top of page

VENÜS BALIK BURCUNDA 12 MART-5 NİSAN & ÖNEMLİ TARİHLER

Güncelleme tarihi: 14 Mar


Aşk tanrıçası Venüs’ün yücelimde olduğu Balık burcunda geçişine başladığı bu dönemde, VENÜS Balığın sembolize ettiği aşk romantizm ve kendini sevdiklerine adamak konusu gündemimiz olacak.


Kalbi yumuşak, hassas, sezgileri güçlü ve romantik Venüs Balıklar bize sevginin gerçek anlamını öğretebilirler. Venüs Balık kadınları ve erkekleri size sevginin koşulsuz hesapsız sonsuz ve kuşkusuz olduğuna inandırabilirler. Kalpten seven ve bağlandıkları zaman aşklarını sorgulamayan bu tatlı insanlar aşkın şiirsel yanını size anlatabilirler. Aşkı romanlardaki, filmlerdeki ve yaşanan ölümsüz büyük aşklardaki gibi yaşamak isteyen, bunun mümkün olduğuna inanan ve hayatlarında en az bir kez böyle bir aşk yaşamak için her şeylerini verebilecek kişilerdir. Duygu dünyaları inişli çıkışlıdır. Kolay mutlu olur kolay üzülür hüznünü derinden yaşar hatta bazen melankolik olur ama sizi sıcaklıkları ile sarıp sarmalayıp baştan çıkarabilirler. Aşka inanınca vazgeçmeyen bir inatları ve kararlılıkları vardır, ama bir bakmışsınız çiğ olmuş buğu olmuş oradaymış ve kaybolmuş.


 Bu dönemde biz de romantik yanımızı açığa çıkarabiliriz, yaratıcılığımızı konuşturabiliriz, ruhumuzu iyileştirmek için pozitif kararlar alabiliriz, bedenimizi enerji çalışmaları ile negatif etkilerden arındırabiliriz. Rüyalarımız daha renkli ve güçlü olacak, hayallerimizi gerçekleştirmek için ruhumuza enerji dolacak, duyguların gücünü deneyimleyeceğiz ve düşüncelerin gerçek olacağına dair inancımızı tazeleyeceğiz sevginin sihirli gücünü yabana atmayalım. Bolluk bereket enerjisinin artacağı bu dönemde kabımızı doldurmak için dileyelim hayal edelim inanalım. Manevi dünyanıza ne iyi geliyorsa ona bu dönemde sarılın, ruhunuza ne iyi gelecekse onu yaşayın, buna izin verin buna zaman ayırın.


VENÜS Balık burcundayken aşkta ilişkilerde sınırlar kalkar, inanç artar, hayalleri yaratıma dönüştürmek şansı artar, kalıpların dışına taşarsın, siyah beyaz arasına sıkışmaz gök kuşağı renklerini kuşanırsın. Sanata müziğe görselliğe dansa estetik olan her şeye bedenin kıvraklığına esnekliğine ve uyum yakalamaya açık olursun.


Yardıma muhtaçlara el uzatmak, kolektife hizmet etmek bunu ne yolla yapacaksak yapalım kişisel tercih elbette sizin ama tüm insanlığa şiddetten ve zalimlikten başka bir yol olabileceğini bunun yolunun değdiği yeri sihirli değnek gibi değiştirecek sevgi, yargısız ve koşulsuz sevgi olduğunu bize Balık’tan başka öğretebilecek başka bir burç bulunmaz.


VENÜS BALIK GEÇİŞİNİN ÖNEMLİ TARİHLERİ


12 MART – 5 NİSAN VENÜS BALIK GEÇİŞİNE BAŞLIYOR


Venüs’ün yüceldiği Balık burcuna geçmesini biz astrologlar bir çok bakımdan iyi bir yerleşim olması sebebiyle heyecanla bekleriz. Bu defa bir de Jüpiter'le karşılıklı ağırlama yapıyor. Nefis bir bereket şansı cidden 1,5 senede bir gerçekleşir. VENÜS Balık iyiliğin yaratıcılığın ilhamın aşkın yardımlaşmanın sanat ve estetiğin bolluk ve bereketin arttığı bir döneme işaret eder. Ancak bu defa Venüs bu geçişinde diğer gezegenlerle çok yoğun açılar kurmayacak. Hangi gezegenlerle açı kuracak ve kolektif nasıl etkiler yansıtıyor aşağıda görebilirsiniz.


18 -22 MART Arası Venüs Satürn ile kavuşumda ilerliyor. İlişkilerin ciddileştiği, mesafeli olma hissinin arttığı, sorumluluk ve görevler bakımından üstümüze düşenleri yapmak zorunda olduğumuz bir kombo. İlişkilerde ayağımız yere daha sağlam basacak ve gerçekçi olacağız, kalıcı ilişkiler kurmak için iyidir. Diğer yandan, İlişkiler etkilenebilir soğuma uzaklaşma trip atma küsme görülebilir. Maddi konularda gerçekçi olunur ve kemerler sıkılabilir. Hepimiz daha içe dönük ve kendi kabuğuna çekilmiş hissedebiliriz.


23-24 MART Günleri olumlu, Venüs Jüpiter sekstili var. Şanslı ve uyumlu bir açıda olacaklar. Maddi konuları halletme, sosyalleşme iş fırsatları ve şanslara daha açık olacağız.


30 MART-4 NİSAN Arası Venüs Neptün kavuşumu var. Oldukça spiritüel yaratıcı romantik ve rüyalı bir konumda olacak.


5 Nisan’da VENÜS Koç burcuna geçecek ve yeni bir döngü başlatacak.


Naz Bayatlı



Venüs 12 Mart-5 Nisan arası Balık burcunda. Bu geçişin önemli günleri hangileri yazımda.
Venüs Balık Burcunda

 

106 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page