top of page

2019 BAŞAK GENEL ETKİLER

BAŞAKLAR

BU YIL ŞANSLAR NEREDEN:


Sevgili Başaklar bu yıl şans ve fırsatlar Yıldızı Jüpiter Yıl sonuna kadar Yay burcunda kalacak ve bu geçişini sizin ev ve aile alanınızda gerçekleştirecek. Bu yıl ailenizle daha fazla İlgilenebilir, ev konularıyla daha fazla İlgilenebilir, kendinize bir yuva kurabilir, ev alım satımı yapabilirsiniz. Evden çalışmak isteyen Başaklar için de Jüpiter Yay burcunda olumlu fırsatlar sunmaktadır. Ancak Jüpiter Bu yıl 3 kez Neptün ile kare açı içerisinde yer alacak. Ocak Haziran ve Eylül 2019 tarihlerinde tekrar edecek bu açı kalıbı hepimiz için ulaşmak istediğimiz hedeflerde gecikmeleri yanılsamaları veya yanlış kararlara yol açabilir. Özellikle iş ortaklıkları yapmak isteyen, ev değiştirmek , taşınmak isteyen , ortak ev paylaşmak isteyen Başaklar varsa bu konuda karşınızdakine iyice güvendiğinizden emin olmalısınız, bazı Başaklar kendi aileleriyle eşinin veya eşin ailesi ve eş arasındaki dengeyi oturtmakta bir takım sıkıntılar yaşayabilir. Bu konularda krizleri ele almak gerekirse, aşırı iyimserlikle kendinizi feda ederek veya aşırı alttan alarak sorunları hasır altı ederseniz bu yıl aynı tema 3 kez karşınıza gelecek demektir. Çevrenize Hayır demeyi bilmeli ve gerekiyorsa bu yanlış haksız veya etik değil diyebilmeyi cesaretle denemelisiniz.


BU YIL ZORLUKLAR , ÇABA ve KAZANIM ALANLARINIZ NELER:

Bu yıl da Satürn Oğlak burcundaki geçişine devam edecek ve tutulmalar da Oğlak ve Yengeç burçlarında yer alacağından ötürü burcunuza etki edecek temel konular aşk ve ilişkiler olacaktır. Satürn’ün ilişkiler evinizde yer alması tutulmalar da etki etmeye başlayınca aşk konusu sizin için ciddi ve gerçekçi olmanızı gerektirecektir. Uzun süreli ilişkiler kurmak isteyeceksiniz ya da var olan ilişkileri daha uzun vadeli kılmak için ne yapabileceğinizi düşüneceksiniz. İlişkilere zaman ve emek harcamak mecburiyeti olacaktır. Ocak-Temmuz ve Aralık 2019 tarihlerinde yer alacak Güneş ve Ay tutulmaları ilişkilerinizi yıpratabilir veya görmekte zorlandığınız tarafları görmenize yardımcı olabilir. Gerçekten nasıl biri sizi mutlu edebilir bunu derinden düşünüp ilişkilerinizi buna göre şekillendirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizi ciddi ele alma zamanı gelmiş demektir. Diğer taraftan, Yengeç tutulması da Temmuz ayında arkadaşlık alanınızda yer alacak, arkadaşlarla kurduğunuz bağları size düşündürecek, güven duygusunu sorgulamanıza neden olacak bir tema söz konusu olabilir. Gruplar ekipler takımlar ve gelecek hedefleri için bu dönemde olumlu etkiler olacaktır bir ekip içindeki kişilerin birbirine nasıl entegre olacağı ve uyum sağlayacağı ile ilgili değişimler yer alabilir ve siz bu bağları daha güçlendirmek için inisiyatif alabilirsiniz. arkadaşlıklarınızı ve nasıl bir ilişki kalıbı içinde olduğunuzu düşüneceğiniz bir dönemdir. Bu yıl ayrıca çocuğu olan sevgili Başaklar da çocuklarının yeteneklerini geliştirmek ve onların geleceğine dair önemli karar almak adına girişimlerde bulunabilirler. Hobiler yaratıcı çalışmalar hobiden para kazanmak ve ikinci işler yaparak bütçeyi desteklemek fırsatınız olacaktır.

