top of page

YAY BURCUNDA AY TUTULMASI

5 HAZİRAN 2020 15 DERECE YAY BURCUNDA AY TUTULMASI

GENEL ETKİLER VE BURÇLARA GÖRE GENEL ETKİLER NELERDİR.


Merhaba sevgili astroloji severler 1- 7 Haziran haftası gökyüzü etkilerinden bahsetmek istiyorum.


Bu hafta oldukça önemli bir hafta Çünkü 5 Mayıs cuma günü saat 22.12 de 15 derece Yay burcunda 1 ay tutulması gerçekleşecek ay tutulmaları güçlü bir dolunaydır güney ay düğümü tarafında gerçekleşecek olan bu tutulma hem bizi duygusal anlamda yeni kararlara yönlendirecek hem de hayatımızın bir alanında artık bize hizmet etmeyen enerjileri bırakıp yeni hedeflere doğru ilerlemenin arzusu içerisinde olacağız.


Yay burcu sembolizmi düşünüldüğünde uzun yolculukları yurtdışı konularını Yabancılarla ilişkileri hayatımıza anlam katacak yeni Umutları ve hedefleri anlatır. bu tutulma haftasında hepimiz Yay burcu haritamızın hangi alanında ise bu alanda birtakım yeni kararlar alıp bir farkındalık yaşayıp duygusal olarak içimizi araştıracağız hayatımıza Yeni deneyimler keşifler umutlar beklentiler planlar katmak üzere düşüneceğiz. Ay tutulmaları bir taraftan hayatımızda duygusal temaları ön plana çıkarırken Elbette ilişkileri de mercek altına alacaktır. Bu ilişkiler anne babamızla ebeveynlik rolümüzle çocuklarımızla evliliğimiz iş ortağımızı uzaklarla kurduğumuz bağlar veya bize bilgi katan bilgi sağlayan insanlarla kurduğumuz ilişkiler kapsamında hepimiz için bir anlamda bir gelecek kararını sembolize ediyor.


Bu tutulmanın bir diğer önemli özelliği de 18 ay boyunca hayatımızda etkili olacak İkizler ve Yay aksında gerçekleşecek olan tutulmaların ilki olması. 2018 yılının başından itibaren yaşadığımız yengeç oğlak tutulmalarının bu yaz sonuncularını yaşayacağız. Dolayısıyla Önümüzdeki 1,5 yıl boyunca hayatımızda öne çıkacak olan temaların bir fragmanı 5 Haziran'da hayatımıza yansıyacak. Hepimiz yeni fikirlerle eğitimlerle yeni kültürlerle inanç veya yaşam felsefesi ile haşır neşir olup hayatımıza anlam katacak Umutlar besleyeceğiz. akademik konular hukuki işler Basın Yayın sosyal medya internet konuları internet teknolojileri hukuki işler resmi devlet kanalı ile halledilecek işler reklam tanıtım ve promosyonlar yurtdışı seyahatler ve yabancı ülkelerle daha fazla ilgili olacak hayatımızda bu alanlarda Yeni deneyimler elde edeceğiz.

