top of page

2 MART 2018 BAŞAK’TA DOLUNAY

İŞLERİ YOLUNA KOY BOŞA HARCAYACAK VAKİT YOK


Çalışkan becerikli Başak burcunda yer alacak bu dolunayda işlerimizi yoluna koymak için kararlar almak randevuları ayarlamak sağlığımıza bakmak ev ve ofis işlerini halletmek çalışma arkadaşlarımızla işleri paylaşmak ortak işlerde birbirimize destek olmak daha planlı ve düzenli hareket etmek için titiz davranmak gerekecek. Her dolunay bir karar zamanıdır. Ay’ın ışığının en parlak olduğu bu fazda hayatımızın bir alanı odak noktamıza oturur. Bu günlerde sadece çevresel koşullarımızı değil ilişkilerimizi de düzenlemek katarsis yaşamak hem duygusal hem ruhsal bir temizlik yapmak durumundayız. Eskileri atıp yenilerle değiştirmeli, değiştiremiyorsanız kırpıp kırpıp yıldız yapın. Bu dolunay’da Balık’taki Güneş Neptün kavuşumunun yanı sıra Venüs de Merkür ile yan yana. Bir yandan mantıklı düzenli ve akılcı davranırken bir yandan da dağılma eğilimi içindeyiz. Bir yanımız hallet işleri bitir gitsin derken bir yanımız şuraya kıvrılsam da kalsam 3 gün kalkmasam ruh hali içinde. Karşımızda aklı karışık unutkan dağınık insanlar olabilir, özellikle su grubundan arkadaşlar bir koy ver gitsin saldım çayıra Mevlam kayıra durumundalar. İşini bilen Topraklar oğlaklar başaklar boğalar verimli ve çalışkan iş bitirici modda ve mars’dan ateş almış Ateş grubundakiler koç aslan yay su grubundakilere hayret etmekte ve keman teli gibi gerilmekte. Her daim işi yolunda gibi duran Havası bol arkadaşlar , necip ikizler teraziler ve kovalar nedir bu drama diye diğerlerini izliyor eğleniyor ve umursamıyor çünkü onlara bu dolunay’da pek dokunan bir durum yok.


Bakalım dolunayı hangi alanda karşılıyorsunuz;


Koçlar; iş ve çalışma alanında vızır vızırlar işleri hallediyor ona buna tekmil veriyor şikayet ediyor ve iş bekliyor yapın gari istediklerini kurtulun. Dinlenmeye çok ihtiyaçları var ama yine de başkalarına yardım merhamet ve iyilik etmek için niyetliler ve ellerini taşın altına koymaya gayret ediyorlar. Maddi konularda harcamaları çok ama battı balık yan gider ruhunda ödenmesi gerekeni öder vaziyetteler. Bolluk bereketiniz artsın inşallah.


Boğalar; aşk ve romantizm alanında canlandırıcı yenileyici bir durum var mutlaka. Eski köye yeni hamam eski hamama yeni tas durumu. İlişkilerde daha romantik pragmatik ve biraz da pratik bakmanız lazım. Endişe kuruntu yapıp kıvır zıvır detaylara kafayı takmayınız yoksa olmaz o iş. Hayattan keyif almaya bakın keyif alacağınız işler hobiler veya yaratıcı konularla ilgilenme kararı alabilirsiniz. Arkadaşlarınız iş ortaklarınız ve partneriniz size gül gibi davranıyordur her gezegen görünümü size olumlu açıda hadi iyisiniz. Bolluk bereket sağlık neşe daim olsun.


İkizler; ev ve aile alanında yapılacak çok iş var demek ki. Çalışma koşullarını düzeltmek sağlığınıza bakmak iş arkadaşları ile ilişkiler çalışanlarla diyaloglar çok önem kazanıyor. Kimle çalışmak /çalışmamak istediğinize karar vereceksiniz. hangi işi yapıp hangisini başkasında delege etmek istediğinize de karar veriniz. Çevrenize ve sevdiklerinize karşı daha dikkatli ve özenli olursanız hem sağlık hem iş hem aile ilişkileri tıkır tıkır ilerleyecektir. Diyet rejim detoks spor vb konulara el atıp sağlığınızı güçlendiriniz.


