top of page

TERAZİ BURCUNDA DOLUNAY



6 Nisan 2023 – SAAT: 07:34 16 derecede


SEÇİMLER YAPMA ve İLİŞKİLERDE DENGE KURMA ZAMANI



6 Nisan Günü sabah saatlerinde 07: 34 civarında bir dolunay gerçekleşecek. Terazi burcunda gerçekleşecek olan bu Dolunay aslında başlamakta olan Koç-Terazi tutulmalarının temalarının fragmanını hayatımızda açığa çıkaracak. Böylelikle hayatımızın bir alanında edineceğimiz yeni bir farkındalığa ışık tutacak.


Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Bu dolunayda Terazi burcunun temsil ettiği ilişkiler, evlilik ve iş ortaklıkları konularında bize bir farkındalık yaşatacaktır.


Dolunay zamanlarında, zihnimizde bir fikir, bir arzu, bir ihtiyaç güçlü bir biçimde hissedilir ve bu konularda karar almak zorunda kalırız. Dolunay zamanları mental ve fiziksel boyutu sembolize eden Güneş ile duygusal ve bilinçaltı alanını sembolize eden Ay birbirine karşıt durur. Dolayısıyla, Zihnimizde almak istediğimiz kararlarımız ile kalbimizde tuttuğumuz istekler, duygular ve tutkular birbirleri ile çelişki içinde olabilirler. Dolunaylar her zaman denge bulmak ihtiyacında hissettiğimiz ilişkileri de sembolize eder. Bu kendi içimizde çözmek istediğimiz bir ikilem olabilir veya karşımızdaki bir kişi ile yaşadığımız çelişkileri, ikilemleri de anlatabilir.


Bu dolunayda ; bireysel kimliğimizi sembolize eden astrolojik prensip Güneş Koç burcunda, bu dönem kendimize güvenme, cesaret etme ve kendi yoluna bildiğin gibi gitmek konusunda düşüncelerimiz olabilir. Jüpiter kavuşumlu bu yeniayda gelişmek, ilerlemek ve bireysel olarak yapmak istediklerimizi kendi tarzımızda özgürce hayata geçirmek için istek duyarız. Duygusal durumumuzu, ruh halimizi sembolize eden Ay ise bu dolunayda Terazi burcunda. Kararsızlık, Terazi burcunun en belirgin özelliklerindendir, duygusal olarak neye karar vereceğimize, hangi yolu seçeceğimize karar veremiyor olabiliriz. Bir yandan adil, medeni ve diplomatik davranma ihtiyacındayız , bir yandan da belki ilk adımı karşıdan bekliyoruz, veya paylaşımlarımızı, ilişkilerimizi, bozmamak , karşımızdakini kırmamak, üzmemek için gitmek istediğimiz yolda istediğimiz kadar özgür ve başına buyruk hareket edemiyoruz.


Terazi burcu evlilik, iş ortaklıkları ve sosyal hayatımızı sembolize eder. Bu dolunay sürecinde ilişkilerimizi dengeye oturtmak için çaba sarf edebiliriz. Dolunayın yönetici gezegeni Venüs Boğa burcunda, kolay, rahat, pratik yollar denemek ve işe yarar çözümler bulmak isteyeceğiz. İlişkilerde sağlam köklü temeller kurmak arzumuz yüksek olacak. Kelebek vari ilişkiler kurmak istemeyeceğiz.


Dolunay'a Seginus adında bir sabit Yıldız eşlik etmekte. Bu Yıldız Merkür Satürn karakterinde zihinsel işler, devletle resmi dairlerle veya ticaret ile alakalı işlerimizin olabileceğine işaret ediyor. Verimlilik önem kazanıyor. Seginus Latincede Mısır mahsülü anlamındadır, derlenmesi mahsül alınması anlamına gelir. Çoban yıldızının sol omzunda yer alır. Elinde bir orak tutan çoban mahsülü toplamak veya koruma sağlamak için elindedir. Korumaya kollamaya tehlikelere karşı uyanık olmaya davet eder. Yazmak, topluluklar içinde konuşma yapmak için iyidir. Sinir sistemi ve böbreklere de işaret eder.

