top of page

YENGEÇ BURCUNDA DOLUNAY


27 ARALIK 2023 4.58 ' DERECEDE SAAT 03:33 TE GERÇEKLEŞİYOR.

 

Yengeç burcunda gerçekleşecek bu yılın son dolunayı ; evimizle, yerleşim konularıyla, aile, çocuklar ve annelik , anneler ve duygu yüklerimiz ile alakalı olacak.


Duygularımızı ön plana çıkaracak bu dönemde, sahip olduğumuz duygusal bağları güçlendirecek kararlar alabiliriz. Ailemize sarılmak, çocuklarımıza destek olmak veya evimizi yuvamızı kurmak için istekli olacağız. Aile içinde birlik beraberlik kurarak streslere bir arada omuz vermek için çaba göstermeliyiz. Bu dönemde nerede yaşayacağına karar vermek için düşünen, yer değiştiren ve taşınmayla ilgili karar almaya çalışan birçok aile veya birey olacaktır. Anne olmak, annelik etmek, annemizle ilgili konularla uğraşmak Yengeç Lunasyonlarının ana temasıdır.

Dolunay haritasında Akrep burcu yükseliyor ve yöneticisi Mars Yay burcunda ve Neptün ile kare açı içerisinde. Her şeyden evvel, Mars’ın enerjisini düşüren, yorgunluk ve bitkinlik hissettiren bir etkidir. Ama en önemlisi, bu kare aldanma, aldatılma, kandırılma ve hayal kırıklıkları konusunda başımıza stresler açabilir. Krizlerimizi dönüştürmek için alacağımız kararlar değişkenlik gösterebilir.

Mars Merkür ile kavuşumda ve Merkür de dolayısıyla Neptün ile kare açı içerisinde haliyle, bir de Merkür Retro harekette yer alıyor. İnanılmaz bir kafa karışıklığı karar verememe ve alınan kararları eyleme dökme konusunda ikilemler bekleyebiliriz. Aman hırsızlara dolandırıcılara göz boyayıcılara dikkat diyelim.


Yengeç dolunayları genellikle duygu dünyamızı harekete geçirir, sevdiğimiz aşina olduğumuz ve kendimizi güvende hissettiğimiz bağların önemini bize hatırlatır. Duygu yükümüz artabilir, daha fazla duygusala bağlarız, nostaljik oluruz ve bizi mutlu hissettiren ilişkileri ve bağları korumak için çaba sarf ederiz.


VENÜS ilişkiler gezegeni bu dönemde Akrep burcunda ve Neptün ile olumlu açıda yer alıyor. Aşık olma bağlanma tutkulu ilişkiler yaşama arzumuz artacak. ilişkilerdeki krizleri bir miktar su yüzüne çıkarabilir etkileri var. Ama bir yandan da derinleşmek istediğimiz konuların başında da aşk ve cinsellik gelebilir. Gizemler, sırlar, okült ve metafizik konular ilgi alanımıza girebilir.

İşinize gücünüze evinize barkınıza çocuklarınıza sahip çıkıp hayatın onlarla değerli olduğunu hatırlama zamanındayız.


4  derece Yengeç burcunda "Propus" adlı sabit yıldız etki ediyor. İkizler takım yıldızında Castor’un ileri adım atar gibi duran ayağının ucunda yer alan bir yıldızdır. Zihinsel alanda aktif ve fikirlerle daha çok meşgul olacağımızı ifade ediyor. Kendimizi ifade etmek duygularımızı açıklamak ve rahatlıkla iletişim kurmak için kullanılabilir.


8. Ay Menzilinde yer alan bu YENGEÇ DERECESİNE EL NESRE adı verilmektedir. Evlilik ve yuva kurma konularını güçlendiren ve aile bağlarını sembolize eden bir menzildir.  Arkadaşlık bağlarını güçlendirir, aşk ve yolculuklar alanında atılımlara yol açar. Bu dönemde, Duygularımızı daha yoğun ve atılgan bir tutumla ifade edeceğiz gibi duruyor.


 

BURÇLARA GÖRE DOLUNAY ETKİLERİ

YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE ÖNCELİKLE OKUYUNUZ.

