top of page

VENÜS OĞLAK BURCUNDA VENÜS OĞLAK GEÇİŞİ VE BURÇLARA ETKİLERİ 8 ocak-1 Şubat 2021


Aşk-ilişkiler-evlilik- güzellik- sanat-sosyal yaşam ve para sembolizmi Venüs artık Oğlak burcunda ilerlemeye başladı.


Kara kuru gri bulutlu Satürn yönetimindeki bu burçta yer alan Venüs, elbette Satürn'ün karakteristik özelliklerini yansıtacaktır. Venüs Oğlak burcunda yer alınca, hayata bakış açısı somutlaşır ve ilişkiler daha ciddi ve rasyonel bir hava kazanır. Venüs Oğlak’ta rasyoneldir, materyalisttir, sorumludur, statü ve prestij sever, muhafazakar, geleneksel, klasik çizgide, hırslı , rekabetçi ciddi ve başarılı olmak ister.


Güçlü, başarılı , kariyer hayatında ilerlemiş, zengin hayatta bir yere gelmiş insanlara saygı duyarlar, içi boş pırıltılarla ilgilenmezler, geçici değil kalıcı , zamana dayanıklı, geleneksel ve değeri ispat edilmiş şeylere ilgi duyarlar. İlişkilerde arkadaşlıkta ve evlilikte de bu bakış açısını sürdürürler.


Venüs Oğlaklar Satürn'ün Burcu olduğu için melankoliye depresif ve karanlık bir ruh haline yatkındırlar, özel hayatları kıymetlidir ve kendi alanları içerisinde kendi kuralları çerçevesinde yaşamayı severler, kendi kabuklarına çekildikleri zaman sahip oldukları sessizliği huzuru veya yalnızlığı kolay kolay terk etmek istemezler.


Bu dünyadan gittiklerinde geride bir miras bırakmak isterler. İster iş ister çocuk ister sanat ister fikir alanında, sevdiklerine veya topluma bir şeyler bırakmak isterler. Sanatın ve güzelliklerin klasik ustalarına hayrandırlar, yeni trendlere ve yeni moda şeylere çok fazla ilgi göstermezler, klasik güzelliklere çekilirler.


İlişkilerde karşı tarafın saygısını kazanmak ve zaman içerisinde yavaş yavaş acele etmeden kazandığı güveni korumak önemlidir. Oldukça gururlarına düşkündürler, reddedilmekten veya küçümsenmekten nefret ederler.


Oğlaklar kadın veya erkek olsun kendi başarılarını yaratırlar hayata sıfırdan başlayıp, yavaş yavaş belli bir noktaya gelene kadar çabalarlar, verimli hırslı çalışkan bir enerji ile istedikleri hedefe varırlar. Sevdikleri ile güçlü bağlar kurarak, stabil ve güven dolu bir ilişkiye doğru büyümeye önem verirler. Yaşlandıkça gençleşen nadir görülen bir özellikleri vardır.


BURÇLARA GÖRE KISA KISA VENÜS OĞLAK GEÇİŞİ


KOÇ: Kariyer alanında sizi tepelere taşıyacak toplum önünde ve iş hayatında daha fazla görünür olacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yeni iş ve kariyer fırsatları önünüze açılacaktır. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars ile güzel açı içinde yer alacak Venüs sayesinde maddi konularda ve yatırım kazanç konularında da olumlu gelişmeler beklemek mümkün.


BOĞA: Burcunuzun yönetici gezegeni olması sebebiyle Venüs Oğlak geçişi size olumlu yansıyacaktır. Uzaklarla bağ kurmak, akademik çalışmalar, hukuki süreçler, resmi ve devletle ilgili işler, basın yayın baskılı işler promosyon ve kampanyalar yapmak isterseniz bu dönemde işlerinizi daha rahatlıkla ele alabilirsiniz. Kültürel felsefi konular, sinema TV veya uluslararası ticaret web siteleri ve yayınlarla ilgili olumlu gelişmeler yer alacaktır. İlişkiler uzaklarla bağ kurarak veya sosyal mecra üzerinden gelişebilir.


İKİZLER: Bu dönemde maddi kaynakların yönetimini temsil eden alandan geçiş yapacak Venüs sayesinde finansal konularda çok daha fazla somut rasyonel ve planlı davranmanız mümkün. Ortaklı işler, ticari girişimler ve bonus, tazminat veya gelirleri artırıcı gelişmelerle bütçeniz destek görecektir. Vergi ve sigorta işlerinizi daha rahatlıkla ele alabilirsiniz. Aileden veya eşten gelecek maddi destekler sizi rahatlatabilir. Eğer kredi veya borç almak isterseniz keza yine kolay yoldan halledebilirsiniz. Bu dönemde harcamalarınızı dengelemek akılcı harcamalar yapmak ve zamana dayanıklı yatırımlar yapmak adına köklü adımlar atmanız mümkün. Çekiciliğiniz artabilir ve karşı cinsten daha fazla karşılık bulmaya ilgi görmeye başlayabilirsiniz.


YENGEÇ: Bu dönemde Venüs evlilik ve ortaklık alanınızdan geçiyor olacak. İlişkilerde daha mantıklı ve ayakları yere sağlam basar bir tutum ve davranış yansıtmanız mümkün. Eşinizle daha ciddi ve akılcı konuşmalar yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı daha ciddiyetle ele almak, ebeveynlik görevlerinizi daha dikkatle ve disiplinle sürdürmek gerekecektir. Eşle daha fazla ilgilenmek veya eşit bir göre dağılımı yapmak için istekli olabilirsiniz. İş ortaklıkları yapmak veya çalışma ortaklığı yapmak için uygun bir zaman. Kalbi boş Yengeçler bu dönemde hoşlandıkları biriyle karşılaşabilirler ancak yavaş yavaş ilişkiyi geliştirmek üzere işi ağırdan alabilirler.


