top of page

2019 KOÇ GENEL ETKİLER

2019 KOÇLAR :

BU YIL ŞANSLAR NEREDEN:

Sevgili Koçlar bu yıl 2019 Aralık başına kadar şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter size olumlu destek vermeye devam edecek. Uzun yolculuklar, uzaklarla yabancılarla bağlar akademik çalışmalar basın yayın sosyal medya işleri kitaplar dergiler web siteleri uluslararası ticaret konuları hukuki ve resmi işler alanında size destek verecek. Jüpiter yıl içerisinde 3 kez Neptün ile kare açı içerisinde olacak. Bu karenin gerçekleşeceği aylar Ocak-Haziran-Eylül 2019 aylarıdır. Bu dönemde şans ve fırsat gibi görünen konulara çok istekli olarak atılabilirsiniz ancak yanılsamalar ortaya çıkması mümkün bu nedenle çok idealize ettiğiniz ancak tam gerçekliğini irdelemediğiniz temalardan hayal kırıklığı yaşamak ihtimali var. Bu nedenle yurt dışı yolculuklar, akademik hedefler ve hukuki işlerde bu dönemlerde daha sıkı takiple işleri tedbirli ele alarak ilerlemeli size söylenenden daha farklı bir şeyler ortaya çıkabilir veya siz durumun gerekliliklerini yerine getirmekte zorlanabilirsiniz bu bakımdan kendinizi sağlama almalısınız. Yine de yukarıda saydığım alanlarda bu yıl çok daha rahat ilerleyip kendinizi şanslı hissedeceksiniz.


BU YIL ZORLUKLAR , ÇABA ve KAZANIM ALANLARINIZ NELER:

Satürn Oğlak burcunda bu yıl da geçişini sürdürmeye devam ediyor. Tutulmalar da 2019 da Oğlak Yengeç burçlarında yer alacağından, sevgili Koçlar bu yıl çaba ve mücadele alanlarınız Kariyer ve mesleki konular ile ev ve aile yaşamıyla ilgili meseleler olacak. 6 Ocak 2019 da kariyer alanınızda 15 derece Oğlak’ta bir Güneş tutulması gerçekleşecek ve yılın ilk tutulması olarak iş konularına damgasını vuracak . Bu tutulma ile birlikte kariyer hedeflerinizde bir üst aşamaya geçmek ve uzmanlık alanınız neyse bu konuda başarı elde etmek için şansınız olacak. Elbette zaman emek ve nakit denklemini iyi oturtmak için çaba harcayacaksınız belki çok fazla çalışıyor olacaksınız ancak bu emeğin karşılığını yıl sonuna kadar alacağınızdan emin olun. 21 Ocak’ta yer alacak 0 derece Aslan burcundaki Ay tutulması ise krediler borçlar para paylaşımları ticari kaynaklardan gelen paralar yatırımların yapılması veya nakdin değerlendirilmesi gibi konularda size yeni açılımlar getirecektir. Daha fazla para kazanmak ve borçları kolaylıkla ödemek veya gerekiyorsa iş ticaret iş ortaklığı veya yatırım için kredi almak için girişimde bulunabilirsiniz. Maddi anlamda sizi kollayacak ve destekleyecek bir görünüm bu.

Temmuz ayında 10 derece Yengeç burcunda bir Güneş tutulması olacak bu tutulma ev ve aile alanında gerçekleşeceği için yerleşimle ev konumunuzla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Bu tutulma evlenmek, ev kurmak almak ve satmak için sizi harekete geçirebilir. Ebeveynlerle ilgilenmek, çocukları ve aileyi ön plana çıkaracak temalar hayatınıza girecektir. Ardından yine 24 derece Oğlak burcunda bir Ay tutulması yer alacak bu tutulma zorlu etkiler yansıtıyor, Plüton’a yakın gerçekleşecek bu Ay tutulması sağlık ve ev yaşamı konularında zorlayıcı olabilir. Bir yandan iş alanında gelişmeler hızla yer alırken bir yandan da ev ve aile konularına eğilmeniz ailenizin iyiliği ve sağlığı için sorumluluk yüklenmeniz gerekecektir. Yıl sonunda 4 derece Oğlak’ta bir Güneş tutulması daha gerçekleşecek ve yılın son ama daha bitmedi dediğimiz tutulma yer alacak çünkü hemen 2020 Ocak ‘ta bir yengeç ay tutulması daha olacağı için 2019 sizi kariyerde çok ilerletirken ev konularında yormuş olacak. Aralık sonu kariyer alanında güçlü etkiler altındasınız ve kariyer alanındaki otorite figürleri ile ilişkiniz, yaptığınız işin gereklilikleri ve uzmanlığınızla ilgili kendinizi çabaya sürüklediğiniz konular yıpratıcı olabilir, başarılı olmak için kendinizden epey fedakarlık edeceğiniz görülmekte. Dinlenmeye zaman zaman es vermeye ve genel sağlığınıza dikkat etmeye özen göstermelisiniz.

