top of page

2019 AKREP GENEL ETKİLER

AKREPLER

BU YIL ŞANSLAR NEREDEN:


Sevgili Akrepler, bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter sizin maddi konuları ve kazançları sembolize eden alandan 2019 Aralığına kadar geçişini sürdürmeye devam edeceği için kazançlarınızı artırmak konusunda size destek olacaktır. Yeni yatırımlar yapabilir. Yeni bir işe geçebilir veya ticari olarak yeni atılımların içinde olabilirsiniz. 10 Nisan-11 Ağustos döneminde Jüpiter bu alanda geri harekette olacağından, yeni yatırımlar yerine eldekini korumak ve büyütmek adına hareket etmek akıllıca olacaktır. Önümüzdeki yıl Jüpiter 3 kez hayaller ve yanılgılar gezegeni Neptün ile zorlu açı yapacak Ocak Haziran ve Eylül aylarında yer alacak bu tam kare süresinde yaratıcı işlerde, eğlence merkezleriyle bağlantılı konularda hobiler alanı cafe pastane lokanta sergi veya fuar vb gibi alanlara yatırım yapacak veya iş olanaklarınızı bu yönde geliştirecekseniz dikkatli olmalı önünüzü iyi planlamak adına dikkatli detaycı olmalısınız. Flört sevgili veya çocukların harcamaları sizi etkileyecekse bu alanda da ayakları yere sağlam basan kararlar almalısınız.


BU YIL ZORLUKLAR , ÇABA ve KAZANIM ALANLARINIZ NELER:

Bu yıl çaba göstereceğiniz temel konuların başında iletişim haberleşme kardeşler yakın akrabalar komşular araç ve gereçler yolculuklar ve eğitimler gibi konular gelecektir. Satürn yıl sonuna kadar bu alanda geçişini sürdürecek ve sizi bilgi paylaşımı dersler sınavlar eğitimler ve kurslar alanında testten geçirebilir bu konulara daha fazla zaman ve emek harcamak durumunda kalabilirsiniz. Eskiyen bilgisayarlar cep telefonları veya araçlar yenilenmek durumunda kalabilir. Kardeşlerle ve akrabalarla ilgili iletişimde zorluklar olabilir veya onlar adına üstlenmeniz gereken maddi manevi zorluklar yer alabilir. Bu yıl değişimleri yenilikleri sembolize eden tutulmalar yine bu alanlarda yer alacağından hayatınızda yurt dışıyla ilgili veya şehir değiştirmekle ilgili değişimler olabilir. Eğitim iş veya ticaret için yer değişimi veya ev değiştirmek taşınmak gibi bir konu gündeme gelebilir. Zihinsel konular ticaret dükkanlar mağazalar internet siteleri veya online işler size kazanç getirebilir veya bu alanda iş konuları sizin için önemli olacaktır. Özellikle Ocak Temmuz ve Aralık tutulmaları civarında bu bahsettiğim konular daha fazla gündeminizde yer alabilir. Satürn ‘ün geri harekette bulunacağı 30 Nisan-18 Eylül arasında bu saydığımız konularda gecikmeler zorlanmalar veya vaz geçişler yer alabilir. bu nedenle iş kurmak veya majör değişiklikler yapmak için bu süreçte özenli dikkatli planlı hareket etmek akıllıca olacaktır.

Mart ayında yer alacak Uranüs Boğa geçişi 8 yıl boyunca sizi ilişkiler alanından etkilemeye başlayacak, ilişkilerde daha özgür olmak isteyerek ve sıra dışı kalıplarla davranmaya başlayacağınız değişimler yaşayacaksınız.


AŞKTA ŞANSLI ZAMANLAR:

27 Mart- 21 Nisan tarihleri aşk ve ilişkiler için oldukça olumlu bir dönemdir. Bu süreçte hayatınıza biri girebilir veya var olan ilişkileriniz daha güçlenecek ve sevgi dolu olacaktır. 16 Mayıs -10 Haziran aralığı uzun süreli ilişkileri korumak sağlamlaştırmak veya evliliği güzelleştirmek için gayet olumlu bir dönemdir. 9 Ekim-2 Kasım arası kendinizi dikkat çekici hissedeceksiniz ve karşınızdaki kişileri etkilemek için şansınız var. İlişkilerde siz söz sahibi olabilirsiniz ve ilişkilerin yönünü siz belirleyebilirsiniz.


MERKÜR RETRO DÖNEMLERİ:

5 MART-28 MART : MERKÜR BALIKTA RETRO: Bu tarihler arasında aşk ve flört evinizde olacak bu Retro da yeni ilişkilere başlamamak akıllıca olacaktır. Yeni bir aşka yelken açmamak ve ilişki içinde iletişime azami dikkat göstermek yararınızadır. Hobilere yönelik yeni para yeni yatırım yapmamak veya harcamayı kontrol etmek faydalıdır. Çocuklarla ilgili konularda eğitime yeteneklere yatırım ve bunlarla ilgili karar değişiklikleri olabileceği için retronun bitmesi beklenebilir.

7 TEMMUZ – 2 AĞUSTOS : MERKÜR ASLAN VE YENGEÇTE RETRO: iş ve kariyer hedefleri içinde Uzun yolculuklar hukuki resmi veya ticari işler basın yayın sosyal medya işleri akademik eğitimler veya uzmanlık sınavları varsa bu konular stresli geçebilir bu dönemde , bu sürece denk gelecek böyle bir adım varsa kararları ince eleyip sık dokuyarak almalıdır. Zorluklarla karşılaşmak mümkündür çünkü Yengeç tutulması dönemi etkileri hepimizin hayatına değişimler getireceği için ikilemde kalmamak zor olabilir.

31 EKİM- 20 KASIM : MERKÜR AKREPTE RETRO: Burcunuzda yer alacak bu geri hareket bu süreçte estetik ve bakımla ilgili adımları daha ileri bir tarihe atmayı şart kılıyor. Aynı şekilde yeni ilişkilere başlamak için çok elverişli bir zaman dilimi olmayabilir. İletişim ve haberleşme zorlu geçeceğinden bin düşünüp bir söylemek çok daha mantıklıdır.


FİNANSAL FIRSATLAR

Bu yıl yıl boyunca Jüpiter size zaten maddi alanda destek veriyor olacak. Bu durumda 10 Haziran -4 temmuz aralığı yine de kazançlarla ilgili daha öne çıkan dönemlerdir. kazançlarınızı artıracak yatırımlar yapacak ve birikimlerinizi daha rahat değerlendirebileceğiniz bir dönemdesiniz. Kasım 2019 ayı maddi konularda harcamaların dengesini iyi tutturmanız gereken bir aydır.


SAĞLIK

Ocak 2019 ayında başınıza ve baştaki uzuvlarla ilgili özenli olmasınız gerekli tedavi ve kontrollere odaklanmak iyi olacaktır. 20 Kasım dan yıl sonuna kadar Mars burcunuzda yer alacağından boşaltım beslenme sindirim ve baş bölgesine dikkat etmeli, fazla yorgunluklardan veya çok çalışmaktan kaynaklanan streslere karşı da kendinizi korumalısınız.


YENİ YILDA HER ŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASI DİLEĞİYLE

NAZ BAYATLI

469 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page