top of page

2019 BOĞA GENEL ETKİLER

BOĞALAR


BU YIL ŞANSLAR NEREDEN:

Sevgili Boğalar bu yıl 2019 Aralık başına kadar şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter Yay burcunda kalacak ve sizin para paylaşımlarınızı, kredileri, borçları, sigortaları, ticari gelirleri, ortaklı işlerden kazancı ve miras konularını kısacası para kaynaklarınızı ve bunun yönetimini temsil eden alanınızda bulunacak. Bu yıl yeni yatırımlar yapabilir, kredilere başvurabilir, ortaklı işlerden gelir artışı sağlayabilir, borçlarınızı ödemek bakımından kolaylıklar elde edebilirsiniz. aileye destek olmak , eşin gelirinin artması gibi konularda gündeme gelebilir. Jüpiter yıl içinde 3 kez Neptün ile kare açı içerisinde olacak . Bu karenin gerçekleşeceği aylar Ocak-Haziran-Eylül 2019 aylarıdır. Bu dönemde şans ve fırsat gibi görünen konulara çok istekli olarak atılabilirsiniz ancak yanılsamalar ortaya çıkması mümkün bu nedenle çok idealize ettiğiniz ancak tam gerçekliğini irdelemediğiniz temalardan hayal kırıklığı yaşamak ihtimali var. Bu kare açıya arkadaşlarla iş ilişkisi içinde olanlarınız , arkadaşlarla gelecek projelerine para yatıracaksanız, bir grubun faaliyetlerine dahil olacaksanız, veya bir gelecek projesi için para yatırımı yapacaksanız dikkatli olmanız gerekmekte. Fazla iyi niyet ve çok beklenti ile adım atarsanız gerçekliğinizi göz ardı ederek yola çıkarsanız hayal kırıklığı yaşamak söz konusu olabilir. Maddi bakımdan bütçenizi aşacak kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Kazançlarınızın artacağı kesin ancak kimle yola çıktığınıza bakın yanılmamak için herkesin bu konuda motivasyonunun sizin kadar yüksek olduğundan emin olun ki sonra işler sırtınızda bir yük haline gelmesin.


BU YIL ZORLUKLAR , ÇABA ve KAZANIM ALANLARINIZ NELER:

Satürn bu yıl da Oğlak burcunda geçişine devam ediyor ve toprak elemetinden burcunuza destek vermeye devam ediyor. Bu bakımdan uzaklarla kurulacak bağlar, akademik işler, sınavlar, yüksek öğrenim, hukuki ve resmi işlerde, basın yayın sosyal medya baskılı işler kitaplar dergiler internet siteleri gibi konularda yurt dışı seyahatlerde girişimleriniz size destek verecektir. Tutulmalar da bu yıl Yengeç ve Oğlak burçlarında yer alacağından tutulmaların yer alacağı konuların bu yıl eğitimler sınavlar zihinsel projeler ticari atılımlar yer değiştirme taşınma, araçlar, taşıtlar, bilgisayar konuları alanınızda da gerçekleşeceğinden bu temalarda bu dönemde hayatınıza değişimler yer alabilir. ilk tutulma 6 Ocak 2019 tarihinde 15 derece Oğlak burcunda meydana gelecek. Bu yılın ilk tutulmasını Aslan’daki 21 Ocak ta yer alacak Ay tutulması takip edecek. Taşınmak, yer değiştirmek , evinizden çalışmak, ticari işlerle ilgilenmek, kariyer alanında resmileştirmek istediğiniz konular, hukuki süreçler, yabancılarla bağlar, kendinizi yeni bir vizyonla ve bakış açısıyla ortaya koymak , yolculuklar planlamak için istekli olacaksınız. Ailenizle ilgilenmek, ebeveynlere destek olmak, ev almak satmak veya yeni bir alana taşınmak gibi planlar bu yıl aklınızda olabilir . bunları gerçekleştirmek, planlarınızın meyvelerini toplamak için Temmuz ayında gerçekleşecek Yengeç ve Oğlak tutulmaları etkili olacaktır. Bu yıl sözlü yazılı görüntülü tüm işlerde etkili bir enerji altındasınız. Aile ve akrabalarla daha yakından görüştüğünüz ve onların dertleri ile yakından ilgilenmek durumunda kalacağınız bir süreç olacaktır yaz ayları. Test alanlarınız kendinizi nasıl en doğru biçimde ifade edeceğiniz ve planlarda gerçekçi olmak olacaktır.