Yükselen burçlara göre yay tutulması ne gibi etkiler yaratacak


KOÇ

5 Haziran'da gerçekleşecek olan yay burcundaki ay tutulması sizlerin hayatınıza Yeni Umutlar planlar hedefler katacak. entelektüel zihninizi geliştirmek için çok daha istekli olacaksınız bu anlamda eğitimler alabilir daha fazla bilgi edinmek için daha fazla çaba harcayabilirsiniz. bu dönemde fikirlerinizi düşüncelerinizi yaratıcılığınızı deneyimlerinizi bakış açınızı insanlarla daha fazla paylaşma imkanı bulabilirsiniz. bir konuda Daha fazla insanla iletişim içerisinde olmak anlatmak kendinizi ifade etme fırsatınız var Diğer taraftan Eğer ticari bir girişiminiz olacaksa bu konuda Daha fazla insana kitlelere ulaşmak için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz veya reklam promosyon tanıtım ve kampanyalarla bunu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. bu tutulma döneminde düşüncelerinizle öne çıkacaksınız insanların hayatına anlam katacak kültür veya felsefi konularda aktif bir biçimde bilgi paylaşımı yapabilirsiniz aynı şekilde bu alanlarda öne çıkan insanların fikirlerinden kültüründen ve yaşam felsefesinden faydalanabilirsiniz daha fazla kitap okuyup daha fazla film izleyebilir daha fazla yolculuk etmek için Arzu duyabilirsiniz. kendinize size yeni ufuklar açacak öğretmenler bulabilir inanç dünyanızı geliştirebilir bu konuda sizi bütünleyecek kişileri , eğitimleri ve kitapları keşfederek farkındalığınızı arttırabilirsiniz. yolculuklar ve seyahatler yapmak için planlar yapabilir bir yabancı dili öğrenmeye karar verebilirsiniz. Akademik konularda hayatınızda ön planda olabilir. eğitimlerinizi daha yüksek bir seviyeye taşımak için adım atabilirsiniz.


BOĞA

5 Haziran'da gerçekleşecek 15 derece yay burcundaki ay tutulması sizlerin Para konularını ifade eden alanınızda yer alacak. bu dönemde krediler borçlar vergi sigorta tazminat Bonus miras aile ile para paylaşımı iş ortaklıkları ticari atılımlar gibi konularda Yeni kararlar alabileceksiniz. yay iyimser olmayı gelişmeyi Yeni deneyimler ve gelecek planlarını sembolize eder Dolayısıyla bu tutulma ile birlikte hayatınıza anlam katacak, sizi daha fazla mutlu edecek bir iş , bir ortaklık veya gelir kaynağı yaratacak , ya da yatırım yapacağınız bir iş alanı planlayabilirsiniz. bu ay tutulmasında aynı zamanda ailenizle para paylaşımınız ortak kredilerin borçların ödenmesi bütçenin dengelenmesi bir paranın yönetilmesi veya paylaşılması bir mirasın alınması paylaşılması gibi konular ön planda olabilir. bazı Boğalar için bu dönemde iş ortaklıkları yapmak için gelişmeler yer alabilir. Diğer taraftan bu alan aynı zamanda bilinçaltımızı korkularımızı bizi krize sokan temaları da sembolize ettiği için bu tutulma ile birlikte zihninizi ruhunuzu bilinçaltınızı daha fazla rahatlatacak sizi mutlu edecek hayatınıza anlam katacak öğretilere metafizik konulara terapilere yönelebilirsiniz. Hatta bu konularda eğitiminiz bilginiz varsa bir iş kurabilir ve gelir elde etmek isteyebilirsiniz. Daha fazla Ruhani konulara eğilim duyabilirsiniz. eşinizle birbirinizi daha iyi anlamak birbirinize ruhuna iyi gelecek konuları tespit etmek ve varsa aranızda yaşanan duygusal krizleri çözmek için adım atabilir çözüme yönelik terapiler alabilirsiniz.


