top of page

2019 OĞLAK GENEL ETKİLER

OĞLAKLAR

BU YIL ŞANSLAR NEREDEN:


Sevgili Oğlaklar, bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter yıl boyunca Yay burcundaki geçişini sürdürecek ve sizi ruhunuza manevi yanınıza bilinçaltınızı destekleyecek konulara yöneltecektir. Kendinizle baş başa kalmak ve yalnız başınıza çok daha fazla zaman geçirmek için istek duyabilirsiniz. Beden ve ruh sağlığınızı ele almak için adımlar atabilirsiniz. Evden çalışmak isteyen ilham alacağınız fikirlerle öne çıkmak isteyen Oğlaklar için güzel bir derinleşme zamanıdır. Daha fazla olgunlaşarak yaşam deneyimlerinizi bir süzgeçten geçirerek bilgece yaşamanın yollarını bulacaksınız. Bu yıl Jüpiter 3 kez Neptün ile zorlayıcı bir açı içerisinde yer alacağından ötürü eğitimler zihinsel faaliyetler yakın çevre ilişkileri kısa yolculuklar teması hayatınızda hem daha fazla yer alacak hem de bu konularda kendinizi aşmak için zorlayacaksınız özellikle Ocak Haziran ve Eylül ayları zihinsel olarak daha fazla yorgunluklar içerebilir. Bu konularda çok idealist olmak söz konusu ama gerçekliğinizi de göz önünde bulundurarak atılım yapın ya da söz verin.


BU YIL ZORLUKLAR , ÇABA ve KAZANIM ALANLARINIZ NELER:


Satürn bu yılda burcunuzdaki geçişine devam ediyor olacak ve tutulmalar da ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları alanınızda yer alacağı için kendinizi ilişkiler konusunda daha güçlendirmek için çaba harcayacaksınız. Sınırlarınızı belirlediğiniz, ilişki de ne isteyip ne istemediğinizi net görmek için sınavlardan geçeceksiniz. Her şeyden önce hayat hedefleriniz yeniden şekillenecek ve uzmanlaşarak somut kariyer adımları atarak ve statü kazanarak ilerleyeceksiniz. Ocak Temmuz ve Aralık aylarında yer alacak 5 tutulma ile birlikte evlilik iş ortaklıkları uzun süreli ilişkiler açısından hayatınıza bir düzen gelmesi için çok büyük fırsatınız var. Ev kurmak aile hayatında kalıcı düzene geçiş ve iş alanında güçlenmek için bu tutulmalar size ne yapmanız gerektiğini gösterecektir. Aile içindeki rolünüz bu yıl çok belirgin olacaktır ve sorumluluklarınızı ciddiyetle ve disiplinle ele alabileceksiniz. Aşk evinize Mart ayından itibaren Uranüs tekrar geçiş yapacağından aşk hayatınız da hareketlenecektir, daha fazla eğlenmek hayatın keyfini çıkarmak yaratıcı yeteneklerinizi geliştirmek ve farklı bir bakış açısıyla ilişkilere dinamizm katmak için istekli olacaksınız. Hayatınıza değişik orijinal renkli kişiler girebilir ve daha önce denemediğiniz yeni hobilere eğlencelere yaratıcı çalışmalara dahil olabilirsiniz. Satürn ve Uranüs arasındaki toprak elementinden üçgen ile hem sağlam yapılar kuracaksınız hem de monoton bir iş aşk ve sosyal hayat temasına sahip olmayacaksınız. Satürn’ün geri harekette olacağı 30 Nisan 18 Eylül tarih aralığında sağlığınıza özen göstermelisiniz kemik yapısı dişler dizler ve cildinizle ilgili olarak bakımınıza önem verebilirsiniz. Temmuz ayında yer alacak Yengeç tutulması zamanı ilişkilerde ve iş ortaklıklarında dikkatli olmalı duygusal tansiyon yüksek olabileceği için çatışmaktan ve alınganlıklardan kaçınmaya çalışmalıdır. Anne baba olmak isteyen sevgili Oğlaklar için de bu yıl çok güzel etkiler vardır ve elbette haritanıza özel göstergelere bakılarak ta bu konu netleştirilebilir.