 

KOÇ: Bu dolunay döneminde, ev aile ve kariyer konularında daha fazla zaman ve enerji harcayabilirsiniz. Ailenize ve evinize daha fazla önem verdiğiniz ve ailenizle daha fazla zaman geçirerek bağlarınızı güçlendirebileceğiniz bir zaman olabilir. Ebeveynlik görevlerinizi yerine getirmek ve sorumlulukları hakkıyla üstlenmek önem kazanıyor. İş ve kariyer alanında eksiklikleri ve düzeltilmesi gerekenleri ele almak için çaba göstereceksiniz. Mesleki konularda yapılması gerekenleri ele alarak bu dönemde Ocak sonlarına kadar bir revize zamanındasınız. Venüs Akrep burcunda ve finansal konuların ön planda olduğu görülüyor. Krediler borçlar vergi sigorta ticari yatırım ve atılımlar ön planda olacaktır. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu dolunayda hem de ayın bütününde oldukça aktif açılar yapıyor. Bu dolunayda Merkür ile kavuşumda ve Neptün ile zor bir açı yapıyor. Hukuki ve resmi işler, sosyal medya baskılı malzemeler, akademik çalışmalar, yurt dışı ve uzun yolculuklar alanında halledilmesi gereken işler olabilir. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi nasıl ifade edeceğinizi daha dikkatle değerlendirebilirsiniz. Başvurularınızı ve onay bekleyen süreçlerinizi Ocağın ilk haftasında daha kolaylıkla ilerletebileceğinizi söyleyebiliriz.

 

BOĞA: Bu dolunay döneminde, kardeşler, yakın akrabalar, yakın çevre ile iletişimin artacağı ve ilişkilerin yoğunlaşacağı aşikar. Yakın çevrenizdekilerle duygu bağlarınızı güçlendireceğiniz ve birbirinize destek olacağınız bir dönemdesiniz. Taşınmak yer değiştirmek uzaklarla kurulacak bağlar geziler ve uzun yolculuklar gündeminizde olabilir. Eğitsel konular, yazmak, çizmek anlatmak ve kendinizi ifade etmek önem kazanıyor. Duygularınızı ifade etmek için çaba sarf edeceksiniz. Biraz duygusal ve nostaljik hissedebilirsiniz ve sizi duygu dünyanızda yoran konulara eğilebilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Akrep burcunda ve ilişkiler alanınızda geçiş yapıyor dolayısıyla evlilik uzun ilişkiler ve hukuki süreçler gündeminizde olabilir ve bu alanda yer alabilecek krizleri çözüme kavuşturmak adına stratejik kararlar alabilirsiniz. Merkür bu dönemde retro hareketine devam ediyor ve finansal alanınızda maddi konularda eksik gedik işleri halletmek yatırımları kredi ve borçları vergi sigorta veya miras işlerini daha iyi yönetmek adına durumunuzu revize edebilirsiniz. Önemli yatırım kararlarını hayata geçirmeyi Ocağın 2 sinden sonraya bırakmak daha akıllıca görünüyor. Beklenen paralarda gecikmeler olabilir yatırımlarınızın geri dönüşünü beklemek ve kar zarar analizi yapmak önem kazanıyor.

 

İKİZLER: Bu dolunay döneminde, maddi kaynakların ve para yönetiminin sizler için önemli olduğu görülmekte. Harcamalarınızı daha ciddi bir biçimde planlamak ve bütçenizi doğru yapmak önem kazanıyor. Eve aileye veya çocuklara daha fazla harcama yapmak söz konusu olabilir, ya da becerilerinizi veya para kazandıracak yeteneklerinizi geliştirecek alanlara yatırım yapmak konusunda kararlar alabilirsiniz. Gelir gider tablonuzu ve bütçenizi daha iyi yapmak adına kararlar alabilirsiniz. Birikimlerinizi iyi değerlendirmek isteyeceksiniz. Gelir kaynaklarınızı arttıracak gelişmeler olma ihtimali var bunun yanında da gelecek projelerinizin maddi yönü hakkında yeni düzenlemeler yapmanız da mümkün.Paranızı korumak ve kendinizi güvende hissedeceğiniz bir plan yaparak yeni yıla girmek isteyebilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bu dönemde Yay burcunda geri hareketinde yer alıyor, bu sebeple özel hayat ve ilişkiler iş ortaklıkları, anlaşmalar veya hukuki süreçlerde halledilmesi gereken bir durum ortaya çıkabilir. İlişkilerde iletişimi iyi kurmak gerekir veya uzun vadeli sözler verilecekse bu konuda dikkatli karar almak gerekir.  İlişkilerde ilk adımı atacaksanız bunu detaylı düşünerek karar almalısınız. Eski ilişkiler gündeme gelebilir veya var olan ilişkilerde genel anlamda cevabı alınmamış soruların tekrar gündeme gelmesi ve sizin açınızdan tekrar değerlendirilmesi söz konusu olabilir. Yolculuklar geziler veya yurt dışı işleriniz tekrar gündeme gelebilir. Venüs bu dönemde Akrep burcunda ve sizlerin iş ve çalışma alanınızda yer alıyor iş alanındaki ilişkilerin krizli tarafları gündeme gelebilir, sağlığınıza kilonuza sindirim ve boşaltım sisteminize daha fazla önem verebilirsiniz.

