalar bakımından bir projenin ilk adımlarını atmaya başlıyor olabilirsiniz. Dikkat çekmek ve kariyer alanında daha fazla prestij kazanmak için yapmak istediğiniz çok şey var. Tüm bu gelecek planlarınızı gerçekleştirmek için çok çalışacağınız aşikar. Mars psikolojinizi bilinçaltınızı ruh ve beden bütünlüğünüzü sembolize alandan 1,5 ay boyunca geçiş yapacağı için strese gireceğiniz ilişkilerden ve konuşmalardan tartışmalardan uzak durmalısınız. Gizli saklı konuları deşmekten sırlar veya dedikodudan bu dönemde uzak durmalı. Fazla detay ve bilgi almak toplamak istediğiniz durumlara konulara karşı araştırıcı bir zihinle hareket edeceksiniz bu arada daha önce bilmediğiniz bilgi ve sırlara ulaşabilirsiniz. Beklenmedik bilgiler ortaya çıkabileceği için i çalışma veya iş hayatındaki ilişkileri bu yeni bilgilere göre yeniden ele alabilirsiniz. Para kazanmanın ve gelir artırmanın bu 3 aylık dönemde en önemli hedefiniz olacağı aşikar.


OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, Güneş tutulması sizlerin kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Kariyer hedeflerinizde yeni başlangıçlara adım atacağınız bir dönemdesiniz. Yeni iş veya ticari projelerle uğraşmakta olabilirsiniz. Baskılı malzemeler, yurt dışı konuları, uzaklarla bağlar, yolculuklar ve hukuki ve resmi işlerle bu dönemde daha fazla meşgul olabilirsiniz. İş alanında kuracağınız ilişkiler sizler için önem arz ediyor. Uyumlu ve dengeli ilişkiler kurmak ve ilişkileri iyi kullanmak sizlere avantaj getirecek ve bu yolla gelecek fırsatlara açıksınız. Bazı Oğlaklar iş değiştirebilir veya işiyle ilgili planları değiştirecek kararlar alabilir. İş görüşmeleri yapılabilir veya ticari atılımlar yapabilirsiniz. Burcunuzda yer alan Plüton’un değişim getiren rüzgarları son bir kez daha bu tutulma ile burcunuzu değişime zorluyor, Ocak 2024 sonundan itibaren artık örselendiğiniz iş kariyer ev ve aile konularını artık geride bırakıyorsunuz.


KOVA: Sevgili Kovalar, Güneş tutulması sizlerin yaşama bakış açınızı sembolize eden alanda yer alıyor. Hayatınıza yeni keşifler ilgi alanları geziler yolculuklar yapmak üzere istek duyabilirsiniz. Bu dönemde eğitimler kurslar akademik çalışmalar zihinsel faaliyetler yapmak üzere adım atabilirsiniz. Resmi ve hukuki işleriniz varsa bunları halledebileceğiniz bir zamandasınız. Vize pasaport başvurusu yapabilirsiniz. Yurt dışında yaşamak veya okumak için başvuru yapabilirsiniz. Onay belgeleri sertifikalar veya ustalık belgesi almak için çaba gösterebilirsiniz. Taşınmak yer değiştirmek departman değiştirmek için karar alabilirsiniz. Uluslar arası bağlantılar ithalat ihracat online veya dijital platformlarda yapılacak işler konusunda gelişmeler olabilir. Para gezegeni Venüs finansal alanınızdan geçiş yapıyor. Bu dönemde krediler borçlar vergi sigorta ödemeleri veya ticari atılımlar için güzel bir zamandasınız. Paranızı daha dikkatli kullanabilir ve yatırım yapmak için titiz bir araştırma yapıyor olabilirsiniz. Bütçenizi çok daha dikkatli planlayacağınız aşikar. Mars 1,5 ay boyunca kariyer alanınızdan geçiş yapıyor. İş konularında oldukça planlı stratejik ve akılcı adımlarla ilerlemek zorundasınız. Kariyer hedeflerinize odaklısınız ancak iş alanında çıkabilecek krizleri de yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Analitik tarafınız ve gerçekçi bakış açınızla her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğinizi söyleyebiliriz. Ebeveynlerle ilgilenmek ve aileye de zaman ayırmak önemli olacaktır.


BALIK: Sevgili Balıklar, Güneş tutulması sizlerin finansal alanınızda yer alıyor. Bütçenizi dengelemek ve doğru yatırım kararları almak üzere akılcı kararlar almak durumundasınız. Ticari atılımlar iş birlikleri yapılarak daha dengeli ilerleyebilir. Aile ile ortak alacağınız bir takım alım ticari satım yatırım kararlarınız da olabilir. Venüs ilişkiler alanınızda geçiş yapmakta olduğu için evlilik ve uzun süreli ilişkiler sizler için bu dönemde ön plana çıkacaktır. Kalbi boş Balıklar için flört ve ilişki yaşama olasılığı artıyor. Evli Balıklar için eşle daha fazla ilgilenmek ve ilişkiyi daha şefkatli ele almak mümkün. Mars sizlerin uzun yolculuklar yabancılarla bağlantılar ve alanından geçiş yaptığı için seyahat yapma planınız olabilir, diğer taraftan Mars savaş ve mücadele gezegeni olduğu için bir konuda hukuki ve resmi yollardan hakkınızı aramak etik davranmak ve fikirlerinizi güçlü bir biçimde savunmak arzusu olabilir. Onay almak ve resmi belgelerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Toplulukların içinde yer aldığı bir gelecek projeniz varsa bunun maddi profilini iyi çıkarmak ve bu anlamda bütçenizi iyi yapmak sizler için önemli olabilir.


Naz Bayatlı



Her Güneş Tutulması güçlü birer yeniaydır. Radikal değişimler getirecek başlangıçların adımlarını atıyoruz.
Terazi Burcunda Güneş Tutulması ve Burçlara Yorumlar





206 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page