Mart ayından itibaren Uranüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 8 yıl boyunca sizi aşk ve yaratıcılık alanınızdan desteklemeye başlayacak. Orijinal yenilikçi fikirlerle dolu olmak size iyi gelecek ve aşk hayatında sürpriz açılımlarla hayatınıza renk katacak deneyimler yaşayabilirsiniz. Şimdiye kadar olmadığı kadar özgür ve sıra dışı bir bakışla ilişkiler hayatınızı canlandırabilirsiniz.


AŞKTA ŞANSLI ZAMANLAR:

4 Şubat- 2 Mart tarihlerinde kendinizi dikkat çekici hissedeceksiniz, güzelleşmek veya estetik konular için gökyüzü sizi desteklemekte. 16 Mayıs-10 Haziran tarihleri aşk ve flört için öne çıkan bir dönemdir. Temmuz ayında ilişkilerde eskilerden yana şans var, geçmişten gelen kişiler sizi arar sorar ve birlikte olmak için ilgi gösterebilirler. Tutulma zamanı ayrıca Merkür de Retro olduğundan ilişkiler de azami dikkat göstermek yararınıza olabilir.


MERKÜR RETRO DÖNEMLERİ:

5 MART-28 MART : MERKÜR BALIKTA RETRO: İletişim haberleşme ve kısa yolculuklar alanınızda yer alacak bu geri hareket ile bu temalarda gecikmeler zorlanmalar yaşanabilir. Yakın çevre iletişiminde net ve objektif davranmak faydalıdır. Zihinsel faaliyetler ve eğitim konuları ve sınavlar testten geçebilir.

7 TEMMUZ – 2 AĞUSTOS : MERKÜR ASLAN VE YENGEÇTE RETRO: Maddi konularda bu dönemde özenli ilerlemeli krediler ve borçlar teması ortaya çıkabilir ödemelerde para transferlerinde dikkatli olunuz. Retro daha sonra ilişkiler alanınızda yer alacağından eş iş ortağı ve aile ile para paylaşımı ve maddi konularda pürüzler çıkabilir. Harcamaları kontrol altında tutmak gerekecektir.

31 EKİM- 20 KASIM : MERKÜR AKREPTE RETRO: Bu dönemde arkadaşlık ilişkileri zorlanabilir, arkadaşlarınızla iletişimde streslere sebebiyet vermemek için sırlardan aşırı ketumluktan dedikodudan kaynaklanan stresler yaşanabilir ve arkadaşlarla bir gelecek planı veya projesi başlatacaksanız detaylara özen göstererek bunu yapmalısınız.


FİNANSAL FIRSATLAR

Mart ayında kazançlarınızda artış gözleyebilirsiniz. Ağustos ayı da ticari faaliyetler krediler miras işleri yatırımlar bakımından oldukça şanslı olacağınız bir dönem. Temmuz Ağustos aylarında harcamalar artabilir, iş fikirleri veya ortaklı işlerde gelir elde edecek fırsatlar kapınızı çalabilir , daha fazla para kazanabilmek için işinize veya kendinize yatırım yapabilirsiniz.


SAĞLIK

4 Şubat- 2 Mart aralığında bakım ve güzellik işlemleri için elverişlidir. 1 Nisan 17 Mayıs tarihleri arasında oldukça aktif olacağınızdan zihinsel veya bedensel yorgunluklar bekleyebilirsiniz. Duyu organlarına ciğerlere ve sinir sistemine, sindirime özellikle önem verilmesi gereken bir zaman aralığıdır. Evcil hayvanlarınızın da sağlığı ve iyiliği ile ilgilenebilirsiniz. 10 Haziran- Temmuz başına kadar kendinize bakmak ve özen göstermek için uygundur.


YENİ YILDA HER ŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASI DİLEĞİYLE

NAZ BAYATLI

541 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page