 

YENGEÇ: Burcunuzda gerçekleşen bu dolunay döneminde, öncelikle sağlığınızı, fiziksel bütünlüğünüzü ve enerjinizi korumak ve kendinize önem vermek için neler yapabileceğinizi düşünmek durumundasınız. Baş bölgenize bağışıklığınıza ve midenize özen göstermek isteyebilirsiniz. Beslenme ve gıda konularında sağlığınızı korumak ve bedeninize iyi gelen şeyleri yapmak için yeni bir plana geçiş yapabilirsiniz. Dolunaylar duygu yükleri yoğun hissedilen zamanlardır, ayrıca bu dolunay duygusal yanınızı ön plana çıkaracak gibi duruyor.. Özellikle bu dönemde, Aile ve sevdiklerinize daha fazla eğilebilir ve aranızdaki duygusal bağları güçlendirmek, evinizle ve yerleşiminizle ilgilenmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Nostaljik olmak anılara dönmek ve size güvenli liman hissi veren alanlara kişilere ve sevdiklerinize uzanmak, onlarla birlikte olmak ve zaman geçirmek için bu dolunay etkili olacaktır. Aşk ve romantizm alanınızda yer alan Venüs Akrep geçişi sebebiyle sizi mutlu eden konulara, yaratıcı çalışmalara, hobilerinize, aşka ve flörte tutkulara ve yönelik konulara dair enerjiniz artıyor. Çocuklarınızın da mutluluğu yaratıcı çalışmaları ve hedeflerine dair amaçlarına destek olabilirsiniz. Venüs’ün Neptün ile kurduğu olumlu açı sebebiyle, hayallerinizi gerçekleştirmek, ideallerinizin peşinden koşmak yurt dışı gezileri veya yabancılarla kuracağınız bağları güçlendirmek adına adımlar atabilirsiniz. Hukuki veya resmi süreçleriniz varsa problemleri çözüme kavuşturmak için çaba sarf edebilirsiniz. Mars ve Retro Merkür’ün iş ve çalışma alanınızda geçiş yapması sebebiyle, çalışma hayatınız oldukça hareketli ancak engebeli geçebilir. İş planlarında gecikmeler olabilir veya iş arkadaşları ile iletişim zorlu gidebilir, işle ilgili gelecek planlarınızı başlatmak için Ocak 2 den sonrayı beklemeniz akılıca olacaktır. Sağlığınıza kaslarınıza bacaklarınıza bel bölgesine ve solunum yollarınıza daha fazla özen göstermek iyi olacaktır.

 

ASLAN: Bu dolunay döneminde, psikolojiniz, iç dünyanız ve ruhsal yanınız ön plana çıkıyor. Ruh ve beden bütünlüğünüze önem verdiğiniz, yaratıcı yanınızın açığa çıktığı, ilham alacağınız keşifler yapacağınız bir dönemdesiniz. Duygu dünyanız ön planda olacaktır ve nostalji duygunuz açığa çıkabilir. İşe, sevdiklerinize, ailenize ve arkadaşlarınıza harcadığınız zaman ve enerji, kurduğunuz duygusal bağlar bu dönemde dengeye oturmak durumunda. Yapılması gerekenleri mekanik bir beceri ile yaparken siz kendinize ne kadar önem veriyorsunuz ve zaman harcıyorsunuz bunu görmeli ve gerekiyorsa bir planlama ile dengeye oturmalıdır. Sırt ve kemikler, mide ve beslenme konuları stres yükünden alarm vermeye başlayabilir. Bu dönemde yarım kalmış işleri bitirmek, mesleki konularda ve günlük hayat işlerinde geçmiş zamanlarda tamamlayamadığınız işlere el atmak için harekete geçebilirsiniz.Venüs bu dönemde Akrep burcunda ve sizlerin ev aile ve yerleşim alanınızda geçiş yapıyor. Evdeki işlerle uğraşmak, aileyle bir arada olmak onların duygusal durumlarına önem vermek varsa ev ve aile ile ilgili krizleri çözmek isteyebilirsiniz. Mars aşk ve yaratıcılık alanınızdan geçiş yapacak sizler için flört ve aşk konuları odak noktanıza yerleşebilir. Merkür de 23 ünde bu alana gerileyeceği için eski aşklardan haber çıkabilir ama en önemlisi gönül bağı kurduğunuz kişilerle kurduğunuz iletişime dikkat etmeli ve gelecek projeleriniz varsa bu alanda detaylı plan yapmayı önemsemelisiniz.

