top of page

2019 BALIK GENEL ETKİLER

BALIKLAR


BU YIL ŞANSLAR NEREDEN:


Bu yıl burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter şans ve fırsatları size yıl boyunca kariyer alanından getirecek. Hayat hedeflerinizi, mesleki yetenekleri , kariyer adımlarınızı hevesle istekle ve pozitif biçimde ilerletmek için size destek verecektir. Kendinizi toplum önünde öne çıkarmak , yapacağınız işlerle statü ve prestij kazanmak şansı yakalayacaksınız. Geleceğinizi planlarken özellikle Ocak Haziran ve Eylül aylarında Jüpiter ile Neptün arasında kare açısı yer alacağından fazla idealist olarak veya detaylara önem vermeyecek kadar hevesle öne atılmak istediğinizde eldeki verileri bilgileri veya size anlatılanları bir kez daha kontrol edip ne kadar gerek ve gerçekçi olduğunu sınamaktan geri durmayınız. Çok fazla umut veya beklenti yüklediğiniz mesleki durumlar hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Beklentinizi aşırıya kaçırmadan çok aşırı anlam yüklemeden adımlarınız atmak sizi hayal kırıklığından kurtaracaktır.


BU YIL ZORLUKLAR , ÇABA ve KAZANIM ALANLARINIZ NELER:


Satürn bu yıl yıl boyunca Oğlak burcundaki geçişini sürdürmeye devam edecek ve sizin arkadaşlıklar grup etkinlikleri ve gelecek projeleri alanınızda yer alacak. Bu yıl kim gerçek arkadaşınız kim değil bunu tespit etmek şansınız var. arkadaşlara kendinizi daha önce aşırı feda etmişseniz bu yıl sınırlarınızı belirlemek ve kurallarınızı koymak isteyeceksiniz. Hayır demeyi öğreneceksiniz. Bir Balık için bunu yapmak ne kadar zordur bilirim ama bunu öğrenmek adına Büyük Öğretmen Satürn sizi olgunlaştıracaktır. Diğer taraftan, tutulmalar da bu yıl Oğlak ve Yengeç burçlarında yer alacağından kariyer veya mesleki konularla ilgili hedeflerinizi açığa çıkabilecek ve somutlaştırma fırsatı elde edeceksiniz. Temmuz ayında yer alacak Yengeç’teki Güneş tutulması ile birlikte aşk hayatınız önem kazanıyor olacak. Bir ilişkiyi kalıcı kılmak duygusal bağları derinleştirmek imkanı var, bazı Balıklar arkadaş çevresinden biri ile yakın bağlar kurabilir ve bir ilişkiye adım atabilir. Grup çalışmaları ekiplerle işler takımların oluşması ve yönetimi ayrıca güçlü olacağınız bir alandır.

Mart 2019 dan itibaren 8 yıl süresince Uranüs Boğa burcundan sizi iletişim eğitimler zihinsel faaliyetler kardeşler ve yakın akrabalar alanından desteklemeye başlayacak. Parlak orijinal fikirlerle dolu olacaksınız ve zihniniz oldukça aktif olacak. Okullar sınavlar kurslar yolculuklar internet siteleri ticari fikirler size yenilikler ve değişimler getirecek. Kendinizi oldukça yaratıcı ve sıra dışı bir biçimde ifade etmeyi deneyimleyeceğiniz bir yıldasınız. Teknolojik konularda araç ve gereçlerin kullanımında da ustalaşmak uzmanlaşmak mümkün olabilecektir.


AŞKTA ŞANSLI ZAMANLAR:


27 Mart-21 Nisan, 22 Ağustos-15 Eylül tarihleri aşk ve ilişkilerde öne çıkan rahatlatıcı zamanlardır. Bu dönemde kendinizi güzel hissetmek dikkat çekmek beğenilmek ve ilişkilerde güçlü bağlar yaratmak şansınız olacaktır. Temmuz ayında Venüs aşk evinizde yer alacak bu dönemde hem tutulma hem Merkür retrosu olacağından ilişkiler hem yoğun duygularla dolu olacak hem de iletişime gerçekten dikkat etmeli incinmeye kırılmaya açık olabilirsiniz yine de aşkın kuralı bazen böyledir aşk ve duygusallık ikisi bir arada ilerler duygularınızın incinmesinden korksanız da bu ihtimali dahilinde bile olsa aşka hayır diyemeyeceğinizi biliyorum. Güzel duygular yaşamak şansınız olacaktır. Eski aşklardan da haber duyabileceğiniz bir süreçtir.


MERKÜR RETRO DÖNEMLERİ:


5 MART-28 MART : MERKÜR BALIKTA RETRO: burcunuzda gerçekleşecek bu geri hareket iletişimde ve ilişkilerde azami dikkat gerektirir. Sezgilerinizin size yol göstereceği kesindir buna uyarak hareket etmek akıllıca olacaktır. Estetik ve kalıcı makyaj gibi değişimlerde düşünerek adım atınız. Yeni bir ilişki başlatmamak ta faydalıdır.

7 TEMMUZ – 2 AĞUSTOS : MERKÜR ASLAN VE YENGEÇTE RETRO: aşk alanınızda yer alacak bu Retro tutulma zamanına da denk geleceği için zorlayıcı duygular hissetmenize yol açabilir. Duygusal bağlar testten geçebilir ancak şefkat ve sevgi yoluyla bunları toparlamak ta kolay olacaktır. Yaratıcı çalışmalara hobilere adım atmak için beklemeli, çocuklarınız varsa onların da yeteneklerini geliştirici bir alana adım atıyorsanız planlı ilerlemeyi ihmal etmeyiniz.

31 EKİM- 20 KASIM : MERKÜR AKREPTE RETRO: hukuki işler akademik çalışmalar uzun yolculuklar basın yayın sosyal medya konuları uluslar arası ticaret işleri gecikmeli ve engebeli geçebilir.


FİNANSAL FIRSATLAR

21 Nisan- 16 Mayıs ile 15 Eylül- 9 ekim arası maddi konularda rahatlatıcı etkiler olacaktır. Ocak ayında daha fazla harcama yapmak biraz bütçeyi zorlamak ta mümkün. 5 Ekim- 20 Kasım arası da krediler borçlar vergi sigorta aileyle veya eşle paylaşılan para alanında zorlanmalar yer alabilir. bu dönemde bütçeyi dengede tutmak için çaba göstermelidir.

SAĞLIK

2 Temmuz – 19 Ağustos arası sırtınıza eklemlerinize omurganıza dikkat ediniz ağır kaldırmamaya çalışınız kalp ve damar sağlığınıza da kolestrole de özen gösteriniz. Evcil hayvanlarınızın bakımını ihmal etmeyiniz. 5 Ekim 20 Kasım tarihleri arasında psikolojik konular bilinç altı terapileri ve genel sağlığınızı ve ruhunuzu bütünleyici çalışmalar size iyi gelecektir.


YENİ YILDA HER ŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASI DİLEĞİYLE

NAZ BAYATLI

380 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page