Yengeçler: iletişim haberleşme ulaşım kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinde yer alan bu dolunay da çok fazla iletişim bombardımanı altında kalabilirsiniz. Yazmak çizmek anlatmak gitmek gelmek akrabalar yakınlar ve kardeşlerle ilgilenmek durumundasınız yolculuklar işleri halletmek için gidiş geliş bu dönemde artabilir. Çocuklarınız seyahatleriniz ön planda. Yurt dışı işleri veya eğitimler alanında kararlar almak çocukların gelişimi için çaba harcamak ve hayattan keyif almak için ne yapabileceğinizi düşünmek isteyeceksiniz. Dolunaylar yengeçleri daha çok etkiler çünkü ay yönetici gezegeniniz. Sağlığınıza bakın çok yorulmamaya çalışın.


Aslanlar; para alanınızda yer alan bu dolunay maddi kaynakları titizlikle ele almanız için sizi motive ediyor. Daha fazla kazanmak , biriktirmek, kaynakları artırmak ve yönetmek odak noktanız. Borçlar ödemeler ticari konular aklınızda ve işleri yoluna koymak için oldukça verimli bir zaman dilimi. Bu dönemde gelirler artabilir ama harcamalar da o oranda artabilir. Sevdiğiniz bir şeyleri almak için çok da bütçeyi düşünmeden hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi memnun etmek için beklemeyin harekete geçin.


Başaklar; dolunay burcunuzda pırıl pırıl parlama zamanı. Fiziksel görünümünüzü yenilemek sağlığınıza bakmak işleri halletmek sevdiğinize zaman ayırmak ve ilişkinizi dengelemek için kararlar alabilirsiniz. ilişkiler alanında oldukça yüksek enerjiler altındasınız bu yumuşatan toparlayan affedici yardım sever ve aşka odaklı gök yüzünden faydalanmalı pürüzleri halletmek için çaba sarf etmeli. Orta yolu bulmakta zorlanmayacaksınız. Yolculuklar eğitimler kardeşler ve yakın çevre ilişkileri zihinsel projeler gelişim alanlarınız, bunca gezegen Balık burcundayken dilerim işleriniz su gibi aksın ve öyle de olacaktır.


Teraziler; bu dolunay’da dinlenin bir kenara çekilin ve kendinize zaman ayırın. Halledilmesi gereken işler belki istediğiniz hızda gelişmiyordur zorlamayın akışa bırakın. öncelikle sağlığınızı korumalısınız. Hem ruhen hem bedenen çok yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. İş konuları para meseleleri aklınızı kurcalıyordur ve daha iyi ve güzele doğru gitmek için çaba harcıyorsunuz. Ancak fark edeceksiniz ki ne kadar acele ederseniz edin her şey olması gerektiği hızda zamanda ve anda oluyor. Dağılmayın umutsuz olmayın sadece biraz daha bekleyin sabredin. Size yardım edecek ve yükünüzü hafifletecek yardım eli mutlaka gelecektir.


Akrepler; arkadaşlıklar grup çalışmaları ve gelecek projeleri alanınızda yer alan bu dolunay da arkadaşlıklarınızı odak noktasına alabilirsiniz. kim ne yapıyor ne yapmalı ne yapmamalı derin derin düşüneceksiniz. Ekip çalışmalarınız varsa daha düzenli planlı ve amacına uygun hareket etmek sizin için önemli olacak. Gruplarla yapacağınız faaliyetleri yönetmek gerekli düzenlemeleri yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. bir arkadaşınız ile ilgili daha mantıklı objektif bir bakışla bir değerlendirme yapıp ne yapmak istediğinize karar verebilirsiniz. bu arada aşk hayatınız oldukça hareketli ve ön planda. Duygularınızı yumuşatan aşk ve romantizm konusunda sizi rahatlatan biri mutlaka vardır. Yoksa da bunu elde etmek için ne yapabilirsiniz daha net bunu göreceksiniz. Yaratıcı yanınız üst seviyede hobilere veya hayattan keyif almaya yönelerek kendiniz için bir şeyler yapabilirsiniz.