 

BAŞAK: Bu dolunay döneminde, sosyal yaşamınız, arkadaşlıklar, ekip çalışmaları ve gelecek projeleri ön plana çıkıyor. Arkadaşlıklar ve kurduğunuz duygusal bağlar sizler için önem kazanıyor. Aşk hayatında ve arkadaşlıklarda yarım kalmış tamamlanmamış konular varsa ilişkileri onarmak ve düzeltmek için size bir fırsat sunan bu dolunayda kendinizi ciddi ve sorumlu bir biçimde ifade etme şansınız var. Gruplar, ekipler ve sosyal oluşumlar içinde karşılıklı duyguları anlamak ve birbirinize anlayış göstermek, arkadaşlığı pekiştirmek için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerde duygusal beklentiler artış gösterecektir, bu bakımdan aranızdaki arkadaşlık mı duygusallık mı aşk mı flört mü sizin için ne ön planda buna karar vermek ve ilişkileri bu anlamda dengeye oturtmak ve dürüst bir ifade ile bunu netleştirmek işlerinizi kolaylaştıracaktır. Yaratıcı projelerin ve gelecek planlarının zihninizde filizlendiği bir zamandasınız. Venüs Akrep burcunda ilerliyor, sizlerin yakın çevre ilişkileri alanınızda geçiş yaptığı için bu dönemde kardeşler komşular ve her gün görüştüğümüz kişilerle ilişkiler ön plana çıkıyor. Yakın çevre ilişkilerinde daha kriz ve problem çözücü bir rol üstelenebilirsiniz. Konuşmalar daha duygu ve tutku yüklü olabilir bir yandan da gerçekleri araştıran derinlemesine analiz eden bir zihin ve ruh hali içinde olabilirsiniz.

 

TERAZİ: Bu dolunay döneminde kariyer alanınız ön plana çıkıyor. Kariyer hedeflerinizi mercek altına aldığınız, kendinizi duygusal anlamda nerede ne yaparak nasıl güvende ve huzurlu hissedeceğinizi düşündüğünüz bir dönemdesiniz. Bu arada ev aile ve yerleşimle ilgili konuların da ciddiyetle ele alınması gerekebilir. Ailenize ne kadar zaman ayırdığınız, nerede yaşamak istediğiniz, evden çalışmak veya kurumsalda kalmak, kendi işinizi yapmak vb gibi temalar bu dolunayda ön plana çıkabilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs bu dolunayda Akrep burcunda geçiş yapmakta ve sizlerin para kaynaklarınızı sembolize eden alanınızda geçiş yapmakta bu sebeple harcamalarınız bir miktar artış gösterebilir, bu arada güzelleşmek ve kendinizi geliştirmek için harcama yapabilirsiniz. Mars iletişim alanınızdan geçiş yaparken zihinsel yanınız oldukça aktif olacak, yakın çevrenizdeki kişilere ani öfke yükselişleri hissedebilirsiniz. Özellikle 23 Aralık’tan sonra Merkür de bu alana gerileyeceği için iletişim kurarken azami dikkatli olmak yollarda ve trafikte yavaş gitmek avantajınıza olur. Taşınmak yer değiştirmek yolculuklar ve geziler bu dönemde gündeminizde olabilir tüm planları detaylara önem vererek ele almak size iyi gelecektir.