İKİZLER

5 Haziran'da gerçekleşecek 15 derece yay burcundaki ay tutulması sizlerin evlilik iş ortaklıkları ve kariyer ufkunuz da yer alacak. sevgili ikizler bu tutulma sizin için oldukça temel bir yaşam alanında gerçekleştiği için Haziran ayından başlayarak 18 ay boyunca hayatınızda önemli gelişmeler olacağını ön görebiliriz. özellikle bekar olan veya kalbi boş olan sevgili ikizler bu dönemde hayatlarına yeni bir ilişki katabilir veya var olan ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşıyarak daha uzun süreli bir ilişki kurmak için adım atabilirler. Aslında bu ay tutulması güçlü bir dolunay ve her Dolunay sürecinde olduğu gibi duygularla zihin arasında bir çelişki yaşanabilir. Dolayısıyla bu dönemde hayatınızda var olan ilişkinin Sizin için ne oranda önemli olduğunu veya hayatımıza ne kadar anlam ve mutluluk kattığına dair düşünebilirsiniz. ilişkilerinizin ne kadar yüzeysel veya ne kadar Kalıcı olduğu ile ilgili bir gerçeklik deneyimi yaşayabilirsiniz. bazı ikizler bu dönemde evliliklerini sonlandırmak bitirme ayrılma kararı da olabilirler. hayatınızda yeni ilişki ufukları açmak üzere çok daha fazla istekli olabileceğinizi görüyorum. Diğer taraftan, bu Tutulma 8 ay boyunca İkizler ve Yay aksında devam edeceği için bu süreçte ilişkiler sizin için bir deneyim alanı olacaktır. size daha fazla heves mutluluk iyimserlik anlam katacak ilişkileri bulma var mı ilişkilerinizi bu noktaya çekmek, ya iyi gelmeyen ilişki kalıpları varsa bunları bırakmak veya değiştirmek üzere kararlar alacaksınız. aynı zamanda eğitimler bilgi paylaşımı fikirler yazmak anlatmak satmak pazarlamak promosyon tanıtım ve kampanyalar Basın Yayın konuları matbaa işleri uzun yolculuklar ve Yabancılarla ilişkiler Haziran ayının başından itibaren hayatınızda öne çıkan temalardan olabilir.


YENGEÇ

5 Haziran'da gerçekleşecek 15 derece yay burcundaki ay tutulması sizlerin iş ve çalışma sağlık ve günlük hayat alanınızda yer alacak. Bu tutulma ile birlikte 18 ay boyunca İkizler ve Yay aksında gerçekleşecek olan tutulma Mevsimi başlamakta . sevgili yengeçler bu süreci iş hayatlarında yeni hedefleri doğru ilerleyecek ler. isteyen yengeçler iş değiştirebilir işlerini geliştirebilir işle alakalı yeteneklerini tamamlamak adına eğitimler alabilir yeni bir iş kurabilir veya varolan işlerini geliştirmek adına Yeni hedefler belirleyebilirler. bu Tutulma güney ay düğümü tarafında yer aldığı için özellikle işle ilgili bir ikilemi çelişkiyi zorluğu sonucu ulaştırmak için çaba gösterebileceğiniz de işaret ediyor. iş hayatınızda veya çalışma düzenini de ne kadar mutlu olduğunuzu işinizin sizi ne kadar tatmin ettiğini düşünebilirsiniz. çalışma düzeninizi günlük ritminizi sizin için daha özgür anlamlı yaşam hedeflerinize uygun hale getirmek için yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. aynı zamanda bu alan sağlığınızı da sembolize eden evdir. Dolayısıyla ne kadar sağlıklı Zinde ve Bedensel olarak enerjik olduğunuzu önemseyebilirsiniz. Ayrıca işle ilgili seyahatler yolculuklar uzaklarla Bağlar Yabancılarla ilişkiler işle ilgili eğitimler sunumlar Seminerler ön plana çıkabilir. bu dönemde evcil hayvanlarınızın da bakımı önem kazanacaktır. bel bölgenize kalçalarınızı bacaklarınıza yeme içme düzeninize Özen göstermelisiniz . Bu tutulma ile birlikte haziranın 21'inde gerçekleşecek olan yengeç burcundaki son güneş tutulması ile birlikte yeni hayat hedefleri ile dolu çalışma hayatımızın renklendi ve değiştiği bir döneme giriş yapmaktasınız. kararlarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.