Mart ayında Uranüs 8 yıl kalacağı Boğa burcuna geçiş yapacak ve sizin yabancılar uzaklarla bağlar uzun yolculuklar ve akademik çalışmalar alanınıza geçiş yaparak size olumlu destek vermeye çalışacak. Yeni yerler ve ufuklar keşfederek yeni deneyimler edinerek hayatınıza renk katacağınız bir süreçte olacaksınız.


AŞKTA ŞANSLI ZAMANLAR:

Aşkta şanslı zamanlar 4 Şubat- 2 Mart aralığında hayatınıza yeni biri girebilir, var olan aşk ilişkinizde ciddi beraberlik için adım atabilirsiniz, 27 Mart -21 Nisan tarihlerinde evlilik ve uzun beraberlikler de hem sevgi bağı güçlenebilir hem de ilişkinizi tekrar canlandırmak sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için adım atabilirsiniz.. 22 Ağustos- 15 Eylül tarihlerinde kendinizi daha güzel bakımlı dikkat çekici ilişkilerde güvenli hissedebilirsiniz. Sosyal hayatınız daha canlı olacaktır. Estetik ve bakımlar için de bu dönemde girişim yapabilirsiniz.


MERKÜR RETRO DÖNEMLERİ:


5 MART-28 MART : MERKÜR BALIKTA RETRO: Bu dönem de Merkür evlilik ve uzun birliktelikler ve iş ortaklıkları alanınızda geri harekette bulunacaktır. İlişkide iletişim de kopukluk veya yanlış anlaşılmalar olabilecek durumlar ortaya çıkabilir. Daha yumuşak toleranslı ve empati kuran bir tavırla durumu ele alırsanız yanılmazsınız. Yeni ilişkilere ortaklıklara iş konularına veya evliliğe adım atmak için uygun bir zaman dilimi olmayacaktır.

7 TEMMUZ – 2 AĞUSTOS : MERKÜR ASLAN VE YENGEÇTE RETRO: Bu dönemde iş konuları , arkadaşlarla maddi paylaşımlar veya birlikte adım atacağınız gelecek projeleri bakımından stresli geçecek günler olabilir. İş yerinde dedikodudan veya belirsizliklerden yana stresler oluşabilir. Zihninizi boşaltmak iş yükünü azaltmak kafa rahatlatmak için tatil veya dinlendiren aktivitelere odaklanmak iyi gelecektir. İletişim haberleşme ve yolculuklar da detaylara dikkat etmek akıllıca olacaktır.

31 EKİM- 20 KASIM : MERKÜR AKREPTE RETRO: iletişim alanınızda gerçekleşecek bu Retro nedeniyle konuşmalar sözleşmeler sınavlar geziler elektronik aletler zorluklar yansıtabilir. Net ve objektif olmaya, yeni aletler alırken oldukça bilinçli hareket etmeye çalışınız. Kardeşler ve yakın akrabalar ve yakın çevre ilişkilerin de pürüzleri ve krizleri çözmek gerekebilir temkinli hareket etmekte fayda olacaktır.


FİNANSAL FIRSATLAR

21 Nisan-16 Mayıs ile Eylül sonu Ekim başı aylarında maddi konularda rahat adım atabileceğiniz gelirlerinizi artırabileceğiniz ve beklenen paralardan yana şanslı olabileceğiniz zamanlardır. 10 Haziran- 4 Temmuz aralığında iş yerinde ve kariyer adımlarında akılcı davranırsanız iş hedefleriniz de olumlu etkiler alabilirsiniz. bu yıl evden çalışmak veya işinize ek olarak yapabileceğiniz işlerle bütçenizi desteklemek mümkün. Özellikle ocak 2019 ve Kasım 2019 ayları bu bakımdan öne çıkan tarihlerdendir.


SAĞLIK

Bu yıl sağlığınızı olumsuz etkileyecek etmenler oldukça azdır sadece Temmuz başı - 19 Ağustos aralığında Mars dan etki alacağınız için mide sindirim bel sırt bölgesi ile ilgili kendinize özen göstermelisiniz.

YENİ YILDA HER ŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASI DİLEĞİYLE

NAZ BAYATLI

363 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page