top of page

2019 KOVA GENEL ETKİLER

KOVALAR


BU YIL ŞANSLAR NEREDEN:


Sevgili Kovalar bu yıl şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter size oldukça güzel destek vereceği dostluklar arkadaşlıklar ekip ve topluluklar alanınızda bir yıl boyunca kalacak. Bu yıl yeni arkadaşlıklar edinip yeni çevrelere girebilirsiniz. Gruplarla, dernek veya klüplerle ilgili çalışmalarda şans elde edip öne çıkma fırsatınız var, geleceğiniz için oldukça bereketli yenilikler ve fikirlerle ortaya çıkabilirsiniz. Yurt dışı seyahatler yapabilir, uzaklarla hem akademik hem ticari bağlar kurarak ilerleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden biri ile yakınlaşabilir birlikte güzel gelecek planları yapabilirsiniz. Jüpiter bu yıl 3 kez Neptün ile kare açı kuracağı için özellikle Ocak Haziran ve Eylül döneminde maddi konularda geleceğe yönelik yatırımlar yaparken detaylara özenle dikkat etmelisiniz. Aşırı idealist ve hevesle öne atılacağınız konular varsa bu temaları net ve bilinçli bir bakış açısıyla ele almaya özen göstermelisiniz ki kendinizi harcamalarınızda dengede ve kontrol altında tutabilesiniz. Arkadaşlarla gireceğiniz finansal işlerde de kendinizi korumayı ihmal etmemeli çünkü sevgi cömertlik ve koşulsuz sevgi ile hareket edeceksiniz gibi gözüküyor.


BU YIL ZORLUKLAR , ÇABA ve KAZANIM ALANLARINIZ NELER:


Satürn bu yıl boyunca sizi arka plandan iç dünyanızı güçlendirmek için test edebilir. İş hayatı veya ilişkilerde sizi kendi kurallarınız ve sınırlarınız çerçevesinden davranmaz iseniz test edici deneyimlere sürükleyebilir. Bu yıl kendi içinize daha fazla dönmek isteyebilirsiniz. Ruh ve beden bütünlüğünüzü sağlayacak zihninizi boşaltacak beden yorgunluğunuzu ve iş yükünüzü sırtınızdan hafifletecek çözümler üretmeye kesinlikle ihtiyacınız olacaktır. Tutulmalar da bu sene Oğlak ve Yengeç burçlarında yer alacağından iş ve çalışma koşullarınızı çalışma ortamınızı iş arkadaşları ile kurduğunuz bağları değişime uğratacak durumlar ortaya çıkabilir ve siz bu konuda değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Evlilik, uzun birliktelikler İş ortaklıkları ve sağlık konuları Ocak ayında dikkat etmeniz gereken konulardır ve Temmuza kadar bu alanda sizi zorlayacak gelişmeler yer alabilir. sağlığınıza midenize göğüslerinize sindirim siteminize kemik yapınıza dişlerinize önem vermeli gerekli kontrolleri yaptırmalısınız. Ocak sonu iş hayatınızla ilgili önemli bir gelişme için adım atabilirsiniz. Bu biraz uzaklaşmak isteği olabilir. Ya da yeteneklerinizi geliştirecek başka mecralara el atmak adına size destek verecektir. Temmuz ve Aralık aylarında yer alacak diğer tutulma dönemleri de iş hayatınızın gerekliliklerini sorumlulukları ve disiplinli çalışmayı ele alacağınız dönemler olacaktır.

Uranüs Mart ayından itibaren ev ve aile alanınıza geçiş yapacağı için ailenizle ebeveynlerinizle ve çocuklarınızla kurduğunuz ilişkide ve iletişimde farklı yollar denemek gerekliliği ortaya çıkıyor. Yer değiştirmek taşınmak ev almak veya satmak yerleşimle ilgili yenilikler mümkün evde pek yerleşik kalamayacağınız birden fazla yer değiştireceğiniz bir 8 yıl var önünüzde. Ev yaşamı oldukça hareketli olacağından kendinize huzur bulacağınız bir alan yaratmak ve köşe bulmak çok önem arz ediyor zamanla bunun farkına varacaksınız.


AŞKTA ŞANSLI ZAMANLAR:

Bu yıl 2 Mart – 27 Mart tarihleri arasında aşk ve ilişkiler alanınız hareketleniyor kendinizi güzel ve dikkat çekici hissedeceksiniz. Güzellik ve estetik konuları için de güzel bir zamandır. 10 Haziran dan Temmuz başına kadar ki günlerde keza aşk hayatınız canlı ve neşeli geçecektir. Hem çok sosyalsiniz hem de hayatınıza isterseniz yeni bir ilişki alarak mutlu hissedebilirsiniz. Ağustos ayının içerisinde ilişkilerde kalıcı beraberliklere adım atmak için fırsatınız var, evlilikte de ilişki çok daha candan ve sevecen bir kıvamda olacağı için keyifli bir zaman dilimi olacaktır.


MERKÜR RETRO DÖNEMLERİ:

5 MART-28 MART : MERKÜR BALIKTA RETRO: Para kaynakları alanında yer alacak bu Retro maddi konularda gecikmelere gereksiz harcamalara neden olabilir para değerli eşya veya cüzdan kredi kart ve malınıza sahip çıkınız.

7 TEMMUZ – 2 AĞUSTOS : MERKÜR ASLAN VE YENGEÇTE RETRO: İlişkiler alanında başlayıp , iş ve çalışma alanında yer alacak bu Retro sevdiğiniz kişiyle ve iş yerindeki iletişimde gayet itidalli gitmek gerekliliğini ortaya koyuyor. Sağlığınızı da korumalı mide ve beslenme konularında kemikler ve dişler alanında dikkatli olmalısınız.

31 EKİM- 20 KASIM : MERKÜR AKREPTE RETRO: kariyer alanında yer alacak bu Retro iş hayatınızda veya kariyer hedeflerinizde dikkatli olmanızı gerekli kılıyor. Yeni iş tekliflerini değerlendirecekseniz bu dönemin sona ermesini beklemek akıllıca olur.


FİNANSAL FIRSATLAR

27 Mart -21 Nisan ile 22 Ağustos 15 Eylül tarihleri arası maddi konularda çok daha rahat hissedebileceğiniz bir dönemdir. Bu dönemde kazançlarınızı artırabilir veya beklediğiniz paraya kavuşabilirsiniz. 19 Ağustos – 15 Ekim tarih aralığında harcamalar artabilir kredi veya borç almak için başvuruda bulunabilirsiniz.


SAĞLIK

Özellikle Temmuz ayı sağlık açısından kendinizi desteklemeniz gerekecek bir aydır yoğunluklar ve yorgunlukları daha derinden hissedebilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi ve midenizi korumalı , su alımınızı artırmalısınız. Tatil yapıp dinlenmek için kendinize fırsat tanımalısınız.


YENİ YILDA HER ŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASI DİLEĞİYLE

NAZ BAYATLI

323 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page