Tarıma açık alanlar, doğada olmak, çok çalışmak, abartıya ya da aşırıya kaçabilecek durumları da anlatır.

13. Arap MENZİLİDİR. Al-Awwa ; sözleşme, kazanç ve tıbbi işler için iyidir ancak tehlikeli işlere kalkışmamak gerekir.




BURÇLARA GÖRE TERAZİ DOLUNAYI, öncelikle yükselen burcunuzu okuyunuz.


KOÇ: Bu Dolunay Koçların ilişkiler evlilik iş ortaklıkları ve sosyal paylaşımlar alanında gerçekleşiyor. Koçlar için bu dönemde önemli karar almak zorunda hissettikleri ilişki meseleleri gündemlerinde olabilir. Evlilik, uzun süreli ilişkiler veya iş ortaklıkları konusunda sizi gelecekte ne istediğinize ve yapacağınıza dair aydınlatacak konular gündemde olacaktır. İlişkilerinizde karşı tarafın daha fazla adil olmasını eşit davranmasını , medeni ve diplomatik olmasını arzu edebilirsiniz. Bir yandan daha özgür ve cesur bir biçimde hayat hedeflerine koşmak isterken diğer yandan ilişkileri dengede tutmak zorunda hissedeceksiniz. Bu Dolunayın yönetici gezegeni Venüs Boğa burcunda yer alıyor, bu dönemde maddi kaynaklarnızı daha sağlam ve gerçekçi bir bakış açısıyla ya da planla artıracağınız ve kaynaklarınızı birikime alacağınız görülmekte. Kendinizi mutlu ve memnun edecek konulara eğilmek avantajınıza olacaktır. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars artık Yengeç burcundaki geçişine başladı ve aile alanınızda 1.5 ay transit yapacak. Pek sevilesi bir durum değil. Aile ev ve çocuklarla, ebeveyn ve aile büyükleri ile daha fazla meşgul olmak ve onların iyiliği ve sağlığı ile uğraşmak mümkün. Evde tadilat tamirat ve taşınma vb gibi konular ortaya çıkabilir.

Bu dolunayda kalbi boş Koçlar için bir ilişki ihtimali de söz konusu olabilir. Ancak bu ilişkiye hemen başlamak yerine bekleyip ne olacağını görmek için hemen atılmayabilirsiniz. Koçlar Karşı cins tarafından oldukça çekici bulunabilecekleri bir dönemde olmalarına rağmen , tam anlamıyla karar veremedikleri için bir ilişkiyi erteleyebilir veya geciktirebilirler. Adım atmaktan çekinebilirler. Diğer yandan, Koçlar bu Dolunay sürecinde ilişkilerde oldukça rahat bir biçimde kendilerini ifade edebilecekler. Daha fazla kendini ifade etme, anlatma eğlenme zihni rahatlatma ilgi alanlarının üzerine gitme bilgilenme eğitimler alma ve verme sürecinde olacaklar. Evli Koçlar için, bu Dolunay ilişkilerini masaya yatırma birbirlerinin hoşuna giden konularda, karşılıklı birbirlerine iyi davranma, düşünceli olma ve jest yapma şansı getirecektir. Birbirinizle daha rahat iletişim kurduğunu fark edeceksiniz, ya da daha fazla konuşmak birbirinizin ilgi alanlarına yönelmek, yeni birtakım konularda merakınızı birlikte tatmin etmek üzere planlar yapabilirsiniz.


