top of page

2019 ASLAN GENEL ETKİLER

ASLANLAR


BU YIL ŞANSLAR NEREDEN:


Sevgili Aslanlar bu yıl şans fırsatlar Yıldızı Jüpiter Aralık 2019'a kadar aşk ve ilişkiler alanınızda seyahat edecek. Bu da demek oluyor ki , aşk hayatınız bu yıl oldukça canlı geçecektir. Kalbi boş olan Aslanlar Bu yıl aradıkları aşkı bulabilirler. Hayatınızı daha fazla Neşe eğlence ve mutluluk katmak için yeni fırsatlar yakalayacaksınız yaratıcı yeteneklerinizi geliştirmek için yeni hobiler e başlayabilir veya halihazırda Hobi olarak yaptığınız işlerden para kazanmaya başlayabilirsiniz. isteyen Aslanlar bu yıl çocuk sahibi olabilir veya çocuklarınızla daha güzel vakit geçirebilir onların yeteneklerini geliştirecek çalışmalara yatırım yapabilirsiniz. Yalnız Jüpiter bu yıl 3 kez Neptün ile kare açı içerisinde olacak. Ocak-Haziran ve Eylül 2019 aylarında bu kare daha öne çıkacak. Bu dönemde aşırı tutkuyla ve ideallerle öne atılıp, detaylara önem vermeden hareket ederseniz gereksiz para harcamak zaman kaybetmek ve ilişkilerde duygusal krizler yaşamak mümkün, Bu bakımdan, bu dönemlerde gözü kapalı davranıp, her şeye evet dememeli kendi gerçekliğinizi göz önünde bulundurarak adımlarınızı atmalısınız. Özellikle yaratıcı çalışmaları Cafe ve restoranlar eğlence alanlarına sanat ve kültürel faaliyetlere yatırım yaparken veya çocukların isteklerine dair girişimlerde bulunacaksınız bir kere daha düşünmeniz yararlı olacaktır. Aşkta size çok fazla beklenti ile yaklaşan kişileri hayal kırıklığına da uğratmak mümkün.


BU YIL ZORLUKLAR , ÇABA ve KAZANIM ALANLARINIZ NELER:

Bu yıl Satürn Oğlak burcunda yıl sonuna kadar iş ve çalışma alanınızı sağlık konularını ve günlük yaşam temalarının temsil eden alanda geçişini sürdürecek. Ayrıca 2019 yılında tutulmalar Yengeç ve Oğlak aksında gerçekleşeceğinden, yine bu konularda hayatınıza köklü değişimler sokabilir. İş ve çalışma koşullarınızı yeniden gözden geçirmek, uzmanlık alanınızı geliştirerek işinizde daha başarılı olmak için çaba harcayabilirsiniz veya daha fazla kendinizi ortaya koyabileceğiniz bir işe geçmek şansı elde edebilirsiniz. Diğer yandan iş değiştirmek isteyen sevgili Aslanlar Ocak ayında yer alacak Oğlak burcundaki Güneş tutulmasıyla bu hedeflerini hayata geçirebilirler. Sağlık konularındada bu yıl kendinize iskelet yapınıza kemiklerinize dişlerinize cildinize dizler ve dirseklere daha fazla özen göstermelisiniz. Sizi daha esnek ve dinamik kılacak spor ya da bedensel faaliyetlere başlamak akıllıca olacaktır. Önümüzdeki yıl Ocak-Temmuz ve Aralık aylarında gerçekleşecek olan Güneş ve Ay tutulmaları iş hayatınızla ilgili önemli kararlar almanıza yol açacaktır var olan işinizi daha kurumsal bir yapıya oturtmak işinizde daha profesyonelce yol almak ya da kariyer hedefleriniz doğrultusunda yeteneklerinizi geliştirmek için eğitimler almak veya uzmanlık sınavlarına girmek gibi bir takım adımlar atabilirsiniz. 6 Ocak’ta yer alacak Oğlak tutulması ile birlikte kariyerinizde güçlü adımlar atmak için ileriye atılabilirsiniz, 21 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek ay tutulması sizi hem ilişkiler alanında duygusal kararlar almaya itebilir hem de ilişkilerinizle ilgili daha net olacağınız zamanların başlangıcında olacaksınız , arzu ederseniz yeni bir ilişkiye başlayabilir, ya da isterseniz var olan ilişkinizi daha gerçekçi bir şekilde ele almak için karşınızdaki kişiyle ilişkinizi netleştirebilirsiniz. Dış görünümünüzü yenilemek ve kendinize daha fazla özgüven duymak için bu Ay tutulması Size iyi gelecektir.

Mart ayında Uranüs 8 yıl kalacağı Boğa burcuna geçiş yaparak kariyer alanınıza yerleşecek ve size bu alandan yeni deneyimler getirecek. Yıl boyunca Satürn’den de destek geleceği için işle ilgili olumlu ve sürpriz açılımlar elde etmeniz mümkün. Daha farklı ve bilinçli bir bakış açısıyla işinizi yapmak ya da başka bir yetenek geliştirerek meslek hayatınızı renklendirmek mümkün olacak.