 

AKREP: Bu dolunay döneminde hayata bakış açınızı ele almak, insanlara yansıttığınız duygusal tepkilerinizi yönetmek, ideallerinizi yeni bir bakış açısıyla değerlendirmek için harekete geçeceksiniz. Sizler için en önemli konu duygu ve düşüncelerinize destek almak, sizinle empati kurulması ve yapmak istediklerinize dair arkanızda durulması. Tüm bunları sağlamak için bu dönemde sıkı çalışacağınıza eminim, popüler olmak ve düşüncelerinizi geniş çevrelere aktarmak için çaba sarf edebilirsiniz. Eğitimler yolculuklar basın yayın sosyal medya dijital platformlar ve yurt dışı bağlantıları sizler için bu dönemde odak noktanıza yerleşen alanlar ayrıca eylemleriniz felsefeniz ve hayata bakış açınız ile öne çıkma ve başarı yakalama konusunda emek sarf ederek ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Planlı olmak ve sorumlulukları ciddiyetle ele almak avantajınıza olacaktır. Venüs bu dönemde burcunuzda ilerliyor, kendinizi daha cazip ve çekici bulacaksınız dikkat çekici olmak ve insanları etkilemek konusunda başarı kazanacaksınız. Tasarım ve yaratıcılık gerektiren konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars para kaynaklarınızı sembolize eden alandan geçiyor. Harcamalar bu ay artış gösterecektir. Diğer yandan, 23 Aralık’ta Merkür de bu alana gerileyeceğinden alım satım kiralama yaparken veya yüksek volümlü harcamalarda diyelim dikkatli ve bilinçli ilerlemek avantajınıza olacaktır. Paranıza değerli eşyalarınıza cüzdan ve kredi kartlarınıza sahip çıkın. Ticari veya kişisel yatırımlarda 2 Ocak tarihine kadar mantıklı kararlar alabilmek önem arz ediyor.

 

YAY: Bu dönemde finansal konular ön plana çıkıyor. Aileyle para konularda ortak karar almak, bütçenizi nasıl dengelediğiniz, harcamaları yönetmek ve birikimlerinizin nasıl değerlendirildiği önem kazanıyor. Ayrıca para alanınızda yer alan Merkür Oğlak Retro hareketi sebebiyle, mali konularda dikkatli ilerlemeli yanlış kararlar almaktan sakınmalısınız. Ödemeler konusunda vergi sigorta kredi borçlanma ve ticari konularda bu günlerde halletmeniz gereken pürüzler çıkabilir. Geleceğe dair mali durumunuzu net ve gerçekçi bir bakışla ele almak ve gerçekçi bir bütçe planı ile ilerlemek avantajınıza olacaktır. Ayrıca, Ay psikolojik konuları sembolize eden alanda yer alacağı için kendinizi normalden daha fazla duygusal nostaljik ve hüzünlü hissedebilirsiniz. Sevilmek korunmak ve duygusal destek almak sizler için önemli olacak. sevdiklerinizin size sarılması empati yapması ve arkanızda durması için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Duygularınızı net ciddi ve dengeli bir tutumla ifade etmek işinize yarayacaktır. 23 Aralık’tan sonra Merkür burcunuza gerileyeceği için baş bölgenizin sağlığına özen gösteriniz. Dış dünyadaki hedef ve planlara ilişkilere ve iletişime dair daha objektif, planlı ve bilinçli karar almak adına çaba göstermelisiniz. Yeni ilişkileri başlatmak konusunda ise farkındalıklı ve gözü açık davranmak akıllıca olacaktır.

 

 

OĞLAK: Bu dolunay sizlerin evlilik iş ortaklığı ve uzun süreli ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. İlişkiler bakımından güçlü bir vurgu taşıyan bu dolunay sürecinde duygusal bağlarınızı güçlendirmek sevdiklerinize daha sıkı sarılmak ve birlikte geçmiş zamanların anılarını yad etmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. İlişkiler hakkında bazılarınız net ve ciddi kararlar alacaktır bu süreçte, en önemlisi geçmişten gelen ilişki streslerini, hataları , hissettiğiniz eksiklikleri , ilişkide duygusal destek alıp almadığınızı daha iyi görmek ve kavramak adına bu dolunay sizlere ışık olacaktır. Burcunuzda sürmekte olan Merkür Retro hareketi sebebiyle iletişimde daha dikkatli olmak önem kazanıyor. Karamsar ve temkinli uzak duran ve mesafeli bir tutum benimseyebilirsiniz. Duygularınızı saklamadan içinizde ne varsa dışarı yansıtmak ve içe kapanmaktan kaçınmak ilişkileri koruyacaktır. Sert ve katı değil empati kuran ve yumuşak bir tarzda kendinizi ifade etmek avantajınıza olacaktır. VENÜS arkadaşlıklar alanınızda geçiş yapmakta olduğu için arkadaşların veya çevrenizin krizlerini dinlemek onlara destek olmak veya sizin problemli gördüğünüz ilişki kalıplarınızı görmeniz bakımından bu geçiş etkili olacaktır. Genel sağlığınız ve ilişkileriniz bu dönemde ön planda ve sizlerin bu alanı iyi yönetmeyi önemsemeniz şart görünüyor.