Uranüs Boğa geçişi ile maddi konularda ve kariyer konularında size bol ve değişik kaynaklardan para kazanma fırsatları gelecektir. Yeni yatırımlarla bütçenizi destekleyebilirsiniz.


AŞKTA ŞANSLI ZAMANLAR:

4 Şubat’tan Mart başına kadar oldukça çekici ve etkileyici olacaksınız. Dikkatleri üzerinize toplayarak kendinizi güzel hissedeceksiniz. Fiziksel görünümünüz ile ilgili değişimler estetik dokunuşlar yapmak için ideal bir zamandır. Aşk hayatınız; 21 Nisan – 8 Haziran arası oldukça renkli geçecektir. Aradığınız aşkı veya sevgiliyi bulmak için bu dönem fırsatlar sunmaktadır. Gezmek eğlenmek neşe bulmak ve sevmek sevilmek için bu zaman oldukça iyidir. Uzun süreli ilişkilere adım atmak ve karar vermek için 15 Eylül-8 Ekim arası öne çıkmaktadır.


MERKÜR RETRO DÖNEMLERİ:

5 MART-28 MART : MERKÜR BALIKTA RETRO: Bu dönemde 12. Ev adını verdiğimiz elde olmayan durumları sembolize eden alanda bu geri hareket gerçekleşeceği için dinlenmek ruhunuza iyi gelecek şeylerle uğraşmak, spritüel konulara eğilmek size iyi gelecektir. Merkür hem düşük olduğu bir burçta hem de 12. Evde işlerin karmaşaya dönüşmesine yol açabilir unutkanlık aksamalar planlarınızın gecikmesi ve ertelenmelere yol açabileceğinden çok uzun vadeli sözler vermemek iyi olur. Elektronik alet ve araçlarla ilgili sıkıntılar çıkabileceğinden bu tip alımlardan uzak durmalı. Dedikodu veya arkadan konuşma gibi durumlarda zarar getirebileceğinden iş yerinde veya iş arkadaşlıkları ile ilgili diyaloglarda ve iletişimde ekstra dikkatli olmaya çalışmalısınız.

7 TEMMUZ – 2 AĞUSTOS : MERKÜR ASLAN VE YENGEÇTE RETRO: Aşk ve romantizm alanınızda yer alacak bu geri hareket aşk hayatınız bakımından kırmızı ışık etkisi yapmakta. İlişkilerde yanlış anlaşılmalar ve sözlerden kaynaklanan sıkıntılı durumlar ortaya çıkabilir. 9 kere yutkunmadan laf söylenmemeli oldukça hassas ve kırılgan olacaktır çevremizdeki kişiler. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek veya nişanlanmak çok akıllıca olmaz. Ev alanında tamiratlar tadilatlar söz konusu olabilir. Ev hayatındaki bireylerle de iletişime dikkat etmek yararlı olur ki Kırgınlıklar küskünlükler olmasın.

31 EKİM- 20 KASIM : MERKÜR AKREPTE RETRO : Bu dönemde para işleri miras eşle veya iş ortakları ile ilgili temalar sizi yorabilir para konuları netameli geçecektir. Para transferlerine kredi kartlarına dikkat etmeli kaybetmemeye özen göstermeli, ödemelerinizin gerçekleştiğinden çifte kontrolle emin olmalı. Yeni sözleşmeler veya iş ortaklıkları için retronun bitmesini beklemek akıllıca olacaktır. Psikolojik çalışmalar bilinç altı tedaviler korkulara veya fobilere yönelik terapiler bu dönemde yapılabilecek çalışmalardandır.


FİNANSAL FIRSATLAR:

Sevgili Koçlar maddi anlamda size iyi gelecek para ve nakit akışınızın olumlu olabileceği dönemler; 16 Mayıs-9 Haziran ve 9 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasındadır. Bu zamanlarda kaynaklarınız da artış görülebilir veya beklediğiniz paralar gelebilir. Kredi almak veya bırç istemek için de uygun dönemlerdir.


SAĞLIK :

22 Ağustos -14 Eylül arası diyet detoks yapmak zayıflamak ve sağlığınıza özen göstermek için en uygun dönemdir. Ocak 2019 da spora başlamak zayıflamak veya diyet yapmak için adım atabilirsiniz. 19 Ağustos- 4 Ekim arası sağlığınıza veya evcil hayvanlarınızın sağlığına özen göstermeli , sindirim sisteminize özen göstermelisiniz.


YENİ YILDA HER ŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASI DİLEĞİYLE

NAZ BAYATLI

269 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page