AŞKTA ŞANSLI ZAMANLAR:

Bu yıl 8 Ocak 4 Şubat tarihleri arasında Venüs aşk ve ilişkiler gezegeni sizin Aşk hayatınızı sembolize eden alanda geçiş yapacak. bu dönemde hayatınıza yeni bir aşk gelebilir veya daha romantik duygularla aşkınıza sarılabilirsiniz. yine 2 Mart 27 Mart arası uzun süreli ilişkileri adım atmak isteyebilirsiniz Ancak bu dönemde Merkür retrosu da yer alacağından özellikle karşınızdaki kişiyle kuracağınız diyalogda dikkatli olmalısınız iş yerinden veya iş hayatından yeni birisi ile flörtte başlamalısınız, ya da vazgeçemeyeceğiniz düşündüğünüz birisi ise mart sonundan sonra adım atmak ilişkilere daha mantıklı olacaktır. 29 Temmuz 22 Ağustos tarihleri arasında Venüs burcunuzda yer alacak ve bu dönemde kendinizi daha çekici karizmatik hissedebilirsiniz. Dikkat çekici olacağınız bu dönemde hayatınıza yeni biri girebilir. Var olan ilişkiniz içerisinde karşınızdaki insandan daha fazla sevgi ve şefkat görebilirsiniz. Görünümünüzü yenilemek güzelleşmek kendinizi daha iyi hissetmek için alışveriş estetik dokunuşlar veya kozmetik değişiklikler yapabilirsiniz yine Merkür'ün retro olacağı 7 Temmuz- 2 Ağustos önemli estetik müdahaleler yaptırmakta fayda var.


MERKÜR RETRO DÖNEMLERİ:


5 MART-28 MART : MERKÜR BALIKTA RETRO: Merkür retro yaptığı bu dönem sizlerin para kaynakları krediler borçlar eşle veya aile ile paylaşılan para alanında yer alacak. bu durumda yanlış kararlar vermemek adına alım satım yapmaktan kaçınmalı büyük meblağlar ile ödemeler yapmaktan uzak durmalıdır. para transferleri yatırımlar krediler ve borçlar konusunda özellikle dikkatli ele almalısınız bütçenizi aşacak sizi ödemede Zorlayacak yatırımlara bu dönemde adım atmamak faydalı olacaktır.


7 TEMMUZ – 2 AĞUSTOS : MERKÜR ASLAN VE YENGEÇTE RETRO: Burcunuzda başlayıp Yengeç burcuna gerileyecek olan Merkür retrosu ilişkilerde yanılgılara yol açabilir iletişime azami öenm verilemelidir. daha sonra Bilinçaltınızı spiritüel konuları ruh ve beden bütünlüğünü sembolize eden alana geçiş yapacak olan Merkür retrosu döneminde kendinizi normalden çok daha fazla yorgun hissedebilirsiniz biraz insanlardan uzaklaşmak kafa dinlemek Size iyi gelebilir. Çalışan sevgili Aslanlar bu dönemde İşyerindeki ilişkilere dikkat etmelidir, dedikodu yapmak arkadan konuşmak birilerini çekiştirmek gibi durumlar söz konusu ise bundan uzak durmak çok faydalıdır. Ruh ve beden bütünlüğünü ruhsal veya bedensel çalışmalar yapmak bu dönemde işe yarar. duygusal olarak Daha yaratıcı olacağınız için işinin içerisinde yaratıcılık olan Aslanlar için bu dönem ilham bulmak bakımından faydalıdır ancak hiçbir projeyi veya iş girişimini bu retro esnasında yapmamak akıllıca olacaktır


31 EKİM- 20 KASIM : MERKÜR AKREPTE RETRO: Bu retro dönemi sizin ev aile ve yerleşim alanında yer alacak, aile üyeleri ve ebeveynlerle kuracağınız iletişim ve diyalog bakımından sakin ve dingin olmalı öfkelenmemeye özen göstermeli. Merkür ev alanında retro olduğu zaman evdeki elektronik aletler ev aletleri Elektrik kabloları bilgisayarlar ve cep telefonları gibi önemli araçlar özenli kullanılmalı gerekiyorsa korunma altına alınmalıdır bu dönemde Yeni alımlar yapmak gerekiyorsa Mümkünse retro bitimine bırakılmalıdır.


FİNANSAL FIRSATLAR

Bu yıl 27 Mart- 21 Nisan ve 22 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında para kaynaklarınızı daha kolay ele almak için fırsatınız olacak. Gelirlerinizi artırmak için fırsatla yakalayabilir veya beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Kariyer alanında şans bulmak için Ocak ve Temmuz ayları öne çıkmakta. 16 Mayıs -10 Haziran tarihlerinde işle ilgili yeni açılımlar yaşayabilirsiniz.

SAĞLIK

Bu yıl sağlık alanında Satürn geçişini yaşadığınız için özellikle Satürn Retro döneminde kendinize daha fazla özen göstermelisiniz. 30 Nisan- 18 Eylül tarihleri arasında Satürn geri hareketi yer alacağından kemikler, iskelet yapısı, dişler, dizler, dirsekler ve cilt alanında sağlığınızı koruma altına almalısınız ve gerekli bakımı yapmayı ihmal etmemelisiniz. Ayrıca 17 Mayıs-2 Temmuz tarihleri arası Mars karşıt alandan geçeceği için fiziksel olarak çok yorucu bir dönemde olabilirsiniz. Mide ve sindirime ayrıca dikkat etmek gerekir.


YENİ YILDA HER ŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASI DİLEĞİYLE

NAZ BAYATLI

439 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page