AŞKTA ŞANSLI ZAMANLAR:

15 Mayıs- 9 Haziran tarihleri arasında oldukça çekici ve etkileyici olacaksınız. Dikkatleri üzerinize toplayarak kendinizi güzel hissedeceksiniz. Fiziksel görünümünüz ile ilgili değişimler estetik dokunuşlar yapmak için ideal bir zamandır. Aşk hayatınız; 21 Ağustos- 14 Eylül arasında arası oldukça renkli geçecektir. Aradığınız aşkı veya sevgiliyi bulmak için bu dönem fırsatlar sunmaktadır. Gezmek eğlenmek neşe bulmak ve sevmek sevilmek için bu zaman oldukça iyidir. Uzun süreli ilişkilere adım atmak ve karar vermek için; 9 Ekim-1 Kasım arası gezmek eğlenmek neşe bulmak ve sevmek sevilmek için bu zaman oldukça iyidir. Uzun süreli ilişkilere adım atmak ve karar vermek için bu dönemde mutlu kararlar alabilirsiniz.

Mart ayından itibaren 8 yıl boyunca burcunuzda kalacak Uranüs sayesinde ilişkilerde çok daha dinamik aktif ve yenileyici enerjiler altında olacaksınız. Hayata ve ilişkilere farklı bakabilme perspektifinizi geliştireceksiniz kalıplarınızı kırmak için adım atabileceksiniz ve güven duygunuzu nasıl oluşturduğunuzla ve kalıcı ilişkileri nasıl sürdürmek gerektiğiyle ilgili yeni bir bakış açısı elde edeceksiniz.


MERKÜR RETRO DÖNEMLERİ:

5 MART-28 MART : MERKÜR BALIKTA RETRO : Bu Merkür geri hareketi arkadaşlıklar alanınızda yer alacak. Bu dönemde arkadaşlarla yanlış anlaşılmalar yer alabilir. Kendinizi onlara çok fazla fedakarlık yaparken bulabilirsiniz. Duygusal anlamda üzerinizde baskı hissederek yorgun olabilirsiniz. Bu bakımdan hayır demeyi öğrenmeli ama hayır dediğinizde de kırılacak birileri mutlaka olacaktır.

7 TEMMUZ – 2 AĞUSTOS : MERKÜR ASLAN VE YENGEÇTE RETRO: Bu dönemde taşınmak, ev değiştirmek, kardeşlerle ilişkiler, zihinsel projeler sıkıntılı ilerleyebilir. Araç veya bilgisayarlarla ilgili yeni girişimlerde bulunacaksınız bunu Retro sonrasına bırakmalısınız. Evde tamirat tadilat veya yenileme yapmak konuları gündeme gelebilir. Yolculuk planları yapacaksanız bunu da dikkatli ve gerçekten planlı bir biçimde ele almalısınız.

31 EKİM- 20 KASIM : MERKÜR AKREPTE RETRO: ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları alanında yer alacak bu Retro, ilişkilere ekstra stres yükleyebilir. Bu dönemde evlenmek, nişan söz düğün gibi planları Retro bitimine bırakmak akıllıca olabilir. Hayatınıza yeni birini alacaksanız karşınızdaki insanı inceden inceye inceleyeceğinize şüphe yok. hissettiğiniz kuşku veya şüpheleri krizlerle dile getirmek çok harika sonuçlanmayacaktır benden söylemesi.


FİNANSAL FIRSATLAR:

Sevgili Boğalar, maddi anlamda size iyi gelecek para ve nakit akışınızın olumlu olabileceği dönemler; 8 Ocak-4 Şubat, 2 Mart- 26 Mart ve 9 Haziran – 9 Haziran- 3 Temmuz dönemleridir. Bu dönemde nakit akışınızda artış görebilirsiniz veya beklediğiniz paralar gelebilir. Krediler ve borçlar almak için de uygun zamanlardır.


SAĞLIK :

2 Ocak-14 Şubat ve 4 Ekim-19 Kasım aralığında ruh ve beden sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bu dönemde iş ve çalışma temponuz, beden ve zihin yorgunluğunuzu etkileyecek kadar çok olabileceğinden yorgun düşebilirsiniz. Baş ağrıları, yüzle veya duyu organları, böbrek veya üreme sistemleri ile ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir.


YENİ YILDA HER ŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASI DİLEĞİYLE

NAZ BAYATLI

312 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page