BOĞA: Bu Dolunay sizlerin iş ve çalışma günlük hayat ve sağlığınızı sembolize eden alanda gerçekleşecek. Dolunayın ve burcunuzun yönetici gezegeni Venüs de Boğa’da yani burcunuzda yer alıyor elbette bu güzel yerleşimi avantaja çevirmek size kalıyor. İş alanınızda alınacak önemli kararlar olabilir. İş alanında kurduğunuz ilişkiler ve iletişim bu dolunayda önem kazanıyor. İş alanında daha sosyal daha fazla insanla iletişim içerisinde olduğunuz bir süreç yaşamaktasınız. İletişim tarzınız konusunda bir farkındalık yaşayabilirsiniz insanlarla kurduğunuz iletişim de daha candan, medeni, diplomatik ve karşısındakinin düşüncelerine önem veren bir tavır ile iletişim kurmak gerekebilir. Diğer yandan sağlığınıza da önem göstermelisiniz, bu Dolunay döneminde böbrekler, üreme ve boşaltım organları öne çıkmaktadır. Ayrıca beslenmenize özen göstermeli, dengeli beslenmeye yönelmeli ve belki fiziksel olarak tembellikten kurtulmalı ve harekete geçmelisiniz. Kendinizi bu konularda eksik hissedebilirsiniz ve bu bir tamamlanma ve kendini mutlu etme zamanı. Dolunay ile birlikte alacağınız yeni kararlarla yeni bir rutine egzersize veya günlük yaşam biçimine doğru gerekli adımları atabilirsiniz. Venüs ve Merkür bu süreçte burcunuzda geçiş yapacağı için hem sosyal hayatta hem ilişkiler kurmak bakımından oldukça güçlü bir destek almaktasınız. Güzelleşmek dikkat çekmek kendinize bakmak ve maddi konulara daha fazla eğilerek bütçenizi sağlamlaştırmak için oldukça etkili bir dönemde olacaksınız.



İKİZLER: Bu Dolunay sizin aşk ve yaratıcılık alanınızda yer alıyor. Bu yıl yaşamaya başlayacağımız Koç-Terazi aksında gerçekleşecek tutulmaların fragman bölümlerini görmeye başlayacağımız bu dolunay sizleri aşk hayatınızın dinamiklerine odaklayacak. Var olan ilişkilerinizi veya kurmak istediğiniz ilişkinin nasıl olması gerektiğini kendiniz açısından değerlendirerek bir sonuca varabilirsiniz. İlişkiniz ne kadar romantik, ne kadar özveri ve fedakarlık içeriyor ve ne kadar medeni temellere oturmuş bunu fark edebilirsiniz. Aşk hayatında olmazsa olmazlar listenizi yeniden belirleyeceğiniz bir dönemdesiniz. İlişkilerle ilgili farkındalık kazanacağınız önemli bir yılda olacaksınız. Aşık olmak için bu yıl çok fazla şansınız olacak. Bu dolunay hayatın keyfini çıkarmak için kararlar almanıza yardımcı olabilir. Var olan ilişkileriniz içerisinde çok daha fazla iletişim içerisinde olacaksınız. Birbirinizin ilgi alanlarında yeni fikirler planlar yapmak birbirinizi daha iyi anlamaya çalışmak için konuşmak sohbet etmek okuduğunuz izlediğiniz keşfettiğiniz konularda birbirinizle konuşmak için daha fazla istekli olacaksınız. Ayrıca bu dönem ikizler için yeteneklerini yaratıcı yeteneklerini ortaya koymak için bir takım çalışmalara başlama dönemi de olabilir. Eğitimler yazmak çizmek konuşmak anlatmak edebiyat yabancı diller sanat konularında yapılacak her türlü iş içinde estetik ve sanat içeren tüm konularda bu dönemde kararlar alıp değişim adımları atma şansınız var. Bu dolunayda Venüs ve burcunuzun yönetici gezegeni Merkür Boğa burcunda yer alıyor, ilhama açık ve yaratıcı yanınız aktif. Bilinçaltınızı araştırıp sakin ve dingin bir zihne sahip olmak için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Üzerinde çalışmak istediğiniz ya da maddi olarak kazanç elde etmek istediğiniz projelerin yapılanma zamanıdır. Bazılarınız bu dönemde daha özel biraz gözlerden uzak tutmak istediğiniz ya da içinizde sakladığınız bir flört veya hoşlanma durumu yaşayabilirsiniz.