ASLAN

5 Haziran'da gerçekleşecek 15 derece yay burcundaki ay tutulması sizlerin aşk ve romantizm alanında yer alacak. bu Tutulma sizin için kalbinizdeki gönlünüzdeki niyeti gerçekleştirmek için Önemli bir Atılım zamanı. Aşk hayatınıza bakış açınızı değiştirecek kararlar alabilirsiniz. hayatınıza daha fazla Neşe mutluluk eğlence katacak bir ilişkiye sahip olmak sizin için önem kazanıyor. ya da var olan aşk ilişkinizin sizin için ne anlam taşıdığı bu kişi ile ne kadar mutlu neşeli hevesli yaratıcı bir ilişki kurduğunuz konusunda kararlar alabilirsiniz. yaratıcı yanınızı geliştirecek yeteneklerinizi ortaya çıkaracak konulara ilgi ve merak duyabilirsiniz. hobiler geliştirebilir var olan hobilerinizi İş hayatınıza katmak ya da bu alandan para kazanmak için girişimde bulunabilirsiniz. Bu dönemde bazı aslanlar flört ettikleri kişiler hakkında daha net kararlar alabilirler. akıl ile duygu arasında bir denge bulmaya çalışacağımız bu ay tutulmasında duygularınız ön plana çıkacak Sevgi ihtiyacınız artacak. karşınızdaki kişiden daha fazla Sevgi ilgi alaka talep edebilirsiniz. Eğer karşınızdaki kişi bu konuda sizi destekleyecek bir tutum içerisinde olmaz ise ilişkilerde değişiklikler yapmak olasıdır. yaratıcı bir yanınızı ortaya koymak için Kendinizi bu dönemde ortaya çıkarabilirsiniz, çevrenizden çok daha fazla ilgi ve merak toplayacağınızı göreceksiniz.


BAŞAK

5 Haziran'da gerçekleşecek 15 derece yay burcundaki ay tutulması sizlerin ev ve aile alanında yer alacak. bu Tutulma döneminde ev konularına çok daha fazla eğilmek durumunda olabilirsiniz. evinizin içerisinde daha rahat ve mutlu etmek için neler yapabilirsiniz Bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu bir tamirat tadilat onarım işi olabilir veya evinizin yerini değiştirmek üzere taşınma kararı alabilirsiniz ya da ev almak ev satmak konusunda düşünebilir kararlar alabilirsiniz. ailenizle anne babanızla ve yakın akrabalarla daha fazla iç içe olacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. 18 ay boyunca sürecek olan Yay ve ikizler burcundaki tutulmalarda evden çalışmak ev ofis yapmak her gün yaptığınız işlerden ayrı bir konuda meslek edinmek veya iş kurmak için kararlı olabilirsiniz. evinizin içerisinde Özel hayatınızla ilgili konularda daha çok düşüneceğiniz içinizi araştıracağız Duygularınızı Anlamaya çalışacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. çocuklarınızla ilgili onları daha fazla mutlu kılacak bir ev ortamını gerçekleştirmek hayaliniz olabilir. Ayrıca nasıl bir anne-baba olduğunuz veya nasıl bir evlat olduğunuz ile ilgili bu tutulma döneminde sevdiklerinizden geri bildirim alabilirsiniz. çocuklarınızı yeteri kadar Özgür bırakıyor musunuz veya yaşam alanınızın içerisinde yeteri kadar Özgür müsünüz Herkesin kendi alanında özgür ve rahat bulunabileceği bir alan yaratmak Sizin için önemli olacaktır.