Yaylar; bu dolunay iş hayatı ve kariyer alanınızda , dolayısıyla mesleki konulara, işe veya yapmak istediklerinize odaklanmanıza yardım ediyor. Yapılması gereken işlerin listesini yapmış ve planlı bir biçimde hareket etmek için adım atmaya hazır olabilirsiniz. Daha fazla prestij görünürlük veya başarı kazanmak için motivasyonunuz yüksek olabilir. Aile ve ebeveynlerle bu dönemde belki biraz daha fazla ilgilenmek gerekebilir. Sağlığınıza bakmak bedeninizi güçlendirmek ve ruhunuza iyi gelecek şeylerle ilgilenmek için iyi bir dönem. Gizli kalmış açılmamış dile gelmemiş olası aşklar , ilişkiler veya netlik kazanmamış iş kararları için bu dönemde aydınlatıcı somut gelişmeler ortaya çıkabilir.


Oğlaklar; uzaklarla ilişkiler, yolculuklar, akademik konular basın yayın hukuki ve resmi işler alanınızda yer alan bu dolunayda bu alanda halledilmesi gereken işleriniz varsa rahatlıkla yoluna koyabilirsiniz. Burcunuza olumlu açı yapan bu dolunayda çok iş halledeceğinize ve verimli çalışacağınıza eminim yorucu olacaktır ama günün sonunda baktığınızda kendinizden memnun olacaksınız. Yakın çevre mahalle komşular kardeşler ile ilişkilerde yoğun bir hafta bol bol görüşme konuşma gitme gelme olabilir. Taşınma yerleşme yer değiştirmek araç ve iletişim cihazları ile ilgili işleri halletmek için çaba harcayabilirsiniz. Eğitim kurs veya zihinsel çalışmalar için sizi destekleyen bir hafta. Arkadaşlarla gruplarla sosyal alanda oldukça insanla birlikte aktif olacaksınız.


Kovalar; bu dolunay sizin ortak paralar krediler borçlar aile ile para paylaşımı ve ticari konuları temsil eden alanınızda gerçekleşiyor. Maddi konuları ve bütçenizi ele almak ve düzene koymak için karar alabilir ve bir bütçe planı yapmak için adım atabilirsiniz. Sağlığınıza harcama yapmak gerekebilir. Yeni iş fikirleri veya ticari atılımlar için harekete geçmek bunun için ailenizden ve iş ortaklarınızdan yardım alabilirsiniz. Ruhen de güçlü hissetme arzusu bu dönemde önem kazanacaktır. Kendinizi daha iyi hissetmek için ne yapılması gerekiyorsa bunu yapmak için kararlı ve becerikli olacaksınız.


Balıklar; bu dolunay sizin evlilik iş ortaklığı sosyal yaşam ve uzun süreli partnerlik alanınızda yer alıyor. İlişkiler alanında bu dönemde oldukça yüksek enerjiler altındasınız. Venüs Merkür Güneş Neptün burcunuzda ve sizi oldukça sosyal girişimci yaratıcı ve sezgisel yapıyor. Hem dış dünyadaki hedeflerinizin peşindesiniz hem kendinize daha bakım yapmak ve özen göstermek istiyorsunuz hem de evlilik ve ciddi ilişkiler alanında yeni kararlar almak için düşünüyorsunuz. Bekarlar evliliğe adım atmak, bazılarınız belki iş ortaklıkları yapmak, evliler için evliliği derlemek toparlamak orta yolu bulmak ilişkinizde bahar temizliği yapmak arzusu taşıyorsunuz. Tüm bu kararlar arifesinde dağılmadan demoralize olmadan hedefe odaklı bilgi alarak eğitimlerle yolculuklarla yabancılarla ilişkilerde işlerinizi yoluna koymak için güzel bir dönem olmaya aday.


Naz Bayatlı

11 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page