YENGEÇ: Bu Dolunay sizlerin ev ve aile alanında gerçekleşecek. Aile içerisinde kurduğunuz ilişkilerde bu dönem daha fazla denge kurmak zorunluluğu hissedebilirsiniz. Aile arasında çok daha fazla iletişim ve görüşme trafiği içerisinde olacaksınız. Birbirinizin isteklerine ve arzularına daha fazla eğilmek, birbirinizin gerçekten ne istediğini ne düşündüğünü görmek ve buna önem vermek bu dolunayın temel teması olacaktır. Bu dönemde evden çalışmak isteyen Yengeçler içinde yeni bir karar alma aşaması olabilir, yapılacak işleri evden yürütmek için kararlar alabilirsiniz. Diğer yandan yeni iş kurmak veya var olan işinde değişiklikler yapmak isteyenleriniz için de bu Dolunay bir karar aşamasını sembolize edebilir. Kendinize daha fazla zaman ayıracağınız özgürce hareket edip bireysel hedeflerinizin peşinde kendi yolunuzda daha özgürce ilerleyeceğini yeni bir işe geçmek bir iş kurmak için kararlar alabilirsiniz bu kararları hemen harekete geçirmeye bilirsiniz Çünkü Terazi'nin sembolize ettiği seçimleri yaparken karar mekanizmasında çok fazla detayı değerlendirmek mecburiyetini ta derinden hissedebilirsiniz. Hissettiğiniz bu mecburiyet başkalarına karşı duyarlı ve adil olmak hak yememek medeni davranmak ve diplomatik ilişkilerinize zarar getirmemek için durmak, beklemek arzusu ile şekillenebilir. Bu dolunay Koç-Terazi aksında gerçekleşecek bu yıla ait tutulmaların bir fragmanı olacak. Ev aile ve yerleşim konuları ile ilgili hatta kariyerinizi de içinde alan değişimlerin arifesindesiniz. Yerleşim değiştirmek, ev alıp satmak, taşınmak ve kariyer ve mesleki hedeflerinizi yeni ihtiyaçlara göre şekillendirmek sizler için önemli olacak. Venüs ve Merkür bu dönemde sosyal yaşamınızı sembolize eden alandan yer aldığı için arkadaşlarla, gruplar veya ekiplerle oldukça faal ve etkinlikler içinde yer aldığınız bir süreçtesiniz.




ASLAN: Bu Dolunay sizin iletişim kısa geziler kardeşler eğitimler ve zihinsel projeler alanınızda gerçekleşiyor. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız veya arkadaşlarınızı içeren yakın çevreniz ile ilişkilerinizde ve kurduğunuz iletişimde daha dengeli olmak diplomatik davranmak zorunluluğu hissedebilirsiniz. Aranızda yer alan anlaşmazlıklar varsa bu konuları daha adil ve herkes için eşit olabilecek biçimde halletmek isteyebilirsiniz. Zihninizde yeni projeler şekillenebilir, eğitimler ve kurslar ön plana çıkıyor. Kitaplar, ürün planlama ve satış pazarlama gibi konuları ele almak isteyebilirsiniz ve ticari birtakım hedefler aklınızda yer alabilir, bunlarla ilgili seçenekleriniz de hangisini seçmek istediğinizle ilgili olarak, Dolunay sürecinde karar almak için çaba sarf edebilirsiniz. Neyi seçip hangi yoldan ilerlemek istediğiniz ile ilgili bir bekleme mecburiyeti hissedebilirsiniz. Var olan seçeneklerin sizin için en iyi olanını değerlendirmek için seçeneklerinizi çok tutmak isteyebilirsiniz. Kısa yolculuklar, yer değiştirmek veya taşınmak ile ilgili konular bu dönemde aktif olabilir. Dolunayın yönetici gezegeni Venüs Boğa burcunda yer alıyor ve sizlerin kariyer ve toplumsal tanınma alanınızda yer alması sebebiyle bu dönemde kariyer adımlarınız önem kazanıyor ve kendinizi daha görünür kılmanız adına size destek veriyor. Mesleki konularda atmak istediğiniz adımları atmalı ve kendinizi yetenekleriniz ve fikirleriniz ile öne çıkarmayı ihmal etmemelisiniz.



