top of page

2019 YAY GENEL ETKİLER

YAYLAR

BU YIL ŞANSLAR NEREDEN:


Sevgili Yaylar, bu yıl oldukça şanslısınız, burcunuzda yer alan şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter sayesinde yıl boyunca olumlu etkiler altında kalacaksınız. Özellikle ilişkiler ve ortaklıklar konusunda güzel fırsatlarınız var. Dış dünyadaki hedeflerinize daha enerjik iyimser ve şanslı bir biçimde odaklanabilirsiniz. Neşeli, umut dolu ve yeni bir vizyonla hareket edeceksiniz. Bu yıl burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter’in tüm desteği yanınızda olacağı için kazanımlarınız fazla olacaktır ve 12 yılda bir gelen bu şansı iyi değerlendirmenizi diliyorum. Arzu ederseniz çocuk sahibi olabilir, evlenebilir ve ev kurabilirsiniz.

Jüpiter bu yıl Neptün ile 3 kez kare açı içerisinde olacak. Ev ve aile yerleşim alanınızda yer alan Neptün ile Ocak Haziran ve Eylül aylarında bu zorlayıcı açı ile kendinizi hayat hedeflerinizde öne çıkarırken bir yandan da ev ve aile alanında yer alacak konulara da önem vermeniz gerekecek. Bu anlamda ebeveynlerle veya kendi aile ortamınızda sizden daha derleyici toparlayıcı karar veren ve kararlı olmanızı bekleyen durumlar söz konusu olabilir ve kendinizi ev ve aileye bu aylarda çok daha fazla ilgi ve fedakarlık gösterir durumda bulabilirsiniz. Jüpiter’in geri harekette olacağı 30 Nisan-11 Ağustos tarihlerinde ev alım satım yapmamak, yer değiştirmemek ve tadilatlarda dikkatli olmak gerekir. Evlenmemek veya ev kurmamak ta akıllıca olacaktır.


BU YIL ZORLUKLAR , ÇABA ve KAZANIM ALANLARINIZ NELER:


Satürn bu yıl para ve kazançlar alanınızda yer alacak ve genel yıl içinde tutulmalar adını verdiğimiz göksel fenomenler de bu alanda yer alacağından her şeyden önce maddi konularınızı daha sağlam tedbirli ve istikrarlı bir biçimde ele alabileceğiniz görüşmektedir. Yeni bir iş kurmak, var olan işinizi sağlamlaştırmak ona kurumsal bir nitelik kazandırmak, finansal anlamda kendinizi planlamak için Satürn size denge getirecektir. Bu yıl isteyen Yaylar yurt dışı işlerine yönelebilir ticari bağlar kurabilir. Hukuki ve resmi süreçlerle alakalı konularda çaba gösterebilir. Ocak – Temmuz- Aralık aylarında gerçekleşecek 5 tutulma bu yıl kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmeniz için gereken adımları atmanız için size güç verecektir ve ne yapılması gerektiğini gayet rasyonel bir biçimde planlamanıza yardımcı olacaktır. Sadece Satürn’ün geri harekette bulunacağı 30 Nisan-18 Eylül tarihlerinde bütçenizi daha sıkı ele almalı ve gereksiz yüklerden kaçınmalısınız. Bu dönemde yeni İş ortaklıkları yapmamak iyi olur veya aileyle ilgili harcamalarda aşırıya kaçmadan ayağını yorganına göre uzatmak gerekebilir. Vergiler sigortalar ve hukuki zorunluluklara yönelik ödemeleri ihmal etmemek akıllıca olacaktır.

Mart ayında Uranüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve iş çalışma alanınıza yerleşecek 8 yıllık bu transit boyunca iş hayatınız da daha bilinçli dinamik yaratıcı ve özgür olmayı deneyimleyeceksiniz. Günlük hayat düzeninizi değiştirmek kendinize daha fazla bağımsızlık getirecek bir modele geçmek şansı yakalayacaksınız.


AŞKTA ŞANSLI ZAMANLAR:

8 Ocak-4 Şubat – 2 Kasım 27 Kasım tarihleri arasında kendinizi dikkat çekici hissedeceksiniz ve ilişkilerde öne çıkmak , kendi isteklerinizi öne sürmek ve kabul görmek için şansınız olacaktır. Güzelleşmek ve bakımlar için bu dönem ayrıca iyidir. Ancak yine de Merkür’ün Retro olacağı Ekim sonu Kasım 20 ye kadar ciddi kararları beklemek te doğru olacaktır. 21 Nisan 16 Mayıs aralığında aşk hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir eğlenceli ve tutkulu bir aşk dönemidir. 10 Haziran dan 4 Temmuz a kadar ilişkilerde kalıcılık için önemli adımlar atılabilir ve daha yakın bağlar kurulabilir.


MERKÜR RETRO DÖNEMLERİ:

5 MART-28 MART : MERKÜR BALIKTA RETRO: Ev ve aile alanında gerçekleşecek bu Retro döneminde ev taşımak almak satmak gecikmelere zorlanmalara yol açabilir tadilat veya tamiratlar söz konusu olabilir. Aile içi iletişime dikkat etmek gerekir. İş kurmak veya evden yapılacak ticari faaliyetlerde yeni başlangıçlardan kaçınmalı. iletişimde ve haberleşmeyle ilgili aletlerde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Gerekli önlemler back up lar alınmalı.

7 TEMMUZ – 2 AĞUSTOS : MERKÜR ASLAN VE YENGEÇTE RETRO: Uzun yolculuklar , hukuki ve resmi işler, fikirleri yaymak ve paylaşmak , akademik eğitimler ve sınavlar stresli pürüzler taşıyabilir. Maddi konularda bu alanlara harcama yapılacaksa detaylara dikkat edilmelidir.

31 EKİM- 20 KASIM : MERKÜR AKREPTE RETRO: Yorgun ve enerjiniz düşük hissettiğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Dinlenmek hay huydan uzaklaşmak iyi gelebilir ve ruhunuza iyi gelecek konulardan destek alabilirsiniz. Sırlar dedikodu ve net olmayan sözler veya konuşmalardan yana sıkıntılar çıkabileceği için mümkünse bu tür diyaloglardan kaçınmalısınız.


FİNANSAL FIRSATLAR

Satürn para evinizde geri harekette olacağı 30 Nisan-18 Eylül tarihlerde özellikle bütçenizi korumalısınız . Aralık 2019 ve sonrası maddi işlerde ve kaynakları büyütmek ve korumak adına çok daha belirleyici adımlar atabilirsiniz. Bu yıl iş ve para alanlarınıza alacağınız toprak elementinden olumlu açılarla Mart ayından itibaren maddi kaynakları korumak yeni kazanç fırsatları elde etmek adına daha şanslı olabileceksiniz.

SAĞLIK

Uranüs Mart ayından itibaren sağlık alanınıza yerleşecek ve yıl boyu bu alanda kalacak ve sizi beslenme diyet ve daha fazla kendinize özen göstermek bakımından destekleyecek. Zayıflamak adına kararlı ve bilinçli olacaksınız. 2 temmuz -19 ağustos aralığı ve 20 Kasım dan yıl sonuna kadar genel sağlığınızı destekleyecek şifalı konulara eğilmek akıllıca olacaktır.


YENİ YILDA HER ŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASI DİLEĞİYLE

NAZ BAYATLI

266 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page