top of page

BALIKLAR: 15 ARALIK-15 OCAK GÖKYÜZÜ BURCUNUZA NELER SÖYLÜYOR.

Güncelleme tarihi: 12 Ara 2018

Sevgili Balıklar ve yükselen Balıklar ben astroloğunuz Naz Bayatlı size 15 Aralık 15 Ocak tarihinde gökyüzünün burcunuza nasıl yansıdığından bahsedeceğim.


21 Aralık tarihinde gökyüzünde Şans ve fırsatlar Yıldızı Jüpiter ile iletişim haberleşme eğitimler ve yolculuklar gezegeni Merkür şanslı bir kavuşum açısı yapmakta bu kavuşum açısı sizin iş ve kariyer alanınızda yer alacak. Yeni iş ve kariyer hedeflerine adım atmak isterseniz , iş görüşmeleri yapmak kendinizi daha fazla öne çıkaracak yaratıcı fikirlerle hareket etmek veya ticari atılımlara yönelmek için harika bir fırsat var. İş için yeteneklerini geliştirecek eğitimler almak, Basın Yayın sosyal medya alanını kullanarak ses getirmek, topluluklar önünde sunum yapmak, kariyer hayatında sizi daha uzman veya güçlü kılacak eğitimleri odaklanmak için bu dönem oldukça etkili fırsatlar sunmaktadır. Özellikle 8 Ocak tarihinde ilişkiler iş ortaklıkları ve para gezegeni Venüs'ün de bu alana geçmesiyle bu fikirleri hayata geçirmek ve kazanım elde etmek için çok büyük bir fırsat var.


22 Aralık'ta güneş Oğlak burcuna geçiş yapıyor akabinde yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizi 6 Ocak'ta gerçekleşecek olan 15 derece oğlak burcundaki Güneş tutulmasında taşıyacak temaları hayatınıza getirecektir. Bir yıl boyunca Aşk hayatınız öne çıkıyor. İlişkileriniz, arkadaşlıklarınız yeni bir çevreye veya gruba dahil olmak , var olan arkadaşlıklarınız içerisinde daha sağlam ve istikrarlı ilişkiler kurmak, kariyerinizi destekleyecek gruplar içerisine girmek, yaratıcılığınızı sanatçı tarafınızı hobilerinizi, işe dönüştürmek veya bu konularda daha fazla uzmanlık kazanmak için fikirler geliştirmek için adım atabilirsiniz.


Özellikle yengeç dolunayında bir ilişki hakkında duygusal kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınıza daha fazla sevgi şefkat neşe ve eğlence katmak için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Flörtü olan sevgili Balıklar bu dönem içerisinde ilişkilerine daha fazla odaklanabilir ve ilişkilerini geleceğe taşıyacak sağlam kararlar alabilir. kendini yalnız hisseden balıklar bu dönemde yeni arkadaşlıklar kurmak , Hayatına yeni birini almak, yeni çevrelere ve gruplara girmek bir dernekte veya resmi bir kuruluşta görev almak ve aktif olmak için istekli olacaklar ve bunu başarmak için yüksek bir potansiyele sahipsiniz. Ocağın ilk haftası gökyüzünde Jüpiter Neptün karesi yer alacağından fazla idealist davranmamak tutamayacağınız sözler vermemek veya size abartılı Gelen teklifleri iki kere düşünerek değerlendirmek akıllıca olacaktır. Kendi gerçekliğinizi konumunuzu maddi koşullarınızı yeteneklerinizi ve ne yapabileceğinizi ve gerçekten Ne istediğinizi bilerek davranmak Bu dönem için önemli olacaktır.

Yeni yılda her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle,

Naz Bayatlı

216 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page