BAŞAK: Bu Dolunay sizin para kaynaklarınızı ve maddi imkanlarınızı sembolize eden alanında gerçekleşiyor. Para kaynaklarımızı ve harcamalarınızı daha dengeli kullanmak için bu dolunayda yeni kararlar alabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek, yetenekleri daha iyi kullanmak, sanatçı ve yaratıcı yanınızı, insanlarla ilişkilerde sizi daha güçlü kılan tarafınız olan iletişim becerilerinizi ortaya koymak için çaba sarf edebilirsiniz. Bu Dolunayın yönetici gezegeni Venüs ve burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bu esnada, sizlerin akademik çalışmaları, basın yayın sosyal medya alanını, hukuki ve resmi işleri ve yabancılarla ilgili işleri sembolize eden alanınızda yer alıyor. Bu alanda yapacak işleriniz varsa bu dönemde daha fazla çalışmak zorunda olduğunuzu göreceksiniz. Bu dönem sizin için kurduğunuz ilişkileri yönetmek, maddi konularda sizi dengede tutmak için gereksiz harcamaları kısmak, neye daha fazla değer Verdiğinizi görerek, sizin için daha pratik ve verimli olan çalışma para kazanma harcama ve biriktirme yöntemlerini bulup daha akılcı kararlar alabilirsiniz. Diğer yandan aile eş veya iş ortakları ile sahip olduğumuz maddi para paylaşımı meselelerinde daha eşit adil ve herkesin işine yarayacak bir kazanç ve harcama modelini hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. İlişkilerde bu Dolunay sürecinde daha dikkatli fedakar karşınızdakini Düşünen ve sizin için ilişkilerde kimin neyin daha fazla değerli olduğunu görme ve farkında olduklarınızla, Sizi geride tutan alışılmış kalıpları bırakıp, yeni bir tutum belirleme fırsatınız var.


TERAZİ: Sevgili Teraziler, bu Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. Dolunayın ışığı ile pırıl pırıl parlama şansınız var. Bu dönemde dış görünümünüz sağlığınız ve ilişkilerinizle ilgili daha fazla farkındalık yaşamak ve özverili kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İnsanlarla daha alttan alan diplomatik ve medeni ilişkiler kurmak gerekliliği hissedebilirsiniz. Dış dünyada hedeflerinize doğru ilerlemek için sahip olduğunuz sosyal çevreyi ve ilişkileri daha iyi kullanmak ve sosyal becerilerinizi hayata geçirmek için adım atacaksınız. İster ilişkiler ister kariyer hedefleri çerçevesinde bu Dolunay, eskiyi bırakıp kararsız davranmaktan kaçınıp daha cesur ve emin adımlarla geleceğinize odaklanmanızı zamanıdır. Bu dolunay önümüzdeki süreçte gerçekleşecek Koç-Terazi tutulmalarının fragmanını oluşturacak temaları gündeme getirecektir. İlişkiler alanında almanız gereken kararlar olacak, hatta iş ortaklıkları veya iş birlikleri kurmak ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşılaştığınız başına buyruk davranmak v e kendi bildiğini okumak isteyen kişiler ile aranızda bir denge ve uyum yakalamak için çaba sarf edebilirsiniz. Siz de size cesaret motivasyon ve yeni hedefler katacak kişilere çekileceksiniz. Heyecan yaşamak ve biraz kontrolünüzü azaltmak isteyebilirsiniz. Kalbi boş Teraziler için bu dönem bir ilişki konusunda karar alma zamanı olabilir. Karşınızdaki kişiyi daha iyi değerlendirmek için beklemek isteyebilirsiniz, karşı taraf çok fazla acele ederken, siz daha dikkatli ve diplomatik ilerlemek isteyebilirsiniz. Gökyüzünün size yansıttığı bu enerjilerin sembolizmi dinlerseniz, Öncelikle iletişiminizi güçlü tutmak gerekecektir. Hem burcunuzun hem bu dolunayı yöneten Venüs bu dönemde Merkür ile beraber finansal alanınızda yer alıyor. Maddi konuları ele almak sağlam bir tutumla ilerlemek ve bütçenizi güvenilir temellere oturtmak için yapacağınız işler olacaktır.