 

KOVA: Bu dolunay sizlerin iş ve çalışma alanınızda gerçekleşiyor. Eldeki işleri bitirmek normalden daha uzun zaman alabilir bu dönemde. Ancak geçmişte tamamlayamayıp bitiremediğiniz işleri halletmek için şansınız olacaktır. Bu dönemde ayrıca ruh ve beden bütünlüğünüz önem kazanıyor, yoğun işler ve günlük hayat koşturmaları arasında yavaşlayıp kendinize zaman ayırmak size iyi gelebilir. Kendinize dönüp zihninizde bu yeni yılı iş ve günlük hayat dengesini istikrarlı bir biçimde kurmak adına planlar yapmalısınız. Sağlığınızı midenizi kemiklerinizi dişlerinizi korumak beslenmenizi doğru ele almak için harekete geçebilirsiniz. Bilinçaltı konularına psikolojiye ve ruhsal temalara yönelik ilginiz ve çalışmalarınız artabilir. Venüs bu dönemde Akrep burcunda geçiş yapıyor ve sizlerin kariyer alanında yer alıyor. Toplum önünde daha fazla gözükmeniz mümkün saygınlık prestik ve görünürlük kazanmak bu günlerde sizler için daha fazla önemli olabilir. Mesleki konularda daha hırslı rekabetçi ve güçlü adımlar atmak isteyebilirsiniz. İş alanında ilişkiler arenasında daha krizli insanlarla karşılaşıp problemlere akılcı ve stratejik çözümler bulmak için kolları sıvayabilirsiniz. Gruplara ekiplere arkadaşlara daha fazla enerji kanalize edebilir birlikte yeni fikirler ve ideallerle ilerlemek için gelecek planları yapabilirsiniz.

 

BALIK: Bu dolunay sizlerin aşk ve romantizm alanınızda gerçekleşiyor. Duygusal yaşamınızın oldukça ön planda olduğu bir dönemdesiniz. Duygularınızı önemseyeceğiniz, sevmek ve sevilmek isteyeceğiniz aşikar. Romantik enerjinin oldukça yüksek olacağı bu süreçte aşka açık olmak ilişkileri iyi değerlendirmek ve kalbinizi açmak için gökyüzü uygun. Geçmiş ilişkilerin aşkların aşkı canlandırmanın nostaljik duyguların açığa çıkacağı bu dolunayda içinizden geleni yapmaktan geri durmayın. Gökyüzünde yer alan NEPTÜN Venüs olumlu açısı sebebiyle, yaratıcılığınız artacak ve ilhama açık olacaksınız. Sizi mutlu eden konulara yönelmek isteyeceksiniz. Ayrıca sevdiğiniz kişilere ve Çocuklarınıza karşı annelik etmek sevdiklerinize destek olmak empati yapmak ön plana çıkıyor. Ayrıca ruhunuzu ve çocuksu yanınızı ihmal etmeden sizi mutlu eden şeylere yönelmeyi denemelisiniz. Hobiler ve yaratıcı çalışmalar uzun yolculuklar eğitsel işler basın yayın baskılı malzemeler ve sosyal medya işleri sizler için ön planda olacak. Mars bu ay kariyer alanınızdan geçiş yapıyor. İş alanına yönelik heyecan motivasyon ve hırs artabilir. Yeni hedefler ve amaçlarla işinize sarılabilirsiniz. 23 Aralıktan sonra Merkür de bu alana gerileyeceği için geçmişten gelen yarım kalmış ve tamamlayamadığınız işler varsa bunları tekrar ele almak için fırsatınız olacaktır. Anneye ve aileye yönelik konularda inisiyatif alıp harekete geçmek ve eksikleri tamamlamak için öncülük edebilirsiniz.


Naz Bayatlı


Yengeç burcunda dolunay ev aile çocuklar ve duygularımıza odaklanacağımız bir dönemdir.
YENGEÇ BURCUNDA DOLUNAY 27 ARALIK 2023

 

200 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page