TERAZİ

5 Haziran'da gerçekleşecek 15 derece yay burcundaki ay tutulması sizlerin iletişim haberleşme kısa yolculuklar geziler kardeşlerle ve yakın akrabalarla iletişim alanınızda yer alıyor. zihinsel olarak oldukça aktif bir döneme giriş yapmaktasınız. hayatınızda çok daha fazla bilgi edinmek bilgi paylaşımı yapmak eğitimler Seminerler sunumlar Yazma Konuşma kurslar yabancı diller Yabancılarla iletişim gibi temalar öne çıkacaktır. Bu dönemde sık sık kısa yolculuklar geziler yapabilir yollarda daha fazla vakit geçirebilirsiniz. zihninizi meşgul edecek eğitimler almak veya vermek isteyebilirsiniz. hayatınıza Yeni bir fikir yeni bir yaşam felsefesi veya kültürü katmak bu dönemde Sizin için önemli olacaktır. ilişkilerinizde Ve iletişiminizde daha entelektüel size anlam katan iyimser gelecek beklentilerinizi ve umutlarınızı destekleyen insanlarla bir arada olmak arzusu duyabilirsiniz. bu alan Ayrıca zihinsel projeleri satış pazarlama ve ticareti de sembolize eden bir ev olduğu için bu dönemde yapmak istediğiniz bir atılımda olabilir ancak bu fikirleri Şu anda plan aşamasında bırakıp geliştirmek daha önemlidir gerileme hareketlerinin biteceği Temmuz 15'ten sonra somut adımları atmak daha işinize yarayacaktır. kardeşlerle komşularla yakın çevre ile kurduğunuz iletişim de daha pozitif iyimser ve neşeli bir tutum takınmak duygusal krizleri kapılmamak bu tutulmayı daha iyi bir deneyime dönüştürecektir.


AKREP

5 Haziran'da gerçekleşecek 15 derece yay burcundaki ay tutulması sizlerin para kaynakları alanınızda yer alacak. maddi konulara daha fazla eğileceğiniz bu dönemde paranızı daha mutlu sizi tatmin eden yaratıcı konulardan elde etmek üzere çok daha fazla şansınız var. yatırım yapmak iş kurmak iş ortaklıkları yapmak ticari fikirlerle ilgili kararlar almak bu dönemin öne çıkan teması olabilir. Ayrıca eğitimlere yolculuklara kitaplara basın-yayın konusuna felsefe ve kültürlere dair daha fazla bilgi toplamak, para harcamak ve bu konularla ilgili araştırmalar ve kişisel gelişim çalışmaları yapmak mümkün. cebinizdeki parayı veya gelirinizi nasıl sizi daha fazla mutlu eden bir yatırıma birikime dönüştürebileceğiniz i düşünebilir bu konuda pozitif kararlar alabilirsiniz. bu ay tutulması ile birlikte Önümüzdeki 18 ay boyunca tutulmalar artık ikizler veya burçlarında gerçekleşeceği için bu dönemde para konularını para paylaşımınız geliriniz birikiminiz ve nerelere yatırım yapacağınız konuları Sizin için ön planda olacaktır.


YAY

5 Haziran'da gerçekleşecek 15 derece yay burcundaki ay tutulması sizlerin burcunda yer alacağı için oldukça önemli bir haftaya giriş yapmaktasınız. 18 ay boyunca sürecek ikizler ve Yay burçlarındaki bu tutulmalar hayatınızı gözle görülür bir biçimde değiştirecektir. yeni gelecek hedefleri kariyer planları ilişki temaları hayatınıza girecek. Bu süreçte bekar yaylar evlenebilir veya uzun süreli ilişkilere başlayabilirler, ilişkilerini sonlandırmak isteyen yaylar da olacaktır . bu dönemde iş hayatında Yeni fırsatları yakalamak isteyebilirsiniz iş ortaklığı yapılabilir bir ticarete atılabilir veya kariyer değişikliğine gidebilirsiniz. dış görünümünüzü değiştirmek, yeni bir imaja kavuşmak, bedeninizi daha sağlam ve zinde kılmak için çaba içerisinde olabilirsiniz. hayatınızda daha neşeli mutlu sağlıklı olabilmek için önemli kararlar alacaksınız.