AKREP: Bu Dolunay sizin bilinçaltınızı, ruh ve beden bütünlüğünüzü sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Bu dönemde kendinizi biraz daha yorgun hissedebilirsiniz. Bedenen dinlenmek zihninizi boşaltmak kendi alanınızda kalarak sevdiğiniz ve sizi rahatlatan konularla veya işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dolunay böyle bilinçaltını sembolize eden bir alanda gerçekleştiğinde kişiler kendilerine biraz sosyal hayattan ve dış dünyadan izole etmek isteyebilirler. Kendi kendinize kalmak, ruhunuzu dinlemek, spiritüel olarak iç dünyanızı beslemek, ruh ve beden dengesini yeniden kurmak için bir şeyler yapabilirsiniz. Diğer yandan, iş hayatında veya çalışma rutininizde dengenizi bozacak veya sizi geciktirecek engelleyecek durumlar varsa bunları sükunetle ele almak gerekir. Almış olduğunuz kararları hayata geçirmekte zorlandığınız bir takım temalar varsa bu konularla ilgili nasıl iyileştirici çözümler bulabileceğinizi düşünebilirsiniz. Beden ve ruh sağlığı elbette bu dönemde sizin için oldukça önemli bir konu. Kendinize daha iyi bakmak dinlenmek daha sağlıklı ve mutlu olmaya bakmak, güzelleşmek incelmek sportif olmak adına neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Venüs ve Merkür bu dönemde ilişkiler alanınızda yer alıyor. Hem sosyal yaşam hem ilişkiler size güzellikler vaat ediyor. İşbirlikleri ortaklıklar ve maddi konularda sizi güçlendirecek adımlar atabileceğiniz güzel bir dönemdesiniz.



YAY: Bu Dolunay sizlerin gruplar arkadaşlıklar ekip çalışmaları topluluklarla etkinlikler ve gelecek projeleri alanınızda gerçekleşiyor. İçinde bulunduğunuz gruplarda veya arkadaşlık ilişkilerinde bir orta yol bulmak, ilişkilerde ve iletişimde dengeli davranmak mecburiyetinde hissedebilirsiniz. Bir ekibin veya grubun içerisinde birbirinize uyum sağlamakla ilgili konular gündeminizde olabilir. Gelecek hedeflerinize odaklanırken bu doğrultuda çabalarınızın karşılığını bulması önem kazanıyor. İnsanlarla bir arada bir şeyler yaparken hem yaratıcılığınızı açığa çıkarmak, hem de yeni fikirlerle ve projelerle aktif olmak isterken, aslında her şeyden evvel insanlarla kurulacak iletişimin ne kadar önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Başkalarının size karşı tutumunu görmek ve birlikte bir çalışma prensibi üretmek,bir gruba entegre olmak adına neler yapabileceğinizi düşünmek bu dolunayın sizin için en önemli temasını oluşturmakta. Kurduğunuz arkadaşlıklarda medeni ve diplomatik davranmak ilişkilerde adil ve eşitlikçi olmak sizin için oldukça önemli olacak. Dolunayın yönetici gezegeni Venüs bu dönemde sizlerin çalışma alanınızda Merkür ile birlikte yer alıyor. İş ve çalışma hayatında sağlam temeller atacağınız. Estetik yaratıcılık sosyalleşme ve iletişim gerektiren tüm konularda bu geçişi avantajınıza çevireceğinize eminim. Gündelik yaşamınızı derlemek toparlamak ve sağlığınıza özen göstermek te cabası.




OĞLAK: Bu Dolunay sizlerin yükselme ve kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Kariyer hedefleriniz konusunda size karar aldıracak , size başkalarının gözünde daha fazla prestij statü ve görünürlük kazandıracak bir konuda ileri atılmak üzere hedefleriniz olabilir. Kariyer veya mesleki alanda kurduğunuz ilişkilerde bu dönemde daha fazla yapıcı davranmak dengeli olmak medeni adil eşit ve davranmak mecburiyetinde hissedebilirsiniz. Kimsenin hakkını yememek, eşit ve adil davranmak veya hakkınızı yedirmemek için kararlı olabilirsiniz. İş hayatınızı değişime taşıyacak bir döneme giriş yapmaktasınız. Önümüzdeki dönemde gerçekleşecek Koç-Terazi tutulmalarının bir fragmanı niteliğinde olacak bu Dolunay sizlere kariyeriniz hakkında yapmak istediklerinizi daha net bir biçimde göstermeye yarayacak ve bu yönde hem iş hem özel hayatınızı yeniden organize edebileceksiniz. Dolunayın yönetici gezegeni Venüs ve iletişim gezegeni Merkür aşk ve romantizm alanınızda geçiş yapıyor. Bu hem sizi yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koymak adına hem de aşk ve romantizm alanında destekliyor. Sizi mutlu edecek konulara yöneleceğiniz, gelecek projelerine dair yeni fikirler üretebileceğiniz yaratıcı bir süreçtesiniz. Çocuk sahibi olmak çocuklarla bir arada olmak ve flört yaşamak için güzel bir zamandasınız.