ASLAN: Bu geçiş sizlerin iş, çalışma ve günlük hayat alanınızda gerçekleşiyor. İş alanında ilişkilerde veya işle ilgili çabalarınızda oldukça verimli olabileceğiniz bir zamandasınız. İş ilişkileri oldukça akılcı ve rasyonel bir tutum içinde ele alınacak. Sağlığınızı korumak kendinize bakmak saç cilt ve diş bakımı yapmak için güzel bir transittir. İş aramak görüşmeler yapmak ve başarılı olmak için fırsatınız var.


BAŞAK: Bu dönemde Venüs aşk ve romantizm alanınızda geçiyor. Aşk hayatınızın canlanacağı ilişkilerde daha çekici ve cazip hissedeceğiniz bir zamandasınız. Yaratıcı çalışmalarınız, varsa hobiler ve sanatla ilgili çalışmalarda başarıyla ilerlemek mümkün. Çocuklarla ilişkiler daha sorumlu ciddi ve disiplinli bir hal alabilir ama bir yandan da çocuklarınızı mutlu etmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Kalbi hali hazırda dolu olan Başaklar için de bu dönem sevdiğiniz kişiyle daha somut akılcı ve güven verici konuşmalar yapabileceğiniz bir zaman dilimidir.


TERAZİ: Venüs burcunuzun yönetici gezegeni ve bu dönemde sizlerin aile yaşamı ev ve aile içi ilişkileri sembolize eden alanınızda yer alıyor. Aile ile daha fazla ilgilenmek gerekecektir. Evde tadilat tamirat dekorasyon gibi işleriniz varsa bu dönemde ele alabilirsiniz. Evde daha fazla insan ile sosyalleşmek misafir ağırlamak veya ebeveynlerle ilgilenmek söz konusu olabilir. Ev alım satım kiralama taşınma işleri ön plana çıkabilir. Evden çalışan kendi işini yapan Teraziler için de Venüs bu 3 hafta boyunca size işle ilgili olumlu fırsatlar yaratabilir.


AKREP: Bu dönemde Venüs sizlerin iletişim alanında kalacak. Eğitimler, kurslar, iletişim, haberleşme ve kısa yolculuklar öne çıkıyor. Kardeşler, akrabalar ve yakın çevre ilişkileriniz daha sosyal ve hareketli geçecektir. Zihinsel projeler, sunumlar, web siteleri, kendinizi ve fikirlerinizi güzel ifade etmek, kitaplar, yazılı anlaşmalar ve sözleşmelerden yana şanslı olabilirsiniz. Cep telefonu, bilgisayar veya ofis aletleri, işinize yarayacak ne gibi araç varsa bu dönemde alım satımını yapabilirsiniz. Kardeşleriniz ilgi göstereceğiniz. Okullar öğrenciler öğretmenler ve eğitim ile ilgili her konuda işlerinizin gelişeceği bir süreç olacaktır.


YAY: Bu dönemde Venüs Maddi kaynaklarınızı ve birikimlerinizi sembolize eden alandan geçiyor. Finansal konularda daha akılcı somut ve tedbirli davranmak isteyeceksiniz. Yatırımlarınızı değerlendirmek, birikimlerinizi artırmak ve kaynak yaratacak yeteneklerinizi geliştirmek için daha somut bir çaba içine gireceksiniz. Kendinize yatırım yapmak isteyeceğiniz bir zamandaşınız. Bu süreçte bazı Yaylar için daha fazla alışveriş veya harcama yapmak anlamına gelebilir. Öz değer duygunuzu geliştirmek için kendinize hediyeler alabilirsiniz. Kariyer alanında öne çıkmak için fırsat gelebilir.


OĞLAK: Bu dönemde Venüs burcunuzda geçiş yapıyor olacağı için her şeyden evvel ilişkilerde çok daha ön planda olacaksınız ve kendinizi gösterme fırsatı elde edeceksiniz. Beğenme ve beğenilme katsayınız artacaktır. İş ve kariyer fırsatları, iş ortaklıkları veya ortak çalışma yapma imkanları çıkacaktır. Güzelleşmek ve kendinize bakım yapmak için bu geçişi değerlendirebilirsiniz.


KOVA: Bu süreçte Venüs sizlerin arka plan alanından geçiş yapacağı için bir süre kendi başınıza kalmak kafa dinlemek ruh ve beden bütünlüğünüz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bazı Kovalar bu dönemde çok ortaya çıkarmak istemedikleri saklı bir ilişki yaşayabilirler. Kimsenin özel hayatına karışmadan laf taşımadan dedikodu yapmadan bu dönemi atlatmak daha doğru olacaktır. Yoga meditasyon veya spiritüel çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz veya bu konularda iş yapmak proje geliştirmek için adım atabilirsiniz. Sağlığınıza ve bedeninize daha fazla önem verebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Kolektife hizmet etmek iyilik yapmak ve yardımlaşmak idealleriniz için de uygun bir zamandır.


BALIK: Bu dönemde Venüs sizlerin arkadaşlıklar alanınızdan geçiş yapıyor. Sosyal hayatınızın oldukça canlanacağı bir zaman geçireceksiniz. Sosyal bağlarınız güçlenecektir. Arkadaşlarla iş projeleri yapmak ortak gelecek hedefleri ve idealleri belirlemek için Venüs size destek oluyor. Gruplar, ekipler, takımlar ve klüpler gibi alanlarda ciddi profesyonel ve akılcı hedefler belirleyip gelişebilir isterseniz kariyer ve iş hayatınızı destekleyecek arkadaşlar veya gruplardan yardım alabilirsiniz.


Naz Bayatlı




416 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page