top of page

JÜPİTER AKREPTE RETRO 2018

Jüpiter 23 derece Akrep ten geri harekette, Temmuz ortasına kadar sürecek 4 aylık Retro sürecine başladı kişisel gelişim konuları zenginlik şans ve fırsatlara ulaşmakta gecikebiliriz ya da daha gerçekçi ve stratejik davranmak için çaba sarf edeceğiz.

Değer yargılarımızı gözden geçireceğiz.Jüpiter Retro detoks yapmak fazlalıklardan kurtulmak bağımlılıkları aşmak ve krizlere çözüm bulmak için bayağı iyidir. beden ve ruhu arındıracak bir süreçtir. bırakm…ak istediklerinizi bırakabilirsiniz.

Jüpiter Retro sürecinde hayatınızda hangi alanda gelişim sağlamak istiyorsanız o alanda çalışmak durumunda kalacaksınız bu alana daha fazla zaman ve enerji harcamak zorundasınız herşeyi yoluna koymadan başlamak istemeyeceksiniz ve böyle davranmak çok daha akıllıca olacaktır.

Bu arada Jüpiter UNUKALHAI adlı sabit yıldıza yakın Retro yaptı bu da Lilly’ e göre , Satürn mars karakterinde bir yıldız kaza zehirlenme şiddet iki yüzlülük sağlık konularında özellikle bağırsaklarda sıkıntılar ve ameliyat işleri artış gösterirmiş.

Jüpiter akrepte sezgilerin artacağını mistik tarafımızın , okült ve metafizik konuların bizim için ön planda olacağını, korkularımızla yüzleşmek gerekeceğini, gerilim dedektiflik casusluk eğilimlerin artacağını sır saklamayacağımızı ve içimizdeki açık etmemek için susacağımızı gösteriyor , deşifre olmamak için paralanacağız, kıskanıcaz deli gibi ama cool takılıcaz sevmiyormuş gibi yapıcaz oyunlar oyunlar , oynayalım bakalım.

Jüpiter akrep Retro da tabi paracıkları da korumak şart :) cebinize akrep girsin her önünüzle gelenle iş ortaklığı yapmayın ödeyemeyeceğiniz kredi borç yapmayın para takanlar varsa geçmişten onlardan paranızı isteyin ama sözün kısası bütçenize hakim olun akrep acımaz, acıtır.

TÜM AKREBÜSLERE VE AKREPTE GEZEGENLERİ OLANLARA SABIR SELAMET DİLERİM.

Naz Bayatlı


16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page