KOVA: Bu Dolunay sizin uzakları yabancılarla kurulan bağları akademik çalışmaları basın yayın sosyal medya mecralarını baskılı işleri devlet veya resmi kurumlarla ilgili konuları ve hukuki işleri sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Tüm bu konularda Dolunay sürecinde işler halletmek ve kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Aldığınız kararlarda objektif ve rasyonel düşünmek önem kazanıyor. Eğitimler sınavlar akademik çalışmalar web siteleri online internet ile ilgili işlere yönelebilir bu konuda bir atılım yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi doğru bir şekilde ifade etmek, dengeli bir iletişim kurmak, bilginizi doğru yerde değerlendirmek ve doğru kaynaktan bilgi almak sizler için önemli olacak. Yabancı diller öğrenmek, yabancılarla ilişkiler kurmak veya uluslararası ilişkiler, uluslararası ticaret gibi konularda bu dönemde daha fazla iletişim kurmak yazmak çizmek kendini ifade etmek mümkün. Kalbi boş olan Kovalar, yurtdışında veya sosyal medyadan birileri ile ilişki kurmak şansı elde edebilirler. Fikirlerinizi , ideallerinizi ve hayata bakış açınızı değişime uğratacak bir sürece giriş yapıyorsunuz. Dolunayın yönetici gezegeni Venüs ve iletişim gezegeni Merkür bu dönemde Boğa burcunda geçiş yapıyorlar ve sizlerin ev aile ve yerleşim alanınızda geçiş yapıyorlar. Evde rahat etmek huzur bulmak aileyle ve sevdiklerinizle vakit geçirmek evinizi güzelleştirmek için güzel bir dönem. Bazılarınız için nerede ne yaparak yaşayacağına karar vermek söz konusu olabilir. Ev kurmak ve alım satım işleri kiralama veya emlak işleri ön planda olabilir.




BALIK: Bu Dolunay sizin para paylaşımı aile ile ortak bütçe krediler borçlar ticari yatırımlar iş ortaklıkları alanınızda gerçekleşiyor. Para konularında bu dönemde daha dikkatli olmanızı gerektiren bir durumda olabilirsiniz, harcamalarınızı dengelemek, kredi ve borçlarınızı ödemek veya bir ticari atılım için kredi veya borç almak konusunda karar verebilirsiniz. Aile ile paylaştığınız bütçede dengeli ve eşit davranmak da önemli olacaktır. Bazı Balıklar iş ortaklıkları içerisindeyseler, ortaklıkla ilgili objektif kararlar almak durumunda kalabilirler. Tek başına mı yoksa birlikte mi devam edecekleri ile ilgili ikilemler yaşayabilirler. Eğer var olan problemler varsa, ikilemler ve çelişkiler yaratıyorsa, bu konuları çözmek adına ailenizle veya ortağınızla karşılıklı olarak iyi bir iletişim kurmak gerekli görülmektedir. Sevgili Balıklar bu dönemde kurdukları ilişkileri dengede tutmak için daha adil medeni diplomatik davranmak durumunda hissedecekler. Evli Balıklar ailenin ortak bütçesinde dengeleme yapmak isteyebilirler fazla harcamaları kısmak ve para biriktirmek için karar alabilirler. İlişkilerde ve maddi konularda doğru karar almak adına çaba sarf edebileceğiniz önünüzü görmek için istekli olacağınız bir süreçtesiniz. Dolunayın yönetici gezegeni Venüs ve iletişim gezegeni Merkür artık Boğa burcunda ve sizlerin iletişim alanınızda geçiş yapıyor. Zihinsel projelerin, eğitim, kurs ve sınavların, kısa yolculukların ve yakın çevre ilişkilerinin oldukça canlı hareketli ve bir o kadar da tatmin edici geçeceği aşikar.


Mutlu bir dolunay dilerim,

Naz Bayatlı





139 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page