OĞLAK

5 Haziran'da gerçekleşecek 15 derece yay burcundaki ay tutulması sizlerin bilinçaltı alanınızda yer alacak. bu süreçte kendinizi Normalde hissettiğiniz den daha içe dönük ve daha az enerjik hissedebilirsiniz. iç dünyanıza odaklanmak isteyeceğiniz bu süreçte daha fazla ruhunuzu iç dünyanızı araştırmak Kendinizi nasıl daha mutlu dengeli ve bütün kılmak istediğinizi düşünebilirsiniz. iş hayatınızdan tutun günlük yaşam rutinlerinize, ruh ve beden sağlığınızdan çalışma düzeninize kadar sizi neyin Mutlu ettiğini bulmaya çalışacaksınız. kendi alanınızda kalmak Kendi başınıza çalışmak hayatın ritmini kendi isteğiniz doğrultusunda şekillendirmek evden çalışmak ve yaptığınız işlerde özgür olmak arzusu duyabilirsiniz. Spiritüel manevi ve metafizik konularla daha yakından ilgilenmeye başlayabilirsiniz. 18 ay boyunca gerçekleşecek olan İkizler ve Yay burçlarındaki bu tutulmalar iş hayatınızı çalışma ortamınızı çalışma ortamınızda ki insanlarla kurduğunuz ilişkiyi ve günlük hayat ritmimizi değişme uğratacak kararları almanıza sebep olacaktır.


KOVA

5 Haziran'da gerçekleşecek 15 derece yay burcundaki ay tutulması sizlerin arkadaşlıklar alanınızda yer alacak. bir topluluk içerisinde yer almak bu alan içerisinde kurduğunuz arkadaşlıklar hangi düşünceler ve idealleri doğrultusunda birlikte hareket ettiğiniz Arkadaşlarınızla nasıl bir iletişim kurduğunuz ve kendinizi bu arkadaşlıklarda mutlu hissedip hissetmediğiniz teması bu tutulma sürecinde temanız olabilir. arkadaşlarla bir gelecek projesi ile meşgul olabilirsiniz. topluluklar içerisinde bilgi alışverişi Fikir alışverişi yapmak eğitimlere katılmak Hayat görüşünüzü ortaya koyacak gruplar ile bir arada bulunmak topluluklarla faaliyetlere katılmak bu tutulma sürecinin deneyimlerini sembolize edebilir. hayatınıza daha fazla Neşe iyimserlik zihinsellik katmak için gruplar arkadaşlıklar sizi motive edebilir. kendinizi bir grup içerisinde daha fazla görünür kılmak için çaba sarf edebilirsiniz. Hayat görüşünüze kültür ve felsefenize uygun yeni gruplar kulüpler Dernek veya kuruluşlara katılabilirsiniz.


BALIK

5 Haziran'da gerçekleşecek 15 derece yay burcundaki Ay tutulması sizlerin iş ve kariyer alanınızda yer alacak. Bu Haziran ayından başlayarak 18 ay boyunca gerçekleşecek olan İkizler ve Yay aksındaki tutulmalar sürecinde iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili hedefleriniz de yeni Ufuklara doğru ilerleyebileceksiniz . kendinizi daha fazla topluluklar önünde ifade ederken anlatırken hayatta neleri değerli bulduğunuzu konuşurken bulacaksınız. annelik babalık ebeveynlik evlilik hayatı ve kariyer hayatı ile ilgili yeni gelecek hedefleri ve planları yapmak üzere duygusal kararlar alacaksınız. her ay tutulması oldukça güçlü birer dolunaydır ve dolunaylar da duygularla düşünceler arasında ikilemler yer alabilir. bazı balıklar kariyerlerine odaklanmak isterken bir taraftan da ev yaşamlarıyla bu konuyu nasıl dengede tutacaklarını düşünebilirler. uzun süre çalışmamış Ama artık tekrar iş hayatına dönmek isteyen balıklar olabilir. veya yıllardır iş hayatında edindikleri tecrübeyi kendi işlerine kanalize etmek isteyen iş kurmak ve Kendi başlarına kariyer hayatlarını devam ettirmek isteyen arkadaşlar olacaktır. her ne durum söz konusuysa hayatınızda hayatınıza daha fazla Neşe mutluluk anlam katmak Yeni deneyimler edinmek yeni gelecek umutları beslemek adına bu ay tutulması sizlere enerji verecektir.

Sevgilerimle,

Naz Bayatlı


673 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page